Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 12 septembrie 2015

SaLuSa, 11 sept. 2015.

Channeler Mike Quinsey
Traducere Const. Mihăilescu. 

După o lungă așteptare, Ascensiunea planetei revine brusc în actualitate cu foarte multe știri pozitive, aduse de o serie întreagă de surse de informare.
SaLuSa
Ați fost în repetate rânduri informați că pe 28 sept. 2015 va fi punctul culminant al lunii sept., zi în care centura fotonică va avea influența cea mai puternică asupra planetei voastre. Această influență va fi la un nivel care nu a mai fost experimentat anterior de planetă și de voi, niciodată.
Dacă ați avut vreodată îndoieli cu privire la progresele înregistrate în Ascensiune, acum, cu siguranță, aveți și veți avea toate motivele pentru a le înlătura.
Veți începe deja să realizați că multe s-au întâmplat "în spatele scenei”, fapte de care nu aveați cum să fiți conștienți că se petrec. Este adevărat că multe adevăruri nu era oportun să fie cunoscute, căci această divulgare ar fi putut avea repercursiuni negative asupra desfășurării programului divin. Nici acum nu vi se pot furniza toate detaliile. E normal, și pentru oricare dintre voi, cei aflați în ascensiune, este de înțeles.
Diferite civilizații au fost și sunt implicate în această amplă acțiune planetară. Cei implicați provin nu numai din civilizații diferite ale universului dar și din dimensiuni diferite, mergând până la dimensiunea 6D, inclusiv. Printre altele, reprezentanți autorizați ai acestor dimensiuni au comunicat telepatic cu multe ființe umane, capabile să facă channeling. Ei sunt din Lumină și fac ceea ce este de competența lor, să se asigure că lungul vostru drum pentru înălțare se apropie de capăt. Pentru ca totul să se încheie în mod fericit, ei țin sub observație permanentă orice mișcare a întunecaților, care, deși li s-au diminuat drastic posibilitățile de intervenție, nu renunță la ideea că, totuși, ar putea schimba soarta lumii voastre (în rău), și, implicit, a lor (în bine). Mereu încearcă să se interfereze în program, cu intenția de a vă opri înaintarea. Însă,toate aceste tentative vor fi zadarnice, „tăvălugul” vine peste ei.
Dacă priviți înapoi, vă veți da seama că, de la sfărșitul anului 2012 încoace, totul s-a accelerat, progresele înregistrate, pentru noi și pentru mulți dintre voi, au fost evidente. E adevărat că ceea ce s-a întâmplat nu a fost înțeles de mulți dintre voi care mereu au spus că „de fapt, nimic nu s-a întâmplat”. Dacă nu s-ar fi întâmplat nimic, nu ați fi astăzi foarte aproape de momentul „evenimentului”. Nimic nu va putea opri finalizarea acestei extrem de importante etape din evoluția umanității voastre, care va însemna re-integrarea Pământului și umanității în marea familie a civilizațiilor avansate ale universului.
 Așa cum mulți dintre voi poate ați aflat, ființe evoluate au ajuns deja în sistemul vostru solar, cu "planetele lor de origine", pentru a ajuta la devierea unei părți din puternicele energiile care vor ajunge în curând la voi, pe Pământ. Era necesară această deviere pentru că altfel, mulți dintre voi ați fi fost copleșiți de forța foarte mare a acestor energii extrem de puternice. [nota C.M.: în afară de Nibiru, care „s-a nimerit” să se afle mai aproape de Pământ, în această perioadă, când centura fotonică se va găsi în proximitatea planetei noastre (la cea mai mică distanță), probabil că există acum o conjunctură astronomică rarisimă, în care anumiți aștri sunt poziționați, în mișcarea lor de revoluție, astfel încât să se interpună sub un anumit unghi, direcției de deplasare a radiației fotonice, spre Pământ, deviind și dispersând o parte a fluxului fotonic care, altfel s-ar fi „prăvălit” în totalitate peste planetă].
Aceste sincronicități, care privesc poziționarea unor corpuri cerești față de planeta voastră, sunt semne clare ale consumării ultimelor faze ale Ascensiunii planetei voastre..

Care suflete vor ascensiona? 
Acelea care vor fi atins, la producerea „evenimentului”, nivelul de vibrații suficient pentru a însoți planeta în dimensiunea superioară. Este important ca toți cei aflați în procesul ascensionării să fiți concentrați pe acest eveniment, pe care să vi-l doriți cu toată ființa voastră, până când el se va produce.
Preocuparea multora dintre voi, legată de soarta celor dragi, este firească și de înțeles. Indiferent însă de gradul în care sunteți voi preocupați de viitorul lor, fiecare dintre ei se va poziționa exact acolo unde corespunde cel mai bine nivelului evolutiv la care a ajuns.  
Dragilor, acest ciclu cosmic care practic s-a încheiat, va fi diferit de cele anterioare, care au sfârșit prost, soldându-se cu dezastre pentru sistemul planetar și pentru umanitate. De data aceasta va fi un succes deplin, majoritatea dintre voi accesând dimensiuni superioare (n.m. marea majoritate a celor ascensionați vor ajunge în dimensiunea 5D). Nicio civilizație potrivnică (întunecată) nu vă va mai putea opri evoluția.
 Unele suflete se întrebă de unde știu ele dacă sunt pregătite pentru a se înălța și dacă eforturile pe care le-au făcut în acest scop vor fi suficiente. Faptul că sunt preocupate de soarta lor, în raport cu ascensiunea, și și-o doresc, este o dovadă că fac parte dintre cei care vor ascensiona.  
Acestora le sugerăm să continuie să facă ceea ce au făcut și până acum, activitate pe care ar fi bine să încerce să și-o intensifice. 
Nu vă faceți griji pentru viitorul vostru, faceți, în continuare, așa cum vă dictează inima și cum vă sugerează ghizii voștri văzuți sau nevăzuți. Ei vă vor îndruma să faceți ceea ce trebuie și să vă mișcați către acolo unde vă doriți.
Unele suflete vor continua să trăiască, ca și până acum, în dimensiunea inferioară 3D. A fost alegerea lor, care le va oferi ocazia să experimenteze ceea ce și-au propus. În această etapă, aceste suflete au considerat că nu a venit încă momentul să părăsească dimensiunea 3D, în care mai au experiențe de făcut.

Mama Pământ este, de asemenea, în mișcare ascendentă, ca entitate și, peste puțină vreme, va rupe toate legăturile cu dimensiunea 3D. 
Un nou și mirific Pământ va apărea din cenușa celui vechi, pe el regăsindu-se pentru vecie PACEA, FRUMUSEȚEA și IUBIREA.  
Nu mai trebuie să vă spunem că drumul celor care au fost dominați de energii negative (de ură, invidie, egoism, dorințe de îmbogățire materială ilicită, minciună, necinste și corupție) se desparte de al vostru, la acest ceas de cumpănă și răscruce. Nu este posibil ca aceștia să vă însoțească deoarece ei nu ar putea supraviețui înaltelor vibrații din dimensiunile superioare. Vor rămâne să-și continuie viața în dimensiunea 3D, conform programului cu care au venit. Nu este o pedeapsă, este o alegere.

Oriunde vă veți afla în lume, vechile voastre energii vor fi înlocuite cu noile energii. Înălțarea va oferi aceleași oportunități tuturor sufletelor, indiferent de originea, rasa vârsta sau sexul lor. Așa a fost și când v-ați început, cu eoni în urmă, lunga voastră călătorie.

Toate sufletele au fost asistate în fiecare viață prin care au trecut, indiferent dacă ele au fost sau nu conștiente de prezența acestor îndrumători. 
Pe măsură ce vibrațiile voastre vor deveni mai înalte, veți începe să vă amintiți de unele dintre viețile anterioare, prin care ați trecut. 
Dar nu numai atât, veți deveni capabili să dialogați și să interacționați cu vechile voastre aspecte care, contrar a ceea ce credeți, ele există în univers. Vă veți putea chiar ajuta reciproc.
Vă reamintim că v-ați ales de fiecare dată viața în care urma să plonjați și de fiecare dată v-ați întocmit un program cu experiențele care doreați să le efectuați, în vederea ridicării nivelului vostru de măestrie în conștiință și în cunoaștere.
Dacă ați fi avut o memorie conștientă asupra vieților voastre anterioare, ați fi fost uimiți de progresul rapid pe care l-ați făcut în ultimele vieți, mai ales în această viață.

Fiți siguri că voi toți, cei aflați acum pe Pământ, ați venit ca urmare a nevoii de a derula acest program special; ați ajuns aici prin toate strădaniile depuse în viețile anterioare.
Cu toate acestea, este necesar să aveți suflete corespondente la toate nivelurile existențiale, pentru a vă crea o unitate completă de experiențe care să vă asigure o desăvârșită evoluție. Uneori, viața vă conduce spre experiențe mai mult sau mai puțin interesante. 
Viața poate părea a fi un amestec de experiențe care, nu toate par a vă fi de folos. Vă asigur că acestea, toate, fără excepție, au fost planificate de voi cu îndrumarea ghizilor voștri. 

Majoritatea dintre voi ați ales ca în această viață să ascensionați într-o nouă dimensiune. Unele suflete nu s-au dovedit interesate de acest aspect, în această viață. Ele și-au făcut o altă planificare. Asta nu este o greșeală, este un aranjament care corespunde cel mai bine dezvoltării viitoare a acelor suflete. Deci, nu vă considerați „mai speciali” decât ei.
Voi bucurați-vă că v-a venit timpul să treceți ACUM într-o nouă dimensiune. 
În mod evident mai este încă mult de lucrat pe calea evoluției. Ajutați-i și pe cei care ar dori dar nu reușesc să țină pasul. Dar nu vă pierdeți timpul cu cei care vă refuză ajutorul. Sunt destui și dintre cei care nu numai că vă refuză ajutorul, dar, în ignoranța lor, încearcă să vă dea și sfaturi. Binecuvântați-i și lăsați-i să continuie pe calea la care țin cu toată convingerea. Când le va veni timpul, se vor trezi și vor înțelege.

Dragilor, orice resturi ale vechilor vibrațiilor vor dispărea treptat sau vor fi eliminate, ca voi să le înlocuiți cu cele noi.
Noi credem că mulți dintre voi vor începe să simtă beneficiile creșterii vibraționale, ceea ce ar trebui să le aducă pacea minții și un sentiment de deplină fericire, că, în sfârșit, se pot bucura pe deplin de Lumina, care este în creștere permanentă.
Viața plină de haos și incertitudine va dispărea, dar nu o condamnați căci ea v-a ajutat să ajungeți unde sunteți acum.
Revenirea voastră la vibrațiile inițiale, mai înalte, a fost lungă și grea, dar toate eforturile depuse au meritat.
Așa cum am mai spus, la un moment dat veți fi capabili să vă revedeți multele vieți prin care ați trecut, și asta vă va face să înțelegeți logica și rostul fiecăreia dintre ele.

Sunt SaLuSa de pe Sirius, și mă bucur că m-am putut adresa din nou vouă, mai ales acum când vă apropiați de un moment special și rarisim pentru viitorul vostru și al planetei. Înțelegerea vieții a avansat în salturi și va continua să se accelereze relevându-vă marile adevăruri care, până acum, erau niște enigme pentru voi. Atunci veți înțelege și cât de mari și importanți sunteți voi.
Veți înțelege și de ce civilizațiile avansate au reușit performanțe pe care voi abia veți începe să le obțineți.
Vă las, ca întotdeauna, cu dragostea și binecuvântările mele; am încredere că veți găsi în voi puterea de a merge înainte și tot mai sus, spre obiectivul față de care sunteți atât de aproape..
SaLuSa.

O notă de la Mike Quinsey:
Pentru cei interesați de unele dintre sursele de informare cu privire la Ascensiune, dau  lista de mai jos cu link-urile care-i pot ajuta:

1. Iubirea lui MICHAEL; 27 iulie 2015  
 Mesaj de la AA Michael.
Link: http://micahangel.weebly.com/blog/unprecedented-cosmic-wave-to-impact-earth-in-late-september-2015/
Această legătură este mai mult de cât un mesaj.

2. Iubirea lui MICHAEL; 07 sept 2015esaj de la AA Michael.
Link: http://micahangel.weebly.com/michaels-blog
Titlu: "Cosmic Valul Cosmic se intensifică "

3. Domnul ASHTAR; 08.18.2015  
     Mesaj de la Domnul Ashtar.
     Link: http://www.earthascends.com/page/491339762
     Titlul: "Sfârșitul începutului- Înălțarea omenirii" prin Pallas Athena.

4. KATHRYN E MAI; 30.07.13 Mesaj de la Primul Creator.
    Link: http://earthascends.com/page49127656
    Înălțarea Pământului. Partea 185.
   Titlul: "Primul-Creator face un anunț"

       Website: Tree of the Golden Light


Un comentariu:

  1. NAMASTE ! MULŢUMIM SaLu Sa ,mulţumim iubit şi de folos TRADUCĂTOR ! Fie ca ÎNCREDEREA SĂ-I AIBĂ ÎN PAZA EI PE TOŢI CEI CRE CITESC ŞI ÎNŢELEG ,CRED TOT CEEA CE CITESC.

    RăspundețiȘtergere