Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 2 septembrie 2015

Evacuarea planetară .. planul s-a schimbat, explicație( I)

FOARTE IMPORTANT!
Mesaje de la Christ Mihail, Soltec, Monjoronson, ESU, Lady Nada și Mantustia.


(30 aug.2015; channeler: Leonette). 
Traducere Const. Mihăilescu


Am fost rugat să scriu următorul mesaj care mi s-a transmis telepatic:
Suntem prezenți următorii: - Christ Mihail, Soltec, Monjoronson ESU, Lady Nada și Mantustia. 
În fundal (în planul second) se mai află mai multe ființe celeste. (channelerul: eu „văd” că în acel plan sunt doar 6 ființe. Mi s-a 
dat de înțeles că dacă cineva dintre cei aflați în fundat va dori să intervină, se va apropia de cei din față).
Christ Mihail deschide:
 Stabilim această legătură cu tine ca parte a acordului făcut cu noi, la nivel de suflet. Dorim ca mesajul nostru să fie remis publicului larg, el cuprinzând referiri la ceea ce se va întâmpla în viitor pe planeta voastră. Perioada imediat următoare va fi una dintre cele mai bulversante și consternante pe care le-a trăit civilizația umană.  Nu este în intenția noastră de accentua mai mult decât este necesar despre această situație grea și stresantă. Multe activități se vor ruina și multe încercări dificile veți avea de trecut.
Noi dorim să vă consiliem și să vă ghidăm în așa măsură încât să vă ameliorăm situația destul de dificilă prin care veți trece. Vă invităm să recepționați cu atenție cele ce vi le vom comunica.
Asa dar, după cum vi s-a mai spus, există pentru planetă planuri distrugătoare pentru civilizația umană. Inițiatorii acestor planuri nefaste intenționează să conducă omenirea într-un abis fără întoarcere.              
Din punctul nostru de vedere, acest abis fără întoarcere este rezultatul eforturilor disperate, ale celor al căror scop este de a păstra sau a relua "frâiele puterii" la care nu au nici o intenție să renunțe. Aceasta, în pofida multelor oferte care li s-au făcut de-a lungul anilor, fie de a se mântui fie de a părăsi planeta fără pierderi profunde și totale.

Planeta voastră este bolnavă și aura ei este infestată și infectată, ceea ce i-a a agravat suferința.
Această infecție care i-a provocat îmbolnăvirea gravă  este cauzată de multiplele forme gând emanate din mințile locuitorilor planetei, și altor câtorva produse ale creației (în mult mai mică măsură). Formele gând, atât de distrugătoare, sunt energii asociate fricii, durerii, furiei, urii, lăcomiei, lipsei de respect, dorinței de răzbunare, minciunii și altele asemenea.

Am optat cândva pentru soluția „implantării unor piloni" educaționali care, cu diplomație, să permită fiecăruia o redresare morală acceptabilă care să conducă la progrese spirituale pentru fiecare persoană, precum și la nivel de colectivitate. Această acțiune de recuperare ar fi fost mult facilitată de încheierea ciclului cosmic sacru. 
Din cauza atitudinii de neangajare a locuitorilor planetei, acel program a devenit acum aproape imposibil de realizat. În comportamentul elementelor de decizie ale statelor și la nivel planetar, interesele umanității au fost trădate, actual fiind aproape imposibil de redresat situația creată.
Aceasta deoarece, între timp, planeta a ajuns la epuizare, cu toate masivele cantități de lumină care i-au fost trimise, ca urmare a faptului că sistemul planetar nu a fost sprijinit suficient de către rezidenți (locuitorii planetei) care au continuat să adauge noi și enorme cantități de negativitate. 
Planeta declară că îi este imposibil să mai poată susține greutatea "zgurii", care se depune în fiecare clipă pe corpurile ei: fizic, mental și emoțional. 
Da, în afara corpului fizic, planeta are, ca și voi: corp mental și corp emoțional. Ceea ce se întâmplă de multă vreme pe planetă afectează puternic și dureros ființa Pământului.
Cu un corp fizic grav bolnav, vine un moment pentru planetă (care, nu uitați, este o ființă ca și voi) când, pentru a fi salvată, se impun măsuri drastice.

Ne pare rău: aceste măsuri nu mai sunt opționale. Dacă ele nu ar fi luate, imposibilitatea de a face acest lucru ar duce la o pierdere totală a planetei, cu tot ceea ce ține de ea, și la o dereglare inadmisibilă a echilibrului sistemului solar și galactic.  
Acesta este motivul cel mai important pentru care viitorul imediat vă va zdruncina considerabil, pe marea majoritate dintre voi. 

În consecință, Consiliul Celestial, care are în supraveghere și planeta voastră, a decis să acorde un sprijin deplin pentru redresarea (salvarea) Pământului și NUMAI a acelor forme de viață care au acționat și acționează în consecință. 
Cei aliniați la legile și principiile sacre vor fi ajutați să depășească situația grea în care se află sistemul vostru planetar.
Practic, ce înseamnă această decizie? Înseamnă că Consiliul Ceresc însărcinat cu supravegherea și rezolvarea acestei situații, nu va mai permite continuarea acestor stări de lucruri, care debilitează grav planeta.
Am luat această măsură drastică, dar salvatoare, modificând programul anterior când, la cererea Gaei, acceptasem ca planeta să-și tempereze înălțarea pentru a aștepta ca majoritatea ființelor umane să ascensioneze odată cu ea (și în corp fizic). Dar, din cauza progreselor insuficiente pe care le-au făcut oamenii, pe drumul ascensionării lor, procesele tindeau să iasă din program iar planeta să se afle într-un real pericol existențial.

Ca atare, ne-am retras sprijinul din această colaborare și ne concentrăm exclusiv pe ascensiunea planetei și a celor care țin pasul cu ea. 
Ne bazăm foarte mult pe sprijinul pe care sunt gata să-l acorde Pământului, civilizațiile superioare prietene, ai căror reprezentați, aflați în mii de nave spațiale în proximitatea Pământului dar și pe planetă, așteaptă de multă vreme să primească semnalul nostru „ PORNIȚI !”
Vă asigur că atunci când planeta ne va transmite că este gata, acțiunile vor fi demarate. Toți cei care vor fi implicați cunosc foarte bine ce au de făcut. Toate aceste operațiuni vor fi de eliberare și revigorare a planetei și de rupere a "lanțurilor" de către cei angajați cu întreaga lor ființă pe calea ascensionării, odată cu planeta.
De asemenea, vă  mai asigur, că știm perfect ceea ce facem, fie dor și pentru faptul că, pentru noi, nu este prima dată când întreprindem astfel de acțiuni. Asemenea evenimente s-au mai organizat și executat pe multe alte planete ale galaxiei și ale universului.  
Chiar mulți dintre voi ați participat la astfel de evenimente, deși mai nimeni nu-și mai poate aminti, din cauza vălului care vă acoperă conștiința în dimensiunea voastră inferioară. Ați uitat acele experiențe, acele evenimente, dar cei care evoluați, vi le veți aminti curând. Când „evenimentul” se va produce, și vălul vi se va da la o parte, veți primi toată cunoașterea.

Acum îl las pe SOLTEC să vi se adreseze, el expunându-vă problemele geofizice care vor urma și prin care veți trece foarte curând. 

(va continua)


Sursa: http://abundanthope.net/pages/Leonette_112/Planetary-Evacuation-the-plan-changed-explanation.shtml

18 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Eu nu votez, doar mă minunez și mă întristez constatând la ce nivel de prostie au ajuns unii dintre noi.

      Ștergere
  2. Este ultimul atac al cabalei, vizionati George Kavassilas - Călătoria Noastră şi Marea Decepţie, unde la un moment dat se spune ca vom fi invitati de "baietii buni" sa evacuam planeta in navele lor sigure,nu va lasati pacaliti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă veți citi cu atenție mesajele celor 6, va fi imposibil să nu remarcați obiectivitatea și adevărurile enunțate. Eu interpretez îndemnul dv.„ nu vă lăsați păcăliți” cam așa: „ nu vă fie teamă, faceți în continuare tot ceea ce ați făcut până acum; cei care ne pun „oglinda în față” ne sunt dușmani” Așa să fie?. De fapt eu nu știu mare lucru despre acest channeler, dar apreciez conținutul comunicării care este o fotografie a realităților actuale de pe planetă. Oricum, este bine că aceste articole nu ne lasă indiferenți. Cine știe, poate că după sept.2015 vom începe să judecăm altfel.

      Ștergere
    2. ESTE O FOTOGRAFIE ....A ACESTUI MOMENT! ...REALA,ADEVARATA...PACE SI IUBIRE!?

      Ștergere
  3. NAMASTE ! Chiar mă întrebam ieri,după citirea interviului lui COBRA dat la un post de radio ,prin care afirma că luna septembrie nu va fi cu nimic mai specială faţă de lunile precedente,nuami că conflictele interumane vor cunoaşte o pantă ascendentă.Nimic nu va fi de genul alarmistului post Tv. românesc gen ROMÂNIA Tv sau al Antenelor lui Voiculescu -în cazul arealului informativ românesc.La rîndul meu şi eu constat acelaşi grad de indolenţă,proastă creştere,ignoranţă a tot şi toate cele care ar putea trezi omul din nimicnicia lui. AM ÎNCERCAT SĂ DISCUT CU OAMENI SIMPLI CARE ÎN AFARĂ DE PREOCUPAREA BURŢII ŞI ACHITĂRII RATELOR LA BANCĂ SAU GOANA DUPĂ UN LOC DE MUNCĂ PERFECT, NIMIC ALTCEVA NU ÎI INTERESEAZĂ.LA FEL ARUNCĂ DEŞEURILE,LA FEL SE DUŞMĂNESC pentru presupuse conflicte reale sau imaginare,au o dorinţă maladivă de a fi în contradicţie cu toţi cei cu opinii opuse,mişeleşte te lucreză pe la spate pentru o mînă de mărunţiş,se vînd şi se cumpără de la suflet la pîinea de pe masă.Priveam îndurerat cum conaţionalii noştri români profitînd de nenorocirea care s-a abătut asupra refugiaţilor ,profitînd de naivitatea lor le promit tot felul de aberaţii cu un singur scop-DE A STOARCE DE PE EI ŞI ULTIMUL CENTEURO,punîndu-le viaţa în mare pericol,negîndindu-se nici o clipă că şi ei au acasă pe cineva cărora oricînd li se poate întîmpla ceva asemănător.Nu au strop de condescendenţă pentru acei oameni care şi-au luat doar ce a fost pe ei şi copii fugind ditrun iad ....în alt iad !CÎT DE PERVERTIT SĂ AI SUFLETUL CA PENTRU O SUMĂ DE BANI SĂ UCIZI SPERANŢA,SĂ IEI VIAŢA,SĂ FUGI DIN FAŢA RĂSPUNDERII CÎND PLANURILE MÎRŞAVE EŞUEAZĂ SĂ FUGI CA UN LAŞ ? EI CRED CĂ VOR SCĂPA NUMAI CU JUSTIŢIA UMANĂ ? NU CRED..... Vedeţi,probabil şi la aceste aspecte s-au gîndit ÎNALTELE FIINŢE DE LUMINĂ CÎND ne-au trimis acest mesaj ! Presimţeam că nu toţi oamenii se vor înnălţa,aşa cum sugerau unele canale de informaţie-nici nu s-ar fi putut întîmpla asta ,atîta timp cît nici 10% din umanitate nu cunoşte MILA,IUBIREA DEZINTERESATĂ DE APROAPE,EMPATIA,CONDESCENDENŢA....TOATE VIRTUŢILE CARE-I UNESC PE OAMENI DIN IUBIRE.

    RăspundețiȘtergere


  4. "Ca atare, ne-am retras sprijinul din această colaborare și ne concentrăm exclusiv pe ascensiunea planetei și a celor care țin pasul cu ea."-



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PERFECT ADEVARAT ....SI NE-AU DAT O SANSA LA TOTI....AU INCERCAT DAR CU CINE? ESTE CORECT PLANETA SI CU CEI CARE TIN PASUL CU EA!?INTENTIE SI BUNAVOINTA!?
      PACE,IUBIRE,LUMINA!

      Ștergere
  5. Cred ca ar trebui sa existe un Consiliu de Psihiatri, care ar trebui sa mai verifice din cand in cand unele blogg-uri si sa incerce sa ofere consiliere pro-bono. Unii sunt ciuguliti rau la mansarda...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamnă (sau domnișoară), nu reușesc să vă localizez în rândurile celor raționali și echilibrați. Este posibil să aveți mai multe tangențe cu specialitatea medicală de care pomeniți. Sănătate!

      Ștergere
  6. Poate nu ati observat...De ani de zile repeta in mesaje ca vor veni sa evacueze planeta si sa ne"salveze"iar acum brusc planurile de "salvare"nu le-au mai iesit...din cauza noastra.Suntem rai,negativi,nu meritam asa ceva.Eram convinsa ca vor ateriza la mine in gradina,dar ghiciti ce:ET pozitivi niciodata nu vor interveni in evolutia unei planete si nici nu ne vor lua de aici.Noi avem o misiune si parasim planeta asa cum s-a facut mereu:prin moarte,la expirarea contractului.Pai sa vina sa ne ia si sa ii lase aici doar pe cei rai si atunci sigur s-a dus planeta de rapa.Doar asta e planul,nu?Doar o parere...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trageți concluzii pe care nu cred că le puteți susține cu argumente. Moartea este o trecere de care nu se folosesc, pentru a evolua, toate ființele creației. Ce ar trebui să facă cei care ne învață și ne îndrumă, atunci când întoarcem spatele lui Dumnezeu?
      Să ne intre bine în cap: NOI NE VOM SALVA, NU ALȚII ! Asta, dacă dorim; dacă nu, Cosmosul e infinit, există loc și pentru unii ca noi. Vom duce o viață larvară până ne vom trezi și ne vom hotărî să ne înălțăm. Ei ne vor sta la dispoziție mereu și NU ne vor arunca (dacă nu vom alege cumva să devenim „suflete pierdute”). Oamenii obișnuiți (de pe Pământ, și, mai ales, noi românii) au permanent ideea că cineva are obligația să-i forțeze să se schimbe și să evolueze; că cineva ar trebui să ne înalțe în timp ce noi nu facem nimic sau luăm în derâdere ce ne spun, pentru binele nostru. Greșit! (Mie nu-mi ies din minte scenele în care soldații luptau cu nămeții pentru a destroieni casele, iar proprietarii stăteau și așteptau să li se facă pârtie...la o țuică fiartă...) Dv.spuneți „păi, să vină să ne ia și să-i lase doar pe cei răi...”. Ca să „vină să ne ia” trebuie să fim pregătiți, adică suficient de evoluați, și la asta vom ajunge DOAR prin strădania noastră. C.M.

      Ștergere
  7. Nu exista channeling, esti doar mai aproape de iluminare, poate, dar exista sanse mari sa derapezi cand incepi sa spui ca ti-a transmis Isus nu stiu ce mesaj.
    Toate vin din minte.
    Nu sta nimeni pe un nor si alege pe unu din noi sa-i transmita un mesaj, nu suntem separati de cer cu nimic, nu suntem separari de Isus, de Dumnezeu.
    Meditezi si te apropii de divinitate, incepi sa intri in mintea "divina" (piei satana din fata mea caci gandurile tale sunt gandurile oamenilor, gandurile mele sunt gandurile lui Dumnezeu)-Ioan.

    Gogu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce dovezi aveți când afirmați că nu există channeling? Negația dv. este absolut gratuită și denotă ignoranță și neîncredere în divinitate. E treaba dv. Mintea este comandamentul corpului fizic, mental și emoțional. Dar nu controlează sufletul și inima. Mintea dispare odată cu corpul fizic, mental și emoțional. Sufletul este, în principiu, nemuritor și poate să se reîncarneze în alte corpuri, sau să rămână neîncarnat, dar acumulează toată cunoașterea obținută în toată existența sa (inclusiv din timpul vieților în trup fizic). Nu toți suntem la fel de evoluați. Cei evoluați au, printre altele, și însușirea de a comunica cu spiritele, cu sufletele, indiferent unde s-ar afla ele (cel mai adesea cu cei din Nirvana, unde veți ajunge și dv.,după ce vă veți părăsi corpul fizic). Mai documentați-vă (sper să mai aveți timp în această viață). Ceva, ceva e în ...mintea dv. dar cam incoerent. Oricum, mulțumesc că vă preocupă problemele existențiale. C.M.

      Ștergere
  8. Tesla facea channeling?
    Una este chanelingul si alta este in a intra in starea de veghe-documenteaza-te ce se intampla cu mintea umana.
    Ceva, ceva este in mintea mea.
    Dar nu-mi transmite niciun extraterestru.
    Se joaca cineva cu mintile voastre, linistiti-le mai degraba si poate reusiti si voi sa va dati seama de cine face channeling.
    Nu sunt separat cu nimic de Divinitate, sunt intr-o carcasa (carne), o port doar ca pe un costum, dar asta nu inseamna ca am nevoie de un channel pentru a ma conecta mental cu divinitatea.
    N-au voie sa intervina dar ce sa vezi, il alege pe cate unu sa ne comunice ce trebuie sa facem.
    Asa e, incoerent.

    Eu sunt un alt tu!

    Gogu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pierdem timpul inutil. E ultima oară când vă răspund. Sfatul meu: nu dați lecții altora atâta timp cât nu prea aveți habar de ceea ce doriți să tratați. Dacă aș fi mai tânăr, m-aș exprima cam așa: nene, ești varză! Ați încercat o explicație cu Tesla: intuiția poate apărea și fără a fi însoțită de însușirea de a face channeling. Sunt două aspecte pe care le cam confundați. Un channeler nu este cu necesitate și un inventator. Jakob Lorber a fost un mare literat al vremurilor sale; tot ceea ce a scris a fost însă prin comunicare divină. Channeleri sunt, cu adevărat, aleși, în sensul că nivelul lor spiritual le-a permis să-și dezvolte și această abilitate (comunicare cu dimensiunile superioare, în diverse moduri: scriere mecanică, rezonanță în inimă, auzirea unei voci interioare etc).

      Ștergere
  9. Negatia channelingului inseamna neincredere in divinitate?
    Chiar tare asta. V-a spalat bine creierul:).

    Gogu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect ar fi fost „negarea” channelingului, dar, mă rog, asta ține de altceva. Da, negarea cominicării cu divinitatea, când ea se produce cu adevărat, e o nesocotire a mesajelor divine. Cuprindeți...ideea? Sper să-mi fie spălat creierul de mizeriile lumești!
      Gata! căutați un altul dispus să stea la taclale! Mulțumesc pentru înțelegere. C.M.

      Ștergere