Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 24 aprilie 2015

ACTIVAREA MITOCONDRIILOR (II)

FOARTE IMPORTANT !

Mesaj de la Melchizedek & Metatron   

(17 april.2015; channeler annamerkaba) 

Traducere: Const. Mihăilescu 
(ultima parte)


Ceea ce încercăm să vă spunem, preaiubiților, este că în Noua Eră, creșterea energetică se manifestă în mod inerent cu o putere incredibilă. 
  În Noua Eră, vehiculele (organele) corpului și întreaga voastră structură trebuie să devină capabile să poată efectua o varietate de pași, necunoscuți de vechea voastră matrice care a asigurat eoni de-a rândul existența și supraviețuirea corpului uman. 
Oamenii voștri de știință și cercetătorii trebuie să renunțe la infatuare și să înceapă să accepte informațiile prelevate din noutățile pe care le descoperă în corpurile umane și să prezinte mai mult interes pentru cunoașterea acestor informații, chiar dacă ele nu concordă cu ceea ce le-a spus știința până acum. Acești cercetători trebuie să „aplece mai mult urechea” la ceea ce le spune inima și plexul lor solar și al celor care vin la ei pentru vindecare. 
 Acum, comunitatea științifică a momentului va începe rapid să se apropie de o înțelegere cât mai cuprinzătoare a tuturor componentelor structurilor ADN, ARN și Mitocondriilor. Adevărata înțelegere a alcătuirii și rolului componentelor care stau la baza vieții corpului uman (și nu numai) devine presantă pentru specialist și cercetător, dacă se dorește o rezolvare calitativă a tuturor problemelor de sănătate. 
În acest vast domeniu va începe o adevărată avalanșă de informații care trebuie repede asimilate și introduse în practica medicală. Contribuția și rolul științei trebuie să rămână de avangardă, în așa măsură încât să se poată trece la cunoașterea interdimensională și la ajutarea mecanismelor de corecție care să asigure cale liberă evoluției omului, creșterea frecvenței de vibrație și menținerea la parametri superiori ai ființei umane. Este important ca pentru toate noutățile care apar în corpul și mintea umană, avangarda științifică să poată da explicații coerente și la nivel de profesionalitate ridicat; aceasta și pentru a evita decredibilizarea ei. În informația care vi se pune la dispoziție prin Lumina care ajunge pe Pământ, există coduri și tonuri de ascensionare.

Contemplați cât mai des (zilnic) imaginile (mandalele) care vi se pun la dispoziție și lucrați pentru executarea mudrelor care vă vor ajuta să vă focalizați gândurile și să vă creșteți frecvența de vibrație. De asemenea, nu uitați ca zilnic să faceți meditații.

Și astfel, Decretul Divin privind creșterea fără precedent a bagajului informațional, pus la dispoziția civilizației umane, va fi corelat cu creșterea gradului de înțelegere a protagoniștilor din domeniul științei, dar și a fiecărei persoane, cel puțin la nivel de inimă. Se vor accelera procesele necesare unificării corpului vostru total cu forma sa materială în timp și spațiu. 
INSISTĂM:contemplați cât mai des (zilnic) imaginile (mandalele) care vi se pun la dispoziție și lucrați pentru executarea mudrelor care vă vor ajuta să vă focalizați gândurile și să vă creșteți frecvența de vibrație. De asemenea, nu uitați ca zilnic să faceți meditații.

Timpul afectat acestor activități trebuie să fie de minim 5 minute (5 minute lucrați cu o mandala, cinci minute cu mudra)( nota C.M.: dacă lucrați cu ele sparat). În ceea ce privește meditația, indicăm ca ea să dureze măcar 15 minute. 
Aceste „exerciții” le veți face zilnic, timp de 7 de zile consecutive, după care veți lua o pauză, tot de 7 zile. Va urma încă o săptămână de exerciții, cu 7 zile pauză și, în sfârșit, o săptămână de „lucru”. În total, deci, 21 de zile de exerciții. Asta va fi tot.  
 Pe timpul efectuării contemplării, a exercițiului (mudra) și al meditației, puteți asculta (sau nu) o muzică adecvată, plasați fiind într-un spațiu liniștit, lipsit (pe cât se poate) de zgomote industriale. Cel mai bine este să fiți într-un spațiu verde, împădurit sau lângă o apă curgătoare.
Repetăm că mudrele sunt poziționări specifice ale mâinilor și degetelor (uneori, și ale corpului) care inițiază și stabilesc anumite legături cu universul. Cunoașteți, desigur, că Universul este compus din cinci elemente: pământ (sol), apă, foc, aer și eter.

În mod similar, corpul vostru are aceeași compoziție. Cele cinci elemente sunt reprezentate de cele cinci degete, astfel:
   - degetul mare, pentru FOC;
   - indexul (degetul lui Jupiter), pentru AER
   - degetul mijlociu (degetul lui Saturn), pentru ETER(spațiu); 
   - degetul inelar (degetul Soarelui), pentru PĂMÂNT
   - degetul mic (Degetul lui Mercur), pentru APĂ.


Mudra pentru activarea mitocondriilor  
Tehnica de execuție:
 -  puteți începe prin plasarea degetul arătător peste degetul mare, aducându-l până la rădăcina degetului mare,
-  aduceți degetul inelar și puneți-l peste degetul mare, în locul unde unghia începe să crească,
-  puneți degetul mijlociu pe degetul inelar asigurându-vă că stă pe „buricul”degetului mare,
țineți degetul mic complet drept, îndreptat în sus și lipit de baza inelarului.

Succes!
Actualizare: Am pus unele întrebări pentru lămurire și iată ce mi s-a răspuns:
„Puteți alege să efectuați exercițiile din acest grup decalate în timp sau una în continuarea celeilalte (nota C.M.: sau mudra, concomitent cu oricare din celelalte două -adică mudra cu meditația sau mudra cu contemplarea primei sau celei de a doua mandale)
Puteți folosi ambele mâini (pentru executarea mudrei) sau numai una.”

 

Contemplând pe această mandală, veți fi ajutați să primiți mai multă lumină, abundență, sănătate și bucurie. 

SURSA:  https://sacredascensionmerkaba.wordpress.com

Un comentariu: