Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 29 octombrie 2015

Conversație cu Federația Luminii.

(29 oct.2015; channeler: Blossom Goodchild)
(selecțiuni)
 Traducere Const. Mihăilescu.

Blossom: Salut, prieteni. Se pare că a trecut ceva vreme de când mi-ați creat o bună dispoziție prin metodele voastre de "logopedie", spre deosebire de cuvântul scris utilizat în aceste zile. Oricum mi se potrivește ... Simt că știți asta. În orice caz, aveți o mai cuprinzătoare cunoaștere în domeniu, comparativ cu mine și, prin urmare, înțelegeți mai corect ceea ce îmi este mai indicat.
Federația Luminii: Oferim cuvinte ... fie ele vorbite sau scrise ... pentru a-i încuraja pe toți cei de pe planeta voastră să se regăsească în ei înșiși. Important este că tu ȘTII de ce noi suntem aici.
Blossom: Încă, mă întreb de ce varietate de procedee și tehnici dispuneți voi pentru a ne determina să facem un anumit lucru. Știm și înțelegem din ce în ce mai bine că noi suntem IUBIRE. Cu toate acestea, căutarea și găsirea adevărului care stă în spatele tuturor faptelor greșite pe care le-am hrănit de-a lungul vieții noastre, ne face, uneori, să credem că suntem în căutarea „ acului din carul cu fân”.
Federația Luminii: Și totuși, oh, câtă bucurie, ce sentiment minunat, atunci când reușești să găsești acel infim ac în grămada de fân!!
Doamnelor și domnilor de pe Pământ ... a venit timpul să predați (să renunțați) la toate gândurile și îndoielile că nu știți. Este timpul să renunțați la toată confuzia, la toată îndoiala, că ar exista ceva care v-ar împiedica să mergeți acolo unde doriți, sau că nu ați putea realiza ceea ce intenționați. Când veți deveni convinși de aceasta, veți găsi „acul din carul cu fân”
Blossom: Cu toate acestea, ce vrea să însemne îndemnul: "Caută și vei găsi !"? Cum aș putea eu găsi acul dacă nu mă hotărăsc să-l caut?
Federația Luminii: suflete dragi ... uneori, în voi ... simțiți o disperare ... o dorință de a găsi, de a afla, de a ȘTI cine și ce sunteți. Ați căutat asta atât de multă vreme!!
Blossom: Trebuie să vă întrerup aici. Îmi pare rău! Eu simt încă acea explozie de energie în interiorul meu, atunci când voi vorbiți despre aceasta (sper că ploaia de-afară s-a  domolit suficient ca vocea mea, pe care o pierdusem pentru o vreme, să acopere zgomotul. Mai că-l pierdusem pe soțul meu! Noroc că l-am găsit repede!! Ha, ha!). Este adevărat că ați  ... "prefera" să vorbesc?
Federația Luminii: Este pur și simplu o chestiune de cuvinte care curg mai fluent căci îți este mai ușor să vorbești decât să-ți miști degetele pe tastatură.
Blossom: Până când voi transcrie materialul vorbit......Ok ... Hai, să-o facem!
(Accesați : https://youtu.be/5D9BYPqQ42k)

TRANSCRIEREA:
Federația Luminii: Așa, să continuăm. Dragi prieteni, vorbeam înainte de încercarea de a găsi „acul în carul cu fân”. Amuzantă exprimare, și noi am înțeles perfect metafora. Dragi suflete ... când spunem "predare", ... când vorbim despre "căutarea Sinelui” sau folosim alte moduri de exprimare, procedăm astfel deoarece credem că este calea cea mai ușoară de a vă mobiliza la o mai bună înțelegere. D-na Blossom a folosit expresia consacrată „ Caută și vei găsi! "sau „Dacă nu cauți, cum îți vei găsi Sinele?” Utilizăm aceste exprimări pentru o mai corectă înțelegere. Scopul nostru este de a vă oferi unele cunoștințe care să vă permită să ajungeți la adevărurile realității voastre.
Intenția noastră este să vă conectăm cât mai bine la sensul expresiilor folosite pentru ca voi să vă puteți elibera de confuzii și să puteți renunța la gândul că nu ați putea ajunge la adevăr. Totul urmărește ca voi să vă eliberați de tendința de a rămâne în vechea paradigmă, în vechiul mod de a gândi, să vă goliți mintea, rămânând ancorați numai în ACUM. 

Mulți veți constata că ceea ce credeați că ESTE, de fapt, NU ESTE. În timp ce întreținem această „discuție” constatăm că d-na Blossom zâmbește gândindu-se la CINE SUNTEȚI  voi cu adevărat, voi, ființe ale IUBIRII.
Când vă permiteți să fiți nimic altceva decât dragoste ... să nu simțiți altceva decât IUBIRE, atunci.... "Hei, Presto!" ... , acul iese singur din carul cu fân pentru ca voi să-l găsiți. Și nu numai atât, dar el vă va ajuta să coaseți cu fir de aur „tapiseria” vieților voastre. Totul va începe să aibă sens, totul va deveni din ce în ce mai logic,  ... într-o lume care începe să se completeze cu ceea ce voi veți începe să credeți și să vedeți că-i lipsește.

Așa cum de mai multe ori am spus ... acum, aceasta nu are nici un sens pentru voi, din cauza perspectivei din care vizualizați tabloul, tapiseria. Cu toate acestea, atunci când veți începe să eliberați aspectele cu care v-ați clădit vechea paradigmă, veți începe să înțelegeți că, de fapt, toate aspectele lumii în care trăiți, toate, nu sunt decât niște iluzii. Când veți deveni capabili să vă goliți mintea de aceste iluzii, veți fi de acord că într-adevăr nimic nu contează ... De loc.
Tot ceea ce "ESTE, ... ESTE IUBIRE”... și atunci când sunteți siguri de ea ... veți fi eliberați de toate preocupările, de toate temerile, de toate raționamentele, de toate întrebările. Atunci veți înțelege, cu adevărat, sensul cuvintelor exprimate de noi acum. Va fi interesant și edificator să priviți lumea voastră din perspectiva noastră.


Dragi suflete, dragi suflete ... luați un moment de respiro, respirați profund împreună cu noi. Respirați profund și rețineți în ființa voastră energia pură a IUBIRII. Primiți-o în ființa voastră și lăsați-o să circule în tot corpul.
Pe măsură ce introduceți în ființa voastră suflarea vieții, încărcată de o profundă iubire, realizați cât de mult și de puternic ne leagă acest sentiment. Imaginați-vă cum această putere a iubirii pătrunde în fiecare celulă a corpului vostru, pe care o revigorează și o întinerește. Imaginați-vă apoi cum această minunată energie înnobilată cu propria voastră iubire, iese din ființa voastră îndreptându-se spre inima Mamei voastre Pământ, și, de acolo, în imensitatea universului. Inspirați și expirați Lumina încărcată cu iubire pentru ființa voastră, pentru semenii voștri, pentru planeta voastră, pentru frații voștri de peste tot, pentru Dumnezeul care ne ține pe noi toți, cu iubire nemărginită, în căușul palmei Sale.
Toți suntem frați, toți suntem legați prin iubirea noastră și a Creatorului. Noi, toți, suntem UNU. Înțelegeți?
Dacă ar fi să deveniți conștienți de acest mare și unic adevăr, cât de repede s-ar schimba viețile voastre!! Am fost creați pentru a ne iubi, nu pentru a ne extermina!

Atunci când veți fi convinși, când veți ȘTI că acesta este singurul adevăr care contează, veți face din fiecare respirație un prilej de a primi și trimite iubire.
Pe măsură ce veți face și simți asta, veți fi din ce în ce mai conectați cu TOT CEEA CE ESTE.
Atunci ne veți vedea și pe noi, cei care vă iubim cu adevărat și care așteptăm ca voi să vă recăpătați abilitățile și puterile, pentru ca să colindăm lumile, pe unde noi am mai fost sau cele pe care le vom vedea împreună, pentru prima dată. Atunci, cu „acul din fân” vom coase noi și magnifice tapiserii în infinitele spații ale Creației care așteaptă să fie încă și mai mult extinsă, spre plăcerea și lauda Creatorului.
Voi și noi suntem veșnic conectați la TOT CEEA CE ESTE. Noi și voi nu am fost făcuți pentru a fi deconectați de la SURSĂ, deși mintea voastră lumească este gata, uneori, să creadă acest neadevăr.
„Cunoașteți ADEVĂRUL și acesta vă va elibera!”


SURSA este cea mai înaltă, cel mai pură energie a iubirii care există. Voi sunteți scântei ale acestei surse. Drumul nostru spre ACASĂ îl putem face împreună sau independent. Dacă vom putea afla cum se face, vom putea reveni acolo cu o singură clipire din ochi.
Creatorul nu a inventat moartea, ea nu există cu adevărat.
Viețile voastre sunt alegerile voastre pentru a experimenta. Când „muriți” treceți la un alt set de experiențe. Le faceți pentru a vă îmbogății cunoașterea și a vă putea apropia pas cu pas de locul de unde ați plecat, de ACASĂ. Voi nu vă aflați mai departe de ACASĂ decât noi. 

Ne aflăm la o singură respirație unii de alții.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

http://englishfederationofligh.blogspot.pt/2015/10/blossom-goodchild-29th-october-2015.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu