Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 6 iulie 2015

ISTORIA NECUNOSCUTĂ A PĂMÂNTULUI (I)

Mesaj de la Kryon

(5 iulie 2015; channeler Lee)

Traducere Const.Mihăilescu
(prima parte)
(Comunicarea a fost făcută sâmbătă, 11 aprilie 2015 la Istanbul, Turcia iar postarea, pe 03 iulie 2015)


Salutări, dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic.
Pe drumul vostru suflă un vânt nou. Îl puteți simți? Există aici o nouă energie. Știu unde mă aflu, nu vă faceți probleme [în Istanbul, Turcia].
Dragilor, în această seară vreau să dau un pic mai multe informații despre locul acesta. Este foarte obișnuit pentru noi ca atunci când ne plasăm în energia unei anumite culturi imediat să ni se ofere informații.
Lee Carroll
Până acum am făcut lucrul ăsta în multe alte locuri. Destul de recent (martie 2015), mă aflam la mijlocul unui continent numit Australia. Apoi am fost în sudul Franței, în Regatul Unit, în Bulgaria și de mai multe ori în unele părți ale Rusiei. Nu vorbesc de țările vizitate mai înainte ci de cele văzute mai recent. Am ținut o conferință, de ex., în Ungaria. Găsesc că dacă vă spun și locul din care vă vorbesc vă ajută la o mai bună înțelegere a ceea ce vă comunic.
Vreau să vă prezint, în această seară, anumite date din istoria necunoscută a omenirii. Nu va fi, ca de obicei, o comunicare foarte lungă, deși vă voi da informații cu o profundă semnificație și importanță pentru voi. Mesajul global este pentru toată lumea. Ideea este că adevărata istorie antică a omenirii, este pe cale de a vi se descoperi. Aceste descoperiri vor da răspuns multelor enigme istorice.
Prin întrebările care îmi vor fi adresate, eu voi răspunde, prin canalul uman pe care-l folosesc (Lee).
Așa dar, citiți mai departe!
Vreau să pun următoarea întrebare asistenței din această seară: Cine credeți că sunteți voi cu adevărat?
Dragi suflete vechi, dacă mi-ați urmărit comunicările anterioare, vă amintiți că de multe ori de-a lungul anilor am afirmat că istoria omenirii voastre este foarte veche și foarte lungă.
Unii dintre voi cred că originea civilizației, primele semințe, începuturile ar putea fi găsite în Valea Indusului, adică în Pakistan, India și Afganistan. Asta deoarece acolo s-au găsit vestigii ale unei civilizații foarte vechi. Cu toate acestea, descoperirile acelea vorbesc doar de o etapă a istoriei civilizației umane. Mă voi explica.
Omenirea a avut cinci începuturi.
Acum, când spun „începuturi”, mă refer la faptul că cea dinaintea ei a dispărut, dintr-un motiv sau altul, și puținii rămași au trebuit s-o ia de la capăt.
Fiecare civilizație anterioară s-a format, s-a dezvoltat, a atins un stadiu de maximă înflorite, după care a dispărut, ca urmare a unor evenimente. Înaintea civilizației actuale au mai existat patru civilizații. Voi formați, deci, cea de a cincea civilizație. Civilizația actuală a început cu aproximativ 10.000 de ani în urmă.
Gândiți-vă la asta! Au existat alte patru civilizatii umane înainte de a voastră.
Am un motiv pentru a accentua acest fapt.
În general, când voi faceți referire la începuturile civilizației umane, aveți în vedere, de fapt, începutul celei de a cincia civilizații.

Vorbind de înregistrările istorice, multe autorități datează lucrurile diferit, istoria având mai multe sau mai puține etape de dezvoltare.
În general, s-au făcut încercări de a nu recunoaște sfârșitul lui 2012 ca fiind al unui ciclu istoric care se încheie.

Dar vreau să știți că această discuție nu este despre datele cele mai importante din istoria omenirii ci, mai degrabă, de profunzimea a ceea ce este se descoperă acum și rolul pe care l-au jucat diversele grupuri de suflete formate.
Vreau să vă pun o întrebare personală. Se adresează celor prezenți și celor care vor citi mai târziu acest mesaj: Unde credeți voi că erați atunci? Ce făceați?
Doar cu câteva zile în urmă partenerul meu a fost în ceea ce se numește centrul roșu al Australiei. Acolo, a participat la aniversarea unei rase de oameni care a existat și a supraviețuit în toate cele cinci civilizații umane. Mă refer la aborigenii australieni, a căror civilizație are o vechime mai mare de 40.000 de ani, deși istoricii apreciază că ar avea cel mult 10.000 de ani.
Deci, repet întrebare pentru voi: Unde vă aflați în urmă cu 20 mii de ani? V-ați gândit vreodată la asta?
Istoria cuprinsă în Akasha este enormă, dar cărțile de istorie nu merg atât de departe în timp. Ele sunt departe de a cuprinde istoria reală a rasei umane.

Ei, da, începutul a fost chiar pe aceste meleaguri.
Vreau să vă vorbesc despre primele două faze ale civilizației. Voi nu veți găsi dovezi materiale ale acelor vremuri  în niciun loc de pe Pământ. Fiecare din aceste două prime etape (civilizații) a durat cam 10.000 de ani. În fiecare etapă trăiau mult mai puține ființe umane, ceea ce a făcut ca urmele lor să nu se mai păstreze, căci au avut un impact mult mai mic decât o civilizație cum ar fi cea actuală, de ex. Modificările scoarței terestre, care n-au contenit nicio clipă, au șters și puținele dovezi (amprente) lăsate de acele prime două civilizații.
Trebuie să cunoașteți că umanitatea nu a început într-un singur loc de pe Pământ. Aborigenii nu cunosc prea bine limitele spațiale și temporale în care a apărut și s-a dezvoltat rasa lor.
Avantajul în studierea istoriei aborigenilor îl dă faptul că ei au fost destul de izolați, și nu au putut să se extindă prea mult din cauza condițiilor naturale, inclusiv faptul că trăiau pe o insulă, chiar dacă ea era cea mai mare de pe planetă. Această izolare i-a ferit de amestecul cu alte rase. În Europa, lucrurile s-au petrecut diferit. Grupurile formate au interacționat, s-au amestecat, iar caracteristicile s-au transmis printr-un continuu proces de metisare. Nu-i mai puțin adevărat că aceasta a creat și frământări, conflicte în numeroase cazuri. Vreau să vă gândiți la acest lucru, deoarece sufletul vostru nu și-a început existența într-un corp fizic cu doar 10.000 de ani înainte. Greu, nu?!
Dragilor,marea majoritate dintre voi sunteți suflete foarte vechi.
Ceea ce voi spune acum este pentru asistența din această sală. Ce ați spune dacă ați afla că mulți dintre voi ați făcut parte dintr-un grup civilizațional (grup karmic) care a apărut, a trăit și a rămas chiar aici, cu mult înaintea vechimii atestate de cercetătorii voștri? Sigur, pe atunci nu se vorbea de denumirile de țară actuale sau de frontierele de astăzi.  Mai aproape de acele timpuri era denumirea de Persia, care cuprindea mai multe din țările pe care le cunoașteți în prezent..

Umanitatea și-a încheiat etapele de dezvoltare din diferite motive. Niciodată nu v-ați distrus civilizația în totalitate, dar erați pe aproape. Nu Gaia a fost responsabilă de distrugerile care s-au produs ci omenirea, cu conștiința ei și apetitul ei distructiv.
Așa cum copiii cresc și se maturizează, tot astfel umanitatea a avut o copilărie a ei, când făcea tot felul de acte nesăbuite.
Abia după această fază, omenirea a început să-și formeze o conștiință, și a renunțat treptat la tendințele infantile de la început. Judecățile mai sofisticate, comportamentul mai „civilizat” n-au apărut decât după o lungă perioadă de încercări și mai ales de eșecuri. Mult mai târziu s-a putut vorbi de principii de conviețuire și de aspecte de spiritualitate.  Mereu a predominat conștiința maselor, conștiința colectivă. Degeaba apărea câte un individ cu o mai înaltă conștiință dacă cea colectivă era rudimentară. Conștiința colectivă îl anihila repede și complet, căci el devenea mai totdeauna „cauza nenorocirilor și insucceselor societății” (Nota C.M.: cel mai elocvent exemplu a fost viața lui Iisus). Așa dar, ignoranța a ieșit mai tot timpul învingătoare.
Când populația unui grup este puțină, orice eveniment tragic care se produce poate să conducă la distrugerea totală a acelui grup. De exemplu: dacă o molimă sau un conflict armat (război), o secetă cumplită apare într-un sat izolat (o colectivitate mică), puține sunt șansele ca să mai rămână cineva în viață.
În vremurile acelea cauzele și terapia bolilor care apăreau erau aproape complet necunoscute. Pentru a le explica, lumea ignorantă considera că asupra lor s-au abătut efectele unor acte de magie, de vrăjitorie.
Unii dintre voi (chiar din grupul din această sală) ați fost contemporani cu acele vremuri. Unele suflete prezente au avut vieți în toate cele cinci etape ale dezvoltării umane. Da, pentru că voi sunteți suflete foarte vechi.

Referindu-mă din nou la cei care vă aflați în această sală, într-adevăr, câțiva dintre voi aveți origini străvechi în acest loc. Ați avut vieți în toate aceste cinci etape (civilizații) dar ați rămas mereu în aceste locuri. Din nou: unde  anume aici? Permiteți-mi să mai amintesc de o altă hartă geografică care aparținea tot vechii Persii. Figurez pe această hartă actualele țări : Bosnia, Croația și Serbia, alături de Turcia, Siria și Iran, considerate atunci ca formând același stat.

http://originalkryoneuropa.com

9 comentarii:

  1. De zona Romaniei nu spune nimic...
    Chiar atat de nesemnificativi au fost dacii sau cei care scriu au origini hune ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://mihaelapalade.blogspot.ro/2015/07/l-sananda-pt-locuitorii-romaniei.html

      Ștergere
  2. Ați fost cel puțin...distrat dacă aveați pretenția ca și Dacia să fi făcut parte din...Persia (căci despre asta era vorba, când Kryon a enumerat câteva țări actuale care, la începuturi făceau parte din Persia). Poate căutați alte subiecte de interes pentru dv., internetul este plin. C.M.

    RăspundețiȘtergere
  3. ROMANIA este una din cele mai importante tari de pe glob , a fost si este.. sunt multe motive de ce sa ales asa 1 Anahata planetara este chiar in romania din 2016 este 100% activa( nu va mai dura mult si va fii inainte mergator pentru toata planeta) 2 Sunt unele instalatii Atlante si chiar Lyrane in unele zone ale tarii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu dv. Ar fi însă bine dacă am mai face și noi ceva, pentru a ne onora această poziție importantă. Salutări! C.M.

      Ștergere
  4. NAMASTE STIMATE DOMN ! Abia aştept apariţia cărţii lui Sal Rachele al cărei cuprins dezvoltă aceeaşi temă....Vreau să cred că ÎNSEMĂRILE AKAŞICE au constituit sursa de inspiraţie -şi nu numai ,aceea în cazul iubitului nostru Kryon cît şi ce vom găsi în cartea în curs de apariţie a lui Sal. O seară alături de mine în AETERNA ! GeorgedeDrobeta

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate,nu aflam lucruri noi sau prea noi,doar repetari obsedante si de aceea e aproape o "cultura" de genul. Ramane sa discernem si sa decidem...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. V-ați gândit că tot auzind „aceeași placă” s-ar putea să fi ajuns la adevăr? (Evident, doar în unele aspecte). Nu cumva această repetare, enervantă pentru unii, ni se datorează, deoarece puțini dintre noi se conving și conștientizează acest adevăr? Poate ni se repetă, până „băgam la cap” și facem, în sfârșit, pasul înainte. Cine ȘTIE, să aștepte cu încredere; cine nu știe, să se străduiască să-i prindă din urmă pe primii. Asta, deoarece conștiința colectivă este determinantă. Salutări!. C.M.

      Ștergere