Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 12 octombrie 2015

MIRA de la Consiliul Superior Pleiadian.

(3 oct. 2015; channeler Valerie Donner)
Traducere Const.Mihăilescu

Salutări, eu sunt Mira de la Înaltul Consiliu Pleiadian, care servește și colaborează cu Consiliul Pământului.
În primul rând vreau să știți că vă apreciem și vă acordăm întreaga noastră iubire, voi fiind înconjurați de un mare număr de ființe aparținând multor civilizații din univers, care doresc să vă ajute, pe voi, umanitatea planetei Pământ. Suntem în totalitate dedicați sprijinirii lumii voastre. Pentru planeta Pământ și civilizația ei dorim tot ce este mai bun, mai benefic. Noi iubim planeta voastră..
Configurația Pământului vostru se schimbă, odată cu cea a sistemului solar, galaxiei și universului căruia-i aparțineți. Toată creația trece prin schimbare și are propriul proces de Ascensiune. 

Pământul este esențial în acest proces și de aceea ne concentram atât de mult pe reușita lui. Fiecare dintre noi are roluri diferite ca asistență și activitate în acest proces. 

Cunoaștem revolta (bulversările) de pe Pământ și provocările la care sunteți supuși. Ceea ce este la voi acum reclamă utilizarea unor resurse importante pe care echipele noastre de pe teren trebuie să le utilizeze pentru a ține sub control evenimentele care se succed pe planeta voastră, de aici decurgând și acțiunile de ancorare a cât mai multă Lumină. Tot ceea ce facem este cu colaborarea voastră, fără de care nu am putea reuși.
Procesul care se derulează acum la voi este unul experimental, o premieră. 

Din acest motiv, se utilizează diferite procedee în încercarea noastră și a colaboratorilor de a găsi cele mai bune soluții de rezolvare. Trebuie să fie evaluate strategiile pentru a vedea care dintre ele funcționează cel mai bine. Noi folosim unele dintre aceste strategii împreună cu Lucrătorii în Lumină cu care am testat modalități de pregătire a societății umane. De fiecare dată când un procedeu dă bune rezultate, se continuă cu aplicarea lui prin metode de creativitate originale și foarte eficiente. Înainte de a le aplica, strategiile sunt analizate de colective de specialitate, după care se trece la atenta lor implementare.
Cunoaștem, și vă sprijinim în acest demers, că doriți să vă extindeți rolul ca parte a Alianței Luminii. Ne referim la conștientizarea fiecăruia dintre voi că este CEL CE ESTE, în context universal. Deși această exprimare nu pare a spune prea multe, vă asigurăm că este de o colosală importanță pentru reintegrarea civilizației umane în familia universală. Oricum, modul cum se desfășoară lucrurile, modul cum majoritatea dintre voi înțelege să se implice, ne dă garanția unei reușite depline. 
Vă veți pune în valoare energiile la modul cel mai fericit. Inimile voastre vor fi umplute cu din ce în ce mai mult sens. În curând veți începe să simțiți rezultatele procesul de cooperare și unificare cu familia universală. Această conștientizare, această percepție trebuie să pornească de la nivelul fiecărui individ după care, se va cunoaște și la nivelul societății. 
Concurența, competiția egoistă, nu vor mai fi un obiectiv al oamenilor de pe Pământ. Acest tip de energii vor fi diminuate și se va renunța la ele cu prioritate. 
Deși eforturile necesare par a fi colosale, vă garantăm că voi aveți pe deplin capacitatea de a le face, mai ales că beneficiați de generoasă asistență a civilizațiilor surori. 

Bulversarea aceasta nu va mai dura prea multă vreme, deși acum este extrem de provocatoare. Fiți calmi, aveți răbdare și continuați cu ceea ce ați început căci sunteți pe calea cea bună. 
Fiecare modificare devine fundament pentru următoarea, astfel că tot ceea ce se construiește va avea o bază solidă și o temeinică justificare a ceea ce urmează. Pe total, se urmărește crearea unui fundament, unei noi structuri, pe care întreaga voastră viață să se clădească în viitor, pentru ca viața pe planeta Pământ să nu mai fie un chin, o luptă pentru subzistență ci o plăcere de a trăi și a te bucura de tot ceea ce Creatorul a gândit.

Vă recomandăm să deveniți pe deplin o parte Sinelui vostru Galactic. Prin tot ceea ce faceți trebuie să urmăriți a vă contopi ființa cu acest Sine. În acest scop, se va continua cu modificarea ADN-ului vostru și cu trecerea completă la structura celulară cristalină. 
Când aceste obiective vor fi realizate, comunicarea telepatică va deveni comună tuturor oamenilor planetei și asta vă va da posibilitatea stabilirii unor legături cu ființe din întreaga galaxie și chiar din universul nostru local. Vom putea atunci comunica comod, ne vom putea ajuta reciproc și cunoaște mult mai bine ce și cum suntem.
V.D.
Vă rugăm să dați dovadă de tărie și de curaj în călătoria voastră. Este nevoie de voi, de fiecare dintre voi, și dorim să ne bazăm din ce în ce mai mult pe luminozitatea voastră. Iubirea și buna înțelegere ne vor ajuta mult să colaborăm în co-crearea unei lumi noi, unui Nou Pământ, care deja există, dar trebuie „amenajat”.

Pământul vostru este înconjurat de incredibil de multe nave ale civilizațiilor prietene. Noi învățăm mult de la voi și credem că și voi aveți ce învăța de la noi. 
Vom continua astfel până când condițiile întâlnirii noastre directe vor deveni o realitate cotidiană. Atunci vom ajunge cu adevărat să ne cunoaștem reciproc. Pentru aceasta, noi suntem încântați cel puțin în măsura în care sunteți și voi.
La revedere, până data viitoare. 
Eu sunt Mira.

SURSA: http://goldenageofgaia.com

2 comentarii: