Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 octombrie 2015

Sananda - "Nu mai este să vezi și apoi să crezi ci să crezi ceea ce vezi!”(II)

Mesaje de la:
-) Sananda și "Cel Care Servește", canalizat prin James McConnell
-) Ashira,  canalizat prin Dr. Susan Sammarco
(Postat pe 7 oct.20-15).
(Notă: Aceste mesaje au fost date în timpul apelului nostru special pe blogul „Talk Radio cu Pământul” în rețeaua din Glendale, AZ la 4 octombrie, 2015)
Traducere Const.Mihăilescu
(continuare)

"Cel ce slujește" (OWS)
Salutări vouă, eu sunt "OWS", prezent aici pentru a răspunde întrebărilor voastre. Este prezent și Ashira, de asemenea.
Așa cum a spus și Sananda, totul este în flux, totul este o curgere de energie. Totul se schimbă. Asta știți și voi, în sinea voastră. Nu este nimic care ar mai putea opri această curgere. Este impulsul pe care-l așteptați. El aduce modificările dorite de voi. Noi vă asigurăm că aceste schimbări sunt în desfășurare. Nimic nu le poate sta în cale. Tot procesul se va amplifica din ce în ce mai tare. Dacă acum unii dintre voi mai oscilează, evenimentele care aduc schimbarea devin din ce în ce mai evidente, astfel că nimeni nu va mai putea să le nege; ele vor fi la vedere. Chiar și la nivelul 3D veți putea vedea anumite lucruri; aceasta deoarece apariția și manifestarea lor vor face ca procesul de trezire a oamenilor să se accelereze. Efectul va fi de întărire a credinței și creștere a conștiinței.
Dar, așa cum a spus tot Sananda, e nevoie ca voi să începeți cu mai mult curaj, cu mai multă încredere să răspândiți lumina cunoașterii și să promovați principiul :"Crezi înainte de a vedea!". Acesta are o mare importanță căci cu el veți clădi Noua Lume. Știm că mulți vor folosi internetul în acest scop, cel mai eficient mijloc de comunicare. Principiul acesta practicat va provoca o mare schimbare pe întreaga planetă, o puternică emulație care va distribui energiile pe care le primiți în toate zonele planetei.

Acum, vă stau la dispoziție pentru întrebări, alături de Ashira.
Întrebare: Poți comenta despre cele peste două miliarde de oameni care se vor înălța, despre posibilitatea lor de a reveni pe vechea planetă și despre rolul și importanța portalurilor create în acest scop? 
„OWS”: Da. Voi da răspunsuri pe care, dacă va fi necesar, le va completa Ashira.
Nu este o presupunere, referindu-mă la cel care a pus această întrebare și la toți cei care se întreabă acest lucru, dacă un miliard sau mai multe de oameni au trecut deja prin portal. Vă confirm la rându-mi că mulți ați trecut deja dincolo și ați revenit. Acest proces va continua. Extrem de puțini sunt conștienți că au făcut această călătorie; asta însă nu înseamnă că nu s-a întâmplat. Multe se petrec fără conștiența voastră, și vă invităm „să credeți înainte de a vedea”. De ce se întâmplă asemenea lucruri? Pentru că nivelul vostru (al majorității dintre voi) de conștientizare, intelectul vostru, ca și corpul vostru fizic, sunt ancorate încă în dimensiunea joaselor frecvențe.
Ceea ce trebuie știut este că toți aceia dintre voi care sunt interesați sincer și profund de procesul ascensionării, de toate fenomenele conexe acestui proces, și este de presupus că rezonează cu acest mesaj, aparțin categoriei de ființe umane aflate în ascensiune și, cu o mare probabilitate, au trecut cel puțin odată prin portalul energetic care leagă cele două lumi. De altfel, suficient de mulți dintre voi ați ajuns să vizitați și Nava-Maestru. Aproape în totalitate, voi ați revenit din Noua Lume pentru a lichida rămășițele de karmă sau pentru a-i ajuta pe cei dragi, care au nevoie de voi. Deși acest sprijin este o chestiune facultativă, este mai mult decât probabil că actul vostru de ajutorare era cuprins în programul cu care ați venit în această viață.
Mulți sunteți în această situație, dar nu toți. Aici interferază diferitele niveluri de înțelegere, de conștientizare. Împortant este să știți că fiecare dintre voi se află în acest moment exact acolo unde trebuia să se fie. Nu ați venit la întâmplare ci cu un scop anume, scop care este modalitatea cea mai indicată care vă ajuită să evoluați. Curând lucrurile vor cunoaște anumite modificări tocmai pentru că vă aflați într-o perioadă deosebită, care nu seamănă cu nimic din ceea ce ați întâlnit anterior.
Cu cât veți trece mai des prin aceste portaluri, cu atât veți rămăne mai mult pe Noul Pământ.Veți simți o din ce în ce mai mare plăcere și fericire să rămâneți tot mai mult timp „dincolo”. Cei care ați fost de mai multe ori veți începe să vă doriți, chiar la modul inconștient, să fiți „în altă parte” decât pe Pământul obișnuit. Și printre voi se află mai mulți care ați avut acel sentiment inexplicabil de fericire. Din ce în ce mai mulți veți trăi acest sentiment mirific de așteptare. Voi știți deja despre ce este vorba. Cu trecerea timpului, sentimentul va apărea la din ce în ce mai mulți dintre voi și se va amplifica. 
Asta înseamnă că v-ați înălțat complet? Că ați ajuns la ieșirea din vechea matrice? Nu! Dar procesul este în desfășurare. Voi sunteți "Neos". (din filmul "Matrix"). Voi sunteți cei care fac aceste modificări. Acum sunteți două miliarde de "Neos". Înțelegeți? Căci voi toți sunteți UNU.
Ai ceva de adăugat aici, Ashira?
Ashira: Dai atâta culoare discuției, dragă prietene!
Voi spune, dragii mei, tuturor celor care ascultați, că în această săptămână visele voastre au fost „asortate” cu culori. Ați visat scene mai colorate decât altă dată. Cerul și Natura, din visurile pe care le aveți în această săptămână au un impact mai mare asupra voastră, cu paleta de culori mai accentuată. Sunteți mai puternic impresionați de coloritul scenelor din vis. Dar, aceste scene au avut și o încărcătură mai importantă de iubire. Toate aceste aspecte sunt caracteristici ale dimensiunii a 5-a și sunt dovezi ale înaintării voastre spre dimensiunea superioară.
„OWS”: Foarte bine spus. Următoarea întrebare?
Întrebare: Sunt copleșit de durere. Ar trebui să-mi fac griji în legătură cu această stare?
Ashira: Eu sunt Ashira. Ți-aș spune că asemenea reacții nu ar trebui să te îngrijoreze în această perioadă. Știm că lipsa somnului poate fi o experiență provocatoare. "Valul" (energetic), care a intrat pe planetă poate crea asemenea manifestări exacerbate, ceea ce nu trebuie să vă îngrijoreze, deși efectele nu sunt deloc plăcute în viața cuiva.

Îți sugerez să faci meditații. Meditația te ajută să te desprinzi de prezent și de locul în care te afli și să te muți pentru perioada cât meditezi în altă dimensiune. Este bine dacă te plasezi cu gândirea asupra unor lucruri care-ți fac plăcere iar gândurile negative, care nu-ți îmbunătățesc starea, să le lași să curgă mai departe, fără a le permite să se blocheze în ființa ta. Acest val de energie vă va „transporta” într-un nou loc și o nouă înțelegere.
„OWS”: Este timpul să vă găsiți Sinele vostru. Pe măsură ce ceea ce veți vedea în jurul vostru și în ființa voastră se va exprima în domeniul de frecvență caracteristic dimensiunii 5D, conștiința și înțelegerea voastră vor accepta noile realități. Cu cât veți începe să acceptați și să credeți în aceste noi realități, cu atât mai mult și mai repede vă veți acomoda cu noile vibrații.
Vedeți voi, bolile, îmbătrânirea toate aceste lucruri nu ar trebui să afecteze corpul vostru fizic. Aceste afecțiuni au fost însă puse în mod intenționat în formula voastră de viață (n.m.; în structura ADN). Toate decurg din programul cu care corpul uman este implementat. 
Voi nu ați fost creați ca să muriți, dar au existat factori interesați să vă introducă în structură o formulă care să vă limiteze durata de viață. Una dintre motivații ar fi că dacă viața voastră ar fi avut o durată mult mai mare de cât cea actuală, alta ar fi fost dezvoltarea voastră în toate domeniile (tehnologie, capacitate intelectuală, preocupări etc.) Această matrice extrem de limitativă v-a fost implementată cu foarte mult timp în urmă.
A venit vremea ca ființa umană să renunțe la vechea programare, și să-și modeleze trupul după formula inițială, nemodificată. Acest subiect a fost discutat mai devreme în grupurile voastre. De exemplu unii dintre voi au abordat problemele de vedere.Câțiva care mereu au purtat ochelari de vedere au mărturisit că, de la un timp, au constatat că vederea li s-a îmbunătățit și nu mai au nevoie de ochelari sau de același număr de dioptrii. Ei pot vedea acum fără ochelari . Nu este o întâmplare această constatare. Asemenea situații vor deveni din ce în ce mai frecvente.
Ochii vor reveni la scopul pentru care au fost creați, fără a avea nevoie de „proteze”.
La fel ca în filmul " Matrix". Orice poate fi creat, dacă crezi destul de puternic în capacitatea ta creatoare.
Te satisface răspunsul?
Cel care a întrebat: Da. Este Ok.
OWS”Vreau să mai adăug că răspunsul tău (OK) înseamnă ceva. El spune că este timpul pentru a schimba ceva. Eu nu sunt OK, „EU SUNT CEEA CE SUNT”. Eu sunt Înalta Conștiință, Conștiința Superioară. Pe măsură ce începi să crezi asta, devii astfel. Luați aminte la cuvintele pe care le folosiți și la cât sunt ele de puternice. Sunt OK. Sunt bine. Acestea nu sunt expresii din 5D.
Dacă doriți să fiți în lumea 5D, atunci utilizați cuvintele potrivite care să afirme că sunteți cu adevărat acolo. Folosiți expresii adecvate dimensiunii 5D. În vremurile care vin veți utiliza din ce în ce mai multe expresii potrivite lui 5D.
Întrebare: Ai putea trimite un impuls de vindecare celor din acest grup?
„OWS”: Noi nu ne aflăm aici într-o misiune de vindecare prin telefon. Zorra este cel care  utilizează asemenea procedee, și face o treabă minunată, după cum înțelegem noi. Pentru cel care a cerut aceasta și oricine altcineva care solicită vindecare din cer, o va primi. Dar, pur și simplu, pentru orice fel de vindecare, apelați la voi înșivă deoarece voi sunteți propriul vostru vindecător. Cereți-o vouă înșivă la modul imperativ și o veți primi; dacă procedați astfel, veți fi vindecați. Nu este nimeni între noi care să poată spune că te vindecă. Când însuși Maestrul Yeshua, și-a pus mâinile pe un bolnav, el a repetat mereu: "Nu prin mine se face această lucrare de vindecare ci prin Tatăl."
Acesta a fost modalitatea prin care el a vindecat. De fiecare dată însă este nevoie ca cel care e beneficiarul să creadă cu tărie aceste vorbe. Deci, din nou, revenim la același lucru: cu cât crezi mai mult, cu atât  vei vedea că se realizează. Deci, crează în mintea ta convingerea vindecării, și vei fi vindecat. Nu este necesar să auzi de la noi prin telefon că te vindeci. Tu știi deja asta. Doar crede, și se va întâmpla!
Vrei să adaugi ceva, Ashira?
Ashira: Nu, cred că ai făcut o treabă minunată.
„OWS”: A doua întrebare din acest grup.
Întrebare: Ar trebui să fim îngrijorați de IRS, privind reevaluarea(redistribuirea; n.m.) banilor promiși?
„OWS: Când se va întâmpla reevaluarea banilor, va fi timp pentru asta. Reevaluarea se va produce în momentul în care va fi necesar. Se va întâmpla atunci când cei care trebuie să primească aceste sume vor fi gata pentru asta. Înțelegeți că dacă acest lucru s-ar întâmplă chiar acum, cu o populație nepregătită, nu ar fi probabil un lucru bun.
Acum, știm că acesta nu este chiar răspunsul pe care-l așteptați, la o acțiune despre care se vorbește de ceva timp. Oricum, momentul propice se apropie. Nu mai sunt chestiuni neclarificate în această privință așa că, dintr-un anumit punct de vedere, se poate considera că acțiunea este demarată. Dar, la nivel general, populația nu a fost implicată încă.
Am spune să vă uitați la situația voastră financiară pe care o aveți acum pentru a o compara cu schimbarea drastică ce urmează a avea loc. 
Băncile nu vor mai semăna cu ceea ce sunt ele acum. Nu au cum să mai rămână la fel. Sistemul financiar va fi înlocuit cu un unul nou. Dar această măsură nu se va lua până când cei din spatele scenei nu vor fi gata.
Noi nu spunem că acțiunea nu va avea loc, dar nu avem de gând să prezentăm un calendar, un desfășurător în timp deoarece depindem în totalitate de nivelul de conștiință care va trebui atins. Poate fi oricând, dar fluctuațiile energetice de conștiință sunt încă importante. Deci, am depășit stadiul probabilităților dar nu putem avansa o dată precisă, din cauza neatingerii unui plafon stabil energetic, suficient de înalt, în ceea ce privește conștiința de masă. Probabilitatea este ca acțiunea să fie demarată oricând.
Vedeți și voi câte se întâmplă în domeniul financiar, printre care arestări în masă, NESARA. Toate aceste lucruri au fost amânate din cauza acelor forțe care mai cred că pot sifona sumele de bani în interesul lor. Mai sunt încă funcții care trebuie recuperate și indivizi care trebuie dați la o parte și înlocuiți cu oameni din Lumină. Aceasta este o acțiune foarte importantă. Trebuie să ajungă la închisoare toți făptuitorii de ilegalități, de delapidări, de fraude. Și de eliminarea acestora depinde curățarea spectrului vibrațional, pentru a rămâne doar frecvențele înalte. Se pare că mai ia un pic de timp această acțiune de curățenie în sectorul financiar. Nu uitați că aceste acțiuni voi le faceți, nu noi. Când „terenul” este pregătit, noi demarăm acțiunea. 

SURSE: www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org

2 comentarii:

  1. Traducere din limba engleză:
    Bună ziua !
    Bine ați venit. "Directory blogspot" nu este un spam, nu e un robot, acesta este un site operat de o personă ca dv.. Scopul nostru este să promovăm blogul dv. în lume!
    Vă sugerăm să faceți publicitate blog-ului dvs. prin înregistrarea pe "blogspot directorul internațional"
    "Directory" are 24 de milioane de vizite din 194 de țări ale lumii! Avem înscrise peste 19.000 de bloguri.
    În comentarii, vă rugăm să înscrieți adresa dv. URL, numele site-ului și țara de unde sunteți.
    Desfășurăm numai activități de prietenie.
    Este imperativ să urmăriți blog-ul nostru pentru a valida înregistrarea dumneavoastră
    Sperăm că veți populariza site-ul nostru prietenilor dv.
    Mulțumesc pentru înțelegere.
    Vă doresc o zi excelentă.
    Cu sinceritate
    Chris
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Vă mulțumesc pentru că veți urmări materialele postate pe blogul meu, care este mult apreciat.
    Noi vom urmări în continuare articolele publicate pe blogul dv.și ne dorim reciprocitate.

    RăspundețiȘtergere