Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 1 august 2015

PĂMÂNTUL ASCENSIONEAZĂ.


Notă de la Mike Quinsey
(31 iulie 2015)
Traducere Const. Mihăilescu  

Dragi prieteni,

M.Q.
Foarte rar mi s-a întâmplat să preiau mesaje de la alți channeleri, pe care să le retransmit. În această săptămână însă, în locul obișnuitului mesaj de la SaLuSa am decis să preiau articolul „ Pământul se înalță.”, conținând mesajul Primului Creator, primit și publicat de Katheryn E. Mai, pe 2 august 2013. Este atât de relevant cu ceea ce se întâmplă acum în lumea noastră, când ne aflăm în mijlocul evenimentelor anunțate, încât merită să popularizăm conținutul acelui mesaj, încă o dată. Foarte mult adevăr și multă exactitate se pot regăsi în acel mesaj al Primului Creator. În plus, am primit un articol foarte asemănător intitulat „ Transformarea lumii noastre”, scris de channelerul Gordon Asher Davidson și conținând cam aceleași informații (le puteți citi la adresa: www.worldtransformation.com). Mi se pare reconfortant și foarte convingător atunci când două surse diferite trimit informații aproape similare. 
Din haosul care există acum pe planetă vor veni marile prefaceri, la a căror amploare și profunzime aproape nu îndrăznim să gândim.

Nouă Eră a început cu adevărat și nimic nu mai poate împiedica înaintarea umanității în tărâmurile în care se regăsesc libertatea, bucuria și fericirea.
Vă rog să transmiteți acest mesaj tuturor, indiferent dacă destinatarii vă sunt sau nu cunoscuți. Cei interesați și pregătiți, vor citi acest mesaj și vor fi ajutați în efortul pe care-l depun pentru ridicarea frecvenței lor de vibrație și apropierea de dimensiunea superioară către care se îndreaptă.

Articolul este menit să ajute la creșterea Luminii atât în cei care-l citesc cât și pe Pământ.
Dragoste și Lumină.

Mike Quinsey 
--------------------------------------------------------------------------

PĂMÂNTUL ASCENSIONEAZĂ.
(Partea 185 - Anunțul Primului Creator, Mama/Tatăl/Dumnezeu 
Channeler: Kathryn E. May, PsyD
August 02 2013


Vorbește PRIMUL CREATOR:
Dragii Mei,
Eu nu vorbesc de prea multe ori cu voi în mod direct, dar acum este un asemenea moment extraordinar, încât am luat decizia să folosesc ocazia pentru a vă spune în mod direct mai multe despre lumea voastră și cât de important este să vă concentrați pe creșterea frecvenței voastre de vibrație, mai cu seamă pentru aceia dintre voi care au preocupări lumești considerate de ei foarte importante, preocupări care nu le lasă (spun ei) prea mult timp liber, în care să se îngrijească și de evoluția lor spirituală. Eu înțeleg preocuparea multora dintre voi de a câștiga banii necesari cu care să-și poată plăti facturile și care să le asigure un trai decent, lor și familiilor lor.

Eu vă spun că în viitor, aceia dintre voi care își vor găsi timp și pentru creșterea lor spirituală, pentru ridicarea frecvenței lor de vibrație, vor avea resursele care să le permită efectuarea acestor cheltuieli, mai repede și mai ușor decât cei care nu o vor face. Lăsați aceste preocupări și pe seama Divinității.

În viitorul apropiat, viața pensionarului nu va mai fi plină de lipsuri și de sărăcie. Condițiile de care se vor bucura pensionarii în viitor vor depăși visurile lor cele mai îndrăznețe. De fapt, în viitor, nu se va mai vorbi de o pensie pe viață, pentru că nu va mai exista moarte, căci voi sunteți acum în pragul unei călătorii magnifice spre stele. 
Frații și surorile voastre vă așteaptă să faceți pasul acela uriaș. Ei se află acum foarte aproape de voi, sunt chiar deasupra voastră.

Priviți cerul în nopțile clare și trimiteți gândul vostru de iubire către stele. Multe dintre aceste lumini nu sunt stele ci navele lor spațiale aflate în proximitatea Pământului. De pe navele lor spațiale, frații voștri din univers răspund gândurilor voastre de iubire îndreptate către ei. Asta nu-i o metaforă ci un adevăr. Când, privind către cerul nopții, veți vedea licăriri de „stele”, să credeți cu tărie că se răspunde, în acest mod, gândurilor pe care le trimiteți către ei. În curând ei vor fi alături de voi pentru a vă bucura împreună de această epocală regăsire. 
De-a lungul liniilor energetice care formează grila planetei voastre, sunt transportate acum imense cantități de Lumină, luate din infinita energie a cosmosului. Este energie de cea mai pură și mai fină calitate, în ea regăsindu-se Lumina și Iubirea Mea.

În ultimii ani, ați aflat că există un Soare Central al Universului care radiază în toate direcțiile și care creează și menține viața oriunde în acest univers. Este adevărat, dar ceea ce trebuie voi să cunoașteți este că prin Soare Central, trebuie să înțelegeți ființa Primului Creator, cel care a făcut toți aștri, toți sorii, toate planetele și toate ființele. Eu sunt cel care a creat VEȘNICIA. 
Mama/Tatăl Dumnezeii au fost printre primii mei copii, și acestora li s-a alăturat ulterior grupul celor Luminați care îi ajută în lucrarea pe care o fac oriunde și pretutindeni, inclusiv în Galaxia voastră.
Viața în Galaxia voastră este supervizată, în modul cel mai organizat de aceste ființe create de Mine. 
În Cosmos, voi aveți părinți, mătuși și unchi, frați și surori.

Voi n-ați apărut chiar din nimic. Rudele voastre de pretutindeni vă cunosc foarte bine și, chiar dacă știți sau nu, țin o legătură permanentă cu fiecare dintre voi. Deși Cosmosul este infinit, nu aveți cum și unde să vă pierdeți, căci milioane de „fire” vă leagă de toate ființele și locurile prin care ați trecut.

Fiecare dintre voi se trage dintr-un suflet rădăcină, un suflet original. Linia voastră genealogică trece prin numeroase entități răspândite în întreaga Mea Creație. 
În timpul în care Mama / Tatăl Dumnezeii erau în perfecționare, ajutați de Mine pentru crearea stelelor, planetelor, ființelor care să le locuiască, sufletele primare învățau, la scara lor, procesele creației. Universurile, inițial goale și neamenajate, au fost populate cu viață minerală, vegetală și animală de către acești dumnezei. 
Zeii tineri, frații lor mai mici și surorile, au format galaxiile pe care le-au populat și animat cu viață sub diferite forme, după imaginația lor creatoare.
Fiecare „cursant” a învățat înainte de toate Legile Universale, gândite de Mine, pentru ca, mai apoi, toate creaturile, să le respecte, astfel încât totul să funcționeze cu maximă precizie.

Fiecare ființă creată a fost echipată cu capacitatea de a comunica telepatic cu Creatorul său cu care menține o permanentă legătură, așa cum, de altfel, fiecare Creator ține legătura cu Mine, Primul Creator. 
În acest mod, și pentru a păstra o permanentă legătură, din treaptă în treaptă, s-a realizat o imensă rețea de comunicare telepatică în interiorul fiecărui univers, precum și între universuri. Legăturile sunt astfel concepute și realizate, încât să facă posibilă orice comunicare în timp real. Această rețea face posibilă și această comunicare între Mine, Primul Creator și ființa ta creată. Această comunicare cu tine este una directă, nu prin intermedierea altor servicii de comunicare. 
Există rețele specializate de comunicare telepatică cu toate ființele (de exemplu între delfini, între balene, între diversele specii animale sau rase de păsări etc. dar și între ei și Mine). Toate civilizațiile dispun de rețele telepatice de comunicare, între ele și între ele și Mine. În principiu, există posibilitatea de realizare a unor conexiuni telepatice între diversele tipuri de ființe (de exemplu între om și delfin, între om și civilizațiile extraterestre etc). 
Deci, vedeți, nu este nimic ciudat sau neobișnuit cu privire la capacitatea telepatică. De fapt, voi sunteți singurii din toate Universurile care par să vadă în comunicarea telepatică o himeră, o imposibilitate. Multe civilizații comunică exclusiv prin telepatie. Credința voastră perimată și nereală se datorează faptului că ați trăit multe veți într-o dimensiune inferioară, unde mereu vederea și înțelegerea v-au fost acoperite de vălul uitării. Sunteți singura civilizație care a experimentat, o foarte lungă perioadă, lipsa conexiunii cu Mine și cu Dumnezeul care v-a creat (Nota C.M.: excepție scânteii divine, existentă în orice ființă, indiferent unde s-ar afla ea).

Întregul Cosmos este curios să vadă cum se va încheia acest unic experiment pe care l-ați făcut numai voi. Întrebările pe care și le pun aceste civilizații sunt de genul: „ Vor putea oare pământenii, ajunși orbi și surzi, să surmonteze acest dublu handicap, pe care singuri și l-au creat? Se vor trezi din coșmarul pe care l-au trăit și-și vor aminti și recunoaște familia lor de Lumină?” Milioane de ani nu ați mai folosit aceste simțuri, deși le aveați și le puteați utiliza, milioane de ani nu v-ați mai amintit de ACASĂ. V-ați acceptat și v-ați cufundat în împietrirea voastră. 
 Când oamenii voștri de știință au studiat componența ADN-ului uman, au găsit multe legături care li s-au părut inutile. Au crezut că Eu am creat ceva fără utilitate. Ei încep să înțeleagă acum că au nesocotit un principiu de bază: acela că Eu nu puteam să creez nimic fără rost, ceva care să nu folosească. Eu nu am creat nimic la întâmplare, nimic care să fie de rezervă, pe principiul că „ poate-Mi va trebui cândva”. Cu asemenea principii Cosmosul s-ar fi năruit imediat.

 Adevărul este că am dat aprobarea Mea Dumnezeului Universului vostru, să înceapă activarea acestor componente "nefolositoare", care vor schimba într-un mod dramatic întreaga voastră ființă. Ca urmare, inteligența, memoria și creativitatea voastră vor crește rapid, mai mult decât exponențial. Scopul final este de a vă permite să fiți niște zeii magnifici cu însușiri și abilități multidimensionale. În cele din urmă, veți avea o mare putere de a crea, o cunoaștere detaliată a înaltelor adevăruri privitoare nu numai la istoria planetei și sistemului vostru solar dar și al galaxiei. Altfel spus, veți dispune de o largă autonomie în galaxia voastră.

Eu știu cât ați suferit, cât de profunde au fost traumele fizice și emoționale prin care ați trecut, cât v-ați chinuit în singurătatea voastră planetară. Cu toate acestea ați reușit să supraviețuiți și să vă păstrați sufletul și inima intacte. Asta face să fiți încă capabili de iubire, iar atunci când treceți prin durere, puteți să vă ridicați spre Lumină și să vă mântuiți.

Acesta a fost testul suprem la care ați rezistat într-un mod absolut lăudabil. Deși mulți dintre voi acceptă uneori să cadă pradă îndoielii, unii ajungând să nu mai creadă în nimic bun și promițător, toți lăsați o portiță a speranței, care poate fi deschisă în inimile voastre. 
Marele Plan pe care Eu l-am aprobat, prevede posibilitatea ca umanitatea să poată atinge nivele foarte ridicate de evoluție, care să-i permită îndeplinirea unor atribuțiuni de conducere în cadrul galaxiei voastre, în politica intergalactică și chiar în alte galaxii.

Voi ați experimentat diferite forme de guvernare pe planeta voastră, și începeți să înțelegeți că modelul de democrație în care este admisă și promovată participarea deplină a tuturor oamenilor este, într-adevăr, sistemul cel mai eficient și echitabil.

Numai că, la voi, întunecații au deturnat aceste principii, încercând să modifice structurile astfel încât să se ajungă nu la o democratizare ideal-generalizată, ci la o manipulare ocultă, folosind principii democratice, altfel sănătoase. Chiar și în Statele Unite ale Americii, marele experiment a fost contorsionat astfel încât s-a ajuns la un sistem economic despotic, care a luat locul libertății autentice.
În frământările și nemulțumirile crescânde, care iau amploare pe întreaga voastră planetă, se cere libertate autentică, egalitate și respectarea demnității umane. Demonstranții scandează sloganuri precum: „ Niciodată nu se va mai repeta”.

Deși participă la asemenea demonstrații, mulți nici nu înțeleg prea bine ceea ce se dorește cu adevărat. Unii cred că este vorba de libertatea religioasă sau sexuală alții iau parte pentru că se tem de haosul general care începe să se manifeste. Această confiscare a revoltelor, această deturnare de la scopul adevărat, va face, totuși, ca, treptat, participanții să înțeleagă din ce în ce mai corect scopurile înalte care se urmăresc.
Războaiele și revoltele voastre au fost foarte repede deturnate de spiritele întunecate care au promovat crima și haosul.

Mereu mi s-a solicitat ajutor pentru a pune capăt violenței în masă. Am considerat necesar să interzic războiul atomic, chiar dacă prin aceasta trec peste Legea Liberului Arbitru al unor ființe care ar fi putut provoca multe daune și instabilitate, prin folosirea încărcăturilor nucleare. Acesta a fost un caz excepțional, care nu se va mai repeta probabil.

Procesul ascensiunii voastre se apropie de finalizare, și pentru definitivarea lui este absolut necesar ca ființele umane, fiecare membru al societății, să facă o alegere. Cei care s-au opus progresului spiritual vor acționa, probabil, mânați de furie și încrâncenare, în timp ce alții vor renunța la aceste porniri și vor depune armele. Aceste ființe au trecut prin procese de spălare a minții și li s-a controlat permanent comportamentul, de către cei întunecați. 
Majoritatea dintre voi, cei aflați acum în corp fizic pe Pământ, ați știut că această încarnare va fi ultima, în această dimensiune. Pe Noul Pământ veți trăi într-o dimensiune superioară care vă va oferi deplină libertate, fără a vă confrunta cu suferința, cu războiul, cu boala sau cu sărăcia.

Veți vedea cum planeta voastră se va purifica, cum se va renunța pentru totdeauna la industriile poluante și cum locuințele voastre vor fi armonios încadrate în peisajul natural. Păduri dese și viguroase vor acoperi largi suprafețe, asigurând o atmosferă lipsită de poluare iar apele planetei vor redeveni cristaline și pline de viață. 
Mulțumiți-i cu pioșenie Mamei voastre Pământ care v-a ocrotit și v-a oferit tot ceea ce aveați nevoie pentru a trăi pe ea. Trimiteți sentimentele iubirii voastre acestei mame iubitoare și promiteți-i că în viitor nu veți mai lucra împotriva intereselor ei, care, de fapt, sunt și interesele voastre.

Veți vedea cum actualele capricii ale vremii vor dispărea, asta atât datorită înlăturării totale a energiilor negative cât și caracterului și comportamentul mai blând și mai iubitor al oamenilor Pământului. Poate nu știți, dar comportamentul vostru este determinant în starea vremii, a condițiilor meteorologice.

Ploi blânde și venite la timp vor înlocui uraganele și tornadele care acum devastează largi zone de pe Pământ.

Violența va dispărea din comportamentul uman. Voi aveți o expresie: "Zâmbește lumii și lumea îți va răspunde cu un zâmbet larg."
Extindeți și întăriți relația voastră de iubire și de colaborare cu Mama Pământ, cu toate ființele conștiente și inconștiente, cu copacii, cu toate plantele, cu animalele, cu pietrele, cu tot ceea ce am creat Eu. Fiți împăcați cu voi, și respectați legile pe care vi le-am dat Eu și Dumnezeul vostru.Timpul vostru de testare se încheie acum.
Odihniți-vă trupul și mintea, contemplați natura, meditați. Liniștiți-vă mintea și ascultați-vă inima. Etapa aceasta a înălțării voastre este aproape încheiată. Trăiți mereu în prezent.

Voi ați lucrat împreună, v-ați rugat și Mi-ați cerut să permit ascensiunea voastră în această viață.V-am acordat permisiunea Mea și, ca urmare, v-ați angajat în procesul înălțării voastre. Am luat toate măsurile pentru ca dorința voastră să fie îndeplinită.

În prezent se strâng fonduri pentru ajutorarea tuturor celor care au nevoie. Ele încep a fi distribuite. 

Lucifer a revenit în brațele familiei sale, și cea de a patra dimensiune a colapsat, permițând separarea de dragostea Mamei / Tatălui Dumnezeu; Arhanghelii și-au asumat rolurile iar Maeștri au devenit slujitori ai Luminii pe Pământ.

Navele civilizațiilor extraterestre sunt aliniate și gata să debarce pe planetă.
Pământul a fost stabilizat pe axa lui de rotație de către Forțele Galactice trimise de Mine. Mama Pământ va aștepta până când toți copiii ei vor ascensiona în dimensiuni superioare.
Toate armele forțelor care se opun debarcării, au fost anihilate, pentru a nu mai constitui niciun pericol pentru navele spațiale. 
Treptat, chiar și armele mai puțin importante vor fi dezactivate. 
Din acest punct de vedere, debarcarea reprezentanților civilizațiilor extraterestre se poate face în deplină siguranță. Sunt pregătite chiar anunțurile care vor fi lansate la momentul potrivit, și care vor înștiința populația despre locul și ora debarcării.

Mă adresez Lucrătorilor întru Lumină de pe Pământ, și le spun că trebuie să fie gata să  participe la organizarea și asigurarea festivităților epocale ocazionate de această întâlnire.  

Voi, care ați lucrat din greu pentru a transcende îndoielile și criticile pe care vi le-au adus semenii voștri, veți fi răsplătiți, până la urmă, în primul rând prin recunoașterea înțelepciunii de care ați dat dovadă, chiar și atunci când mai toți vă blamau. Fiți liniștiți în această privință, preaiubiților. Ați persistat în credința voastră și veți câștiga. Timpul vostru a sosit. 
Nu contează că ați suferit, că v-ați îmbolnăvit, că sărăcia și durerea v-au măcinat puterile. Voința v-a rămas neclintită. Puteți lua o pauză pentru a vă fortifica în vederea marilor victorii la care veți participa.

Kathryn E. May
Deschideți-vă inimile pentru a primi dragostea Mea. Asta vă va întări și vă va remonta, căci dragostea Mea vindecă, fortifică și crește voința. Rugați-vă pentru cei care nu vă înțeleg demersul. Ajutați-i să vină alături de voi.

Eu nu pot să vă descriu bucuria pe care o simt când mă uit la realizările finale pe care le veți obține.

Acesta este cu adevărat începutul sfârșitului, așa cum v-a spus și Dumnezeu -Tatăl (n.m.: Dumnezeul acestui univers).

Pregătiți-vă pentru un nou început în bucurie și în credință.
Eu sunt Creatorul vostru, Creatorul tuturor Creatorilor (Nota C.M.: Dumnezeii universurilor)

Vă trimit efluvii de iubire pe care le veți simți cu siguranță în tot ceea ce veți gândi și veți face în viitor. 
Vă chem la Mine, copiii mei, vă chem în inima Mea care vă iubește peste măsură. Ne vom mai întâlni.
Primul Creator
 

(Via Kathryn May, 30 iulie 2013, 12 pm.)

EARTH ASCENDS.COM

5 comentarii:

  1. Reluarea ,reluarii, reluarilor....

    RăspundețiȘtergere
  2. NAMASTE ! NU EXISTĂ CUVINTE...SUBLIMUL ,SPERANŢA,MÎNGÎIEREA ŞI CREDINŢA CĂ NU SÎNTEM ,CUM NICI NU AM FOST LĂSAŢI SINGURI,IATĂ SE VEDE,SE SIMTE............MULŢUMIM TATĂ DUMNEZEUL NOSTRU,MULŢUMIM DOAMNE ISUSE LORD SANANDA ,MULŢUMIM SFÎNTĂ MĂICUŢĂ NĂSCĂTOARE DE DUMNEZEU ! !! !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. ..Namaste,..nu inteleg fraza aceea cu Lucifer a revenit la fam sa iar cea de a 4 a dimensiune va colapsa/a colapsat..etc..va rog o explicatie..!Eu de ani de zile astept un semn de la extraterestrii benefici,..dar am fost atentionat de cei nebenefici,de MB...3 persoane, privirile lor mi au spus clar ca trebuie sa incetez cu interesul pt. Extra....in vis mi s-a prezentat o spanzuratoare extrem de aproape de ochi incat am putut sa vad foarte clar impletitura ei..era din materiala sintetic,era un MESAJ clar...pot sa fac deosebire intre vise si mesaje,..dupa ce am vazut o lumina rosie foarte jos deasupra cladirii unde lucram,erau OZNuri ale C si aceasta de mai multe ori !!!Am martor un coleg de serviciu!!!
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vă ofer o explicație care nu este probată ezoteric sau științific: după „căderea din Rai”, Lucifer a fost expulzat pe ceea ce, mai târziu, s-a numit planeta PLUTO. Acolo, Lucifer s-a dezlănțuit, răscolind profund acel astru. Ca urmare, Dumnezeu, în acord cu Creatorul, a hotărât izolarea lui Lucifer în centrul Pământului, ceea ce ar explica frământările planetei noastre în formare (planeta noastră fiind creată mai târziu din rămășițe ale lui Tiamat, și destinată a fi o planetă școală pentru suflete).
      Când Creatorul și Dumnezeul universului nostru au decis să salveze planeta Pământ, s-a impus scoaterea de pe planetă a celui mai malefic spirit, Lucifer, care s-ar fi opus cu vehemență salvării planetei. Ca urmare, arhanghelul răului a fost „repatriat”, revenind pe Pluto, acolo de unde plecase și unde își are familia.
      În ceea ce privește colapsarea dimensiunii 4D, am următoarea explicație: când s-a produs „căderea” primului arhanghel, aceasta a atras inevitabil și scăderea frecvenței sale de vibrație, până la nivelul dimensunii 4D (superioară, totuși, celei în care am trăit noi, pământenii, parțial tot din cauza prezenței lui Lucifer în străfundurile planetei). Nu cred că referirea la colapsul dimensiunii 4D cuprinde toate dimensiunile existente în acest spectru de frecvență din întregul univers (încă și mai puțin probabil, în toate universurile). Presupun că, pentru Lucifer, dimensiunea 4D a colapsat, pentru ca el să poată exista pe Pluto, care este o planetă foarte grea (masic), ceea ce mă face să presupun că este plasată într-o dimensiune inferioară (3D, de ex.). Mă rog, nu pretind originalitate și nici exclusivitate în acest domeniu; sunt sigur că trecerea timpului va aduce noi clarificări, deoarece conștiința și cunoașterea sunt în creștere rapidă. C.M.

      Ștergere