Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 2 aprilie 2015

CINCISPREZECE MINUTE DE MAGIE (I)


De la Grupul Espavo
(28 mart.2015; channeler: Steve Rother)
Traducere Const.Mihăilescu

Salutări, dragii mei; sunt  Custodele Timpului


S.R.
Valuri de energie
Sunt aici în această zi să împărtășesc cu voi ceea ce se întâmplă pe magica voastră planetă. Este cu adevărat magic să constați cum în fiecare moment au loc schimbări pe Pământ, dintre care, marea lor majoritate, au un un impact major asupra planetei și organismelor. Energiile care sosesc vin în valuri care-și produc impactul după care,își continuă călătoria. Multe dintre dificultățile cu care vă confruntați sunt aduse de energia acestor valuri. Din fericire aceste valuri de energie,care produc adevărate tangaje, revin pentru a aprofunda purificarea pe care o fac. De fiecare dată însă ele au și un avans față de vechea poziție. Se poate spune, deci, că această mișcare aproape de fricțiune are și o componentă orizontală de înaintare. Izbirea acestor valuri energetice zgâlțâie ființe și conștiințe, trezește la o mai înaltă realitate și spală vaste zone de energiile întunecate. 
Sunteți pe punctul de a descoperi o mai matură și profundă înțelegere a realităților locale și universale. Puțin mai este până când majorității dintre voi i se va părea că existența nivelurilor dimensionale (inclusiv în același spațiu) este o realitate indubitabilă a cărei evidență nu se mai cere demonstrată. Apartanența voastră la mozaicul universal va fi clar înțeleasă și nimănui nu-i va mai trece prin minte să o conteste. Dragii mei, multe fapte și lucruri magice au loc acum pe Pământ.

Energia apei. 
 Noi am menționat anterior că există o mulțime de locuri în pământ, adevărate hăuri aflate în profunzime care, literalmente se deschid, fără ca lumea să fi avut anterior cunoștință de existența lor. Ieri am văzut un autobuz căzut într-o groapă apărută în asfaltul șoselei. Doi dintre pasagerii autobuzului fuseseră aruncați în acel hău apărut brusc în carosabil. Interesant, nu?
Care sunt oare cauzele formării și apariției unor asemenea goluri în scoarța pământului? Ei bine, este un fenomen care se întâmplă la nivel global, și are de a face cu curenții și energiile apei subterane. Dragilor, în viitor veți putea asista mai des la asemenea fenomene. Și despre acest gen de „magie” vorbim noi aici. Când veți înțelege mai mult despre aceste valuri, și le veți putea simți, vă veți deplasa pe suprafața planetei fără a deveni victimele lor, căci vă veți plasa instinctiv în locurile cu deplină siguranță, feriți de pericole. Tot astfel, veți acționa și în cazurile când viituri de ape vor urma sa se formeze. Simțurile voastre vă vor ajuta să evitați alegerea unor amplasamente nepotrivite pentru diferite obiective pe care intenționați să vi le construiți. Veți începe, pur și simplu, să simțiți din timp diversele forme de energie cu care se confruntă acum Pământul, fără ca voi să fi fost avertizați anterior în vreun fel.
În următoarele câteva luni veți începe să simțiți mai multe tipuri de energii care apar și provin din mișcările interne din scoarța Pământului. 
Apa, dragilor, este și ea o formă de energie care are și ascultă de legi fizice precise, dar care, uneori, se poate manifesta magic. 
După cum cunoașteți, apa poate trece dintr-o formă în alta de agregare, când sunt îndeplinite anumite condiții. Este aceeași apă din care s-au adăpat dinozaurii, cu eoni în urmă. De fapt, apa circulă și este întâlnită în întregul univers, dar ea are și o magie a ei, proprie. 
Vi se pare că știți totul despre acest element atât de banal și de comun? Fiți liniștiți, nu știți! De fapt, nu prea știți nimic în afară de a-l folosi într-o formă sau alta. 
 În viitor veți începe să înțelegeți mai multe despre apă, despre originea ei și de unde a venit pe Pământ. 
Ce a însemnat apa pentru toate viețuitoarele, pentru viață, în general, este ușor de intuit. N-ar fi existat viață dacă n-ar fi fost apa. Da, până și voi găsiți o banalitate în a face o asemenea afirmație.
Dar de ce vorbim acum despre apă? Vă spunem toate acestea deoarece magnetismul Pământului a atins acum un nivel la care începe să rezoneze cu acest element, APA, și această constatare va avea o mare importanță pentru sistemul vostru planetar. Rezonanța planetei cu elementul apă se lasă cu urmări magice, cu manifestări pe care nu le veți putea înțelege logic, pentru că aici își va face loc, din ce în ce mai mult, magia apei.

  15 minute de magie.  
 Ați auzit vreodată că fiecare om de pe Pământ are în viața lui 15 minute de faimă? Este un proces interesant la care vă invit să vă gândiți.
La un moment dat fiecare dintre voi „ pășește în fața aparatului de fotografiat” pentru a se manifesta și a-și arăta măestria. Vor fi momentele lui, poate unicele lui momente, de glorie. Atunci, în acele momente de grație, vă puteți manifesta un anume talent: puteți fi un bun orator, un extraordinar pantomim, un recitator de excepție, un cântăreț minunat, un pictor înzestrat etc. La acel moment, când toată lumea este cu ochii pe voi, aveți posibilitatea de a vă comunica cunoașterea și înțelepciunea pe care le-ați acumulat în viețile anterioare. În acel moment, voi sunteți lumina călăuzitoare, exemplul, maestrul de invidiat, cunoscătorul, gurul magic venit pe Pământ pentru a-și putea juca rolul și a-și spune replica. Foarte bine, cât de minunat!

Acum, în această perioadă, fiecare dintre voi va avea cele 15 minute ale sale de faimă. Dar vor fi mai mult de 15 minute, și nu vor fi doar de faimă, vor fi de magie. Asta-l așteaptă pe fiecare, în curând. 
Sunteți gata, dragilor, pentru a avea 15 minute de magie? Tu, de exemplu, ce te-ai gândit că vei face în acele 15 minute? Dar, tu? Ce vei crea?
Ei bine, aceste momente vă vor trimite înapoi la a vă exprima celebrele trei dorințe pe care le va putea formula fiecare dintre voi. 

Desigur, așa cum toată lumea știe, fiecare dintre voi ar vrea să i se îndeplinească mai mult de trei dorințe. Cât de simplu ar fi să-ți exprimi dorința și să vezi că se și realizează! Dragilor, noutatea va fi că, de data aceasta, nu va fi vorba doar de 15 minute și nici de doar trei dorințe. Voi urmează să primiți darul: de a putea realiza aproape orice dorință, orice vis, care este pe placul și în iubirea lui Dumnezeu.
Se va întâmpla că toți oamenii angajați în procesul de ascensiune vor simți această magie, în moduri frumoase și oarecum particularizate. Unii vor descoperi că au capacități oratorice extraordinare, cu care să capteze atenția și inima colectivității sau chiar a întregii omeniri. Vă veți da seama de faptul că ați „intrat în posesia” unei înalte conștiințe și că  acum sunteți mai conștienți de evenimentele care au loc în lumea voastră. 
Nu vor mai exista enigme privind înțelegerea evenimentelor și intențiile sincere ale interlocutorilor. 
Multe dintre tehnologiile pe care le-ați primit, vor fi puse, în sfârșit, în aplicare, spre folosul gratuit al fiecăruia. Când înțelegerea va crește la nivel de masă, tehnologiile din afara planetei vor sosi prompt. În realitate, ele vor fi consecința propriilor voastre progrese spirituale și vibraționale care vor permite ca tehnologia avansată să aterizeze pe planeta Pământ, pentru a fi pusă la treabă, peste tot, acolo unde va fi nevoie de ea. Și, în ce domeniu, oare, nu i se simte acum lipsa? 
 Ești gata pentru cele 15 de minute de magie? Ce veți face ca acest scurt interval să se prelungească oricât? 
Tu, cel care citești aceste rânduri, ce ai crea dacă puterea ta creaționistă ar crește brusc?
Întrebările acestea nu sunt retorice, ele vă sunt puse pentru „dezmorțire” pentru „trezire”, pentru înțelegerea că se poate și că NUMAI de voi depinde. 
AVEȚI CREDINȚĂ și totul va fi posibil! E firesc. Ați trăit mereu în dualitate: putea fi bine dar putea fi și rău, putea fi cald dar putea fi și rece, putea fi iubire dar putea fi și teamă.  Când depășești dualitatea, rămâne doar frumosul, binele, abundența și IUBIREA. 
Gata, nu vor mai fi limitări, nu va mai exista „aș vrea, dar nu se poate!” Ați trăit fie în întuneric, fie în alternanța lumină/întuneric. De acum veți trăi doar în lumină!
(va urma)

http://www.Lightworker.com

5 comentarii:

  1. pai nu prea a dat detallii si numai sa ne tina in suspans ! e ca un fel de publicitate .Daca tot e ceva magic dati detalii ce atita suspans ??'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, nu prea vă înțeleg nedumerirea!? Ce detalii doreați să vă fie furnizate?!
      Extrem de succint, în articol
      1) se face mențiunea asupra noilor particularități magnetice ale apei planetei, din care cauză vor apărea tot mai des fenomene legate de circuitul apei subterane, care pot produce și unele pagube materiale;
      2) în viitor, fiecare dintre noi trebuie să ne așteptăm că vom putea avea o scurtă perioadă de extremă luciditate și de posibilitate de manifestare a unor abilități de care nu eram conștienți până acum. Prin faptele și angajarea noastră putem prelungi sau permanentiza acele momente de grație. Acea scurtă perioadă va fi propice mai ales posibilității de a crea;
      3) cu multă credință, totul ne va fi posibil.
      Care era neclaritatea? Salutări C.M.

      Ștergere
  2. Domnule C.M.,nu vă mai străduiți să lămuriți indivizi de tipul „ Anonimului din 4 april., ora 16:39 ”. Ei, altă „muzică” ascultă. De ex.,dacă primăria ar da un anunț cam de genul: „în data de...., de ziua națională, primăria a pregătit să împartă gratuit cetățenilor fasole cu cârnați”, sigur ar fi pe înțelesul și pe placul lor. Așa, cu subtilitățile astea....e mai greu. De fapt, bănuiesc că este vorba cam de același „anonim” , care își tot antrenează neuronul scriind tot felul de elucubrații. În ceea ce mă privește, vă mulțumesc pentru strădania dv. de a posta articole atât de bine traduse și foarte educative. Cu stimă, Victor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pt tot ce ati scris .Este minunat si f adevarat despre tot ce ati scris . Va voi da un ex a experientei prin care am trecut eu .In urma cu vreo 12 luni imi tot veneau ginduri de genu .ca trebuie sa ma apuc de pictura, dar eu nu am pictat niciodata de cind eram la generala gindurile au persistat aproape ca o obsesie . Ce credeti !m-am pomenit .ca vreau sa cumpar pinze si vopsea pt pictura ,am facuto am ajuns acasa si ma uitam la pinze si ma gindeam cum voi proceda, nu avem idee cum sa incep nu mai pictasem ceva niciodata .Dupa citeva ore mi-a cazut privirea pe un peisaj cred .ca era pe tel Mobil era un apus de soare pe o plaja exotica pe mine ma fascineaza apusurile atunci am hotarit .ca acea va fi tema tabloului.Dragi mei eu am facut acea tablou si mi-a Iesit f bine.Seara cind familia mea au vazut tabloul au spus .ca l-am cumparat lau intors pe toate fetele sa caute eticheta cu pretul ,iar ginerele ma intrebat cind am mai pictat , am raspuns niciodata si el a zis .ca asta e imposibil .Ce ziceti !! Nici mie nu imi venea sa cred ca am reusit .Azi dupa un an am peste 40 de tablouri si sunt puse la vinzare pe net am vindut citeva , am avut comanda pt tablouri personalizate si inca mai pictez a devenit ca o necesitate de a crea ceva frumos .De acea vreau sa va spun ca daca simtiti ca aveti vreo abilitate say vreun talent nu il inorati nu va faceti ginduri cum sa faceti facetio! !!!!

    RăspundețiȘtergere