Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 7 septembrie 2015

Evacuarea planetară .. planul s-a schimbat, explicație. (IV)

De la Christ Mihail, Soltec, Monjoronson, ESU, Lady Nada și Mantustia.
(30 aug.2015; channeler: Leonette)
(continuare)

ESU ia cuvântul:
Preaiubiților, eu sunt ESU, dar majoritatea dintre voi mă numiți Sananda. Ei bine, există multe aspecte Sananda pentru că, vedeți, Sananda este o denumire care generic înseamnă  „ființă christică”. Există multe "ființe christice", care au venit la voi de-a lungul timpurilor, cu eoni în urmă. 
Mult din acest trecut a fost uitat ca urmare a efectelor produse de întunericul care v-a acoperit conștiința o lungă perioadă de timp.
O ființă christică nu este un creștin, așa cum considerați a fi, dar religia creștină a folosit numele de la "Hristos” ca pe ceva care-i definește filosofia, însă cuvântul acesta este un acronim roman.
O „ființă christică” este aceea care aplică în comportamentul, gândirea și filosofia sa principiile și orientările date de Christ Mihail al Nebadonului. 
Aceste principii Christice s-au regăsit și s-au manifestat în mai multe ființe divine care au umblat pe Pământ prin rase umane diferite, prin multe civilizații, multe culte religioase și filozofice cu scopul de-a se exprima în modalități credibile și compatibile cu modelele divine.

Am fost mereu cu voi, dar în acest moment, trebuie să cunoașteți că prezența mea se manifestă împreună cu multe alte aspecte „Sananda” care vizitaseră sau trăiseră vieți pe Pământ, de-a lungul lungii sale istorii. Noi toți suntem aici pentru a ne pune la dispoziția planetei și civilizației umane, în acest moment de schimbare extraordinară.
Într-adevăr, nu numai că în acest moment sunt acolo prezente toate aspectele „Sanandas” regăsibile în istoricul înregistrat al planetei, dar există, de asemenea, și noile aspecte „Sanandas”, apărute la începutul secolului al XXI -lea, aspecte care urmează să preia mantaua (n.m.: „ștafeta”), în viitorul apropiat.
Câțiva dintre voi, care ați devenit aspecte noi „Sanandas”, nu citiți întâmplător acest mesaj; el este un semnal de atenționare pe care-l veți recepționa ca pe un element benefic pentru voi și care vă spune că urmează să vă îmbarcați. Eu sunt foarte bucuros pentru aceasta!

Timpul care urmează este periculos pentru cei care aleg să rămână în obscuritate și nu doresc să afle ce se întâmplă în jurul lor, însă pentru cei cu orientare "Christică", perioada care urmează va fi extrem de benefică, va fi îndeplinirea a tot ceea ce și-au dorit de-a lungul multelor lor existențe pe această planetă.
Îndeplinirea scopului vostru din totdeauna este pe punctul de a se înfăptui și atunci veți înțelege că toate provocările cu care v-ați confruntat, unele dintre ele foarte greu de trecut, se pun acum în valoare arătând că, în cele din urmă, voi ați câștigat nu numai bătălii dar și „galoane” („stripes” = dungi; eu am tradus „însemne ” sau ”galoane”; n.m.) extrem de binevenite acum când planeta se pregătește să se înalțe și să treacă  prin evenimente tumultoase din viitorul imediat, evenimente cărora le veți face față cu brio.

În continuare vă voi sfătui să fiți curajoși căci nimic din ceea ce vă va fi dat nu va fi peste puterile voastre de a suporta.
Accentuez ideea că ați câștigat "dungi" și, dacă vreodată veți simți că nu vă puteți ridica la nivelul provocării, chemați-mă pe mine sau rugați-vă la oricare dintre icoanele religiei voastre, îngerilor, ghizilor, gazdelor cerești pentru a vă oferi "ridicarea" necesară pentru a merge mai departe Eu vă spun asta doar ca pe o sugestie pentru ca voi să știți că nu veți fi lăsați singuri și că cei din spatele vostru sunt lângă voi pentru a vă ajuta. Aveți „spatele asigurat”.

Dragilor, timpul este scurt, și perioada provocărilor și încercărilor nu va dura mult, cu excepția acelora dintre voi care nu s-au pregătit, au ignorat sau au luat în derâdere mesajele noastre de-a lungul ultimei perioade. Își vor aminti de acestea în toiul evenimentelor care urmează. 
Există un plan de mișcare pentru a face față la toate eventualitățile. Unele au fost evidențiate înainte, în mesajul meu; unele vor fi înțelese după citirea acestui mesaj. Nu toate vor fi amintite aici și acum.
Am început deja să ne facem simțită prezența în moduri care să nu alarmeze pe nimeni. 
Vă sugerăm observați ceea ce se întâmplă în jurul vostru și în lume momentele voastre de veghe și dar mai cu seamă, informațiile vă vor fi transmise în timpul somnului. Unii dintre voi vă veți aminti aspecte ale viselor pe care le-ați avut și în care ați primit informații. Încercați să vi le amintiți și să reflectați asupra semnificației lor.
Noi aranjăm momente sincronizate care vă vor aduce, „ca din întâmplare” informații care vă vor lămuri despre ceea ce se întâmplă.
Dorința de a trata cu atenție sau nu ceea ce se întâmplă face diferența între un om bine informat și unul confuz și fără putere de decizie. Cei bine informați, atenți la tot ceea ce se întâmplă vor fi bine echipați pentru a face față situațiilor care s-ar putea ivi în experiențele lor.
În orice caz, noi suntem alături de voi, mai ales în perioada următoare, pentru ca voi să fiți în măsură să faceți saltul calitativ care urmează.

Ferice de cei care vor fi aduși în prim-plan, în semn de recunoaștere a serviciilor lor în slujba lor și a semenilor lor.
Ferice de voi, cei care dați cu curaj la o parte îndoielile și neîncrederea, plasându-vă în așteptarea minunatelor evenimente.
Binecuvântați vor fi cei care ajută la transmiterea acestor mesaje și care contribuie la trezirea celor adormiți.
Binecuvântată este Gaia pentru că permite foarte multor ființe umane să se folosească de oportunitatea de a evolua și a învăța.
Ferice de cei mulți care sunt pe cale de a se angaja în desfășurarea evenimentelor, căutând să meargă pe calea spre descoperirea destinului lor final.
 Eu sunt cel ce sunt, Esu-Sananda



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu