Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 5 mai 2015

Activarea Porții Stelare Andromedane la Lacul Louise, BC (II)


Mesaj de la Sananda


(1 mai 2015; channeler Elizabeth Trutwin)
 Traducere Const.Mihailescu
 (ultima parte)

Vreți să ascensionați? Vreți să deveniți liberi?
 Atunci, trebuie să cunoașteți tot ADEVĂRUL
. 


Mulți Lucrători în Lumină au făcut greșeala de a crede că toate guvernele de pe Pământ aparțin Cabalei, că tot răul de pe planetă se datorează Cabalei, și că nimeni dintre guvernanți nu este de încredere. Răul aparține într-adevăr Cabalei dar nu și tuturor guvernanților.
Există pe Pământ peste 1 milion de suflete care aparțin Lucrătorilor în Lumină și 60 de milioane de ființe galactice. Această mare echipă lucrează împreună și se înțeleg telepatic. Ei sunt plasați strategic în toate domeniile vieții pentru a servi umanitatea. Aceasta este și modalitatea prin care se asigură  respectarea Decretului Creatorului.

Luând fizionomia omului de pe Pământ, acești supra-oameni, schimbă lucrurile în interiorul matricei, dar, deși nu se deosebesc de oamenii obișnuiți, ei își păstrează intactă întreaga memorie și toate abilitățile. Ei pot merge oricând în Nirvana, însă, din compasiune, au hotărât să vină, să revină sau să mai rămână pe Pământ pentru a ajuta umanitatea, fără a pretinde nicio recompensă pentru că se expun unor anumite pericole, în lupta cu Cabala.
Nu există nici o altă cale de a combate și anihila acțiunile Cabalei decât prin demascarea faptelor ei întunecate și prin munca de trezire a sufletelor tinere, pentru ca ele să înțeleagă adevărul, dincolo de manipulările la care este supusă lumea voastră de către cei rău intenționați. Încă o dată: printre voi există extratereștri care au luat înfățișarea omului de pe Pământ, ființe care au ales anumite suferințe și neajunsuri caracteristice planului 3D. Ei sunt pe Pământ pentru a vă ajuta și a salva planeta voastră de la distrugerea, care, la un moment dat, părea iminentă. 

Cu detonarea primei bombe atomice (nume de cod Trinity) în iulie 1945 la Alamogordo, New Mexico, a început explozia Universului fizic, inclusiv Pământul.
În acel moment precis, Pământul a fost scos din rolul de vector și plasat în carantină sub supraveghere Andromedană (Andromeda, cunoscută și ca Messier 31, M31 sau NGC 224 este o galaxie în spirală aflată la aproximativ 2,5 milioane de ani-lumină depărtare de Pământ. Andromeda este cea mai mare galaxie din Grupul Local, alcătuit din galaxia Andromeda, Calea Lactee, galaxia Triangulum și alte 30 de galaxii mai mici. Galaxia Andromeda se apropie de Soare cu o viteză de aproximativ 300 km/sec. Cunoscând mișcarea sistemului solar în cadrul Căii Lactee, galaxia Andromeda și Calea Lactee se apropie una de alta cu o viteză de 100 până la 400 km/sec. Calculele arată că ele se vor ciocni peste aproximativ 2,5 miliarde de ani. În urma coliziunii, galaxiile se vor unifica, formând o galaxie eliptică gigant; în.conf. Wikipedia). 
De fapt, întreaga Cale Lactee a fost trecută în carantină din acel moment.
Andromeda este cea mai apropiată galaxie de Calea Lactee dar civilizațiile din ea sunt mult mai avansate spiritual decât umanitatea Pământului. 

Pentru a conserva Universul, a fost elaborat un plan de întoarcere (ca orientare) a Pământului spre Alcyone, prin intermediul Centurii Fotonice (Nota C.M.: am mai scris despre aceasta, anume că, există un plan prin care se intenționează oprirea expansiunii Pământului, adică permanenta sa îndepărtare de soarele central, Alchyone, folosindu-se forța de antrenare a Centurii Fotonice, în secvența de timp în care aceasta se va apropia cel mai mult sau va cuprinde și Pământul). Când Pământul va trece prin ochiul O, centrul centurii Orion, și va face cale întoarsă îndreptându-se către Soarele Central, atunci, de pe Pământ se vor putea vedea 9 sori. 
Acum ne aflăm deja ajunși în cea de a zecea poartă a celui de al 6-lea soare astfel că Centura Fotonică se apropie de momentul în care ne va orienta spre înapoi, la locul cel mai adecvat pe care Pământul îl va ocupa în Calea Lactee.

Corelând cu situația globală, pe 17 aprilie 2015 a avut loc o activare a Porții stelare din zona Lacului Louise, din Columbia Britanică, Canada. Prin deschiderea acestei Poarți Stelare se asigură o cale directă către Andromeda (nota C.M.: de fapt, „o scurtătură” către această galaxie, care permite reducerea duratei unei călătorii între Pământ și Andromeda, de la cca 2,5 ani lumină, la câteva zile sau, cel mult săptămâni)

Prin activarea acestei Porți stelare, carantina care se instituise asupra Pământului în iulie 1945, se ridică, ceea ce înseamnă că planeta își va putea relua procesul de înălțare (ascensionare) și de colaborare în ambele sensuri cu universul. 
Până atunci, Pământul fusese blocat, în ceea ce privește comunicarea și accesul la univers, ceea ce înseamnă că, în perioada carantinei, doar cei „de afară” puteau lua legătura cu planeta sau puteau veni, nu și invers. (Nota C.M.: legăturile care totuși se realizau se datorau acțiunilor ființelor divine sau a civilizațiilor extraterestre, noi fiind în imposibilitatea de a o face). Dar chiar în cazul lor, ambarcațiunile extraterestre nu puteau pătrunde în sistemul vostru planetar decât dacă erau dintre cele aflate la o diferență de tehnicitate mai mare de 15 milioane ani față de nivelul actual al civilizației pământene.

Voi nu știți că, în sistemul vostru planetar, există încă nave spațiale ET (unele, destul de avansate tehnologic) care sunt în imposibilitatea de a părăsi sistemul vostru planetar; o vor putea face abia atunci când va avea loc debarcarea solilor civilizațiilor extraterestre care așteaptă de multă vreme (ca și majoritatea dintre voi, de altfel) acest eveniment. Atunci, ele vor fi retrase și plasate fie în alte locuri din univers fie se vor întoarce pe planetele de origine. [Nota C.M.: probabil că, pentru unii cititori ar fi nevoie de o explicație mai în detaliu a acestei situații. Iat-o! Cunoașteți că în ultimii zeci de ani negativitatea pe planeta noastră și în sistemul planetar a tot crescut, ca urmare a comportamentului neadecvat al civilizației umane. Asta a scăzut mult frecvența de vibrație și, ca urmare, energetica globală a sistemului s-a modificat atât de mult încât Pământul a fost la un pas de dezintegrare. Cum și cine ne-a salvat - cunoașteți povestea, n-o mai reiau.

Dar creșterea aproape în avalanșă a negativității în sistemul planetar a avut și un efect aproape dramatic asupra majorității navelor extraterestre care survolau în acea perioadă cerul planetei. Unele erau la sol, altele în imersie, în adâncul oceanului planetar, ori în cavernele planetei, cu „treburi” la civilizația subterană a Agarthei, fie în marile hangare subterane unde, în mod curent, vin și pleacă nave extraterestre, prietene sau mai puțin iubitoare. Nu dezvolt nici acest subiect, cunoscut, de altfel, de mulți dintre cei preocupați de ezoterism. Ruptura s-a produs mai cu seamă în iulie 1945, când americanii au detonat prima încărcătură nucleară, moment în care Pământul a fost trecut în carantină, ca urmare a scăderii bruște a frecvenței de vibrație.

Realitatea este că, din cauza acestui blocaj energetic, multe nave extraterestre au rămas „ prizoniere” pe Pământ, capturi ale negativității energetice din sistem. Ele pot circula fără probleme în sistemul nostru planetar dar nu-l pot părăsi. Atunci când se va produce debarcarea (disclosure, în limba engleză) vor fi fost create toate condițiile energetice necesare unei ameliorări frecvențiale care să permită, în dublu sens, deplasările și comunicațiile în întregul univers. Este de presupus că supraviețuirea celor de la bord, în atmosfera planetei noastre, este rezolvată de utilizarea unor echipamente adecvate, care creează o atmosferă optimă.
Celor neîncrezători în această explicație le reamintesc că există multe pasaje chiar în Biblie în care se face referire la  pregătirea prealabilă necesară unui sfânt sau unei ființe foarte evoluate ca să ajungă din dimensiuni superioare pe Pământ, pentru un timp desul de limitat. Acest impediment va dispărea după ce ascensiunea planetei va fi fost înfăptuită.] 

Dar, ce este o Poartă Stelară? Este ca o ușă. Fiecare planetă, sistem solar sau galaxie are propriile ei energii care rezonează pe un anumit spectru de frecvență. Poarta stelară face trecerea dintre două sisteme diferite (o interfață; n.m).
Există porți stelare artificiale și naturale. Porțile stelare artificiale arata ca cele văzute de voi în filme: o structură rotundă ca un cadran în centrul căruia se poate observa un fel de substanță lăptoasă sau ceva aducând a albuș de ou. Cine a trecut printr-o poartă stelară a avut senzația că a trecut prin apă. De fapt, acea substanță este o plasmă de energie. 
Unele porți stelare artificiale sunt: Ziggurat-ul Aqar Quf, Ziggurat la Ur și poarta stelară din Irak, la Khorsabad.[Ziguratele (ziqqurat, de la verbul akkadian zaqāru care are sensul de „a construi pe o suprafață mai înaltă”) erau construcții masive ridicate în Mesopotamia antică și pe podișul iranian de vest. Ziguratul avea forma unei piramide în trepte care avea în vârf un templu (conf. Wikipedia)]
Porți stelare naturale pot fi găsite în lacurile situate în partea superioară a unor munți sau în anumite configurații muntoase. 
O poartă stelară naturală importantă este cea de pe Lacul Titicaca, apoi, cea de pe lacul Ram sau cea de la Mt. Hermon. O poartă stelară naturală este în Sudan, în Munții Murrah, la lacul de altitudine din Muntele Rainier, lacul de altitudine de pe Mt. Kailas, în Tibet și Lacul Clarence King din partea de sus a Mt. Shasta (SUA).

În timpul activării Porții Stelare Andromedane, Elisabeta, au fost date instrucțiuni și capabilități de captare a energiei din cel de al 6-lea Soare, din Soarele Central, prin Poarta Andromedană spre interiorul Pământului. Energia adusă pe această cale din Soarele Central a fost mixată cu cea a Soarelui Plasmatic din interiorul Pământului (Nota C.M.: vă amintiți că atunci când am prezentat articole despre Telos și civilizația Agarthiană, în general, s-a făcut mențiunea despre existența unui soare artificial creat de acea civilizație, soare care, la perioade foarte lungi de timp este „reîncărcat” cu energii cosmice.) 

Această energie-lumină magnetică rarefiată a fost suflată în fiecare spațiu al peșterilor în  fiecare portal și fiecare poartă stelară de pe Pământ cu scopul de a ridica frecvența de vibrație la un nivel care să permită accesul prin poarta nr.10  a soarelui nr. 6. 
Odată captată această energie, nimic nu se va mai putea opune producerii acelui eveniment numit Disclosure (debarcarea). Când punctul acesta va fi atins, nu va mai putea exista cale de întoarcere. 
Din moment ce această activare s-a produs, nimic nu mai poate salva cabala de la a da socoteală. Tot mai multe procese și arestări vor avea loc în rândul membrilor cabalei sau a celor care o slujesc. Nu mă refer doar la procesele de judecare care au loc pe Pământ dar și la cele desfășurate la Tribunalul Solar și unele din zonele Dracos. 
Distrugerea acestui univers, care a fost foarte aproape să se producă, a fost evitată.
Au urmat acțiunile celor patru călugări buddhiști, ființe de anvergură galactică, care au fost la Poarta Stelară, cu scopul de a binecuvânta activitățile de natură energetică care s-au produs acolo. Ceremonialul binecuvântării a cuprins arderea de tămâie și folosirea  puterilor unor cristale. Aceste cristale au fost îngropate în stratul de gheață care acoperă Poarta Stelară. Pe măsură ce se apropie vara, gheața se va topi iar cristalele vor trece prin acea poartă.

La o săptămână după activarea Porții Stelare Andromedane de la Lake Louise, s-a produs un puternic cutremur care s-a dezlănțuit în primul rând asupra orașului buddhist Kathmandu unde au fost uciși peste 6300 de  oameni.(ulterior, nr. a crescut). Acest cutremur nu s-a produs întâmplător și nu a fost rezultatul unei greșeli. 
Nu întâmplător majoritatea celor afectați sunt suflete care s-au opus intenției de debarcare a ființelor extraterestre. A fost ultimul pas înainte de producerea Dezvăluirii (Disclosure). 

După ieșirea planetei din carantină, nimic nu va mai putea opri instaurarea Păcii pe Pământ. Cutremurul a fost ultima lovitură dată celor întunecați, a căror putere practic s-a năruit pe planetă. Într-un fel sau altul, întunecații vor pleca acum de pe Pământ, permițând astfel umanității să evolueze fără crime de război și fără ca cineva să mai poată duce o politică de distrugere a planetei și civilizației umane. 

Cutremurul va avea mai ales un efect psihologic, în afara pierderilor umane și a enormelor pierderi cauzate distrugerea vechilor temple buddhiste. Oamenii din acea zonă devastată, vor fi acum mult mai dispuși să primească ajutorul extratereștrilor, care-și vor oferi tehnologia, cât de curând, pentru refacerile care se impun, înainte de toate punând în fruntea țărilor guverne cu înclinație și credință divină.
Aceasta include despăgubirile de război, o divină Epoca de Aur și reformarea tuturor domeniilor vieții, inclusiv vindecarea planetei, eradicarea bolilor, implementarea unui sistem financiar sănătos, educație de înaltă ținută morală, energie liberă la discreție, tehnologie înaintată, călătorii în afara planetei și multe altele. 
Frecvența de vibrație a Pământului este acum destul de ridicată și continuă să crească. 

În curând vor avea loc aterizări ale navelor extraterestre, vor apărea tot mai multe orașe ale Luminii. Pământul și umanitatea vor trăi în spiritul dreptății, al adevărului, al frumuseții și păcii. 
Pe data de 3 mai este LUNĂ PLINĂ și începe festivalul Wesak. Festivalul Wesak din Tibet este o mare adunare de oameni și extratereștri deopotrivă care sărbătoresc ziua nașterii lui Buddha. Această sărbătoare se va întinde de la mare la munte iar navele prietenilor extratereștri vor survola cerul planetei. Este Kalki Maitreya care se întoarce pe Pământ. Aceasta Wesak marchează începutul sfârșitului timpului în acest ciclu.

Eu sunt Sananda 
(sfârșit) 

SURSA: https://pathwaytoascension.wordpress.com

7 comentarii:

  1. Disclosure ( Debarcare sau Dezvaluire ? ) sa reprezinte acelasi lucru cu mult asteptatul ( de catre o buna parte din curentul New Age , lumea esoterica , "lucratori in lumina" , "treziti " etc. ) EVENIMENT ce pare a fi iminent in scurta vreme ori are alta semnificatie ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Semnificația este cea înțeleasă și de dv.: debarcare (de fapt, cuvântul englezesc tradus exact este dezvăluire, dar în românește este interpretabil; de aceea cel mai corect înțeles este debarcarea). Toți, sau majoritatea, așteaptă acest eveniment. Sper să se îndeplinească , în sfârșit, condițiile. Și când te gândești că de noi depinde, nu de ei...! C.M.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cam greu de crezut ca nepalezii care au murit la cutremur erau principalul oponent al dezvaluirilor...dar vom trai si vom afla...

    RăspundețiȘtergere
  4. Este posibil ca in acel areal sa se fi ascuns fiinte care erau impotriva debarcarii extraterestre. Probabil vroiau sa foloseasca locul si oamenii de acolo pentru supravietuirea lor. Traim pe Pamant! Vom afla!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sheldan Nidle Update for the Spiritual Hierarchy and Galactic Federation

    Dratzo! We come excited about what is happening on your world. Our liaisons report that great progress is being made on setting up a secure and reliable system for the global transfers of your many different types of humanitarian and prosperity funds. These funds are currently concluding what has been a long and circuitous process to ensure their safe delivery to you. This month is beginning to shape up as the time when these funds can be safely given to you. This operation is to ready a number of other groups that are designated to change some governments and declare NESARA to be in effect.
    *
    These circumstances are to be the much-needed preliminaries for disclosure and for the Ascended Masters to announce their schedule for a series of very important teachings. These various lessons are to be the foundation for what we intend to tell you. Our team has literally spent years honing the best way to tell you of our existence and what your ascension is to entail. We are as well to begin to explain how our many mentors are to operate among you. It is vital that you have an excellent understanding of how your ascension is to happen and how you are to learn the necessary galactic etiquette.
    *
    Thus, this coming time is quickly to create a great deal of concept-altering events. It is to seem much like when the American nation was first born in 1781. It is difficult for you in this day and age to envision such a great turn-around. Your former beliefs are mostly to be altered by events that are to appear in an ever-dizzying sequence. We know just how strange this is to appear to you. In a very brief period, you are to be thrown into what can seem like a new world. We ask that you be prepared by assuming in your mind just how odd things are to get. Imagine, government that you have long taken for granted gone in the twinkling of an eye. Imagine, we suddenly change from a seeming apparition to a grand reality. Imagine, the open worldwide appearance of the Ascended Masters! All of this is just the beginning. There is to be proof given of a hollow Earth and you are to see the Agarthans make their public appearances among you. You are suddenly to be thrust from starting to be Planetary Humans to swiftly ascending to Galactic Humanhood!
    *

    As you can see, your immediate future is to change drastically the reality you now reside in. To us, it is a fact that you are to re-acquaint yourselves with those who regularly come to assist you from Heaven and with us. We are your spiritual and space families. We temporarily lost you when the Atlantean scientists dropped you into limited consciousness. Now, we await your prophesied return to full consciousness. In the interim you have been ruled over by the Anunnaki, and recently only by the dark minions appointed long ago by these same Anunnaki. These dark cabals are reaching the very end of their power over you. When Heaven reconnected with you nearly 13 millennia ago, Heaven selected special Souls to begin to supervise and guide the time and method of your re-connection. At present, these are primarily your many Ascended Masters. These holy ones have graciously assisted us ever since we first came here. You are presently in the final stages before you fully return to us. The beginning of all this is, of course, the spreading of a worldwide prosperity.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Următorul articol este traducerea întegrală a acestui mesaj. C.M.

      Ștergere
  6. The present time is thus a series of rapid advances followed by a slight slowdown. This stop and start reality is presently ending. The coming time is to be highlighted by the rise of NESARA and the end of a long era when most governments were run by an oligarchy-dominant environment. This is to be replaced by a reality in which truth and transparency are the rule. In this environment, you are to be able to ensure that government primarily represents you. We are to come and permit you to employ your currently sequestered technologies and those that we intend to provide. Using these, you can cure disease and stabilize your environment. That is, you can rid your water, land and air of all the pollution, which you have plastered her with for the past two millennia. Gaia is to be most pleased with these actions. We ask that you as well take the time to repair all the damage caused by your constant mining, farming and fishing that your global societies did to survive. The new technologies permit you to do so. The remaining structures are to be destroyed by the coming Earth changes!
    *
    Namaste! We are your Ascended Masters! We come to clarify further what our blessed brothers in space have told you. At present, we are readying the final points of the operation that is to bring you our sacred blessings. Decades ago, we started to recruit those to enlist many of you in a prosperity program. At first this program was muddled in the struggle set up between the Light and the dark on this world. Decade after decade failed to bring a successful resolution to this dilemma. Then in the past few months our associates and our Agarthan friends proposed a possible solution. After much deliberation, a way to deliver was set up and briefly acted upon. This possibility failed to permit a full delivery. More discussions with our many allies have now reached the means to bring you your blessings. Hence, during this month, the Light is prepared to force the dark to allow mass deliveries to occur. We wish to thank our spiritual and space families for their most gracious assistance!
    *
    When these various deliveries are finally completed, the reality that you live in is to be completely changed. New governance added to a new transparent financial system is to open opportunities for you to restyle your perceptions about how these human societies work. It is our blessed intent to give a series of special lessons on the truths behind the formation of your so-called religious philosophies. Many changes were caused by those who shaped and created what you now deeply believe. To be truly free, you need to open your minds to what actually happened centuries and millennia ago. When we first achieved immortality, we went to a special place to train for our respective missions. Here, we learned what really happened long ago. We now wish to pass on what we jointly learned. These series of truths can help you to prepare for what is to happen shortly.
    *
    At present, you are moving through times when one health crisis is followed by yet another. All of this is how Heaven is blessedly moving you toward full consciousness. Most of the sacred reasons for this are usually explained to you. You need to have one who you trust to explain this in detail. What first the Atlanteans and then the Anunnaki did was part of a vast conspiracy to leave you in a smoky amnesia about your origins. What is most needed is a detailing of why each part of their complex puzzle was put into place. As we do this, you can unravel how you were deceived and manipulated. Armed with such evidence, you can better absorb what is to happen in the very near future. You are to discover just how broad this deception really was. Therefore, do not judge the future by what you are to know. Use this wisdom to assure a better and brighter time for all!


    *

    https://www.paoweb.com/sn050515.htm

    RăspundețiȘtergere