Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 9 septembrie 2015

Evacuarea planetară .. planul s-a schimbat, explicație. (V)

De la Christ Mihail, Soltec, Monjoronson ESU, Lady Nada și Mantustia.
(30 aug.2015; channeler: Leonette)
Traducere Const.Mihăilescu)
(ultima parte)

Christ Mihail o prezintă acum pe Lady Nada (El îi solicită să ia cuvântul pentru prima oară).

Lady Nada
Christ Mihail: - Lady Nada, împreună cu EDU formează o strânsă alianță în serviciul acestei planete. Ea este un membru al Cercului Interior care se ocupă cu probleme legate atât de planetă, ca entitate, cât și de oamenii care o populează. Atât de mare este dragostea ei pentru planeta aceasta încât și-a amânat propria-i ascensiune pentru a fi cât mai aproape de nevoile Pământului. În acest sens, ea și-a legat propria ascensiune de ascensiunea acestei planete. De aceea se poate afirma că Lady Nada este o parte intrinsecă a acestui proces, soarta ei și ascensionarea corelându-se cu soarta și înălțarea planetei. În orice caz, ea este deja un "cetățean al paradisului", care a pornit pe un alt drum, de data aceasta, cu planeta și cu populația ei.
Lady Nada: - Mulțumesc pentru că-mi oferiți posibilitatea de a aborda unele probleme care ar putea deveni extrem de importante în mintea multor oameni, care vor citi acest mesaj.
Planeta este o ființă simțitoare care a luat decizia de a-și asuma responsabilitatea de a se înălța în dimensiunea următoare, oferind în continuare găzduire celor care o însoțesc.
În acest sens, rolul meu s-a reactivat pentru a facilita această "naștere" în conștiința mai înaltă a acestei Ființe, care, în ciuda a numeroaselor surse de disconfort, a căutat să ofere posibilități ample de creștere a conștiinței Divine acelor forme de viață care au făcut din Pământul fizic casa lor. Ea a trebuit să îndure mult prea mult, astfel că la împlinirea timpurilor a devenit evident că, dacă va continua în aceste condiții vitrege și epuizante,  își pune în pericol propria-i existență.

Există ființe care nu înțeleg sau nu împărtășesc preocupările ei de supraviețuire, și continuă să-i exploateze resursele care au dus la secătuirea forței vitale a planetei. Aceste extracții sau amplificat mereu, pentru a satisface dorința de îmbogățire a celor care o exploatează, situația ei degenerând într-o spirală descendentă, care a afectat nu numai integritatea ei materială dar și formele-gând și sistemul ei emoțional. În această situație disperată, planeta a decis să pună capăt agresiunii asupra ființei sale, prin acțiuni de înlăturare și respingere a tuturor elementelor anormale care o afectează și care i-au compromis în bună parte forța de viață.
Noi, ca parte a efortului Ceresc, îi acordăm asistența prin următoarele acțiuni:
1) eliminarea răului care i-a afectat sănătatea, membrii noștri acționând prin măsuri adecvate;
2) protejarea și conservarea tuturor artefactelor spirituale importante, care vor oferi servicii celor care se vor întoarce pentru a-și continua ascensiunea alături de planetă;
 3) păstrarea pasajelor critice [spre interior] și a portalurilor care curg de-a lungul liniilor de energie planetare;
4) pregătirea de "locuințe" confortabile celor care vor părăsi planeta și sunt așteptați să ocupe zone sigure în corpul planetei;
5) facem eforturi pentru a ajuta la regăsirea și re-unirea familiilor, în conformitate cu destinațiile prestabilite, ținând însă cont de nivelul lor de evoluție;
6) ne asigurăm că populațiile de animale, inclusiv cele de companie, vor fi sortate și repartizate în conformitate cu dorința lor de regăsire a celor de care s-au atașat;
7) ne asigurăm că plantele, care se pot confrunta cu distrugerea, vor fi însămânțate în vederea conservării speciilor și re-plantarea lor, atunci când se vor crea condiții favorabile pe planetă;
8) ne asigurăm că toate nevoile medicale au fost identificate și s-au făcut acele aranjamente de sortare și depozitare pentru o rapidă distribuire, acolo unde se va impune;
9) sunt identificate diversele grupuri, în conformitate cu rolurile lor primare, și facilităm pregătirea lor specifică;
10) pregătim serviciile de transfer programate, pentru a facilita transportul spre și de la planetă;
11) identificăm și pregătim zone planetare sigure în scopul depozitării logisticii, pentru asigurarea serviciilor de intervenție, în cazul în care va fi necesar;
Eforturile echipei de coordonare sunt concentrate pe asigurarea că toate operațiunile se vor desfășura fără probleme.

Aceasta este o listă primară care conține mai multe sub-secțiuni la fiecare punct menționat.
Există diverse echipe implicate, care includ, de asemenea, ființe galactice și legături de necesitate cu diversele locații din Galaxie pentru comenzi, echipele având propriile responsabilități.

Am identificat anumite temeri sau preocupări care se referă la activitatea ființelor extraterestre. 
Acestea au fost programate în conștiința maselor de către cei al căror timp existențial pe planetă practic a expirat sau este la limită.
Nu fiți disperați! Nu intrați în panică! Cei care vin vă sunt prieteni devotați. De altfel, cei care vor fi puternic marcați de evenimente vor fi trecuți în stare de somn, dacă programul lor de viață nu prevede altceva.
Cei care vor trece prin fața echipelor Nebadonului de adjudecare vor fi fie în formă fizică, fie ne-fizică.

Aceasta a fost ceea ce am vrut să vă comunic în această intervenție. Până la acel moment vom mai face,  probabil, actualizări suplimentare.

Vă mulțumesc din nou pentru că mi-ați dat posibilitatea de a face această comunicare și sper că v-am răspuns la cele mai multe dintre preocupările voastre legate de eveniment. Aștept cu nerăbdare să vă îmbrățișez pe toți, când vom fi din nou împreună.
Pentru toți preaiubiții mei, eu sunt Nada.

Mantustia (Cel Vechi de Zile) își face prezența:
Eu sunt Mantustia; ultima dată când v-am transmis un mesaj a fost într-o situație complet diferită de aceasta.
Într-adevăr, nu v-ați așteptat la o nouă „vizită", așa de repede, dar am considerat necesar să vă semnalez anumite aspecte legate de evenimentele care urmează și care vor fi destul de dure. Vreau ca în primul rând să vă sugerez să vă „adunați gândurile" și să ascultați în liniște ceea ce vă spune ghidul vostru interior.
Eu am fost din timpuri imemoriale, o parte din cunoașterea și înțelegerea de natură ciclică a acestui univers, de care au parte toate corpurile cerești. 
Eu știu ce urmează să se întâmple, prin urmare, aș fi putut să nu vă trimit la ghizii voștri interiori. Recomandarea mea este mult mai veche dar foarte puțini dintre voi au tratat-o cu atenție.
Din fericire, aceia dintre voi care i-au acordat atenție se află acum cel mai bine poziționați față de cele care vor urma; ei sunt calificați pentru a oferi asistență celor care au nevoie de ea. Recomandarea mea este să faceți acest lucru cu înțelepciune și fără a forța pe nimeni să acționeze împotriva voinței sale. Cea mai bună îndrumare și cel mai convingător argument va fi exemplul personal. 
Demonstrați curaj și încredere, chiar dacă pe ici pe colo aveți propriile voastre îndoieli sau neclarități. 
Spuneți lumii să aibă încredere în proces și să se concentreze pe momentul de acum și aici. Faceți asta și sarcina voastră este îndeplinită! 
Oricum, conjunctura este una din cele în care prezența voastră va fi remarcată.
Sunteți pe cale de a vă cunoaște adevăratul scop pentru care ați venit în această viață și pentru care vă aflați aici, în acest moment.
Stați drept în slava voastră!
Eu sunt MANTUSTIA

Christ Mihail:
Leonette, am ajuns la sfârșitul acestui mesaj programat pentru acum. Îți mulțumim pentru răbdarea ta, pentru că a fost într-adevăr o "zi lungă”.
Te-ai descurcat bine, menținându-ți concentrația  pe parcursul acestui lung comunicat. 
Transcrie corect ceea ce ți-am transmis noi, pentru ca lumea să înțeleagă cât mai exact ce o așteaptă și ce ar trebui să mai facă în acest interval scurt de timp rămas. 
Menționăm, încă o dată, inevitabilitatea producerii evenimentelor de la acest sfârșit de ciclu cosmic.
Iubitul meu Gabriel, în calitate de administrator șef al Nebadonului, se va pronunța cu privire la evenimentele care urmează așa cum va crede de cuviință.
Salud! [n.m.: nu știu dacă nu e o greșeală de scriere, deși a mai apărut de câteva ori; eu am scris „Salut!”]
Eu sunt Mihail al Nebadonului

Apendice:
Procesul de inversare va fi început foarte încet și va continua pe măsură ce oamenii devin conștienți și se liniștesc.....primii care vor începe să înțeleagă ce se întâmplă și că procesul evacuării a început, vor fi, probabil, cei care au GPS-uri pe mașini. Acestei operațiuni îi vor fi alocate mai multe ore, cel puțin patru, presupun ziua sau noaptea, în funcție de locul în care trăiesc oamenii.
Nu va fi 3DD (cred că este vorba de dimensiunea de tranziție 4D; n.m.).. nu va fi relevant, după evacuare .... odată ce planeta va fi evacuată, va fi pusă în stază (adormire) și vor fi ridicați toți cei care erau programați s-o evacueze și nu o făcuseră.  Apoi, va urma inversarea .. schimbarea axelor, și tot ce e programat să aibă loc. 

Vom fi evacuați de pe această lume într-o perioada de 2-6 luni. În această perioadă, cei care vor reveni pe planetă vor fi pregătiți (învățați) și toată lumea va fi transportată acolo unde este programată. O parte dintre noi vom putea fi conduși în spațiile subterane ale planetei (pregătite în acest scop) [sau, poate, în lumea subterană existentă (Agatha); n.m.]
Candace

SURSA: http://abundanthope.net

11 comentarii:

  1. Ahora puedo traducir con google,puedo entender español en parte de abajo,gracias.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traducere:Pot traduce acum cu Google, pot să înțeleg spaniola in partea de jos, mulțumesc

      Ștergere
  2. Namaste,channelerul cred ca e Leonette,nu Leontte(de la Roumani).apropo,avem si noi channeleri in Romania?sau numai zristi cu creierele spalate de chabala!Astept cu drag inaltarea planetei GAIA,si restul cum e scris in STELE! Va iubesc Mama siTata CREATORI! NAMASTE!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveți dreptate, corect este Leonette (de altfel, în cuprins l-am scris corect). Mulțumesc!

      Ștergere
    2. Si eu va multumesc pentru munca in ridicare a spiritualitatii omenirii cat mai sus,daca se poate sa le recomand cititorilor blogului dumneavoastra,si "mesagerul lui Mihail.blogspot.ro".Multumesc,NAMASTE!!!

      Ștergere
    3. Am „răsfoit” blogul dv. Îl găsesc foarte bun. Felicitări! Il recomand cu plăcere cititorilor mei. Deci, dragi cititori, accesați cu încredere >> mesagerul lui Mihail.blogspot.ro <<
      Mulțumesc!

      Ștergere
    4. Scuze,nu e blogul meu,doar l-am recomandat,multumesc.

      Ștergere
  3. Sunt deschisa cu tot spiuritul,sufletul,mintea si acest minunat corp,Vas Divin la tot ce va sa vina ,ce va fi va fi ,am toata increderea ca va fi chiar foarte bine de Fapt intuitia imi spune ca va fi totul asa ,,cum trebuie sa fie,,vom pasi pe Noul Pamint ,luminosi ,frumosi in glas de sarbatoare SI ASA VA fi,namaste DRAGILOR , lumina _iubirea FIE CU VOI. MC

    RăspundețiȘtergere