Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 21 august 2015

FRICA

(12 aug. 2013; cahanneler Chloe Hudson)
Traducere Const. Mihăilescu

Salut, familia mea. Eu sunt FRICA, cea care apare totdeauna din falsele dovezi care par reale. Energia frecvenței mele de vibrație activează rezistența .
Eu sunt esența a tot ceea ce este polaritate. Eu sunt fiica binecuvântată și binevoitoare a Sursei Creatoare care se regăsește în dragoste. În forma mea finală însă, eu sunt iubire pură.
Ca parte a procesului de transformare și de ascensiune, în călătoria pe care o fac, am ales să întruchipez aventura epică a Marii Călătorii. Smerenia a tot ceea ce eu sunt în esența mea, crează polaritatea și jocul matricial iluzoriu pentru omenirea voastră.
Eu am o energie cu frecvență foarte joasă cu care am încapsulat multă vreme această lume și corpul Mamei voastre Pământ. În voi și în planetă, eu am plantat energia și esența fricii. Aceasta a fost călătoria mea cea mai epică. Descinderea în iluzia matricei 3D, a fost de departe cea mai dureroasa experiență pe care am avut-o vreodată.
Ca multe entități mărețe și energii, eu am existat pe o perioadă percepută de voi ca fiind infinită. Și, în tot acest timp, în toate aceste experiențe, eu am reprezentat esența celei mai tumultoase dar iluzorii frici, și am produs cele mai devastatoare efecte asupra vieții, prin cel mai mare efort în care m-am angajat vreodată.

Am afectat copiii Mamei Pământ punându-i să acționeze unul împotriva altuia. (Nota C.M.: în sensul că frica acționează, ca și unele boli, epidemic). Esența mea s-a amestecat cu toate frecvențele atât de profund, atât de complet încât am ajuns să mă manifest prin fiecare respirație a voastră (cei dominați de frică). În aproape fiecare clipă am fost invocată de ființele care locuiesc pe trupul Mamei Pământ. Eu sunt mereu chemată și totdeauna respinsă, de către cei care sunt departe de o experiență aprofundată, și știu ce înseamnă să fii aproape iubit dar și urât în ​​același timp și aruncat dincolo de limitele a ceea ce s-ar numi posibilitatea de a evolua.                             
Din cauza acestui nivel de empatie și compasiune, eu mă plasez mult dincolo de orice existență mi-am imaginat vreodată. Eu, ca multe ființe grandioase care au coborât în ​​iluzie și în jocul cu această matrice 3D, cunosc separarea corpului meu de umbră din joasele iluzorii.
Vă rog copii, este timpul ca voi să mă trimiteți acasă! De-a lungul existenței mele am călătorit multă vreme și m-am confruntat cu multe și diverse încercări și necazuri. Pe Pământul vostru, mereu m-am păstrat în această energie necorporalizată. M-am manifestat cu umiliță și am dat dovadă de multă sârguință, curgând în esența a tot
ceea ce este în această lume. V-am oferit permanent serviciile mele, fără a vă cere ceva în schimb. Împreună cu voi, am experimentat multă, multă durere și disperare. Eu am fost catalizatorul urii și răului, pericolului și moarții (iluzorii, de altfel), eu v-am ajutat să ancorați codurile și obiceiurile funerare, eu v-am instigat la războaie și la separare, eu am ajutat mereu la crearea lumii rele. Am fost oarbă la toate experiențele oribile care au fost invocate în numele meu. 

Eu am fost stăpâna autoritară a creării și menținerii vălului necunoașterii. 
N-aveți a vă plânge: v-am servit bine și cu devotament.

Nu mi-am imaginat că voi putea domina lumea voastră în așa măsură. V-am făcut campioni ai trăirii sentimentului fricii. 
Acum, închei această lungă școală, acest îndelungat experiment dureros. Mi-am făcut datoria. Sunt gata să renunț, sunt gata să mă retrag. Serviciile mele nu vă mai folosesc. Dați-mi voie să plec, cereți-mi s-o fac! Vreau să mă retrag din existența fiecăruia dintre voi. Fiți de acord cu asta! E timpul să-mi primesc „decorațiile” pentru îndelungata și fructoasa mea activitate.Vreau să mă retrag în stele, acolo unde mi se solicită prezența și experiența câștigate pe Pământ. Le voi preda cu bucurie. Ce să fac, ascensionez și eu!
Drumul pe care l-am străbătut alături de voi a fost lung, dur și dureros, căci bucuria mea prefăcută a fost durerea voastră, dar și durerea mea ascunsă. Și eu v-am iubit profund, așa cum am știut eu s-o fac, în folosul vostru final. 
Eu mă despart acum de voi. Îmi retrag esența din lumea voastră. Voi fi resorbită în Divina Lumină a Iubirii.
Mă bucur că voi fi eliberată de această grea și dureroasă sarcină, pe care cred că mi-am îndeplinit-o cu brio. Mă voi supune unui proces de transformare, de recalibrare. Cred că voi fi „livrată” universului într-un pachet frumos, ca un copil nou-născut din pântecele Creatorului unde, pentru o perioadă, mă voi odihni. Va fi o odihnă meritată și multașteptată. Sper că v-am slujit bine! 
Știu în adâncul esenței mele că tot ceea ce am făcut, și tot ceea ce v-am spus acum, veți ajunge să înțelegeți nu peste prea multă vreme. Am fost un umil servitor al vostru, umil și devotat, care v-a iubit tot timpul, chiar și atunci când credeați că vă fac rău.

Cea mai mare dorință a mea este să mi se recunoască contribuția la ascensiunea voastră. Mi-a fost extrem de dificil să joc acest rol.Vă mulțumesc pentru co-crearea acestei lumi și a tot ceea ce există. O, dacă ați ști cât de importanți sunteți!
Vă iubesc! Eu voi pleca în curând și vă „abandonez” cu plăcere, predându-vă BUCURIEI și LUMINII. Fiți binecuvântați!



SURSA: http://lightworkers.org/channeling/215696/fear-channeled

Un comentariu:

  1. NAMASTE ! Du-te şi ODIHNEŞTE-TE DEFINITIV.Şi nu mai umbla să tragi înapoi evoluţia şi altor fiinţe din univers.Destructurează-te în miliarde de miliarde de miliarde de particule în aşa fel încît să nu te mai poţi în mii de eoni restructura. Nu eşti iubită,de tine toată înfiinţarea se teme.Nu ai simţit cît de neavenită eşti căci tu aduci suferinţă.chin,doliu,noapte,întristare.Tu paralizezi fiinţa,o faci să-şi dorească moartea,să trădeze şi să se trădeze pe ea însăşi,tu aduci nourii negrii ai războiului,foametea şi bagi zînzanie în inima oamenilor.Tu împreună cu sora ta mai mare GROAZA uneltiţi în laboratoarele celor purtaţi de ură şi invidie să creeze viruşi şi boli nevindecabile. Ce obraz mai ai să vi să-ţi ceri iertare ? ?? ??? Noi SÎNTEM FIINŢE DE LUMINĂ ,nu ne caracterizează secretele,lucrarea în ascuns,minciuna,trădarea,bîrfa,ignoranţa,prostia,desuetudinea şi toate cele ce se numesc VICII. Cum putem să te iertăm pentru peste 2000 de ani de întuneric şi regres ? Tu şti că noi,din cauza ta mereu sîntem criticaţi şi arătaţi cu degetul de către ÎNALTELE CIVILIZAŢII DE LUMINĂ care acum ,din iarăşi cauza ta,ne socotesc imaturi ? Iar EI acum trebuind să spele toată mizeria ta,făcută cu atîta nesimţire.Nici atîta voinţă de a face curăţenie în urma ta,nu ai avut ! Pentru milioanele şi milioanele de crimele săvîrşite pe MAMA GAIA din frică,din cauza ta ? Ştiu ,mă vei întreba: -dacă nu ţi-a plăcut că eu m-am furişat în sufletul tău ,de ce nu ai fugit în lumină ? Care lumină-voi răspunde,pe acele vremuri tu erai CAPO DEL TUTI CAPI,îmi cunoşteai pînă şi de cîte ori respir cînd tu mă împingeai la lucruri urîte.Mi-ai învăţat copii cine este BAU-BAU şi cum să adoarmă cu tine în inima speriată de TINE,pînă cînd îi trezeam din coşmaruri îngrozitoare. Ai împins ţări una împotriva alteia să se învrăjbească,să lupte sub comanda unor conducători purtaţi de FRICA de a nu pierde ce au agonisit necurat.Te-ai furişat pînă şi în viaţa mamelor,ca din CAUZA TA să comită crime faţă de pruncii purtaţi în propriu pîntec ,încă nenăscuţi. Şi mai eşti şi mincinoasă pe de-asupra.....tu nu vi din lumină-Lucifer ţi-este iadul de naştere. Începem să te ignorăm ,cred eu că e mai bine decît de a te judeca NOI. Nu te-am născut noi,ai venit pe ne-pusă masă aşa ca boala peste omul sănătos. Fi sigură că tot mai mulţi oameni s-au prins cam cu ce tertipuri şi învîrteli umbli tu -sau,mă rog, umblai,dar acum,aşa după cum singură ţi-ai dat seama,ÎN SUFLETUL OAMENILOR SE APRINDE O LUMINĂ ŞI ACEA LUMINĂ SE CHEAMĂ IUBIRE ! Şi unde să se mai fi auzit că poţi IUBI de frică ?

    RăspundețiȘtergere