Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 20 mai 2015

ASCENSIUNEA ÎN CORP FIZIC

Mesaj de la entitatea LeaH

(18 mai 2015; channeler: Sal Rachele)
Traducere Const. Mihăilescu



Până de curând, era extrem de dificil ca o ființă pământeană să poată ascensiona în dimensiuni superioare cu corpul fizic. Acum, ca urmare a Dispensei Divine, nu de mult decretată, va fi posibil ca milioane de suflete evoluate să ajungă în tărâmurile superioare, fără a trece prin procesul morții corpului fizic.
Un avantaj al acestei metode de ascensionare îl reprezintă faptul că veți putea continua să interacționați cu ființele de pe Pământ, fără însă a fi obligați să respectați sau să vă supuneți legilor din dualitate, legilor Pământului fizic.
Un alt avantaj este că nu mai este nevoie să vă reîncarnați cu scopul de a relua unele experiențe pe planeta fizică. După cum știți, reîncarnare este dificilă pentru că entitatea  trebuie să treacă prin toate fazele creșterii (să înveți să mergi, să înveți să vorbești și, în timp, să încerci să-ți amintești ceea ce ai învățat în viețile anterioare). Aceste etape sărite, prezintă un mare avantaj în ceea ce privește timpul necesar și economia unei mari cantități de energie, cel puțin în prima parte a vieții.

Pentru a putea urca, păstrându-vă corpul fizic, trebuie să aveți cele mai multe din părțile corpului cu vibrație superioară, adică acele părți să fie compatibile frecvențial cu dimensiunea în care ascensionați. Apoi, sufletul vostru părinte trebuie să fie încorporat în corpul vostru fizic suficient de bine pentru a putea regenera sistemele corpului mai repede decât ele se deteriorează și se abat de la doua lege a termodinamicii.

S.R.
În prezent, cam trei zecimi dintr-un procent din omenire (cam 1 din 300) se află pe calea ascensiunii fizice. Dar această situație nu este definitivă, dat fiind faptul că este încă posibil ca o ființă, care acum îndeplinește condițiile de ascensionare în corp fizic, să revină în dualitate, dacă parțial unele dintre condițiile deja îndeplinite se deteriorează (prin comportament neadecvat, prin contractarea unor boli etc). Acești „reveniți” la starea anterioară, vor trece prin decesul fizic. Cu toate acestea, dacă 80% din componentele corpului fizic îndeplinesc condiția vibrațională, se poate spune că acea ființă va ascensiona, în această viață, luându-și și corpul fizic (corpul nu va mai trece prin moarte).

Nu este nimic în neregulă dacă se alege ascensiunea spirituală (prin moartea corpului fizic). Sufletul vostru poate decide dacă actualul corp fizic merită (ca aspect, stare și viabilitate) să fie luat în dimensiunea superioară. Probabil că în cazul în care actualul corp fizic este deteriorat, nu are un aspect care să mulțumească, are sexul diferit de cel dorit pentru viitor etc., sufletul va renunța la el și va prefera ca în dimensiunea superioară în care urmează să acceadă, să „elaboreze” un alt corp. Să nu aveți impresia că, la nivel mental, voi nu puteți decide asupra acestui subiect. Nu uitați că și în dualitate, ființa umană își păstrează caracteristica de creator. (Nota C.M.: de fapt ne păstrăm caracteristica de co-creatori).
Cum se va realiza ascensiunea împreună cu corpul fizic? Aceasta nu este o problemă a cărei rezolvare să vă cadă în sarcină. Tot ceea ce trebuie voi să faceți este să vă doriți și să fiți deschiși acestui proces.                                
Dacă vă preocupă și vă concentrați asupra aducerii frecvențelor înalte în corpul vostru, starea voastră volitiv-mentală va atrage acele tehnici în mintea și preocupările voastre, creând condițiile și ocaziile ca voi să le aflați.

Sunt Leah din Confederația Galactică. Sperăm că v-ați bucurat de acest segment de mesaj, accesând pe cele șase niveluri inferioare ale ființei (primele șase chakre; n.m.), pentru o bună înțelegere a ceea ce se întâmplă după moartea corpului fizic. Rămâneți cu bine!

(Extras din „Soul  Integration”, de Sal Rachele)
 http://lightworkers.org/

3 comentarii:

  1. Corpul nostru de carne apartine acestei dimensiuni a existentei Pamantului si trebuie sa-l lasam aici. Nu poate accepta asta doar cine este foarte atasat si se identifica in totalitate cu acest corp.
    Prin efort propriu, de perfectionare morala (moralitatea nu se limiteaza doar la sex, cum gresit inteleg mintile limitate), se poate forma un corp de lumina care va reusi sa traiasca vesnic. Cei care nu depun nici un efort, ba din contra, isi "innegresc" si distrug corpul de lumina facand rau altor fiinte, sub toate formele, barfa,ura,invidie, minciuna, hotie, inselaciune, etc, se autocondamna la disparitie. Existenta, prin legile nescrise ale evolutiei ei, pastreaza doar ceea ce se transforma in bine, frumos, armonie, iubire.

    RăspundețiȘtergere
  2. S-au strecurat niște inexactități la traducere.
    În textul original al cărții se spune că
    „About three-tenths of one percent of humanity is on the path of physical ascension (that's roughly 1 in every 300 humans).”, adică
    „Aproximativ trei zecimi din 1% din omenire (sau 3 miimi) se află pe calea înălțării fizice (aceasta înseamnă aproximativ un om din 300).”
    Cartea este disponibilă în limba română la http://www.proxima-mundi.ro/integrarea-sufletului.

    RăspundețiȘtergere
  3. În realitate, cele 6 niveluri mai dense ale ființei nu sunt cele 6 chakre, ci corpurile fizic, emoțional, mental, astral, eteric și cauzal.
    Din păcate, fără anumite noțiuni și o familiarizare mai profundă cu temele din cărțile scrise de Sal Rachele, se poate ajunge la distorsiuni de înțelegere și, implicit, de traducere.
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere