Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 15 octombrie 2015

Saint Germain: E momentul să spun „mulțumesc!”

(14 oct. 2015 ; channeleri: James McConnell, pentru „Cel Care Servește” și dr. Susan Sammarco, pentru St.Germain și Ashira)

„Cel Care Servește” (OWS)
Salutări vouă! Mă bucur să fiu aici din nou cu acest grup minunat. Ne plac foarte mult aceste momente în care putem fi împreună și ne bucurăm de tovărășia fraților și surorilor noastre, prietenilor noștri și familiei noastre. Suntem cu toții o familie, nu?
Este o perioadă minunată pentru a fi implicați în acest proces, care are loc acum pe, în și în jurul planetei voastre.Toate sunt parte a acestui proces, acestui program care se întâmplă la voi, și el are loc în multe modalități, despre majoritatea dintre ele, voi nefiind conștienți. Factorul cel mai important îl reprezentați, voi și planeta voastră. Aceasta înseamnă că se așteaptă de la voi nu numai acceptul dar și o anumită contribuție. De aceea este normal ca fiecare dintre voi să se întrebe: „ Ce pot face eu pentru aceasta? Cum pot ajuta la desfășurarea și accelerarea procesului în care m-am angajat? Cum pot ajuta pe semenii mei să conștientizeze evenimentele acestei minunate perioade de prefaceri?” Desigur, cea mai importantă este deschiderea și acceptarea voastră pentru ceea ce se întâmplă. Gândurile voastre bune, sincera intenție de a fi de folos, sunt foarte necesare acum pentru ca totul să avanseze cât mai repede și să se asigure curgerea energiilor fără turbulențe, fără obstacole. Asemenea gânduri, asemenea atitudine de acceptare vă apropie mai repede de încheierea procesului ascensionării voastre spirituale. Dar și a planetei. Poate vi se pare nesemnificativ, dar intențiile, dorința voastră sunt foarte importante. De ce? Pentru că ele toate sunt energii care lucrează într-un sens sau altul. Și sensul în care ele lucrează îl dați voi. (Cu o unealtă, un utilaj poți lucra la demolarea unei case dar și la construirea unei case. Tu, în ce sens „tragi de manetă”?). Dacă vă gândiți un pic, veți constata că, de fapt, nu vi se cere să faceți cine știe ce eforturi. Mai mult este acceptare, bunăvoință, deschidere, bune intenții.
Totuși, mulți dintre voi nu sunt conștienți că trebuie să facă acest lucru sau, și mai rău, se opun „lucrării”. Mereu vă găsiți timp pentru discutarea cu cei din jur a unor subiecte de tot felul, care mai de care neimportante. De ce n-ați „pierde timpul” pentru introducerea în discuțiile voastre și a subiectelor de evoluție spirituală, de conștientizare a interlocutorilor? Această atitudine poate fi foarte importantă pentru momentul la care au ajuns unii dintre voi. Poate că exact acela este momentul în care cineva, cel cu care discuți, are nevoie de „dușul rece” care să-l trezească. Tu încearcă, ai această datorie. Ce va face el? Asta nu mai este treaba sau responsabilitatea ta. (Nota C.M.: este ca într-o ștafetă: tu alergi pe distanța ta și încerci s-o faci cât mai bine. La capăt, întinzi mâna cu obiectul, pentru ca următorul să-l preia. Dacă el ratează preluarea, sau nu întinde mâna să-l prindă, ori îl preia dar abandonează cursa, asta este treaba lui. Ei, da, dar întreaga echipa va pierde cursa! Degeaba ai depus tu toate eforturile, ai alergat excepțional, dacă coechipierul a ratat. Aceasta este marea problemă a ascensionării noastre. Ea este o caracteristică particulară a lumii noastre, și nu se mai întâlnește la civilizațiile superioare din univers, care, probabil, au depășit de mult acest sistem de a evolua. Ascensiunea noastră va fi colectivă, ceea ce înseamnă că ceea ce contează este conștiința la nivel de colectivitate. Sigur, această conștiință colectivă este compusă din suma conștiințelor individuale, și asta impune fiecărui individ datoria de a evolua, însă saltul va fi făcut doar atunci când conștiința colectivă va atinge un anumit nivel. Ea este media sumei conștiințelor individuale. Aceasta este motivația și justificarea necesității de a-i ajuta și pe ceilalți să se trezească.
Aceasta nu înseamnă că nu mai există evoluție la nivel de individ, doar că ea se va obține infinit mai greu. Pe de altă parte, ascensiunea unui număr mic de suflete va face imposibilă formarea unei comunități suficiente pentru „amenaja” Noul Pământ, care ne așteaptă. Și atunci, cei puțini ajunși pe noul tărâm, ce vor face? Vor aștepta, probabil, cu înfrigurare ca cei rămași pe Vechiul Pământ să se trezească și să evolueze suficient pentru a se putea „înălța” pe Noul Pământ. Acesta este motivul principal pentru care cei care au ascensionat aleg să revină pentru o vreme în 3D - făcând „trafic” prin noile portaluri înființate între cele două tărâmuri - pentru a-i îndemna și ajuta pe cei apropiați să se trezească și să evolueze. Este indubitabil că Dumnezeu are o infinitate de soluții pentru a rezolva problema populării Noului Pământ. Ipotetic, ar putea alege să îndemne suflete de pe alte meleaguri ale universului să aleagă să se încarneze acolo. Unii dintre aceștia ar putea fi, bunăoară, multele noastre aspecte răspândite în univers etc. Dar, de ce să nu-i aducem noi pe cei pe care i-am cunoscut și i-am iubit în această viață? Mă rog, mi-am permis și eu o mică divagație). 

Toți sunteți parte a „Marelui Plan”. Voi, cei treziți,sunteți antemergătorii, avangarda, cei care țineți făcliile aprinse pentru a-i ajuta pe cei din urmă să vă urmeze și să nu rătăcească calea.
La drept vorbind, fiecare dintre voi deține cunoașterea căii pe care trebuie să meargă. Numai că trebuie să fiți interesați s-o redescoperiți. Și, pentru aceasta, trebuie să vă creșteți vibrația. La origini, nimeni nu a fost creat mai bun decât altul. Toți ați primit aceleași daruri. Diferențierile au apărut din cauza alegerilor pe care le-ați făcut ulterior, din proprie inițiativă sau la „sugestia” altora. Suntem cu toții unul. Suntem cu toții împreună.

Traversăm un timp minunat! Poate aveți păreri diferite, dar așa este. Am vorbit despre celebrarea care se apropie! Știm că voi, în lumea 3D, parcurgeți încă pasaje ale joaselor frecvențe, și vă întrebați: „Oare când se vor termina toate acestea? Când va sosi ceea ce ni se tot promite? Duceți-ne odată departe de această grea și incertă situație! Nu se mai întâmplă, domnule, odată „minunea”? Cât ne mai țin blocați întunecații?”
Ei, asta e problema: că voi așteptați și vă enervați că nu vine schimbarea. Adică nu prea mai credeți în ea. Toate aceste idei, toată această stare de neliniște vă copleșește și vă intrigă. Oameni, buni, nu trebuie să mai așteptați nimic. Ceea ce așteptați se poate produce chiar acum. Cum? Crezând ferm că ceea ce așteptați a sosit deja, e aici lângă voi, în realitatea voastră. Nu-l vedeți? Păi, cum să-l vedeți dacă nu credeți în existența lui?!

Credința voastră va face să se întâmple. Când nu crezi, te îndepărtezi de materializarea a ceea ce aștepți să se producă. Chiar, voi nu înțelegeți cât este de simplu? Treceți odată de barierele pe care singuri vi le puneți! Ăsta este procesul creaționist pe care trebuie să-l realizați. Aveți credință! Puteți face acest lucru! Puteți transforma argintul în aur. Faceți această experiență, mereu și mereu. Dați și voi o mână de ajutor ca procesul să se desfășoare mai accelerat! Cu cât veți experimenta mai mult, cu atât veți aduce acea realitate în viața voastră.
Unele apariții, unele evenimente apar și voi le observați doar „cu coada ochiului” și nu prea le dați atenție. Observați nave în nori și, la puțin timp, uitați de apariția lor. Ei, de, voi aveți treburi ...mai serioase de făcut nu să stați cu ochii pe cer. Și, apoi, nu vedeți că parcă nimeni nu observă, că mass-media nu spune nimic (ea se ocupă de scandaluri, de politică, de mondenități)? „Dacă este așa, mi s-o fi părut; cum să spun lumii ceea ce am văzut? M-ar crede nebun.” 
Lumea trebuie să fie gata să vadă și să creadă toate aceste lucruri. Prin atitudinea și convingerile voastre puteți apropia „momentul” care oricum se apropie, dar putin mai întârziat. 
Acesta a fost mesajul meu. Acum vă las cu „OWS” și cu sora noastră, dragă Ashira. Am înțeles că și dragul St. Germain va avea o intervenție .
Deci, întrebări. 
Întrebare: Ne poți lămuri de ce Papa spune fiecăruia cu care se întâlnește: "Roagă-te pentru mine!"?
OWS: El vrea ca oamenii să gândească ceva frumos despre el. Nu cred că este cazul să detaliem. Există multe motive pentru care oamenii doresc ca ceilalți să aibă gânduri bune despre ei. Ce a ascultat acest Papă? Ce au mulți dintre acești Papi de aflat de la populație, de la oameni? Oh, acest lucru nu poate face obiectul acestei discuții.
Este nevoie ca ei să dea o mână de ajutor ici și colo. Acum ați înțeles că el încearcă să încurajeze să întărească spiritul și credința, în calitatea lui de figură proeminentă a culturii voastre religioase.
Ar exista și alte întrebare aici?
Întrebare: Papa s-a întâlnit cu președintele Obama, înainte de discursul său. Ce semnificație a avut discursul său?
OWS: Au fost multe indicații din cauza diverselor situații care au apărut în lume, în această perioadă plină de evenimente. Ideea este că oamenii își schimbă sau trebuie să-și schimbe conștiința. Odată cu schimbarea conștiinței, se schimbă și Planul; se adaptează la necesități. Este sarcina conducătorilor (președinți sau papi sau a altor figuri proeminente) să traseze căi de dezvoltare, de evoluție a popoarelor.
Desigur, există și o anume manifestare a ego-ului, la asemenea întâlniri sau ieșiri în public. Asta e de înțeles. Există o încercare de impulsionare în aceste întâlniri.
Ashira: Aș adăuga că au existat multe subiecte pe care cei doi a fost necesar să le discute. Chiar și despre „dezvăluire”, dar nu numai. Astfel de chestiuni sunt discutate când sunt doar ei, fără asistență. Și nu este doar despre „dezvăluire”. Ei au vorbit despre multe lucruri, altele decât „dezvăluirea”, dar în context.
OWS: Da. Foarte bine. Sunt și alte întrebări aici? Pot fi primite întrebări și prin telefon.
Întrebare: Poți să ne dai unele informații privind funcționarea echipamentelor electronice, legat de creșterea frecvenței de la 3D la 5D? Echipamente electronice în care eu m-am cam încurcat?
OWS: Da, sunt multe lucruri care se întâmplă cu acești curenți de energie care vin acum. Într-un fel echipamentele voastre electronice și toate dispozitivele pe bază de electricitate nu funcționează bine în vibrațiile mai înalte.
Deci, cu cât energiile se deplasează spre spectrul de frecvențe mai înalte, cu atât echipamentele concepute în condițiile oferite de 3D, nu vor mai putea funcționa de loc sau vor funcționa defectuos, în câmpuri energetice caracteristice dimensiunii 5D. Prin urmare, atunci când vă veți muta definitiv în 5D, veți utiliza echipamente proiectate pentru a funcționa în această dimensiune.
Pe perioada tranziției de la o dimensiune inferioară la alta superioară, se vor face mereu adaptări ale echipamentelor electronice ca să corespundă spectrului frecvențial din acel moment. Se vor găsi modalități tehnice care să nu perturbe activitatea bazată pe electricitate. Are sens pentru tine?
 Ashira, ai ceva de adăugat?
Ashira: Nu. Te-ai descurcat bine. Mulțumesc. 

OWS: Acum voi elibera canalul uman pentru a permite intrarea lui Saint-Germain. Ashira va putea continua să intervină. Shanti. Pacea fie cu voi!  

Sf. Germain: Salut frații și surorile mele. Eu sunt Sf. Germain .
Sunt fericit să fiu cu acest grup astăzi. Oricum, sunteți rudele mele. Puteți vedea pe Internet că am intrat în contact cu multe grupuri de oameni, dornice de a mă întâlni. Se pare că am succes căci le creez un sentiment de speranță, de satisfacție (râde).

Există multe lucruri și evenimente care ies acum la suprafață. Unele, deși au loc, n-ați auzit încă de ele. Unele dintre lucruri, fapte și evenimente sunt mai ușor de observat de către voi. Altele, nu.

Suntem încântați de noile sisteme financiare care sunt definitivate și care vor aduce o relaxare în gândurile și preocupările multora dintre voi, legate de bani. Noi știm că de multișor tot vorbim de această acțiune, dar abia acum putem spune că rețeaua de distribuire și toată organizarea necesară sunt bine puse la punct. Va fi ceva care credem că vă va aduce satisfacție, mulțumire.De fapt, și aici ar trebui să funcționeze principiul: „Crede înainte de a vedea!” 
La drept vorbind, voi sunteți cei care dați cale liberă acestor înfăptuiri, prin atitudinea voastră, credința voastră și prin creșterea conștiinței. 
Există multe lucruri pe care le puteți vedea pe toată planeta, în acest moment. Apar noi oportunități pentru voi, oportunități care se vor și pune în aplicare.
De exemplu, veți fi implicați în proiecte tehnologice avansate care vizează confortul în locuințele voastre și în diversele modalități de alimentare. Pentru voi vor fi toate acestea.
Într-un alt domeniu: veți începe să vedeți și să vă minunați cum animalele diferitelor specii vor începe să trăiască pașnic, împreună. Pe internet ați văzut deja situații în care prada și prădătorul devin prieteni și se tolerează. Nu sunt întâmplări denotând o anomalie ci viitorul comportament al diferitelor specii.
Acesta este începutul vremurilor noi în care civilizația umană și toate viețuitoarele planetei vor trăi în viitor. Blândețea, toleranța, compasiunea și iubirea vor cucerii lumea voastră, care va renunța definitiv la ură, răzbunare, egoism și interese personale, potrivnice celorlalți. Conștiința unității va prevala.

Suntem mulțumiți și mândri de acest grup. Multora dintre voi eu le-am făcut vizite sau i-am primit la mine. Ei, da , sigur n-aveți amintiri despre aceste întâlniri, deși ele au loc în mod obișnuit. Cu mulți dintre voi am fost contemporan în alte vieți, am experimentat împreună, ne-am bucurat împreună sau, poate, ne-am necăjit împreună. Pentru mine este o mare plăcere să vă reîntâlnesc.
A fost un moment când viețile noastre s-au intersectat, și, pentru aceasta, vă mulțumesc! Vă doresc ca pe calea pe care mergeți să aveți experiențe minunate.
Ashira: Eu sunt "Ashira".
De-a lungul lunilor care au trecut v-am adus mesaje mai mult sau mai puțin importante. Sunteți de aceeași părere? Știm că este dificil pentru ființele trăitoare în dimensiunea inferioară 3D, să aibă o viziune de ansamblu. Dorința noastră este să venim cât mai des în contact cu voi. A fost și motivul pentru care personajul de săptămâna trecută, Marylou, a venit să se întâlnească cu acest grup.
 "OWS" și eu, Ashira, am avut săptămânal întâlniri cu voi. Ne-am simțit bine împreună și sper că întâlnirile au fost instructive.
Fiecare dintre noi este foarte mândru de voi, de realizările voastre și de prietenia voastră. Știm că și prin aceste mesaje contribuim la creșterea frecvenței voastre de vibrație și a conștiinței voastre. Majoritatea dintre voi sunteți acum bine pregătiți pentru a ascensiona.

Vă las cu dragostea, pacea și binecuvântările noastre. Namaste.
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org



5 comentarii:

  1. candva ati dorit sa stiti daca oamenii sau trezit de la aceste valuri cosmice iata experienta mea:

    inca de cand eram mica am iubit toti copacii toate animalele. am avut animale de companie tot timpul din pacate in 2008 am facut rau unui pisoias cu niste picaturi de pureci care au fost mult prea puternice pentru el. m-am invinovatit teribil nu ma puteam ierta sub nici o forma pentru raul facut. pe atunci nu credeam in ingeri deloc... dar cineva mi-a spus ca ea crede si atunci am incercat sa cred si eu... in 2010 am citit despre copii indigo in care ma regaseam foarte mult simteam ca fac parte din ei in acest an simteam nevoia de a ma reconecta cu mine insumi si cu ceea ce sunt... in 2011 am decis sa intreb in fiecare zi cine sunt? ce sunt? am inceput sa cer ajutor de la ingeri si arhangheli atunci m-am iertat pe mine insumi pentru tot... incepand cu martie in acel an intrebam aceste intrebari. in mai si iunie am fost foarte fericita ieseam cu prietenele totul era minunat. apoi in iunie in acel an la 22:00 ma uitam la tv cu coltul ochiului din tavan am vazut o energie aurie luand forma umana. prima data s-a format capul apoi cu o usoara curgere de energie trupul era un inger auriu incredibil de frumos m-am uitat putin la el si apoi m-am intors repede spre el dar atunci a disparut complet... pe la jumatatea lunii iunie faceam curat in camera si stergand un perete a inceput sa-si piarda forma erau ca niste unde de enrgie iar mana cu carpa care stergeam aproape imi

    trecea prin el m-am speriat am retras mana si cu cealalta mana am atins usor peretele dar a revenit la forma initiala . dupa acea pe 24 iunie 2011 intr-o vineri am adormit mai devreme la 4 dim m-am trezit dintr-o data toata camera era aurie puteam sa vad clar toate obiectele desi afara inca era noapte dupa 3 clipiri lumina a disparut ... aceasi lumina aurie ca a ingerului sau din ce am citit pana acum o frumoasa fiinta din a 5 dimensiune....

    acest mic clip video pe care l-am vazut din mai anul acesta arata intr-o proportie de 90-95% corpul de lumina pe care l-am vazut atunci...

    http://l.facebook.com/l.php…

    Moving Into 5D, Hidden In Plain Sight

    by Gregg Prescott, M.S. Editor, In5d.com Imagine moving into your new lightbody while the ruling elite watch you ‘ascend’? Many times, Hollywood hides messages in plain sight. In this p…

    in5d.com

    .

    totusi din acel an nu am reusit sa ma mai ridic la o asemenea frecventa de vibratie.... a fost cu adevarat o experienta uimitoare pe care nu o voi uita niciodata....

    poate ca un bun ajutor pentru avea aceasta experienta a fost si faptul ca am ascultat timp de aprox o luna frecv. 528 hz si pentru deschiderea glandei pineale dar nu mai mult de 15-20 de min pe zi... iar gandurile de atunci erau cu adevarat pozitive...














    Moving Into 5D, Hidden In Plain Sight

    by Gregg Prescott, M.S. Editor, In5d.com Imagine moving into your new lightbody while the ruling elite watch you ‘ascend’? Many times, Hollywood hides…



    in5d.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nota C.M.:pentru că această frumoasă experiență merită a fi cunoscută, mi-am permis (cu scuzele de rigoare) să-i dau o formă mai ușor de citit și de înțeles. O rog pe autoarea comentariului să nu se supere! Am făcut-o cu cele mai bune intenții.
      Repun deci în pagină comentariul de mai sus, cu corecturile necesare.
      Cândva ați dorit să știți dacă oamenii s-au trezit sub impactul acestor valuri de energie cosmică; iată experiența mea:
      încă de când eram mică, am iubit toți copacii, toate animalele. Am avut animale de companie tot timpul. Din păcate, în 2008, am facut rău unui pisoiaș cu niște picături de pureci, care erau mult prea puternice pentru el….
      M-am învinovățit teribil pentru aceasta, nu mă puteam ierta sub nici o formă pentru răul făcut. Pe atunci, nu credeam în îngeri, deloc... dar cineva mi-a spus că ea crede și de atunci, am încercat să cred si eu...
      În 2010 am citit despre copiii indigo, în care mă regăseam foarte mult. Simțeam că fac parte din ei. În acel an, am simțit nevoia de a mă reconecta cu mine însămi și cu ceea ce sunt...
      În 2011 am decis să întreb în fiecare zi cine sunt? ce sunt? Am început să cer ajutor de la îngeri și de la arhangheli. Atunci, m-am iertat pe mine însămi pentru tot... Începând cu martie, a acelui an, am repetat mereu și mereu acele întrebări. În mai si iunie, am fost foarte fericită: ieșeam cu prietenele… totul era minunat. Apoi, în iunie, în acel an, la ora 22:00, în timp ce mă uitam la televizor am observat cu colțul ochiului cum din tavan a apărut o energie aurie care lua formă umană. Prima dată, s-a format capul, apoi, cu o ușoară curgere de energie, trupul. Era un înger auriu, incredibil de frumos. M-am uitat puțin la el și apoi, m-am întors repede spre el, dar, atunci, a disparut complet...
      Pe la jumatatea lunii iunie, faceam curat în cameră și, ștergând un perete; acesta a început să-și piardă forma… erau ca niște unde de enrgie iar mâna cu care ștergeam cu cârpa, aproape trecea prin el. M-am speriat, am retras mâna și cu cealalta mână am atins ușor peretele care a revenit la forma inițială. După acea, pe 24 iunie 2011, într-o vineri, am adormit mai devreme și, la 4 dim, m-am trezit dintr-o dată…. toată camera era aurie și puteam să vad clar toate obiectele deși afară încă era noapte. După 3 clipiri, lumina a dispărut ... Era aceeași lumină aurie ca a ingerului sau, din ce am citit până acum, o frumoasă ființă din a cincia dimensiune....

      [Acest mic clip video, pe care l-am văzut în mai anul acesta, arată într-o proporție de 90-95% precum corpul de lumină pe care l-am văzut atunci...
      (clipul este irecuperabil; nota C.M.)] Totuși, din acel an nu am mai reușit să mă ridic la o asemenea frecvență de vibrație….a fost, cu adevărat, o exsperiență uimitoare, pe care n-o voi uita noiciodată….
      Poate că un bun ajutor pentru a avea această experiență a fost faptul că am ascultat, timp de aprox. o lună, frecvența 528 Hz, pentru deschiderea glandei pienale, dar nu mai mult de 15-20 de minute pe zi…iar gândurile de atunci erau, cu adevărat, positive..

      Ștergere
  2. Ahmed, am încercat dar videoclipul nu se derulează iar altceva pare a trata alte probleme de actualitate.

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc! acesta este blogul cu micul clip video: http://in5d.com/moving-into-5d-hidden-in-plain-sight/

    RăspundețiȘtergere
  4. NAMASTE ! Este minunat ca prin intermediul blogului Dvs. să ne facem cunoscute experienţele personale , mai ales acum cînd şi FUNDAŢIA KESHE a decis să dea drumul la liber invenţiilor acestei minunate fiinţe adusă de Dumnezeu pentru scopul TREZIRII FAPTICE A UMANITĂŢII. Dacă pînă acum se făcea trimitere la a crede înainte de a materializa ,ACUM TAVAKOLI KESHE vine cu aplicaţia,device-ul concret al aparentului inexplicabil. Dumnevoastră blogării ale căror materiale sînt citite de tot mai mulţi interesaţi de ceea ce se întîmplă pe scena vieţii dar şi noi cei ce conştientizăm că e vremea ca tot ceea ce am aflat să DĂM MAI DEPARTE ,FACE PARTE DIN CALE- TREZIREA ÎN MASĂ A UMANITĂŢII !MULŢUMESC TRADUCĂTORULE FIINŢĂ DE LUMINĂ !

    RăspundețiȘtergere