Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 1 septembrie 2015

De la Iuda Iscarioteanul

(16 aug. 2015; channeler: Ann Dahlberg

 Traducere Const: Mihăilescu

Sunt Iuda Iscarioteanul și vă salut pe toți. 
Multe se întâmplă acum în lumea voastră. 
Colapsul sectorului bancar nu va mai dura mult. Acest sector al vieții se va redresa. Banii vor fi redistribuiți la alte bănci și alți finanțatori, în condiții de siguranță.
O nouă monedă este pe cale să apară pe piață - o monedă care să fie susținută de valorile naționale și să se adapteze bine nevoilor țărilor care o vor utiliza.
Dragilor, vă aflați în ultima perioadă a vremurilor de apoi. O mulțime de evenimente vă așteaptă. Ele vor fi percepute diferit, fie ca evenimente benefice fie negative. Cu siguranță însă, ele sunt inevitabile. Pregătiți-vă pentru a trece cu bine și prin aceste încercări.
Întunericul încă vă va mai încerca dar acțiunile lui vor fi din ce în ce mai nesemnificative. De fiecare dată, în confruntarea dintre Lumină și întuneric, Lumina va ieși biruitoare. Din ce în ce mai multă Lumină va fi pe Pământ și în ființa voastră. Întunericul se retrage sub acțiunea viguroasă a Luminii.
Ura va ceda locul iubirii. Treptat, zonele ocupate de întuneric vor fi cedate Iubirii și Luminii. 
Rămâneți echilibrați, încrezători și focalizați pe Lumină. Acesta este singurul loz câștigător.
Nu vă lăsați surprinși de evenimente! O puteți face dacă sunteți atenți și nu vă lăsați încărcați de măruntele întâmplări cotidiene. Rezolvați-le dar nu rămâneți blocați în ele. Aveți posibilitatea să o luați înaintea evenimentelor și, în această situație, puteți să vă luați măsurile preventive cele mai adecvate. Tot ceea ce faceți, nu faceți din teamă, nu intrați în panică, pentru nimic în lume. Ceea ce vine peste voi este spre binele vostru, pentru fericirea și eliberarea voastră.
Ascultați vocea ghizilor voștri autentici! De unde știți voi care sunt aceștia? Din ceea ce ați auzit de la ei, din compararea a ceea ce v-au spus cu ceea ce s-a întâmplat ulterior în lume. Nu este greu să-i alegeți pe cei din Lumină de cei care lucrează pentru întuneric. Cei care vă descurajează, care vor să sădească în inima voastră teama și deznădejdea nu sunt din Lumină. Evitați-i!
Credeți în viitorul vostru luminos. Credeți în minuni, credeți în voi și în puterea voastră! Amintiți-vă că Dumnezeu nu v-a creat pentru a vă pierde. De ce ar fi făcut-o, din moment ce el avea toată puterea? De cine s-ar fi putut El teme?
Încercați să credeți și în ceea ce vă spun eu deși, la nivelul omenesc de înțelegere, eu am un trecut care mă dezavantajează, în aprecierea pe care o faceți asupra mea. Eu am avut rolul meu, sarcina mea pe care mi-am dus-o la îndeplinire cu bună-credință, chiar dacă știam că voi deveni un paria pentru voi.

Încă o dată: nu vă temeți de ceea ce vine, mergeți înainte și acceptați totul cu încrederea totală că dincolo de aceste încercări vă așteaptă deplina eliberare. Nu uitați că nu există moarte! Totul se desfășoară conform Planului divin.

Intenția este ca nu peste multă vreme, voi să vă puteți plimba în deplină libertate peste tot pe unde miltidimensionalitatea voastră o permite. Acum, nu mai târziu, clopotul eliberării voastre sună. Sunteți suflete libere să vă creați propria viață așa cum o doriți, fără ca altcineva să vă deturneze dorința. Puteți face tot ceea ce doriți, cu condiția ca ceea ce faceți să nu fie în dezavantajul celor de lângă voi. Respectați Legile Firești ale Creatorului care au fost elaborate din iubire pentru toată creația.
Voi creați o altă lume, una mai dreaptă, mai iubitoare și neafectată de încărcături karmatice. Lumea pe care o creați este o lume a frumuseții, a îndestulării, a păcii și a IUBIRII.
Imaginați-vă surpriza pe care o veți avea atunci când vălul necunoașterii se va da la o parte și când primele raze ale adevăratei Libertăți vă vor scălda trupurile! Brusc, veți constata că ceea ce părea imposibil, se realizează sub ochii voștri. Multe, majoritatea, aș spune, din visurile voastre cele mai îndrăznețe se vor transforma în realități palpabile.

Motorul care vă va propulsa este dragostea. Ea va fi forța motrice în era care urmează, și către care umanitatea se îndreaptă cu curaj. Aceasta este o caracteristică pe care o veți putea afla la toate ființele, la tot ceea ce se crează, de la cele mai mici la cele mai mari și evoluate ființe.Toate ocupă locul lor pe roata evoluție aflată într-o mișcare accelerată. Din acest motiv se cuvine să respectați fiecare ființă, fiecare pom, fiecare piatră. Iubirea a fost materia din care ele au fost zămislite. Vouă ca ființele cele mai complete vă revine înalta datorie de a ocroti fiecare produs al creației. Nu uitați că niciodată nu s-a creat ceva care să nu aibă o anume utilitate, un anumit rol în dezvoltarea sistemului. Și, dacă el  a fost creat cu un anume scop, cine ar avea dreptul, legitimitatea de a-l distruge? Orice asemenea intervenție brutală în ordinea divină, este dăunătoare și auto-distrugătoare.
 Deci, dragilor, umpleți cu dragoste lumea voastră, ajutați la crearea oazelor de liniște și pace pe Planetă, generalizați această tendință și nu permiteți nimănui să vă abată de pe calea devenirii voastre. Întăriți-vă inimile cu elixirul iubirii și fraternității. Voi sunteți cei chemați să transformați planeta într-un tărâm al fericirii.
Munca pe care o desfășoară Lucrătorii Luminii este extraordinară și nimic nu vă împiedică pe toți să vă alăturați acestor minunate ființe. Răspândiți iubire, străluciți-vă lumina acolo unde este întuneric!
Această tendință de creștere a numărului celor care vor să ajute la răspândirea luminii arată ca un val uriaș care se formează și care crește tot mai mult, pe măsură ce se apropie de țărm. Da, este mirificul val al Luminii.
Suntem recunoscători tuturor celor care se alătură iureșului general de lichidare a întunericului și instalare definitivă a Luminii pe întreaga voastră planetă. Sunteți eroii noștri cu care ne mândrim.
Acum îmi iau la revedere de la voi și vă îmbrățișez. 
Cu nemărginită iubire! 
Pe curând.  
Iuda.

Source:http://sananda.website/judas-iscariot-via-ann-dahlberg-august-16/


Un comentariu: