Totalul afișărilor de pagină

duminică, 28 iunie 2015

Mama Sekhmet de pe Nibiru (reluare)

(Nota blogger: La cererea unor cititori, repostez acest articol, publicat în data de 23 februarie 2010)

 Mama Sekhmet de pe Nibiru
(10 ianuarie 2010, prin Beth Trutwin) 
Traducere Const. Mihăilescu

Salutări, copii ai lui Ra. Vi se adreseaza mama Sekhmet.
Trezirea voastra continuă şi, ca urmare, va creste gradul de intelegere.
Pe masura ce navele revin (cred ca se face referire la apropierea de Pamant a planetei Nibiru. N.m.), va reveni si memoria voastra. In meditatiile voastre, continuati sa cereti raspuns la intrebarile care va framanta. Fiecare dintre voi este inger/fiinta galactica si fiinta umana.

Noi am mai vorbit despre aflarea Avatarului vostru. Avatarul face parte din voi si este un hibrid intre fiinta galactica si cea umana. Corpul vostru de lumina face parte din fiinta voastra totala care este si divina. Sunteti in acelasi timp ingeri / fiinte galactice / fiinte pamantene.

Există linii angelice sau linii de sange care fac legătura între grupurile (familiile) de suflete ce reprezinta arhetipuri Angelice. În a 5-a dimensiune voi aveti atat un ADN fizic cat si unul eteric. ADN-ul vostru eteric va conecteaza la linia angelica de care apartineti.
ADN-ul fizic va conectează umanul fizic. 

Mostenirea voastra galactica își are originile in lumea extraterestra, cum ar fi : Pleiadienii, Siriusienii, Arcturienii sau Andromedanii. 
Omul de astazi poate fi rezultatul hibrid al multor specii, care au format linii (rase) umane precum:
Umanul-Sfinx,
Umanul-leu,
Umanul-cabalin,
Umanul-crocodil (reptilieni n.m.),
Umanul-șoim (vulturieni),
Umanul-ibis (omul pasare),
Umanul-șacal,
Umanul-batracian,
Umanul-cobră (serpilieni),
Umanul-falconian (pasăre răpitoare semănând cu eretele n.m.)
Umanul –RAM (rezultat de laborator al ingineriei genetice n.m.),
Umanul-vultur (tot vulturian; n.m.),
Umanul-babuin,
Umanul-taur,
Umanul-șopârlă (familie de reptilieni),
Umanul-maimuță (gorilieni),
Umanul-lup etc.
(n.m.: aceasta este o mărturie a faptului ca ,,oamenii veniti din stele’’, adica din Pleiade, Orion, Andromeda, Sirius etc. au supus omul primitiv băștinaș, la incrucisari genetice diverse, atât cu specii de animale gasite pe Pamant, cât si cu ale unor vietăți aduse de ei - sau doar genele lor -, urmarind obtinerea unor specii de care aveau nevoie pentru diferite genuri de activitati fizice, printre care extracția aurului.
O idee despre vremurile cand aceste experiente aveau loc, ne-o poate da faptul ca entitatea care face aceste desvăluiri traieste pe planeta cu mai multe nume: Nibiru, Marduk, Planeta X, Planeta Zeilor etc, adica acea planeta care, conf. scrierilor sumeriene, ar fi participat activ la formarea sistemului nostru solar prin fărămițarea planetei gigant Tiamat, din care, un fragment a format Pământul. Cei de pe Nibiru, numiti de noi si anunnaki, se pare, au fost primii vizitatori ai Pamantul, incepand cu cca 450.000 de ani in urma. Se mai cunoaste ca Nibiru are o eliptica de miscare extrem de alungita, ceea ce o face sa aiba o periodicitate de vizitare a vecinatatilor Pamantului de 3600 de ani. Se va afla, din nou, la cea mai mica distanta de noi, in anul 2012. Planetei, care se apropie, i s-a dat, de cativa ani, numele de Eris, ca dovada a faptului ca cercetatorii nu sunt convinsi ca este vorba tot despre Nibiru)

Aceste conexiuni extrem de vechi, dovedesc natura voastra multidimensionala. Voi nu va aflati intr-o singura dimensiune, desi nu constientizati aceasta. Constientizati doar acea dimensiune pe care ati ales sa o percepeti (Detalieri puteti gasi in cartea ,, Focul launtric’’ a lui Carlos Castaneda ; n.m. Fiecare dintre voi apartine, ca suflet, unui anumit grup angelic. Fiecare dintre voi are in el o scanteie divina.

Munca noastra, in legatura cu voi, este sa aducem pe Pământ acele aspecte ale trecutului si viitorului, care să reîntregească ,,ingerii cazuti ’’ lasati pe Pamant. Aceasta inseamna, de fapt, separarea lumilor si ea sta la baza punerii temeliei Noului Pamant.

Noi venim sa va re-prezentam AVATARUL vostru, de care va veti aminti. Nimeni nu va putea sa va convinga ca sunteti mai putin decat sunteti si ati fost din totdeauna. Va veti aminti de abilitatile si posibilitatile pe care le detineti fiecare. Aceasta va insemna ca v-ati recuperat libertatea si suveranitatea. Doamna Libertate si Doamna NESARA lucreaza pentru a va reda aceste abilitati si libertati. Ele sunt sprijinite de Doamnele Maestru, inclusiv de Doamna Luminii si de Divina Mama.
Pe masura ce va veti aminti de Scateia Divina din voi (Sinele Inalt), va veti regasi bucuria, veti cunoaste care va este misiunea, atat la nivel local cat si global. Veti fi mai inspirati in ceea ce faceti si veti descoperi noi modalitati de a va trai viata in fericire si in iubire pentru intreaga creatie. Veti gasi abundenta si bucuria de a trai. Veti petrece fiecare moment al vietii in deplina iubire si satisfactie. Acesta va fi sensul vietii voastre.

Fiecare moment trait pe Pamant este un minunat cadou de care trebuie sa va bucurati. Alegeti dragostea, pacea si intelegerea. Amintiti-va mereu cine sunteti voi cu adevarat. Cand Pamantul Nou va deveni planeta pacii, unitatea omenirii se va realiza. Ceea ce va fi Sus va fi si Jos. Nimic nu-i va opri pe copiii vostri sa creeze o societate galactica. Doriti ca aceste visuri sa vi se indeplineasca! 
Unele aspecte ale voastre traiesc aici, cu noi. Multe flacari (suflete) gemene se afla pe Nibiru. A venit vremea sa va vedeti si sa va reuniti cu ele. Noi toti facem parte din Tot Ceea Ce Este. A venit timpul pentru instaurarea Pacii Globale.

Sunt Mama Sekhmet
Sursa: www.GalacticRoundTable.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu