Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 28 septembrie 2015

Ascensiunea: noul vostru mâine (II)

Sanat Kumara
EXCEPȚIONAL !
(20 sept. 2015; channeled by Linda Dillon)
Traducere Const.Mihăilescu
 (continuare)

SK: Acum aș pune o întrebare pentru aceia care gândesc, și eu vizez corpul mental în această întrebare: unde credeți voi că vă duceți?
Experiența acestei iubite planete și planul inițial al acestui tărâm sunt de a explora douăsprezece dimensiuni - douăsprezece

Gândiți-vă că fiecare este o realitate diferită. Între acestea, dimensiunea planetei voastre cuprinde planul fizic (material). Dacă ieșiți din cea de a treia dimensiune, care este locul în care sunteți voi ancorați cu corpul fizic, este ancorat corpul fizic al Gaiei, fizicalitatea regnului mineral, regnului animal, adică unde se regăsesc toate împărățiile acestei dimensiuni, cum credeți voi că vă puteți muta, altfel decât cu tot ceea ce ține de această dimensiune?
Vedeți cum v-ați gândit - și eu mă bucur să vorbesc despre asta; mă poți întrerupe dacă simți nevoia. 
Te gândești la asta, ca fiecare. Ceea ce vă spun, ceea ce este de reconsiderat este măreția planului. Nu este vorba despre fiecare ci despre totul. Aveți dreptul, este dreptul vostru din naștere, este planul vostru decurgând din planul Mamei de a fi.  
Acum are loc o expansiune continuă, ceea ce acest canal uman, eu și multe entități de pe partea asta am spus în ceea ce privește creația : adaugă, adaugă, adaugă, adaugă!  Da.
Dar voi nu plecați. A fost o decizie luată prin libera voastră alegere colectivă, pentru care am toată admirația, de a face acest lucru (ascensiunea) împreună, la nivel de colectivitate. Deci, dacă o treime din populație pleacă (cea pregătită, n.m.) și nu este dispusă să sprijine, într-o formă sau alta, celelalte două treimi (nota C.M.: pentru a recupera rămânerea în urmă), atunci, înțelegerea colectivă (nota C.M.: de a ascensiona împreună) va fi ruptă (va cădea). Eu nu văd că va fi așa.
SB: Permite-mi să spun că am o dificultate în a înțelege ce vrei să spui prin exprimarea :„adaugă, adaugă, adaugă”. Știu că adesea se utilizează unele metafore când se vorbește despre asemenea procese. Poate că este cazul și acum. Ce și unde trebuie adăugat?
SK: Nu este nimic ce trebuie adăugat. Ceea ce faceți este un început, dar este un concept pe care-l au oamenii de pe Pământ. Nu este vorba de a părăsi ceva sau de a lăsa în urmă ci de a vă expansiona, a vă extinde. Deci, prin ascensiune, voi vă extindeți în multe planuri: noi abilități, noi percepții, noi capacități. La drept vorbind, voi reveniți la adevărurile pe care le cunoșteați atunci când ați fost creați..
Tocmai am sugerat, folosind analogia "adaugă", că trebuie să depășiți conceptul că pierdeți ceva. 

Adevăratul sine crește, este în curs de extindere. Gândiți-vă ca până acum ați folosit doar o parte din voi, o parte din capacitățile cu care ați fost înzestrați chiar de la început. 

Noua dimensiune, așa cum vă gândiți, este în procesul extinderii voastre. Dar este, de asemenea, în mare măsură existentă. Voi nu percepeți (schimbările), nu le observați, dar asta nu înseamnă că ele nu există. Experiențele voastre de până acum nu au fost complete. Acum mai adăugați unele noi.
Așa că haideți să spunem că există printre voi ființe umane care au însușirea, de exemplu, de a purta conversații cu unele animale sau pietre ori minerale, cu copaci, cu ape curgătoare, cu oceane sau cu munții. Vi se pare imposibil? Găsiți-i și întrebați-i. Eu vă garantez că aceștia există. 
Există oameni printre voi care au capacitatea de a folosi ceea ce noi numim alchimie cu care vindecă, folosind fenomene de transmutare sau modificare a substanțelor, de eliminare a bolilor, dezechilibrelor și refacerea sănătății. Unii dintre voi creează sau înțeleg și se conectează la procese de modificare a formei umane, de conectare la manifestări naturale sau la sufletul Pământului (Gaia).
De multe ori, unii dintre voi se minunează, de exemplu, de ceea ce iese din mâna unui artist, sau de vocea unui cântăreț. Vă întrebați de unde le vine acea inspirație, acel talent. 
Da, pentru că ei văd lucrurile altfel, simt altfel și „călătoresc” prin „locuri” de unde se inspiră, sau primesc inspirație. Ei au „sclipiri” de geniu, căci  ajung undeva la o sursă aflată într-o dimensiune superioară.
După căderea civilizației umane în iluzia dimensiunii 3D, o mare parte din aceste capacități și aptitudini de a experimenta, de a simți și a observa și alte realități, a dispărut deoarece ființa nu s-a mai putut exprima liber într-un tărâm care era pus sub control. Această estompare, această ștergere a dăinuit mii și mii de ani, atât de mult încât ființa umană a uitat și, până la urmă, a considerat că acele realități nu există. 
Pe măsură ce treceți în dimensiuni superioare, începeți să vă amintiți, să vă recăpătați cunoașterea și toate capacitățile pe care nu mai știați că le aveți.
Deja voi ați început să reintrați într-un parteneriat sacru cu Mama, cu noi, pentru a descoperi și a permite unei mari părți din ceea ce există chiar în prezent pentru a fi văzut, experimentat, simțit și reabilitat.
Acum, „se întâmplă” că vă reamintiți și vă treziți dorul de libertate, pentru pace, pentru claritate, pentru iubire, pentru parteneriat sacru, dreptul justificat de a spune că începeți și doriți să edificați „o lume care să funcționeze pentru toată lumea”. Aceasta nu este numai dorință, numai dor. Sunteți deja co-creatori a ceea ce numim noul domeniu, noul tărâm. Această însărcinare pe care v-ați ales-o nu este dificilă, nu pentru că ar fi ușoară, ci pentru că o primiți și o îndepliniți cu mare bucurie. La asta lucrați deja acum.
SB: Poți să clarifici, Raj ce înseamnă că suntem amândoi creatori sau co-creatori ai 
acestui tărâm? Cum facem noi asta? În timp ce dormim? Pleacă o parte din noi undeva ca să depună o activitate? Cum pot eu, de exemplu, să ajut la construirea acelui nou domeniu, doar pentru că scriu pe blog și moderez aceste emisiuni? 
 SK: Nu minimaliza aceste activități, te rog! Am mai vorbit de tendința de a minimiza sau nega ceea ce faci tu sau fac alții. Totul se întâmplă cu sau fără conștientizarea voastră, se întâmplă la nivel de conștiență dar și la nivelul subconștientului, în planul astral, în tărâmurile angelice, precum și în corpul vostru total. 
Da, este adevărat, mare parte din această muncă se desfășoară în timpul nopții (când corpul vostru fizic doarme), dar o bună parte este muncă conștientă.
Când vorbești, și eu nu mă refer doar la tine, despre dorința de a transpune în realitatea materială ceea ce ai gândit, materialul ezoteric pe care-l postezi, provoacă discuții între oameni, analize, emulație. Aceste articole pun oamenii care le citesc pe gânduri, îi provoacă să compare și să iasă din nemișcare și din leneșa comoditate. Se naște astfel și se întărește ideea de pace, de colaborare, de frăție, de libertate, de parteneriate sacre ancorate în libertate și în iubire. Omul începe să mai gândească și la altceva decât la finanțe și la cum să dețină controlul pentru a acumula. Toate acestea schimbă lumea în care trăiți.
Când călătoriți pe timp de noapte (n.m.; în timpul somnului, adică) cu Mihail și ajungeți în locurile în care există violență, precum Siria sau Los Angeles - nu contează, vă străduiți să ancorați în inimile celor care creează violență dorința păcii. Când treceți pe la cei care sunt victime ale violenței și îi mângâiați, îi îmbărbătați, amintindu-le că nu sunt lipsiți de valoare și nu sunt părăsiți, asta înseamnă că aduceți o importantă contribuție. 

Ce crezi despre munca de noapte depusă? Când se trezesc dimineața, mulți dintre cei vizitați încep să aibă modificări de conștiință și de comportament..
Ei vor avea deja modificări în bine ale frecvenței de vibrație. Asta, nu neapărat pentru că Mihail a fost prezent acolo, ci și pentru că mulți dintre voi ați participat împreună cu el la această muncă de vindecare.
Mulți dintre voi nu ați pregetat să ajutați la trezirea sau la mângâierea acestor ființe debusolate. Chiar și când stați acasă și trimiteți gânduri de pace, de iubire și de speranță în întreaga lume a planetei creați noul tărâm..
Voi veți spune: „Da, dar Doamne – iată că încă este război, e mult haos, multă nedreptate, multă sărăcie.” Da, dar voi participați la un haos...creativ și asta face parte dintr-o altă realitate. E un proces care schimbă totul, inclusiv în corpul tău. La modul conștient tu gândești: „ Oh, dar eu nu cred că fac asemenea incursiuni inter-dimensionale!" 
Eu vă răspund: când aveți o viziune, fie ea și de o clipă, o experiență minunată, ieșită din comun, aceea este o Grație care vi se dă pentru a vă încuraja și pentru a vă aminti că nu sunteți uitați. Atunci când priviți plini de încântare frumusețea unui apus de soare, când vă bucurați de gingășia unei flori, de zborul păsărelelor s.m.d., participați la crearea acestui nou tărâm, care devine din ce în ce mai mult realitatea de zi cu zi.
SB: Ai cumva posibilitatea de a ști cum mă simt eu acum?
SK: Ba da,am.
SB: Deci, cum ai descrie în câteva cuvinte starea mea de acum?
SK: Te simți exaltat, plin de speranță, confuz, consternat, toate împreună, totul laolaltă.
SB: Ei bine, este exact, este adevărat, da. Dar, de asemenea, mă simt în extaz.
SK: Te simți fericit.
SB: Da, fericit!!

(va continua)

7 comentarii:

  1. Namaste Sanat Kumara ,multumim mult pentru bunele intentii si incurajari ,dar se pare ca nu prea se intampla nimic din toate aceste promisiuni pe care ni le faceti de atatia ani,,,,! Doar promisiuni,,,!. Noi santem aceleasi fiinte de lumina iubitoare rabdatoare increzatoare ,si fidele ,care ne rugam neancetat in tot ceea ce insemneaza Divinitate pentru noi si pentru toti semenii nostrii si pentru Mama Gaia ,dar in final ne intrebam pe cand se vor concretiza toate aceste promisiuni si intentii,,,? Namaste tuturor,,,!

    RăspundețiȘtergere
  2. In state exista channeling si wrestling, faceti voi legatura.

    Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai! nu s-au tinut de promisiuni! ce neseriosi sunt cei de sus,vai,vai,vai....ne-am trezit degeaba?hai la loc,la culcus pentru alte mii de ani,ne luam jucariile si plecam ACASA,dar vai,unde-i ACASA? Valeu! grea e evolutia asta spirituala!Nici cenusa nu am presarat cand am plecat de ACASA,ne rataciram,cucu bau !
    In state exista de toate,dar in taranoaia,la noi,cati canalizatori avem oare?
    Nu o sa vina nimeni sa ne umple burtile,buzunarele,conturile,frigiderele,hambarele,atat timp cat noi suntem nerecunoscatori,nerabdatori,negativisti,neiubitori,neevoluati spiritual....EI or sa vina cand ii chemam cu INIMA!!! Print si cersetor,noaptea pe nave,ziua pe epave,dublu rol,urmeaza lovitura finala data cacabalei!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca tu astepti ca evolutia spirituala sa-ti umple burtile, hambarele, conturile, frigiderele n-ai decat sa gandesti cu inima!
    Asta era si scopul acestor channeleri, sa va induca in eroare.
    In state cand le-a dat sa miroasa balegar de vaca si le-a zis ca este Dior au spus ca e cel mai tare parfum. Tot prin state mai sta si prezicatoarea celebra care se lega cu prosoape la cap si tremura pe la tv ca vine nush ce dezastru.
    Urmeaza lovitura cocorului-kung fu!

    Gabriela!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu astept pe nimeni sa-mi umple burta etc. Da,gandesc cu inima,si ma simt foarte bine de cand am pus la conducere inima,chiar daca sunt un biet terran sarantoc.Lumina si iubirea este infinita pentru toti,totul depinde de intelegere,intelepciune,iertare,echilibru....Fiecare dintre noi avem filtre personale prin care filtram,intelegem mesajele,energiile mesajelor....Frumos compliment le-ai facut americanilor(sa nu te trezesti cu isis in casa)....Prezicatorii astia sunt uneltele cacabalei sa bage frica in umanitate,canalizatorii(nu toti) au contact cu stelarii si Compania Cerului,mesajele lor trebuie doar filtrate cu Inima,nu cu mintea,egoul personal....e foarte simplu(am avut invatatoare f.buna pe Maria)....kund-fu fu, ACUM nu mai fu! ps :calmeaza-te copila lui Dumnezeu. NAMASTE TUTUROR!!!

      Ștergere
  5. Realitatea mult visata este creata in exclusivitate de noi. Nu vine nimeni incalcand liberul nostru arbitru sa ne creeze Noul Pamant. Noi singuri suntem cei care vom fauri o noua lume si o noua realitate in ACUM. Multi dintre noi sunt nerabdatori si e firesc sa fie asa, dar trebuie sa atingem si sa depasim o anume masa critica capabila de COCREATIE. Cei din Astral ne furnizeaza proiectul si uneltele, munca o prestam noi. Daca inca nu se vad rezultate concrete este pentru ca lucram prost, suntem putini ( inca ) , trebuie sa mai invatam, trebuie sa mai intelegem ce avem de facut si sa ne organizam mai bine, etc

    RăspundețiȘtergere
  6. Eiiiii....lăsați, domnule C.M...acum câteva săptămâni postai și tu, ca mulți alți românași *treziți* și/sau *terapeuți*, posesori de bloguri, că pe 28 sept musai ascensionează 1/3 din umanitate, la oră fixă, *la fix 17Hz*!
    E adevărat, mr. Atkins & Co. *relatau* că va fi ascensiune fizică, nu doar a Conștiinței!
    Între timp s-a schimbat schimbarea, stimabililor?! :)

    RăspundețiȘtergere