Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 5 iunie 2015

COMUNICARE CU FEDERAȚIA LUMINII

30 mai 2015; channeler Blossom Goodchild
Traducere Const. Mihăilescu

Blossom: Iată-ne din nou! Fericită că pot fi ... ei bine, mult mai bine decât am fost, asta e sigur. Salut ... Cum e viața în gât de pădure?(How’s life in your neck of the woods? - eu traduc: „Cum e viața pe la voi?” sau „Ce noutăți aveți?” C.M.)

Blossom
Federația Luminii: Cu toată dragostea și recunoștința pentru TOT CE ESTE ... spunem bun găsit ție și  fiecăruia dintre cititorii tăi.
Blossom: (în continuarea a ceea ce am discutat la ultima întâlnire) nu poate fi negat faptul că o astfel de modificare se întâmplă pentru toată lumea. Iese la suprafață cu putere un astfel de sentiment de ... ei bine, nu e nici un alt cuvânt ... SCHIMBARE. Cu toate acestea, eu presupun că nu este schimbarea de care ne-ați vorbit de-a lungul anilor!?

Federația Luminii: Dorim foarte mult să vă informăm... că schimbarea ce se produce în tot și în toate ... este într-adevăr, la începutul formei schimbării de care vorbeam. 
Blossom: Cu toate acestea, unde este această schimbare care duce la un scop înălțător?
Federația Light: Progresiv, se aprofundează tot mai mult adevărul vostru. Asta înseamnă în tot și în toate. Această schimbare are menirea de a permite Cerului să se apropie, să fie mai atent și cu mai multă credință privit, căci prea mult timp a fost ignorat, trecut cu vederea, nesocotit. Prea mult privirile nu s-au ridicat spre Cer și, din această cauză, prea mulți s-au risipit.
Această curățare FINALĂ ...este și o analiză profundă care dovedește că promisiunile care vi s-au făcut duc tot mai mult la schimbarea sistemului ... SCHIMBAREA LUMII VOASTRE ... și sunt gata să se ridice la noi cote de înțelegere și înțelepciune..
Blossom: Deci, cât să mai așteptăm, mai exact?
Federația Light: Ceea ce așteptați voi se poate produce în orice moment, de acum încolo. Pentru că va apărea într-adevăr o schimbare. Dar nu putem spune ce se află în față, în viitorul imediat ... pentru că asta ar interfera cu regula jocului natural al Creației. Dacă ar fi să așteptați ceva ... atunci ar fi să așteptați ceea ce ați așteptat și până acum. Dar așteptările la punct fix, neîmplinite, crează dezamăgiri care s-ar aprofunda în fiecare zi ce ar trece, de la data anunțată.
Și totuși, dorim să vă concentrați pe aceasta căci finalitatea nu poate fi alta; atunci când ceea ce dorești devine scopul existențelor tale.
Blossom: Ceea ce se întâmplă acum este, din percepția mea, exasperant dar și plictisitor. Cu toate acestea, cum de suntem surprinși, atunci când vorbim de schimbare, cum de nu am înțeles necesitatea ei? Sunt confuză și nu pot raționa logic.
Federația Luminii: Când dorințele tale ... se vor fi împlinit... totul îți va deveni mult mai clar și mai justificat, nu crezi?
Blossom: Nu-mi este foarte clar, să fiu sinceră.
Federația Light: Această nouă etapă prin care treci ... este o etapă foarte interesantă, deși te bulversează ... poate pentru că o simți foarte puternic căci ai fost acolo și ai făcut acest lucru înainte de a veni pe Pământ ;... probabil, acesta este adevărul, în ceea ce te privește. Poate că în trecut, cu mulți eoni în urmă, ai lăsat legături energetice care acum se exprimă prin aceste sentimente pe care le trăiești… Sentimentul că schimbarea vă asaltează din toate părțile  ... PENTRU CĂ SCHIMBAREA trebuie să vină, este iminentă.
Cu toate acestea, de data aceasta ... această experiență foarte specială este de a vă afla într-un tărâm unde mai înainte, nu aveați acces..
De data aceasta vă deplasați prin ... în loc de a fi aruncați acolo. Nu este vorba de opunere ...ci de acceptare a tot ceea ce se întâmplă.
Multă revoltă și multă tulburare vă încearcă acum, dar acest soi de sentimente frustrante se vor transforma în viitorul foarte apropiat în iubire. Cu cât cineva este mai conștient de acest lucru, cu atât realizează că  aceasta este o ocazie unică, de aur, pentru a acționa acum, nu mai târziu..
Există în prezent o putere în voi, care a devenit prezentul, și care, deghizată în frustrare și neputință, se va transforma în confort și pace.
Blossom: Afirmați că nu ne puteți  spune ce se află în față, ce ne așteaptă. Și totuși ați spus mai înainte că ne îndreptăm spre o lume nouă în care toate războaiele, ura, etc nu vor mai exista. Deci, trebuie să cunoașteți pe ce elemente vă bazați când faceți această afirmație, nu?
Federația Luminii: Știm că prin / în / prin iubire ... voi ... voi care sunteți mai vigilenți... stabiliți în voi înșivă destrămarea, anularea restanțelor în ADEVĂR.
În cadrul acestui adevăr voi sunteți cei care luați totul la picior, mergeți adică pe jos, și pătrundeți în această lume nouă, lume care, ca spațialitate, se află în același loc, în aceeași casă, aceeași mare, același cer, .. și totuși…altundeva… Acesta pentru că totul este diferit... Prin urmare, toate aceste lucruri care sunt la fel ... vă vor apărea diferit, din cauza schimbării dramatice din voi înșivă.
 Acest lucru este inevitabil. Asta nu se va întâmpla doar pentru unii ... ci pentru toți.
Aceasta va depinde, desigur, de frecvența de vibrație a celui care se angajează în procesul schimbării. 
Pentru unii schimbarea este percepută pe un registru dramatic. Pentru alții, schimbarea va fi literalmente ca un vis. 
O altă categorie va începe să aibă acea senzație care ți-o dă apropierea de casă, de fapt, de ACASĂ. Pe de altă parte, această călătorie se consumă cu „deformarea” care apare în interacțiunea diverselor energii, unele foarte joase și grosiere, de care planeta voastră nu a dus lipsă, altele fine și înălțătoare, pe care le primiți masiv de câțiva ani buni. Aceste ultime energii vă vor ajuta să vă ridicați vibrațiile și să vă stabilizați în ele, pe măsură ce vă apropiați de capătul acestei etape.
Blossom: OK. Deci, acesta este un proces gradual, poate nu atât de sesizabil de la o zi la alta dar care, totuși, ne mărește capacitatea de clarificare și înțelegere. Sau va fi vorba de o bruscă schimbare, o izbucnire de moment?
Federația Light: Acum sunteți, așa cum am spus, în etapele de pregătire. Faceți analogia cu pregătirea astronauților, care se formează și-și capătă deprinderile din noile condiții de imponderabilitate. Toată pregătirea are în vedere viața în interiorul unei rachete, care este complet diferită de cea de pe Pământ. Plecarea în călătorie nu se dă decât atunci când „toate beculețele trec pe verde”

Ce urmează? Numărătoarea inversă care, de fapt, a început. Știți însă și voi că, în anumite condiții, uneori, se impune ca numărătoarea să se oprească pentru a se efectua unele verificări de neconcordanță, care apar, după care, numărătoarea se reia.
Blossom: Asta e minunat. Pot să întreb de la ce….număr s-a plecat cu numărătoarea inversă? De obicei, în practica noastră, se pleacă de la 10, 9, 8 etc. ... sau ar trebui să se înceapă de la 10 miliarde? E vorba din nou despre imposibilitatea de a face asemenea precizări?  

Federația Luminii: Desigur, nu se poate face o astfel de precizare ... pentru că etapele nu pot fi transpuse în „ timp", din perspectiva noastră. Singura precizare este că, într-adevăr, numărătoarea inversă a început.
Oare, nu trăiesc mulți dintre voi sentimentul că momentul se apropie?  Sincer, nu crezi că din ce în ce numărul lor crește mereu, astfel ca, la un moment dat, destul de apropiat, acest număr să devină majoritar, adică să se realizeze condiția de basculare energetică planetară care să dea OK-ul pentru „plecare”? 
Dacă ați putea vedea ce se întâmplă cu adevărat, așa cum o putem face noi, atunci, n-ați mai fi atât de neîncrezători.
Tu, care te poți considera ca făcând parte din echipajul de la sol, ești unul dintre sufletele alese pentru a îndeplini această misiune.                                                                                                                                                           
Cele mai puternice vor aparține celor puternici.
Cel mai curajos act va fi al celor curajoși. Pentru că voi ați indurat cu stoicism dincolo de limitele durerii. Ați suferit dincolo de orice suferință.
Cu toate acestea, ați venit pe Pământ, deși știați că vă așteaptă greul, nedreptățile, sfidarea și chinul. Știați însă pentru ce o faceți, și asta v-a dat putere.
Și acum, ați ajuns la partea cea mai interesantă a jocului.
Jocul nu se va opri și nu se va încheia... și totuși, va exista o înțelegere diferită a acestuia și a TOT CE ESTE.
Nu sunt cumva jocuri pentru distracție? 
Ați fi pregătiți să jucați un joc distractiv?

Din iubirea pe care v-o purtăm, vă rugăm, ca de azi înainte, să permiteți tuturor gândurilor și dorințelor  să se exprime prin voi, prin inima și sufletul vostru căci ceea ce ați așteptat de-a lungul multelor voastre vieți este foarte aproape de a apărea la orizont. 
Și asta nu trebuie neapărat să fie traumatic, înfricoșător; mai degrabă, vesel și distractiv.   
Cum pregătirile pentru festivități sunt în toi, se confirmă că tot ce era așteptat este la ușă.
              
Rămâneți în determinarea voastră, dragi suflete statornice ...... căci ce era de pus în „rachete” s-a pus și se așteaptă doar semnalul ...
”Poftiți în vagoane!”
Veți întâlni noi spații ... spații pe care nu vi le-ați imaginat ... pentru că imaginația voastră a fost sechestrată  în anumite limite ... și totuși ... o dată magia asigurată, toată ființa voastră va fi îmbibată de uimire.... Poate că nouă ne este un pic mai dificil să exprimăm în cuvintele umanității voastre, tot ADEVĂRUL la care, până acum, n-ați avut acces.
Dacă am folosi termene precum „ venerație” și „mirare”, aceste expresii ar avea o valoare limitată comparativ cu adevărul a ceea ce VOI SUNTEȚI... 
Aripile voastre sunt dezlegate,  aveți "permis de călătorie" , un bilet valabil în tot Universul. Da, Universul din care faceți parte și care se extinde dincolo de imaginația voastră, un univers care vă așteaptă și deja vă face cu mâna.
Nu putem să vă descriem suficient de exact entuziasmul nostru, pentru evenimentele care se anunță. Simțim însă energiile voastre care stau să explodeze, energii care s-au descătușat din strânsoarea negurilor care le apăsau. În curând ... foarte curând, iubită  familie... veți fi pur și simplu dincolo de orice îndoială.
Știți și voi că eforturile au meritat să fie făcute, deși au fost îndelungate, chinuitoare și, pentru mulți, exasperante. 
BUCURIA LUMII! Bucurie! Bucurie!!
BUCURIA LUMII! Bucurie! Bucurie! Bucurie! 
O, Doamne, fii binecuvântat!!
Lăsați emoțiile să vă copleșească! ... Ceasul e gata să sune.
Blossom: Ei bine, vă mulțumesc pentru ... tot ceea ce ați  spus; totul rezonează în mine. Am simțit puterea convingătoare a vorbelor voastre. Cu siguranță. 
Oameni, păstrați aceste trăiri! Iubiți-le! Zarurile au fost aruncate și avem toate șansele să cadă șase șase. Există întotdeauna o șansă!
Cu dragoste și lumină și multe mulțumiri. A fost o plăcere acest mesaj tonic.
Federația Light: Plăcerea este de partea noastră.
Blossom: Oh, nu, nu, să spunem că e egală cu a mea. Din nou ... Mulțumesc!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu