Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 2 iulie 2015

SaLuSa, 26 iunie 2015

Channeler Make Quinsey
Trasucerea Const. Mihăilescu


SaLuSa
Cei care sunteți la curent cu ceea ce se întâmplă pe planetă cunoașteți amploarea activităților care au loc. Fără îndoială sunteți conștienți de faptul că cei întunecați sunt monitorizați îndeaproape pentru a ne asigura că aceștia nu mai pot continua cu planul lor diabolic. De fapt, activitățile lor sunt restricționate în așa fel încât ei nu mai pot perturba planul deplinei voastre eliberări. 
În ceea ce ne privește, putem confirma că activitatea noastră este orientată spre producerea acelor modificări care asigură accelerarea procesului de ascensionare. Fără nicio îndoială că, foarte curând veți deveni conștienți de evenimentele majore care se vor produce, în scopul trecerii voastre la Noua Eră; aceasta, și pentru îndeplinirea promisiunilor care vi s-au făcut. 

Vă îndemnăm să vă mențineți ferm pe calea Luminii și să nu permiteți deturnarea voastră de la această cale, așa cum, cu siguranță, forțele răului intenționează. Trebuie să acceptați că pot exista, uneori în mod inevitabil, momente dificile în viața voastră. Trecerea la mai bine poate căpăta și aspecte neplăcute, poate tragice (la nivelul dimensiunii inferioare 3D). Ele vor fi însă pasagere, de scurtă durată, soldate cu clarificări și înțelegeri ale necesității producerii lor. Dincolo de ele, vi se va releva că direcția pe care v-ați hotărât să înaintați este cea corectă. 

Fiți siguri că noi am evaluat pe deplin problemele care vor apărea, și luăm măsuri pentru ca voi să le depășiți cu ușurință sau cel puțin la un nivel suportabil. 

Vă sfătuim să nu pierdeți din vedere evenimentele care au loc, și care vor urma, încercând să vă faceți o imagine cât mai completă asupra tabloului general al acestor evenimente, care se derulează în flux aproape continuu, în conformitate cu etapizările prevăzute în Planul Divin și planul nostru de acțiune. Puteți considera, fără să greșiți, că umanitatea planetei voastre se află într-un profund proces de mântuire

Tot mai multe sunt sufletele care vin să asiste dar și să ajute la toată metamorfoza prin care lumea voastră trece. Toate transformările apar în ordinea firească și ele se referă atât la ființa planetei, ființa voastră și tot mediul înconjurător. Viteza și calitatea derulării etapelor de „reabilitare” a sistemului vostru planetar depind de nivelul de acumulare a energiilor și de frecvența lor vibrație. Totul trebuie corelat și nu există posibilitatea săririi peste unele etape; doar accelerarea înfăptuirii lor. 

Privind înapoi, la sfârșitul anului 2012, știm că unii dintre voi încă se mai simt dezamăgiți că nu s-a produs impactul pe care l-au așteptat. Cu toate acestea, sperăm că veți fi de acord măcar cu faptul că atunci s-au pus bazele modificărilor care au început să se producă ulterior. 

Fără îndoială, vibrațiile în urcare vor ajuta și mai multe suflete să se trezească la sinele lor adevărat, și vor avea posibilitatea de a înțelege modul în care ele au fost manipulate și împiedicate să evolueze în ritmul care le era la îndemână. 

Lumina se revărsa acum pe Pământ, ridicând necontenit nivelul vibrațiilor. În etapa actuală, nu mai există nicio posibilitate de revenire la "zilele de demult"; acel trecut a plecat pentru totdeauna, căci el nu ar putea rezista nivelului vibrațional la care s-a ajuns în sistemul vostru planetar. 
Viitorul vostru de Aur vine și vă rezervă multe, multe surprinse, pe care Dumnezeu le-a pregătit pentru voi. Dumnezeu este IUBIRE, deși oamenii lipsiți de înțelegere dau vina EL pentru necazurile cu care se confruntă ei, și care sunt consecințe firești ale alegerilor lor. 

Acesta este singura schița valabilă pentru determinarea destinului oricărei ființe: alegerile pe care le face. Experiențele vă ajută să vedeți unde ați greșit și cum trebuie să procedați data viitoare, ca să nu mai repetați acea eroare. 

Cu toate acestea, Dumnezeu este întotdeauna cu voi (și cu noi) și nu-și retrage iubirea de la nimeni, chiar dacă El ar fi făcut altfel. Slujitorii lui, cum ar fi Regatul Angelic, lucrează la transpunerea în realitatea voastră a PLANULUI. Ei, de asemenea, vă ghidează să faceți alegeri cât mai bune pentru voi, care să vă ajute să vă realizați contractul cu care ați venit în această viață; dar nu vă obligă.

Dragilor, aveți multe de învățat despre viața de dincolo de Pământ. Universul nostru are multe dimensiuni, toate pline de viața, în multe cazuri foarte tumultoasă, cum este cazul acum la voi. 

Cu toate acestea, voi ați fost ținuți în întuneric multă vreme, nu v-ați întâlnit la modul conștient cu Sinele vostru Superior. Toate s-au întâmplat pentru că v-ați ales existențe în dimensiunea inferioară, 3D. 

Oricum, se cunoștea, inclusiv de către Sinele vostru Superior, că în perioada aceasta unele experiențe vor fi mai dure, dar ele au menirea să vă îmbogățească și să vă fortifice. 

Acum sunteți pe calea care vă scoate din acestă dimensiune (3D), voi îndreptându-vă cu pași din ce în ce mai repezi spre dimensiuni superioare. 

Dar, pentru a ajunge acolo, trebuie să traversați o dimensiune de tranziție, 4D, care vă curăță, vă transformă și vă pregătește pentru a fi bine adaptați condițiilor superioare pe care vi le oferă dimensiunea a 5-a. Un lucru este cert: în 5D, vă veți întâlni cu deplina libertate, cu pacea absolută și cu armonia pe care nu le-ați cunoscut în dimensiunea inferioară, 3D. După ce veți fi devenit o ființă galactică desăvârșită, veți putea călători oriunde în Galaxie, veți cunoaște multe alte lumi, unele dintre ele aflându-se de multă vreme în așteptarea voastră. 

Există însă o singură condiție: să înțelegeți că viitorul vostru vi-l creați voi, nu altcineva. Oricând puteți încheia această călătorie, oricând puteți face saltul...dacă doriți cu adevărat și dacă acționați în consecință. Toate oportunitățile vă stau la dispoziție. 

După cum s-ar putea spune "capătul drumului este la vedere" iar voi vă pregătiți pentru Noua Eră care se deschide pentru a se îndeplini promisiunea. 

În acest sens, veți fi ghidați tot mai insistent pe o calea care va asigură atingerea acestui deziderat. 

Noi vom putea vizita fără opreliști și la vedere Pământul, pe mulți dintre voi invitându-i să călătorească cu navele noastre în acest Sistemul Solar și chiar în această Galaxie. Calificarea fiecăruia dintre voi, pentru a fi invitat să facă o asemenea călătorie, va fi în funcție de nivelul de iluminare al invitatului. Ghizi specializați vor începe la momentul oportun să facă cu cei calificați, pregătirile care se impun efectuării acestei prime călătorii.

Dragilor, veți uita curând traumele și dezamăgirile unora dintre experiențele pământești care v-au adus suferință și resemnare. O largă perspectivă se deschide în viața voastră și ea vă va permite să efectuați multe și minunate experiențe. 

Suntem mai aproape de voi decât oricând și după mulți ani de contact în care numai noi vă vedeam, veți fi în măsură să ne vedeți față în față. Oricum am arăta, vă rugăm să nu uitați că noi suntem frații și surorile voastre venite din multă iubire să vă fie aproape. Mulți dintre noi provin din diferite sisteme stelare pe care, unii dintre voi, le cunosc căci au avut și ei unele vieți acolo. Ne leagă eoni de iubire, de frăție și de scop comun. 

De asemenea, să rețineți că viața în dimensiunile cu vibrații înalte are o durată mult mai mare decât în dimensiunea 3D. De fapt, părăsirea corpului material este, în dimensiunile superioare, o chestiune de alegere. Celor mai bătrâni dintre voi, le putem spune că în dimensiunile cu vibrații înalte, ei, poate, nici n-au depășit vârsta copilăriei. Vorbim aici de mii, poate zeci de mii de ani de viață (ani pământeni). În afară de aceasta, la multe rase inteligente, trecerea de la o viață la alta nu se face prin moarte, ci, pur și simplu prin abandonarea vechiului corp (devenit, între timp mai uzat) și preluarea altui corp, nou-nouț, „creat” în funcție de preferințe, aptitudini, și de nivelul evolutiv, după proiectul viitorului locatar. 

Dragilor, la drept vorbind, moartea nu există, decât a părții perisabile a ființei, care este, în principiu, eternă. În afară de aceasta, există posibilitatea „reabilitării” vechiului corp material, dacă sufletul ține să-l păstreze și să-i prelungească existența. Astfel, există posibilitatea „retușării” fizionomiei, înlocuirii unui organ etc. 

Procesul nașterii nu seamănă, la unele civilizații, deloc cu ceea ce se cunoaște pe Pământ. Nu mai există nici acea etapizare ca la voi: concepere, perioada de făt, copil, adolescent, matur, bătrân. 

Eu, SaLuSa de pe Sirius, vă confirm că totul (trecut, prezent, viitor) este doar un ETERN ACUM. Conform cu acest principiu existențial, voi veți putea să vă deplasați înapoi și chiar înainte (n.m.. adică în trecut sau în viitor), dacă acolo veți găsi experiențele pe care le căutați. Pentru unii dintre voi, toate acestea sunt acceptate și chiar cunoscute, pentru alții, par a fi povești „de spus la gura sobei”.

Cu toate acestea, ce extraordinar va fi atunci când pentru marea majoritate, toate aceste minunate posibilități vor deveni realități indubitabile și obișnuințe cotidiene! 

Aș mai vrea să vă spun ceva: având în vedere sutele sau miile de vieți prin care ați trecut până acum, vă puteți imagina câte cunoștințe, câți prieteni, câți frați și surori, câți părinți ați avut? Ei,... toți aceștia vă așteaptă să vă întâlnească la modul absolut conștient! 

Deocamdată, încă mai aveți de lucru  pe Pământ și concentrarea voastră pe prioritățile perioadei nu trebuie să slăbească. Fiecare suflet vă poate ajuta acum să vă treziți. Mulți însă n-o veți face din cauza atașamentelor pe care vi le-ați creat în lumea micilor vibrații. Voi, cei treziți, voi, cei conștienți și disponibili să facă gestul minunat de a-și ajuta aproapele încă adormit, FACEȚI-O ACUM! 

SURSA: http://www.treeofthegoldenlight.com

3 comentarii:

  1. NAMASTE ! Toate încurajările ne fac să devenim înainte de toate tot ceea ce dorim să devenim,să ne punem speranţele,visele şi îmbărbătarea în potenţialul nostru interior. Am încercat să chem în vis nava AETERNA cu parola WINGS..........daar nimic................

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ați plasat acest comentariu la un alt articol (cred că ați intenționat articolul „ Zborul din vis cu nave galactice....”, dar nu are importanță. Fiți sigur că apelul dv. a fost recepționat și...foarte probabil că ați participat la călătorie, numai că, din păcate, noi, în marea noastră majoritate, nu am atins acel nivel evolutiv care să ne permită conștientizarea faptelor noastre din vis și nici măcar amintirea, fie ea și parțială, a acelor fapte, după ce ne-am trezit. Este știut, și cred că și dv.veți fi de acord, că în fiecare noapte, sufletul nostru (unii îi spun corpul astral) face incursiuni în diferite locuri de pe Pământ sau pe alte planete. Există multă literatură pe această temă (doar două exemple de autori: Lobsag Rampa și Adrian Dvir). Sigur, profanii și pur-materialiștii le consideră, dacă nu aberații, măcar povești SF. E treaba lor; de fapt, ei nu trebuie condamnați: acesta le este nivelul de spiritualizare pe care l-au atins.
      Mă folosesc de prilej pentru a adăuga că, în timpul perioadelor onirice, (când corpul fizic doarme), nu numai sufletul dar și Spiritul părăsesc trupul pentru câteva minute sau ore. Aceasta este o necesitate deoarece ambele au nevoie să se „spele” de toate zoaiele enegetice cu care s-au încărcat în ziua precedentă, în starea de veghe. Un alt motiv pentru care sufletul face aceste incursiuni în astral este ca el să se întâlnească cu alte suflete dragi (părinți, copii, iubiți, prieteni etc.) plecate de pe Pământ.) În ceea ce-l privește pe Spirit, acesta merge să primească de la SURSĂ noi indicații, necesare îndrumării ființei pe care o deservește.
      După călătoriile sufletului cu nave extraterestre (cum a fost cazul din noaptea trecută), pasagerii vor constata în timp că în felul lor de a gândi, în comportamentul lor, în bagajul de aptitudini pe care-l dețin, apar anumite modificări benefice. Și această îmbogățire este un semn că persoana în cauză s-a numărat printre pasageri. Sigur, dacă veți susține asemenea „teorii” veți putea avea parte de bârfa colectivității ignorante. Din acest motiv, este bine ca asemenea intimități să nu fie spuse oricărui neavenit. În ceea ce mă privește, eu nu tac, nu-mi pasă și nu sunt sensibil la bârfe. Am devenit imun. Curaj! Respect! C.M.

      Ștergere
  2. NAMASTE DOMNULE DRAGĂ ! Nici nu ştiu cu ce să încep....imediat după (revoluţie) mi-a căzut în mînă o carte "MARPA TRADUCĂTORUL" Am fost fascinat şi de atunci sînt magnetizat de fenomenul parapsihologic. Am o bibliotecă bunicică ,cu autori consacraţi atît români cît şi străini,am participat la diverse seminarii pe teme spirituale,acum în toamna asta abia aştept să-l revăd pe prietenul meu Sal Rachele la Bucureşti-poate nici nu ştie că mie-mi place să-i spun "prietenul meu"-este singurul om care m-a capacitat să văd fenomenele extrasenzoriale în profunzime şi să aplic "pe pielea mea" tehnici de meditaţie,aşa cum o fac de altfel şi ARCTURIENII,care m-au învăţat cum să zbor în retrotimp.Consider că,cărţile lui Sal sînt adevărate manuale pentru cei sincer interesaţi de evoluţia lor pe 3D. Şi ...da,am avut un vis in urmă cu vreo lună cînd în momentul întinderii la orizontală pentru binecuvîntatul somn de noapte mi-am ales nava AETERNA cu parola WINGS,şi am rămas aşa cu gîndul acolo pînă am adormit...cînd spre dimineaţă -începuse să se lumineze afară, m-am trezit cu sentimntul clar că eu eram scanat,măsurat-aşa cum fac electroniştii cînd repară un aparat electronic, mi se luau anumite tensiuni-ca şi cum cu aparatul de măsură verifici anumite circuite,şi simţeam ba că se măsoară inima în relaţie cu capul şi cineva dădea aprobator din cap că este ok,apoi diverse organe ale corpului ,tot prin măsurarea de tensiuni între organele corpului şi aşa mai departe....Nu am văzut entităţile care lucrau asupra mea,erau dincolo de o ceaţă laptoasă,le auzeam doar conversaţia....Ce mult mi-aş fi dorit să nu mă trezesc tocmai atunci.... Am spus în prima postare că nu am visat nimic deoarece aşa cum spuneaţi şi Dvs.,nu e bine să spui la întîmplare oricui aspectele intime celor care ............mă înţelegeţi. Mă bucur că în faţa Dvs.pot să mă exprim fără rezerve. Vă mulţumesc ,sper să fi fost pe deplin înţeles ! Mă bucură schimbul de mesaje cu distinsa Dvs.persoană !

    RăspundețiȘtergere