Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 3 iunie 2015

Matei, 23 mai 2015 (II)

Channeler Suzanne Ward.
Traducere Const. Mihăilescu
(ultima parte)

Vorbind din nou despre Illuminati, aceștia și-au format o societate secretă neînregistrată niciodată oficial. Majoritatea membrilor de rând nu cunosc cine formează conducerea acestei societăți secrete, cu ce se ocupă ea în realitate și nici că, prin activitatea lor, sprijină pe adevărații exploatatori ai lumii voastre. Cei mai puternici dintre ei nu se afișează niciodată în public ca „iluminați”, nu vorbesc public despre ei și preocupările lor întunecate, iar atunci când unele dintre activitățile lor reprobabile sunt descoperite, ei „iau distanță” față de nelegiuirile pe care le fac, aruncând totul asupra unui „sacrificat de serviciu”. Elitele lor formează ceea ce este cunoscut a fi „guvernul din umbră”, sau, uneori,  „ noua ordine mondială” ori „ guvernul mondial”.

Oricare ar fi denumirea acestei organizații cu vechi state de criminalitate, activitatea ei odioasă și mereu subterană, a tins permanent spre deținerea puterii la nivel mondial. Membrii ei nu au nicio conștiință, căci tot ceea ce fac este din întuneric, nu din Lumină, în ființa lor existând doar acea scânteie divină care nu lipsește niciunei ființe din univers; restul e întuneric. Aceste creaturi malefice sunt pline numai de energii întunecate și nu s-ar putea ridica în lumină decât după un efort susținut în timp.
Oboseala și epuizarea Gaiei se datorează în mare parte activității acestei societăți criminale, care a încărcat planeta cu multă karmă negativă.
Ca urmare a existenței ei, multe spirite extrem de evoluate din univers au acceptat voluntar să se încarneze pe Pământ, pentru a ajuta la eliminarea negativității create și pentru a-i determina pe malefici să părăsească planeta.

Voi cei care ați venit, ați știut că veți uita locurile voastre natale; știați că noile voastre corpuri dense vor fi vulnerabile la mari eforturi, la boală și la suferință. Ați ales să trăiți într-o lume cu multă lăcomie, bigotism (habotnicie), lăcomie și alte racile inerente întunericului din cea de a treia densitate. Cu toate acestea, ați venit!
Pentru că ați știut, de asemenea, atunci când v-ați oferit voluntar, că dragostea voastră plină de lumină va arăta oamenilor calea cum poate fi oprit și destructurat acest carusel al minciunii și urii.

Energiile cu care au fost trimise mesajele noastre către voi au fost totdeauna pline de iubire, de lumină pentru voi toți dar, în primul rând, pentru aceste minunate suflete care au lăsat tărâmurile abundenței, păcii și bucuriei pentru a avea vieți în densitatea grea a Pământului, cu scopul de a ajuta sistemul vostru planetar (deci, și umanitatea) să evolueze mai repede către dimensiuni superioare.

Deși cuvintele "iubire" și "lumina" sunt frecvent utilizate în diferitele lor forme, în toate limbile Pământului, cei mai mulți oameni nu știu că această energie este cea mai puternică forță din univers.
 Acolo unde scurgerea timpului este liniară, rezidenții percep o accelerare a acestuia, ceea ce face și ca evenimentele să „se înghesuie” și să se consume cu o duritate crescută. Și acesta este un motiv pentru care cei care vă iubesc depun eforturi și vă trimit lumină, ca voi să suportați mai ușor asprimea acestor evenimente.
I-am cerut mamei mele să repună în pagină conversația noastră, pe această temă, avută cu 20 de ani în urmă.  [Urmează un fragment din "Dragostea din viața cotidiană", ediția revizuită pentru Noua Eră]:
„- Matei, m-am gândit că, prin iubirea de oameni, vom trimite automat lumină către ei (n.m.; maleficii), dar acum mă întreb dacă asta mai are vreo importanță, sau dacă ar trebui făcut altceva (n.m.; pentru redresarea situației).
- Mamă, ai dreptate că sentimentele de dragoste pentru cineva transportă lumină la acea persoană, și tu ai, de asemenea, dreptate când gândești că s-ar putea face mai mult decât atât.
Nu este însă neapărat necesar să cunoști mecanismul prin care se trimite această energie; este suficient să-ți dorești aceasta. Am să-ți explic, totuși,  cum funcționează.
Lumina este în interiorul spiritului tău, este sentimentul pe care l-ai putea descrie că îți face inima ușoară, atunci când dăruieși ceva cuiva „din toată inima”, și-ți amintești cu drag și emoție de acel cineva. Cam așa cum te simți tu când unul dintre câinii tăi vine și se gudură sau când auzi una dintre simfoniile tale preferate, ori când vezi un apus de soare minunat, care luminează cerul. Este acea trăire care te umple de lumină și în fața căruia ai sentimentul și pornirea de a spune: „aha ! asta era.” Pentru a trăi acel sentiment, nu trebuie făcut ceva anume.

Atunci când, instantaneu îți apar gânduri care te fac să vibrezi, și ele sunt despre o persoană, vibrațiile energetice ale gândurilor și sentimenteleor tale ating acea persoană, indiferent unde aceasta s-ar afla. Energia curge de la tine, cel care intenționezi, spre acea entitate pe care o ai în vedere, cu intensitatea cu care ai modulat acel sentiment. Calea pe care circulă acel gând de iubire este una directă către destinatar. Aici nu va exista niciodată o adresă greșită, dacă intenția a fost una clar definită. Destinatarul nu va fi, poate, conștient de unde-i sosește acel gând de iubire dar sufletul său va cunoasțe imediat expeditorul.

-  Cred că înțeleg, Mash, dragă. Ai vorbit despre "receptarea luminii", dar eu nu sunt sigură că știu ce înseamnă asta. Cum putem ști dacă noi facem parte din cei „din Lumină” și cum putem folosi aceasta în viața de zi cu zi?
-  Cel mai simplu spus, mamă: receptivii luminii au o claritate spirituală care transcede limitările celei de a treia densități, unde există prejudecăți, ură, lăcomie, judecarea altora (pentru alegerile pe care le fac, dacă există diferențieri făță de modul tău de gândire și apreciere), răzbunarea, cruzimea, înșelăciunea și minciuna, controlul vieții altora, negarea liberei voințe, orbirea dogmelor, când instinctul îți spune altceva decât tu alegi, ca urmare a îndoctrinării la care ai fost supus.
Toate aceste limitări din cea de a treia densitate apar din FRICĂ și sunt clădite pe energii negative.
Este logic să ne gândim că prin schimbarea unora dintre aceste manifestări negative, recepția luminii se îmbunătățește, iar ființa crește spiritual.

În lumea voastră, schimbări pozitive în acest sens, există, dar nu în măsura în care să se poată afirma că s-a depășit în totalitate starea de frică.
Creșterea semnificativă a spiritualității trebuie să atingă și să depășească acea limită prin care omul să ajungă să trăiască fără teama de niciun fel: teama de hoți, teama de accidente, teama de sărăcire, teama de război, teama de violență (în general), ori teama de moarte. Cel care ajunde să creadă profund în iubire, nu mai are frici de niciun fel.

Cu toate acestea, cuvântul "dragoste" este atât de frecvent folosit pe planeta voastră încât se poate spune că se face abuz de el. Uneori, este atât de nenatural utilizat încât unii ar putea să afirme: "iubesc să consum anghinare".
Produsele alimentare și de divertisment pot oferi multă plăcere, multă bucurie, dar ele nu sunt dragoste.
Nici atracția fizică între persoane nu reprezintă neapărat iubire. Dacă dragostea se poate confunda cu posesivitatea, atunci nu este vorba de dragoste adevărată, căci dragostea nu controlează un partener, nu este pornită dintr-un sentiment de milă, de grijă ca să nu i se întâmple ceva rău, nu este succesul profesional, nici grija ocrotitoare pentru bunuri materiale. Dragostea nu depinde de faimă, statut social, avere sau opiniile altora față de tine. Ea nu pune condiții de genul: te iubesc dacă mă iubești, te iubesc dacă-mi dai…etc.
Dragostea nu ține strâns ci eliberează, lasă libertate. Dragostea nu pornește cruciade pentru a face prozelitism, nu pedepsește și nu insistă să fie acceptată.
Deci, ce este dragostea? În termeni simpli, dragostea este alegerea lui Dumnezeu Însuși, și a tuturor creațiilor Sale.
Iubirea este forța vindecătoare a universului.
Iubirea este tratarea celorlalți cu bunătate, corectitudine, onestitate, compasiune, ajutor, grijă șI respect. Dacă dragostea admite ingrediente, atunci acestea sunt câteva dintre ele.
Dragostea este evlavia în acțiune.  
Credința că tu, Dumnezeu și toate celelalte creaturi, UNA sunt, și nu pot fi separate, înseamnă dragoste. Totul are o conștiință: Pământul este conștient, plantele sunt conștiente, animalele sunt conștiente.
Tot ceea ce s-a creat s-a făcut din iubire, din nemărginită dragoste.
Nu aproba ceea ce nu-ți place dar nu condamna pentru că există și este diferit de tine, de concepțiile și preferințele tale. 
A face ceva care aduce bucurie celuilalt este o formă de iubire.
Tot ce izvorăște din adâncul sufletului, din plăcerea inimii, este dragoste. Fapta bună făcută fără așteptări, este un semn de iubire.
Nu ai venit ca să primești ci ca să dai, fără pretenție la un schimb, la un barter. Vei primi după ce ai dat.
Sentimentul de pace a inimii și a minții este iubire. Fiorul pe care-l resimți când vezi un apus de soare, sau cand auzi ciripitul unei păsărele este tot dragoste.
Nu uita că un zâmbet sincer este una dintre cele mai simple și mai radiante expresii ale iubirii. In toate aceste cazuri și în nenumărate altele, regăsești iubirea. 
Nu cred că v-am spus vreo noutate, doar v-am sugerat să vă amintiți.”

- Mulțumesc mamă!
Dragi frați și surori, vă rugăm să nu aveți, nici măcar pentru un moment, temerea că înaintarea societății voastre spre Epoca de Aur s-a oprit sau a încetinit periculos. Noi onorăm statornicia voastră în efortul de a fi în serviciul vostru, al umanității și al planetei, pentru edificarea Noii Ere.
Primiți dragostea noastră necondiționată.
Matei.

Sursa: matthewbooks.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu