Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 4 iulie 2015

Zborul din vis cu nave galactice, din noaptea de 4/5 iulie 2015


 Traducere Const.Mihăilescu 



Dragi pământeni, vă invităm ca sâmbătă noaptea (4 spre 5 iulie), să permiteți ca în timp ce corpul vostru fizic doarme, partea nematerială a ființei voastre să ni se alăture, pe o navă Galactică a Luminii care, după cum mulți dintre voi cunosc, efectuează periodic călătorii de agrement și cunoaștere în unele zone ale Galaxiei.

Toți cei care și-au exprimat intenția de a ni se alătura vor fi teleportați la bordul uneia dintre navele noastre pregătite pentru a efectua această călătorie. Cu cei care doresc să călătorească alături de echipajele navelor noastre galactice, ne vom întâlni, condiția fiind ca înainte de culcare să intrați într-o stare de meditație și să invocați sprijinul nostru pentru a vă dirija către navă.

Nu este necesar să vă indicăm o anumită oră, legată de fusul orar al locului unde vă aflați. Sincronizările necesare rămân în sarcina noastră, aceste alinieri temporale fiind un domeniu asupra căruia nu este necesar să vă dăm explicații, care, foarte probabil, ar fi de neînțeles pentru voi, ca urmare a gândirii liniare care vă este impusă de dimensiunea (încă) inferioară în care vă aflați.
 Așa cum am mai explicat cu ocazia călătoriilor anterioare, tot ceea ce trebuie voi să faceți este ca înainte de întrarea în starea de somn, să efectuați acea meditație exprimându-vă dorința fermă de a fi acceptați ca pasageri la bordul uneia dintre navele noastre. 
Desigur, în acea noapte trebuie să nu aveți un program de deplasare obișnuită, să vă culcați la lăsarea nopții și, dacă se poate, să vă asigurați că nu veți fi deranjați (treziți) în timpul nopții, din varii motive. 
Dăm mai jos parolele de recunoaștere a solicitanților pământeni, parole pe care trebuie să vi le însușiți și să le pronunțați în gând, atunci când faceți invocația pentru călătorie. 
Reamintim că aceste parole ne indică nouă care este nava pe care doriți să vă îmbarcați și ne ajută să vă localizăm în vederea preluării.
Vă rugăm să rețineți aceste călătorii sunt totdeauna gratuite și nu vă obligă pe voi în niciun fel. De asemenea, vă garantăm siguranța călătoriei și revenirea la domiciliu.
Flota noastră include următoarele nave:
GLS mamă OcaTAwa (parola:
Center Spiral Wings Unity”) "Centrul spiralat Wings Unity")
GLS mamă mu (nava-mamă, spațială galactică a Luminii)
GLS Aeterna (parola "Wings") - (Aripi)
GLS Algiz (parola "Center") – (Centrul)
GLS Blaze (parola "Helix") – (Spirală)
GLS Chimera (parola „
Emanate ") - emană
GLS Salcys
GLS Angelon
GLS Susan
GLS Space Wave (parola "
Unity ") – (Unitate)
GLS Athabantian (parola "
Radiate”) – (Radiază); site-ul: Up2the5th, Cosmic Paradigm)
GLS Aurora (parola "Mocham"; site-ul: Multidimensionalocean, Auroradreamflight2).


Flotei noastre i s-au alăturat și următoarele nave:  GLS Tulya, GLS Neptun, GLS Athena, GLS Olympia, GLS Balthazar, GLS Phoenix și GLS EUI.
Echipajele noastre au la dispoziție anumite facilități, printre care: camere de întinerire, module de traducere, echipament de navigație, și cabinete de vindecare. Ne bazăm foarte mult pe utilizarea cristalelor, atât în ceea ce privește forța de deplasare a navelor, comunicațiile cât și asigurarea necesităților echipajelor. Navele noastre au diferite forme și mărimi.

Călătoriile anterioare, cu scop de agrement și cunoaștere, cu pasageri pământeni, s-au dovedit de fiecare dată foarte utile, instructive și extrem de plăcute.
Vă așteptăm.

SURSA: http://spirittrainchronicles.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu