Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 28 aprilie 2015

Arcturian Group


(26 april. 2015; channeler: Marilyn Raffaele
Traducerea: Const.Mihăilescu

Salutări din nou dragii mei, în această perioadă a noilor începuturi. Am venit să aducem încurajările și dragostea noastră pentru aceia dintre voi care se confruntă cu situații anormale de discordie, de contradicție atât în ​​interiorul cât și în afara ființei lor. Vechile idei sunt depășite repede, devin caduce pentru necesitățile actuale de dezvoltare. Perioada aceasta este însă dificilă deoarece în locul vechilor 
M.R.
paradigme, reguli și cutume, cele noi care apar sunt încă firave. Din acest motiv, starea actuală a lucrurilor este destul de confuză. Este ca și cum lumea ar funcționa ca de obicei, și, totuși descoperiți că o mare parte din ea nu mai rezonează cu speranțele și dorințele multora dintre voi.
Aceasta confuzie vă face să vă întrebați mereu cum este corect și care este calea de urmat. De fapt, asta înseamnă stres. Din acest motiv, adesea vă simțiți obosiți și tracasați. Modificările care apar acum par să ia prin surprindere pe mulți dintre voi. Vă este greu să le înțelegeți sensurile și nu vă mai simțiți în siguranță. Concomitent, conștiința este forțată să se extindă dincolo de limitele pe care voi le puteți considera acceptabile.

Voi nu sunteți conștienți de cât de multe se întâmplă la alte nivele, în alte locuri, în timp ce lucrați, dormiți ori meditați.

Ființele umane sunt programate pentru a analiza și mentaliza tot ceea ce li se întâmplă sau se manifestă în proximitatea lor cu ființele, cu societatea ori cu natura. Acest mod de abordare, „pas cu pas”, într-un ritm care poate fi urmărit, nu mai funcționează în această perioadă și asta vă exasperează, vă descurajează și vă face nesiguri în acțiunile pe care vă propuneți să le întreprindeți.

Sentimentul de separare cu care omenirea a trăit viață după viață, a făcut ca indivizii să fie copleșiți uneori de suferință, căci de nicăieri nu apărea „mâna întinsă” a solidarității care ar fi putut elimina multă suferință. Puținii care au recunoscut că acest comportament , acest concept este eronat, nu numai că nu au găsit solidaritate dar au fost marginalizați sau reduși la tăcere.

Ajutorul pe care l-a căutat cel năpăstuit, în pronia cerească, mai niciodată nu a venit atunci când era așteptat, și asta deoarece, frica de neîmplinire, descurajarea și lipsa de credință, s-au dovedit mereu mai puternice. Omul a căutat să afle un Dumnezeu după chipul și asemănarea lui.

Biserica i-a spus să se teamă de mânia lui Dumnezeu. Înfricoșat și hăituit de tarele neputinței, el s-a lăsat ademenit și condus de biserică, adică de acea instituție care niciodată nu și-a îndemnat enoriașii să se apropie de Dumnezeu, decât prin mijlocirea ei. Dar pentru a fi „iertat”, pentru a fi primit bine „dincolo” habotnicul credincios trebuia să contribuie „cu ce poate” la prosperitatea bisericii și a ierarhilor. Acest „ce poate” s-a transformat în multiple îndatoriri pe care fiecare le avea față de biserică. Și atunci, ca și acum, toate„serviciile” prestate de clerici au un preț care trebuie plătit de bietul obedient.

Învățăturile false nu au afectat adevărul, ci au afectat acceptarea adevărului. 
Toate experiențele (majoritatea neplăcute) rezultate din ignoranța vădit impusă de biserică, au avut efecte importante în derularea călătoriei ființelor umane. 

Cu toate acestea, umanitatea nu a stat pe loc. Cea mai convingătoare dovadă este nivelul la care ați ajuns acum, la sfârșitul acestui ciclu evolutiv. Este extrem de îmbucurător, de reconfortant să constați că, în pofida tuturor piedicilor care vi s-au pus, voi, specia umană, părăsiți vechea și umilitoarea dimensiune 3D și vă consolidați prezența în dimensiunea de tranziție 4D, pe care o veți traversa pentru a ajunge în dimensiunea superioară 5D.  Pentru a putea face această trecere în pas alert, este nevoie să abandonați sentimentul de frică, care mereu v-a însoțit în viețile trecute. La fel cum o fac și alți prieteni ai voștri, și noi vă confirmăm că v-ați încadrat bine pe calea care vă va duce în Noua Eră. Trebuie să luptați pentru accelerarea evoluției voastre nu pentru salvarea voastră. Aceasta deoarece, la acest moment, voi și planeta voastră, sunteți salvați. Nu mai plecați urechea la sfaturile și condiționarea pe care vi le oferă slujitorii bisericii. Ei au interese meschine, materiale, pentru a nu-și pierde „clientela” care le asigură traiul lor îmbuibat.
Știți voi ce este, de fapt, EVOLUȚIA? Este procesul care se derulează treptat, viață după viață,  în care voi vă amintiți pas cu pas cine sunteți, de unde veniți și încotro vă îndreptați.
Pământul este o școală puternică dar dificilă iar cei care o urmează și o absolvă vor fi foarte bine pregătiți și acceptați ca ființe divine de Lumină, puternice. 
Tot ceea ce vi s-a întâmplat și vi se întâmplă, face parte din Planul Divin. La acest moment, cei care ați acceptat și v-ați angajat în acest proces, sunteți gata pentru a face saltul în dimensiunea unei noi conștiințe, superioare celei în care de eoni ați existat. 
Lumea aceasta către care vă îndreptați, și pe care o construiți, este o lume a unei superioare cunoașteri, unei înalte conștiințe, unei depline fraternități, o lume în care legea de bază a societății va fi IUBIREA.
Disponibilitatea spirituală este întotdeauna cunoscută și regizată de Sinele vostru Superior. El vă ghidează în parcurgerea fiecărei etape din lunga călătorie pe care ați început-o cândva. Cunoașterea pe care v-o aduce experiența vă servește pentru a elimina povara experiențelor nereușite, a eșecurilor și vă asigură înaintarea pas cu pas spre mai multă lumină, mai multă înțelegere, mai multă credință, mai multă IUBIRE.
Multe cărți metafizice scrise în trecut, prevedeau practici concrete, necesare pentru o creștere spirituală mai accelerată.Dacă sunteți atras de anumite practici, este bine să le dați curs căci ele se bazează pe experiența trecută și înregistrată în ființa voastră. Dimpotrivă, dacă anumite practici vă par străine și nu prezintă pentru voi niciun interes, nu insistați asupra lor căci, este foarte probabil să nu vi se potrivească.

Cei mai mulți dintre voi au evoluat dincolo de ceea ce aveau în program, și aceasta ca urmare a unor conjuncturi în care au fost cooptați la nivel de societate, de grup, de preocupări profesionale, de hobby-uri etc. Adică s-au folosit de instrumentele exterioare pe care le-au oferit conjuncturile. Multe (nu toate) dintre cărțile mai vechi au fost scrise pentru începători care au nevoie de practici specifice, care să-i ajute să se trezească și să se ridice la noi niveluri de înțelegere. 
Trecerea omenirii la niveluri mai ridicate de conștientizare se manifestă în exterior ca o creștere a numărului de cadre didactice cu concepții noi, mai evoluate. Aceste cadre pot fi recunoscute prin discursul lor mai aplicat, mai convingător, mai interesant și chiar captivant. Acești profesori sunt mai deschiși în expunere, mai puțin rigizi, poate mai toleranți și mai dispuși la dialog, cu cei cărora li se adresează. Prin comportamentul lor deschis și permisiv (în limite decente) ei devin stimulativi, iar în jurul lor se creează o anume emulație.
Nu este nevoie decât de stimuli nu de ghizi care tot timpul „să te tragă de mânecă”.

"Minții de maimuță" îi place să-i fie presărată călătoria spirituală cu sugestii, idei și judecăți dar, amintiți-vă, mintea umană are nevoie de provocări spirituale de mai mare profunzime care să-i stimuleze creativitatea, imaginația. Ce credeți voi că face un individ creativ, inventează? Așa pare dar, de fapt, el ...își amintește. Aceasta deoarece nu există nimic care, în vasta creație, să nu fie deja inventat. Altfel spus, tot ceea ce experimentați voi, sau oricine, nu ajută invenției sau inovației ci re-amintirii.
În această perioadă, situațiile karmice care au nevoie de finalizare, se precipită pentru a fi încheiate. Și din acest motiv, parcă se înmulțesc stările de boală (mai cu seamă gripele și anemiile), comportamentele iraționale și tot felul de alte probleme caracteristice dualității. Și, spre disperarea și confuzia unora, ele nu-i ocolesc pe cei considerați a fi ființe mai evoluate. La aceste ființe apar aceste stări tocmai pentru că sufletul lor dorește să se folosească de oportunitatea de a lichida toată încărcătura karmică acumulată până acum, în viețile anterioare sau în cea prezentă. Aceste manifestări nu trebuie considerate niciodată ca un semn de eșec al „călătorului înscris pe cale” ci, mai degrabă, o „lichidare de conturi”, o limpezire a situației, o ușurare a ființei de ceea ce-o ținea pe loc sau îi încetinea înaintarea. 
Există unele tentații să se nege "problemele" atunci când acestea apar, crezând că aceasta este o cale mai spirituală de urmat (amintiți-vă că probleme nu apar pentru că așa le-a rânduit Dumnezeu, ci pentru că noi am ales astfel; deci este treaba noastră cum ni le rezolvăm). 
 Acest lucru poate deveni, de multe ori o capcană pentru „studentul” serios, pentru că, în realitate, absolutul nu poate fi trăit și experimentat pe deplin, atâta timp cât ființa nu a atins o suficient de înaltă conștiință. Poți să tinzi către Adevărul Absolut, dar, deocamdată, trăiești într-un adevăr mai înalt, e adevărat, dar diferit de cel absolut.
Negarea problemei nu vă ușurează situația deoarece, cu cât trece timpul, cu atât energiile acestei probleme se sedimentează, se întăresc, se „solidifică”.

Așa dar, nu nega neînțelegerile, nerezolvările din viața ta, dar nu deveni obsedat de ele, aceasta deoarece, cu cât te gândești mai mult la ele, cu atât le hrănești mai mult cu energie, adică, le amplifici puterea. 
Noi nu spunem, de exemplu, să vă neglijați o problemă de sănătate, să nu mergeți la medic. Nu! Spunem doar să nu vă îngrijoreze acea afecțiune și s-o tratați cu încrederea că medicația pe care v-a prescris-o medicul este cea care vă va face bine.
 Când  ți s-a ivit o problemă dificilă:
1. Amintește-ți că, la nivel absolut, nu Dumnezeu ți-a creat acea problemă ci tu, prin alegerile pe care le-ai făcut.
2. Du-te în interiorul tău pentru a cere îndrumare, ascultă-ți inima și intuiția (Nota C.M.: fără a trece problema prin filtrul minții).

3. Poate că răspunsul nu-ți va fi dat pe loc, dar rămâi atent la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, căci, cu siguranță, îl vei primi (Nota C.M.: prin ceea ce-ți va spune un prieten  pe care „întâmplător” îl întâlnești, printr-o frază pe care o vei citi într-o carte, într-un ziar, într-o reclamă; prin ceea ce auzi la un moment dat la televizor, printr-un telefon pe care-l vei primi etc.)
Ai încredere că nu ai fost uitat și că răspunsul îți va fi dat cât de curând.
Acești trei pași te pot ajuta să elimini teama care ar putea să te cuprindă. Nu te lăsa pradă îndoielii căci niciodată tu nu vei fi lăsat singur.


În dimensiunea 3D ați stat ca într-un cocon de omidă. Acum ființa voastră se metamorfozează în fluturele căruia deja i-au crescut aripile și care așteaptă să iasă pentru a-și lua zborul în libertate și în lumină. Ca „fluture”, viața voastră va fi complet diferită de cea a omizii. Din păcate, mai sunt destui care se complac în a-și continua somnul din cocon. Încă li se pare că nu este momentul să se trezească. Noi vă sfătuim să spargeți cochilia și să vedeți cum este dincolo de pereții ei. Cu siguranță că nu vă veți regreta hotărârea. Nu aveți motive de a vă fi teamă, evoluția voastră v-a adus într-o condiție spirituală și materială mult mai bună. Prietenii vă așteaptă la ieșire!
 Grupul Arcturian.
SURSA: www.onenessofall.com


Un comentariu: