Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 7 octombrie 2015

MESAJ IMPORTANT! PREGĂTIREA UMANITĂȚII PENTRU ETAPA SOCIETĂȚII COSMICE.

(6 oct.2015; channeler: Alfred Steinecker)
Traducere Const. Mihăilescu.

Dragi prieteni,
Articolul de mai jos este o actualizare a celor mai recente informații privind evenimentele legate de procesul ascensionării.   
În ultimele câteva zile, lucrurile au început să se accelereze:

Introducere
Pe de o parte, semnele creșterii stării de haos sunt din ce în ce mai evidente, manifestându-se și prin pierderea controlului din partea agenților guvernamentali, remarcat mai ales prin neputința acestora de a face față provocărilor majore venite din partea societății, economiei și finanțelor.
Pe de altă parte, sunt destui oameni care simt efectiv efervescența creată de noile energii care curg prin ființa lor. La unii, aceste manifestări de disconfort, de preocupare, apărute parcă fără motiv, provoacă unele stări de neliniște nedefinită, de îngrijorare fără o cauză anume.
Percepțiile sunt acute și, pentru cei nepregătiți, alarmante.
Cei care au capacități telepatice constată o mai mare ușurință în transmiterea și recepționarea comunicărilor și percepțiilor de acest gen cu plante (în special copaci) și cu unele animale. Cu animalele de companie se poate observa o atitudine de mai bună înțelegere și atașament. Dar, chiar și experiențele telepatice între oameni cunosc acum o perioadă favorabilă mai ales că ele sunt suplimentate cu anumite sincronicități, ”coincidențe întâmplătoare”, potriviri de situații, exact atunci când e mai mare nevoie de ele.
Aparent, lumea s-a radicalizat, contrastele și contradicțiile, lipsa de consens s-au accentuat. 
Escaladarea violenței, sărăcia și disperarea, în cazul unora, manifestări de dragoste debordante, dorința profundă pentru schimbare și căutarea razei de speranță pentru pace, pentru o mai bună înțelegere, armonie, pentru alții, iată un tablou al contrastelor și frământărilor care parcă au cuprins întreaga lume.
Noi nu trebuie să uităm că toate acestea se produc tocmai în această perioadă pe care multe entități au prevăzut-o cu foarte multă vreme înainte.
Este evident că se întâmplă ceva, că nu ne mai aflăm în obișnuitul vieții de până mai anii trecuți. Cine are puterea de a înțelege, privește lumea ca pe un spectacol aflat în premieră. 

Multora dintre noi li se pune în mod repetat la încercare credința în divinitate în existența comunității universale, în ordinea creată de infinita putere a Creatorului.
Acum a venit timpul!

Este momentul pentru care majoritatea dintre noi ne-am pregătit nu numai în ultimii ani dar și vieți de-a rândul.
Ne-am pregătit la modul conștient și am fost pregătiți la modul inconștient. Am avut ghizi, maeștri și entități celeste care ne-au pregătit ani și ani de-a rândul pentru a ne prezenta la acest moment cu toată cunoașterea necesară acumulată, cu nivelul vibrațional la valori care să ne dea dreptul de a ascensiona. 
Am fost pregătiți să devenim ființe multidimensionale, voiajori ai stelelor.
Lucrul cu noi nu s-a încheiat, dar, se pare, am atins nivelul care ne permite să facem acel pas memorabil în viitor, pentru devenirea dar și regăsirea noastră, cei imaculați, de la începuturi.
În nopțile în care trupurile noastre muritoare se odihneau, ființa noastră nematerială participa la cursuri intensive de perfecționate și reabilitare. Minunații noștri ghizi și profesori ne asigură că am fost buni elevi și că vom trece examenul de capacitate cu brio.
Proiectul "Rise", de îndrumare și sprijin al omenirii, a urmărit reintegrarea noastră în  marea familie cosmică.
Fiecare dintre noi va contribui cu bagajul de cunoaștere acumulat, cu talentele și abilitățile obținute, la progresul civilizației universale.                                                

Contextul
Cu câteva zile în urmă am primit primele indicii din lumea spirituală, ceva semnificativ și care este iminent. Mi s-a repetat mereu și mereu cuvântul "pregătire" cuvânt parcă plantat cu insistență în gândurile mele. Chiar vedeam aievea acest cuvânt, proiectat cu litere mari și cu irizații. În final, am realizat un contact intens cu frații noștri și surorile noastre din stele. 

Ieri, în după-amiază (duminică, 4 oct.), sensul cuvintelor care mi se lipeau parcă de creier a început să se clarifice, pe măsură ce primeam detalii despre „eveniment”.

Mesajul
În profunda stare de meditație care mi s-a indus, am sesizat o prezență în spațiul în care mă aflam. M-am simțit deplasat din locul în care mă aflam și însoțit undeva unde am deslușit imaginea unei nave-mamă în interiorul căreia am pătruns fără dificultate. În spațiul în care am ajuns am remarcat prezența unor importante ființe de lumină: Iisus, Saint Germain, arcturienii Ben'Sha, Sigilda și Denki (unii își pot aminti că ea a însoțit și condus grupul de ființe în călătoria astrală la care și eu am luat parte) și alte elegante ființe de lumina care se remarcau prin finețe și luminozitate.

În această adunare în care exista o atmosferă de mare bunătate și dragoste profundă, mi s-au transmis unele informații care s-au referit la două puncte esențiale:

1. Pentru prezent și perioada următoare - Oamenii
Ei au subliniat că acum vor apărea concentrări  sau "explozii emoționale", la mulți oameni, mulți dintre ei fiind foarte afectați. Ei vor "cădea adânc", în profunde depresii și stări de disperare pe care vor fi ajutați să le depășească.
 Aici credința va juca un rol important; de altfel, această stare de profundă disperare va fi ca un foc prin care vor trece și din care vor ieși cu bine dar și cu o credință profundă și plină de speranță.

2. Pentru prezent și perioada următoare – Pământul.
Mi s-a spus că Pământul ar deveni mai ușor (ca masă) ca urmare a faptului că se debarasează de "balastul", care îl încetinea și îi provoca deformarea. Acest proces va face să apară cutremure.
Mi s-a subliniat faptul că aceste cutremure sunt necesare în această etapă și că noi vom rămâne tot în dragoste (?)
Vom constata că turbulențele atmosferice vor crește în intensitate și ca frecvență, moment în care m-am simțit plin de încredere și de curaj în ființa mea interioară. Mi se inducea ideea că, deși aceste manifestări vor fi intense, nu trebuie să disperăm sau să intrăm în panică. Este nevoie ca, mai întâi, planeta să fie curățată și abia după aceea să primească „darurile” care-i sunt pregătite.

Apoi mi s-a dat un plic cu îndemnul de a-l desface și a transmite conținutul din interiorul lui tuturor.
Plicul conținea un mesaj, un mesaj foarte important, pentru noi toți!
Este un mesaj adresat oamenilor din această lume.
Este un mesaj pe care l-am așteptat de mult timp, cu o mare dorință:
Se referă la contactul nostru cu frații noștri și surorile noastre din stele.
Acest mesaj se adresează în primul rând, tuturor celor care au adus și ancorat Lumina timp de luni și ani, pentru umanitate și pentru minunata Mamă Pământ. Se adresează celor care ocrotesc mineralele planetei, regnul vegetal, regnul animal și ființa umană. 
Acum vom începe împreună pregătirile pentru a trece la faza următoare, în așteptarea zorilor umanității, ca o componentă demnă a Societății Universale.

Următorul mesaj este fundamentul pentru activitățile noastre comune în această fază importantă, activitățile semințelor stelare și tuturor purtătorilor de Lumină pentru Pământ și pentru omenire:

Mesaj pentru omenire
(Duminică, 4 octombrie 2015, ora 14)

Dragi locuitori ai Pământului,
Când vă uiți la cer, vă veți pune întrebări asupra a ceea ce se întâmplă sau urmează să aibă loc.
Veți fi uimiți și neîncrezători căci, majoritatea dintre voi, nu veți observa nimic neobișnuit, nimic care să justifice ceea ce urmează să aibă loc pe planeta voastră.
Iubiților, dorim să vă asigurăm că NOI SUNTEM AICI și avem grijă de pacea și siguranța voastră.

Dragilor,
Cu mult timp în urmă, am fost printre voi, am vizitat pentru o viață scurtă planeta și umanitatea și am cunoscut condiția de om. Am făcut-o pentru voi.
Voi și planeta voastră  sunteți o bijuterie prețioasă în acest Univers, sunteți de neprețuit și, din această cauză, râvniți de mulți.
Dorința altora de a vă avea, pe voi și bogățiile voastre, v-a rănit profund  și v-a influențat evoluția și frumusețea pe care o aveați la început.
Acum a venit momentul în care vă treziți și vă redescoperiți frumusețea și puterea.
Ați fost prinși în întuneric și, în aceste vremuri, ați văzut și ați experimentat tenebrele întunericului.
Timpul Luminii, timpul recunoașterii voastre a venit.
Noi vă însoțim cu iubire și bucurie profundă să depășiți situația grea în care ați existat multe vieți. Vă întindem mâna pentru a vă ajuta să treceți  în dimensiuni de vis.
Suntem mulți și suntem mândri de voi și considerăm că este o mare onoare să vă cunoaștem.
Fiecare dintre voi este o bijuterie minunată care abia acum află cine este ea cu adevărat.
Vom sprijini și vom fi alături ca prieteni, pe fiecare dintre voi.

Înțelegeți că universul acesta este plin de viață, de o superbă frumusețe, plin de ființe iubitoare care doresc să vă cunoască și să vă câștige prietenia.
Ideile voastre în legătură cu diferitele tipuri de ființe vor fi consolidate și, în multe situații, vor fi schimbate.
Veți fi uimiți de diversitatea ființelor care există în univers și care vă cunosc, de cultura lor, la care, în viitor, veți avea acces neîngrădit. 
Veți avea ocazia să urați bun venit vizitatorilor din alte lumi, ființe care v-au iubit și v-au apărat din totdeauna.

Deși curiozitatea noastră este mare, pasul următor trebuie să-l faceți voi.
Știm că tehnologiile voastre sunt limitate, când este vorba de a călători în puncte îndepărtate ale universului. Aveți însă prieteni care dispun de tot ceea ce este nevoie pentru a vizita orice colț din univers. Veți avea ocazia să învățați lucruri noi, de care vă veți minuna. Veți învăța multe despre structura universului și a cosmosului.
Diversitatea în creația lui Dumnezeu este infinită.Veți afla ce legătură intrinsecă există între duh și materie.
Veți căpăta noi și ample cunoștințe în științele medicale complementare, toate în interesul oamenilor.

Dorința de pace și armonie, ne unește pe toți, indiferent de distanțele care ne despart, și care vor putea fi străbătute în viitor în timp real.
Există o scânteie în noi toți, scânteie care ne conectează pe toți. Suntem toți la fel în aceasta scânteie.
Această scânteie ne face frați și surori pe noi toți.
Chiar dacă putem arăta diferit, putem avea o origine diferită - prin această scânteie suntem cu toții uniți.
Așteptăm cu nerăbdare – nenumărați frați și surori din alte regiuni ale cosmosului – care să vă ureze bun găsit.
Veți primi sprijin și ajutor, dacă o doriți.
Acesta este respectul profund pentru scânteia unificatoare care ne însoțește pe fiecare dintre noi..
Fiecare persoană va fi primită de către noi cu bucurie, atunci când ea va fi gata să facă primul pas.
Omenirea este pregătită să treacă pragul într-o nouă eră;o eră a păcii și a bucuriei.

Frații și surorile voastre iubitoare.

SURSA: http://ourfamilyofthestars.blogspot.pt/2015/10/important-message-preparation-of.html

Luisa Vasconcellos


Un comentariu:

  1. Daca ne trimit la specializare in alta galaxie trebuie sa ne luam mancare cu noi? Ma gandesc ca cine stie ce obiceiuri culinare au aia...

    RăspundețiȘtergere