Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 15 septembrie 2015

VALUL COSMIC DIN SEPTEMBRIE CREȘTE EXPONENȚIAL (I)

FOARTE IMPORTANT!
Mesaj de la Arhanghelul Mihail 
(7 sept.2015; channeler Michael Love)
Traducere Const. Mihăilescu

Dragii mei,
Mulți dintre voi sunt conștienți că o mare schimbare avut loc în interiorul lor, schimbare care acum intră în faza manifestării exterioare, și va fi percepută ca realitatea voastră cotidiană.
În următoarele 21 de zile (n.m. numărați din 7 sept.), puternicul val de lumină gamma (n.m.: centura fotonică) venind din inima galaxiei (Pleroma) va începe să aibă un impact tot mai puternic asupra Pământului și ființelor care-l populează. 

Recent, prin măsurători și calcul, oamenii de știință germani și ruși au constatat că puterea acestui val de energie fotonică, la intrarea în atmosfera Pământului, s-a dublat în ultimele două săptămâni, trendul de creștere actual fiind exponențial. 
Acest supra-val de lumină gama de fotoni, care vine spre voi, are puterea a 100.000.000 (o sută de milioane) de reactoare nucleare. Civilizații avansate din univers, grupate în „Alianța pentru Pământ”, utilizează tehnologiile lor avansate pentru a devia o parte din acest flux, astfel ca în atmosfera planetei voastre să nu ajungă un nivel distructiv de energie, ci doar atât cât este necesar îndeplinirii scopului pentru care a fost trimis.
Unele dintre manifestările acestui câmp fotonic au fost deja observate în multe țări ale planetei, prin apariția în atmosferă a unor mari coloane luminoase de culoare albastră sau alb-strălucitoare, care au consistența materiei plasmatice. Acești „stâlpi” au până la o milă în diametru. 
În fiecare zi, în fiecare oră, densitatea Centurii Fotonice, care intră în atmosfera Pământului, crește. Proporțional, și puterea fluxului fotonic va fi din ce în ce mai mare. 
Acest Mare Moment din evoluția omenirii este cunoscut sub numele de Evenimentul care Apare la Orizont ("Event Horizon").
Pe data de 28 sept.2015, se va atinge nivelul de vârf (Super-Wave) al puterii Centurii Fotonice, care va ajunge pe Pământ. Va fi cea mai ridicată frecvență a unei energii care a fost măsurată vreodată în Cosmos, în istoria modernă.
Rezonanța Schumann a Pământului și întregului Cosmos local a atins în prezent uluitorul nivel de 33 Hertz, fără ca această extraordinară creștere să poată fi explicată în vreun fel de specialiștii voștri. (nota C.M.: valoarea medie normală a acestei frecvențe - măsurată totdeauna la o altitudine de cca 80 km, este de 7-8 Hertz
Noi vă comunicăm că explicația acestui salt nemaiîntâlnit de frecvență și intensitate se regăsește în voința și intenția Divină. 
Până la momentul de vârf, această creștere va fi, așa cum s-a și determinat, exponențială. Nivelul frecvenței de vibrație este cu peste 12 Hertz mai mare decât cel care se regăsește în dimensiunea 5D, a Noului Pământ. 
Gaia este mai mult decât pregătită pentru a primi pe Noul său Pământ, primul lot de ființe umane, care va fi format din 9.282.015 indivizi.
Acești pionieri ai Ascensiunii își vor face primii intrarea în Împărăția dimensiunii 5D, ca o recunoaștere a sacrificiului lor, a dorinței și devotamentului dovedite pentru realizarea acestui Mare și Divin Proiect al Înălțării umanității.
Cei mai mulți dintre voi, care v-ați manifestat profundul interes pentru ascensiunea voastră, a umanității și a planetei, adică aceia care citesc cu adânc interes mesajele noastre, vor ascensiona printre primii pe Noul Pământ. Acest lot va număra cca 2,3 miliarde de suflete (nota C.M.: deci, vor face parte din primul val masiv de „emigranți”, că tot e de actualitate fenomenul! Cine știe, poate că există chiar o legătură între exodul actual de emigranți și ascensiunea  planetară!)
Procesul de strămutare și adaptare pe Noul Pământ va dura câteva luni de zile, începând cu 28 sept.2015. În această relativ scurtă perioadă, lumea se va adapta noilor condiții existențiale (n.m.: infinit superioare celor actuale de pe Vechiul Pământ) și noilor energii. Veți vedea singuri (voi, cei care veți ascensiona) că Noul Pământ va fi un adevărat Paradis. 
Cei care nu vor fi ajuns la frecvența de vibrație de 21 Hertz, pentru a prinde primul val masiv, vor fi transferați pe Noul Pământ, în următorul val masiv care va avea loc după primăvara anului 2016.
Al treilea val (umanitatea inconștientă) va atinge nivelul de 21 Hertz la mijlocul și în a doua parte a verii anului 2016.
Cei care nu ajung la nivelul frecvențial necesar, pentru a prinde Primul lot, nu trebuie să se considere mai puțin importanți. Numai că vor ajunge în noua locație mai târziu cu câteva luni de zile.
Trebuie înțeles că nu există nici o hotărâre judecătorească sau apărută dintr-o analiză comparativ – calitativă a ființelor transmutate. Totul este o chestiune de nivel de conștientizare, de frecvență de vibrație! 
Amintiți-vă că Ființele de Lumină nu au venit aici cu scopul de a selecta, pentru că, într-adevăr, aici nu este de făcut nicio alegere. Toți suntem, pe fond, prețioși și sacri, (n.m.: toți suntem plămădiți din ființa Creatorului!)

Energiile lunii septembrie joacă un rol determinant în următoarele trei săptămâni, interval în care vor începe să apară manifestări fizice nu numai în viața personală (precum sincronicitățile), când lucrurile se re-aranjează pentru a se potrivi noii frecvențe de vibrație, dar veți începe să vedeți cum se produc evenimente din ce în ce mai pozitive, mai benefice pentru fiecare dintre cei care sunt în procesul înălțării.
Event Horizon va începe să pătrundă cu noutățile aduse de curentul principal care a ajus foarte aproape.
Sub impactul acestora (nota C.M.: adică al informațiilor cuprinse în câmpul energetic al centurii fotonice care pătrunde rapid pe planeta), liderii mondiali, guvernele și agenții, care sunt conștienți de existența și înaintarea spre voi a câmpului fotonic, vor fi gata să înceapă să facă ceea ce trebuie.
Da, aceasta va fi noua paradigmă, dragilor: guvernanții vor face, în sfârșit, ceea ce trebuie pentru populație.
Dacă însă voi nu veți avea încredere în această schimbare, există și posibilitatea ca, prin voința voastră majoritară, lucrurile să rămână ca și până acum și să vă continuați viața după vechiul program, adică la nivelul dimensiunii 3D. 
Se va da un anunț important asupra sistemului bancar la nivel mondial, în conformitate cu programul deja pus în mișcare în „spatele scenei”; efectele acestuia se vor face simțite în curând. 
Archangel Michael
(va urma ultima parte)

http://lightworkers.org

3 comentarii:

  1. "care va fi format din 9.282.015 indivizi."
    Salut aici este vorba de data in sistem american,
    Luna septembrie, ziua 28, anul 2015
    Nu trebuie sa afisezi ce am scris

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pentru precizare! Nu știu din ce sursă ați luat-o, cea din care am tradus eu nu menționează zona care s-a luat în considerare. Pe de altă parte, este logic să se refere la America (SUA) din moment ce channeler-ul este din acea parte de lume. ,
      Să sperăm că se va produce; personal cred (doar nu toate „canalele” umane s-au înțeles să se refere și să se concentreze pe EVENIMENT!). Să avem succes!

      Ștergere
  2. Precis eswte vr-un paduche lat de pe o planeta de-a lor care se numesc cu de la ei putere arhanghelul MIhail, mai erau unii ce se numeau Tobias... si veneau cu tupeu la tine sa te intrebe prin omul lor, asa am patit eu in Oradea cu o fosta maestra reiki ce m-a intrebat il primesti pe Tobias? Apoi m-am pomenit cu un insect - ii numesc astfel pt ca nu au nimic comun cu insectele terestre - ce venise sa ma hipnotizeze si sa imi multumeasca (sub hipnoza sub care eu nu ma puteam manifesta) ca am renuntat la divinitatea din mine pt a-l primi pe el.... E clar ! Sefii gaurilor de vierme numite iad sunt disperati sa atraga suflete muuulte pt ca sa isi mareasca forta si ne dau in loc gandaci - bleah ce grozavie sa iti trimita un paduche lat in loc de scanteia ta divina si acela iti rezolva problemele economice, manipuleaza in jur lumea cu doua catene conectate din cele 36 ale ADN- ului si se joaca cu noi mai rau ca si cu pietricelele, ca noi suntem vii, insa nu contam pt ei....Mare atentie d ela cine primiti mesaje, eu cu o canalizare din |USA m-am captusit cu beleaua....paduchele lat... Asa ca va spun un secret, numai ce se canalizeaza in Cercul LUi Solomon este sigur ca info. Nimic altceva nu e cert !

    RăspundețiȘtergere