Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 27 august 2015

„Ceilalți”; vor începe interacțiunile; Pământuri alternative.

(27 august 2015: channeler: Brian, dragonul)
Traducere Const.Mihăilescu

Buna tuturor!
Sunt Dragonul. Pe măsură ce evoluați, devine necesar să vă extindeți conceptul asupra a ceea ce este de fapt planeta Pământ.

Gaia (n.m.: sufletul planetei) participă la mai multe jocuri ale Pământului. Ați putea spune, și ar fi corect, că acestea sunt expresii diferite ale conștiinței Gaia, care se regăsesc în diferite "personalități" (aspecte).
Toate aceste aspecte o reprezintă în egală măsură pe Gaia. Gaia există într-o conștiință mai integrată și este conștientă de diferitele aspecte existențiale în care se exprimă, toate strâns legate de ea și, în esență, una cu ea.
Ce este Pământul? Este oare Pământul o piatră localizată într-un sistem solar mic care aparține unei galaxii de mărime medie? Sau, Pământul reprezintă mult mai mult decât atât?
Legat de Soare, vă puteți pune întrebări de genul: Ce este Soarele? Este el parte a unui dublet, a unui sistem binar? (n.m.: altfel întrebat, are Soarele nostru un frate geamăn?). Și dacă da, la început a fost un singur astru care s-a secționat în două? S-au desprins și alte părți, atunci, dacă așa s-a întâmplat? Sunt doar câteva dintre cele mai bune întrebări pe care vi le-ați putea pune. (Unii, chiar o fac).

Dragilor, Pământul este un element multi-dimensional, cum este și Soarele, și are realități (aspecte) diferite în univers.
Da, există câteva lumi asemănătoare Pământului, chiar în Galaxia voastră, adică în spațiul ocupat de această galaxie. Dar acestea nu sunt Pământuri alternative, care să aibă similitudini în evoluție; Pământurile alternative sunt foarte speciale.

În carantină voi va-ți aflat doar cu o singură realitate, un singur aspect. Celelalte aspecte și-au continuat evoluția nestingherit. Alte ființe (civilizații) mai evoluate nu au făcut acest lucru și ele există în mai multe versiuni ale Pământului vostru.
În realitatea voastră fizică, cel mai apropiat Pământ, alternativa planetei pe care locuiți, se află amplasat foarte departe de voi, în spațiul fizic. Chiar și o navă spațială, care ar putea ajunge pe Andromeda Galaxy într-un an pământean, nu ar putea ajunge la acel Pământ nici într-o viață. Astfel că, de-a lungul unei întregi vieți, o asemenea navă nu ar reuși să parcurgă decât o mică parte din această distanță; atât de departe se află acel Pământ de planeta voastră.
Această realitate v-ar putea face să vă întrebați: "Ce rost are să ne mai gândim la această imposibilitate?" Ați putea crede că nu veți putea ajunge niciodată pe o asemenea planetă soră. Totuși, această concluzie este eronată. Mulți dintre voi, cei de astăzi, veți avea ocazia să vedeți infirmată această concluzie. Aș spune că se va întâmpla în ceea ce voi numiți „viitorul apropiat”.
Pământul este sediul unor portaluri foarte importante, de bază, unele neactivate acum. Există fisuri în Pământ în care aceste portaluri există și pot fi activate, dacă sunt sensibilizate cu frecvența de vibrație potrivită. Asta nu este prea complicat de făcut, dacă știi cum s-o faci.

Deocamdată, la voi nu este cazul. Dar asta se va schimba. Când veți începe să folosiți aceste portaluri, veți putea face călătorii pentru a explora și alte versiuni ale Pământului fizic. În același timp cu deschiderea portalurilor, conștiința voastră va putea înțelege realitățile alternative și existența celorlalți „pământeni” de pe alte Pământuri.
Ei bine, credeți că atunci când vă încarnați pe Pământul acesta, nu aveți și alte versiuni care să se nască pe celelalte Pământuri? Având în vedere imensitatea acestui univers, ar trebui să acceptați că versiuni de-ale voastre există multe pe alte planete surori.
Dar portalurile nu se limitează doar la granițele universului fizic. În toate universurile se găsesc portaluri. Energie este berechet pentru a crea oricâte portaluri în toate universurile Cosmosului. 
Când „Evenimentul” se va produce, vor fi activate doar câteva portaluri, și de existența și locația acestora vor avea cunoștință cei care vor fi obținut un anumit nivel de conștiință. Cei care le vor afla vor transmite și celorlați informațiile necesare. 
Portalurile vă vor aduce prieteni vechi, pe care îi veți întâlni atunci sau îi veți fi întâlnit în trecut. Câțiva dintre ei v-au fost „prieteni la cataramă”.

Apropo, unde credeți voi că au dispărut dinozaurii? Cum și de ce? S-au metamorfozat, în timp, în păsări, bla, bla? 
De fapt, dinozaurii au plecat într-o versiune diferită a Pământului.  A fost un punct de intersecție, când realitatea a deviat și a creat ocazia ca ființele să poată face o alegere. Voi ați ales această versiune existențială, cel puțin pentru această încarnare, dinozaurii au ales-o pe cealaltă. Dar mulți dintre voi sunt incarnați acolo, de asemenea.

Țineți-vă bine la ceea ce vă vom spune acum: unii dintre ai voștri sunt dinozauri și încă foarte evoluați și chiar înălțați. Ei au avut vieți multe în alte realități. Ei sunt conștienți de existența voastră, chiar și la nivel fizic. Ei au fost aici. Părinții voștri au interacționat cu ei. De fapt, ei au avut adevărate colonii aici, în trecut. Ei au fost aici, pe Pământul acesta, mai mult decât foarte mulți dintre voi. Printre ei erau mulți vizionari, mulți erudiți. 
Când v-au părăsit, au făcut-o din respect și iubire pentru voi, alegând să vă lase vouă această planetă. (Nota C.M.: multiplele diferențe ar fi făcut imposibilă conviețuirea lor și a noastră, pe termen foarte lung. Practic, ne-am fi anulat reciproc posibilitatea de a evolua). Ceea ce ați făcut voi cu planeta, după retragerea lor, asta este altă poveste.

Ei vor fi din nou, foarte curând, în contact cu voi și în cunoașterea voastră. Ei știu acest lucru dar nu vor încerca să să-și revendice planeta pe care v-au lăsat-o cândva, așa cum guvernanții voștri vă sperie. Ceea ce pretind ei este să li se respecte înțelepciunea străveche din care sunt bucuroși să vă împărtășească și vouă. Multe puteți învăța de la ei. În general, comparativ cu voi, ei au vârste cu adevărat venerabile.
Cei care aparțin ramurii (rasei) Dinos sunt încă foarte asemănători vouă. Cei mai mulți sunt foarte evoluați, au mersul biped, ghearele și dinții proeminenți și ascuțiți au acum dimensiuni foarte reduse, astfel că aceste ființe nu mai par a fi niște monștri. Capul unora dintre ei este puțin mai mare decât sunteți voi obișnuiți, dar majoritatea se încadrează în criteriile voastre de apreciere. Unii se înmulțesc prin naștere, ca și voi; alții nu. Vă asigurăm că figurile lor vă vor părea chiar familiare. Atât de familiare încât să le credeți povestea evoluției și să-i recunoașteți ca vechi co-planetari.

Să nu uitați cel mai important lucru: ei sunt prietenii voștri, sunt bineintenționați și nu aveți niciun motiv să vă temeți de ei sau să le refuzați prietenia. O parte din acești, deocamdată „necunoscuți”, așteaptă de ceva vreme în proximitatea voastră, din diferite motive, deși ei au avut mai multe vieți pe acest Pământ decât mulți dintre voi.
Genele lor au fost împrumutate oamenilor în multe situații din trecut. Asta înseamnă că, printre altele, unii dintre voi au avut vieți în specia lor. Este adevărat: unii dintre voi ați avut mai multe vieți ca rasă a lor decât ca ființă umană.

Unii dintre ei se află acum în nave enorme, adevărate lumi plutitoare. Interesant (și inexplicabil) pentru voi este că aceste nave nu par prea mari, văzute din afară, dar când intri în interiorul lor, sunt imense (nota C.M.: afirmația nu este o noutate; în cartea „Împărăția misterioasă a spiritelor”, dictată lui Jakob Lorber, Dumnezeu vorbește despre această „curiozitate”. Din câte am înțeles, este tot o chestiune de diferență de vibrație, de optică vibratorie, mai exact).
Există unele dinamici aurice de proximitate implicate în acest fenomen.

Dragilor, iată ce ar trebui să faceți atunci când veți relaționa cu "ceilalți":
-) să nu vă temeți de ei. Invităm pe cei care nu vor dori la fel de mult să aibă asemenea contacte, ei fiind dominați de frică, să treacă peste aceste prejudecăți și măcar să lase să se întâmple.
-) nu-i provocați pentru a le afla puterea. Ei sunt ființe care nu cunosc frica. Pentru a-i cunoaște bine și a vă putea apropia de ei, vă indicăm ca, la rândul vostru, să nu vă comportați cu teamă. Va fi cel mai bun mod de a fi în siguranță.
-) duceți muncă de lămurire, în acest sens, cu prietenii și cunoștințele voastre. Ajutați-i să înțeleagă și să se calmeze.
-) comportați-vă cu calm și înțelepciune, atunci când îi veți întâlni.

Aceleași reguli trebuie aplicate și atunci când veniți în contact cu cei din dimensiunea a 4-a (nota C.M.: cred că face referire la civilizația din subteran, Agarthienii).
Este posibil ca atunci când vor dori să vă întâlnească, „ceilalți” vor fi însoțiți de unii dintre voi, care au deja experiența acestui contact. Asta ar reduce mult din stresul și teama primei întâlniri.. 

Țineți cont că ei vin din lumi diferite, chiar dacă sunt versiuni ale Pământului vostru.
Unii nu vor ști prea multe despre realitatea voastra. Alții vor avea o cunoaștere mai cuprinzătoate.
Tendința lor va fi de a avea loc o comunicare telepatică. Sperăm că până atunci, mulți dintre voi vor fi capabili de un astfel de dialog. Va conta mult și gestica. 
Ar fi indicat ca, prin canalele umane existente, să să se creeze un fel de consiliere pentru cei interesați să-și inițieze capacități de comunicare telepatică. Oricum, nu va fi nimic în neregulă dacă vă vreți adresa lor cu voce tare, chiar dacă ei o fac telepatic. Există posibilitatea să vă înțelegeți și în acest mod: acele ființe probabil că nu vor auzi sunetul dar vor putea recepționa valuri de energie ale vibrației vocii voastre, și-și vor da seama de sensul vorbelor voastre dar și de gândul telepatic care va veni în același timp.
-Ei vor avea nevoie de ajutor în a vă înțelege starea în care vă aflați (emoție, bucurie, ură etc), pentru a ști cum să reacționeze. Mulți dintre voi, cei aflați în situația unui contact, dacă ați avut cândva vieți similare cu ale lor sau în civilizația lor, veți avea, cu siguranță, o înțelegere mai bună. Este probabil ca asemenea întâlniri să fie între grupuri, și asta va înlesni comunicarea.
Informațiile pe care ei le primesc pot proveni din diverse surse, în primul rând din Akasha, unde pot avea acces. Aceasta îi va ajuta să aibă asupra fiecăruia dintre voi o anumită cunoaștere.  Apoi, ei vor ști dacă pe linie genetică cel cu care relaționează are potențiale legături, de ex., încarnări în comunitatea lor. Tot astfel, ei vor fi capabili să cunoască anumite aspecte ale sufletului cumulativ din care faceți parte. Nu trebuie însă să aveți pretenția ca să puteți afla de la ei care vă va fi viitorul. Aceasta deoarece ei nu vor putea cunoaște niciodată viitorul cuiva, din moment ce liberul arbitru funcționează. Cunoașteți, desigur, că viitorul nu este, nu poate fi, o certitudine ci doar o potențialitate.  
Sperăm că veți vedea din interacțiunea cu ei cât de mult ați mers pe calea evoluției voastre, motiv de reflecție pentru ceea ce ați fi putut fi, dacă ați fi făcut alte alegeri.
Sigur, nu trebuie să luați aceasta ca pe un dezavantaj competitiv. Aveți și voi realizările voastre, care nu trebuie puse în balanță cu ale altora.
Dar faptul că veți constata singuri de ce pot fi capabili alții, la ce nivel civilizațional au ajuns, asta este foarte probabil să vă dea de gândit și, eventual, să luați în considerare anumite schimbări în unele dintre domeniile vieții societății umane și a comportamentului vostru. 
Foarte repede vă veți da seama că și voi sunteți capabili de asemenea performanțe. 
Dragilor, în cele din urmă, veți avea o mulțime de vizitatori, și, de aici, o multitudine de posibilități de a învăța. 
Distrați-vă cu asta!
Cu dragoste,
Dragonul.


www.lightworkers.org

4 comentarii:

  1. NAMASTE ! Şi muulte alte noutăţi sînt convinsă că vor urma ! Încet dar cu răbdare ,prin bunăvoinţa fiinţelor ÎNĂLŢATE ÎN LUMINĂ ,CEI SINCER ASPIRANŢI LA MIRIFICA LUME încă NEVĂZUTĂ ,VOR PUTEA ACCESA chiar dacă bagajul conştientizărilor nu va fi complet,pentru că aşa cum se afirmă în toate scrierile spirituale,INTENŢIA CONTEAZĂ !

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule C.M., există un dement care găsește că articolele importante puse pe acest blog sunt „distractive”. Nu puteți face ceva cu acest imbecil, care mă calcă pe nervi? Ceorge Scutaru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aș putea anula rubrica ”Reacții”, dar nu vreau să anulez posibilitatea celorlalți cititori să facă aprecieri, dacă doresc. Îl las în „plata Domnului”; cine știe, poate că odată i se va face și lui rușine să tot facă pe „Giță contra”, din pură ignoranță. Salutări!

      Ștergere
  3. Dinozauri Inaltati?Se vorbeste despre acele reptile care nu cunosc iubirea,pentru ca nu au fost construiti pentru asta?Sa ne fereasca D-zeu de ziua in care ne vom intalni cu acesti...Dino.Deja isi fac propaganda pentru a nu ne speria la vederea aspectului lor.Pai oamenii se sperie din instinct,pentru ca au in amintire "relationarile"deloc pasnice cu aceasta rasa agresiva care ne conduce in prezent,Dino din umbra si hibrizii dino cu aspect umanoid care sunt cei din familiile de sange regal.Sa va fereasca Sfantul sa vedeti unul din asta,v-ati schimba automat parerea.Sunt departe de a fi evoluati,ei au tehnologie avansata,dar nu au nicio treaba cu iubirea.
    Iar Dinozaurii nu au plecat in nicio alta linie temporala,s-au refugiat in adancurile planetei.Vezi-Nessie-Loch Ness si alte cateva zeci de inregistrari cu plesiosauri etc.

    RăspundețiȘtergere