Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 13 martie 2015

Mesaj urgent pentru echipajul de la sol. Eclipsa totală de soare din 20 mart. 2015 (I)


De la Galactici




Echipajul de la sol.  
Un set de evenimente care s-au pus în mișcare a dus la o decizie care va schimba lumea așa cum o știm

Acum câteva zile am primit o comunicare prin channeling foarte importantă pentru voi de citit. În ea Alianța Galactică Stelară vorbește despre ceea ce s-a întâmplat și ceea ce este pe cale să se întâmple în jurul datei de 20 martie 2015, când ne vom afla în momentul de "lună neagră", așa cum numesc ei eclipsa solara.
Galacticii: Vă rugăm să vă conștientizați starea psihică în care vă veți afla în această perioadă, consecință a pătrunderii unor energii deosebite în sistemul vostru planetar. Ne referim, printre altele, la faptul că perioada de care vorbim va fi foarte propice pentru ca dorințele voastre formulate acum să intre în realitatea voastră mult mai repede, ca urmare a conjuncturii energetice pe care o traversați. Va fi perioada în care elemente ale noii lumi, mult mai frumoasă și mai plină de satisfacții, vor apărea în sistemul vostru planetar. Mulți dintre voi vor ști intuitiv ceea ce trebuie să facă pentru a ancora aceste minunate energii, care vor fi trimise pe Gaia.
Vă rugăm să vă concentrați pe momentul vostru de ACUM, fără a vă lăsa influențați de știrile care vă parvin de la sursele mass-media, interesate în a vă abate atenția de la adevăratele evenimente care se pregătesc să se producă. În perioada dintre acum (20 martie) și septembrie se vor produce, mai ales la nivel, ezoteric, spiritual, evenimente incredibil de importante. Mai multe energii pozitive, mai multă lumină veți putea ancora, pe măsură ce vă veți apropia de luna sept. 2015.
Channeler (A. M.): Acesta va fi un mesaj foarte lung, așa că vă mulțumesc anticipat pentru timpul acordat!
Acum câteva zile am primit o vizită foarte interesantă, și știu că aceia dintre voi care au avut asemenea experiențe, vor chicoti la gândul că și altora li se pot întâmpla asemenea evenimente ciudate.

Deci: stăteam ca întotdeauna în fața calculatorului, când, dintr-o dată, am simțit că nu sunt singură. Cu ajutorul celui de al treilea ochi (care, la mine, este activat) am văzut câteva ființe galactice așezate în picioare în jurul meu. Un limbaj de Lumină m-a ajutat să intrăm într-o lungă conversație.

Trebuie să recunosc că un anume aspect al ființei mele a putut intra în discuție răspunzând întrebărilor care mi se puneau și pe care le înțelegeam perfect. Pe de altă parte, aspectul "pământean" al ființei mele (mintea) nu înțelegea nimic din conversație. A fost, cu adevărat, o experiență ciudată și rămân surprinsă că eul meu pământean a reținut, totuși, informațiile, în pofida derutei minții. În adâncul ființei mele, am înțeles ceea ce a însemnat tot acest schimb. Asemenea vizite mai primisem și înainte, și, de obicei, ele  par a fi niște studii care se fac asupra noastră, și care urmăresc cunoașterea atitudinii pământenilor față de civilizațiile extraterestre. Vizitatorii mi-au comunicat că în ultimele zile sute de Lucrători în Lumină, au primit asemenea vizite.

Galacticii: Instrumentul utilizat de St. Germain este Flacăra Violet care, ca și celelalte flăcări, lucrează prin schimbarea vibrațiilor. La nivel atomic, vibrațiile pot fi înțelese ca fiind deplasări ale electronilor, cu o anumită viteză, în jurul nucleului. Flacăra Violet lucrează prin schimbarea vibrațiilor la acest nivel (atomic).

(Aflați mai multe despre asta la http://www.NatalyaAnkh.MyShopify.com)  
A.M.: Mi s-a spus că noi toți am luat decizia colectivă, la nivel de suflet, să acceptăm încă o intervenție la nivelul conștiinței colective. Câteva zile mai târziu am făcut exerciții de meditație, ocazie cu care am văzut ce s-a întâmplat. 
Un semnal energetic a fost trimis de la Altair la toate piramidele noastre de pe Pământ. (Nota C.M.: Altair este cea mai strălucitoare stea din constelația Vulturul. Este o stea de tipul A cu o magnitudine aparentă de 0,77, fiind una din cele trei stele care formează Triunghiul de vară alături de Deneb și Vega. Este situată la 16,8 ani lumină de Pământ).
Galacticii: Când energia va fi fost trimisă spre rețeaua de piramide de pe Pământ, se va produce un fel de șoc, de ruptură în timp. Acest moment de șoc va avea drept scop evitarea „capcanelor” pregătite de forțele întunecate. Totuși se va produce o ciocnire între energiile trimise de pe Altair și energiile negative întâlnite pe Pământ. Impactul dintre cele două energii va avea efect asupra multor ființe umane care vor trăi o senzație ciudată de disconfort. Pe de altă parte, energiile venite de pe Altair, vor sădi în inima și sufletul a mari mase ale umanității a unei stări de pace și de iubire. Cei afectați de ciocnirea celor două tipuri de energie vor simți o puternică presiune, confuzie, unii acuzând comportamente aproape paranoice.
Fluxul energetic care va fi trimis pe Pământ va avea drept scop oprirea și destabilizarea unor tehnologii ale forțelor întunecate care altfel ar fi avut efecte dintre cele mai nedorite pe planetă. Nu toate tehnologiile ”întunecate” vor fi dezactivate, dar cele mai periculoase vor fi anihilate. Trebuie înțeles că aceste tehnologii ale forțelor întunecate, acționează asupra minții și gândirii ființelor umane care încep să acționeze împotriva intereselor proprii ale rasei umane.  
Un efect benefic al energiilor trimise de pe Altair va fi că aliniamentele noastre planetare se vor perfecționa iar monitorizarea diverselor evenimente planetare, efectuată de familia galactică, se va accentua, ceea ce va face ca psihicul uman să fie deconectat de la rețelele de informații actuale și conectat la rețea energetică de lumină, care vizează fluxul informațional media. Rezultatul va fi că populația va fi informată mult mai corect și mai aproape de adevăr.
Toate acestea sunt deja în curs de desfășurare, dar impactul major al acestor schimbări va fi resimțit în jurul datei de 20 martie, cu ocazia eclipsei totale de soare. De altfel, portalul creat cu ocazia acestei eclipse va fi în măsură să aducă, așa cum a mai făcut-o în istoria planetei, energia de echilibrare a Pământului.  
Toate acestea se vor realiza prin trimiterea diferitelor fluxuri energetice de frecvențe bine determinate, de către numeroasele nave extraterestre specializate, staționate în jurul planetei voastre. Deoarece fiecare dintre noi acționează ca o rază de lumină asupra planetei, mulți dintre voi vor experimenta o expansiune a conștiinței și sentimentul că cantități masive de energie luminoasă vor trece direct prin ființa voastră și prin ființa Gaiei. Cei care veți dovedi cea mai mare permeabilitate la aceste raze, veți fi percepuți, voi înșivă, ca surse de lumină sau măcar ca puncte de atracție pentru cei din jur.

A.M.: Știu că am mai vorbit despre asta înainte și Pământul trebuie să treacă printr-un coridor de securitate, despre care am discutat în channeling-urile anterioare (accesați  www.SacredAscensionMerkaba.com).   
Din cauza acestui "coridor de siguranță" mulți și-au retras matricea, făcând un pas înapoi de teama efectului pe care-l vor avea energiile de pe Altair, trimise, în fapt, pentru a dezactiva anumite module cheie în motoarele sferice situate în piramide.
Vortexurile Discurilor Divine (Goddess Vortex Disc)
Galacticii: Motoarele, care aparent sunt situate în interiorul piramidelor, sunt generatoare de energie care inițial a fost destinată
aducă vindecare și revitalizare precum și energie gratuită pentru toți cei care locuiesc pe Gaia. Aceste tehnologii au fost „descoperite” de mulți dintre voi, cei care citiți acest mesaj. Mulți dintre voi ați fost acolo, adică în momentele în care au fost ridicate (construite) piramidele. Aceasta s-a întâmplat într-un alt interval de timp, diferit ce cel oferit de cercetătorii voștri, și „dovedit” prin carbonul radioactiv.
După ce vălul a fost pus în aplicare, conform acordului cu sufletele umane (sufletele care ocupă corpuri umane, și care sunt în prezent blocate pe roata karmei, și pentru care noi suntem aici ca să le ajutăm în tranziție), pământenii au rămas fără orice cunoaștere a ceea ce s-a întâmplat de fapt, precum și pentru a înțelege cine sunt și de unde au venit. Profitând de această imensă neclaritate și degringoladă, o altă rasă de ființe venite din univers s-a folosit de prilej pentru a prelua controlul pe Pământ. Știm că deja majoritatea dintre voi sunteți conștienți acum de ceea ce s-a întâmplat în acele vremuri de mult apuse. 
(va continua)
SURSA: https://sacredascensionmerkaba.wordpress.com

6 comentarii:

  1. Fratioare ce fumezi? E marfa de calitateee

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt curios cand o sa citesc ca nimeni nu a simtit nimic in jurul acestei date, ce o sa zica domnisoara care a scris acest articol.Pun pariu ca o va da la intors cu alte lucruri, ca trebuie sa asteptam bla bla..Eu nu prea inteleg de ce atata dezinformare ?Ahh, poate pentru trafic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Că foarte mulți nu vor simți nimic (la modul conștient) este sigur, dar și mai sigur este că, la nivelul de conștiință și conștientizare pe care-l clamați, dv. chiar veți manifesta o lipsă totală de sensibilitate. Din păcate, se pare că, dv. veți mai avea destul de așteptat până când veți putea ieși din imobilismul spiritual în care v-ați blocat singur. Nu înseamnă că ceea ce faceți (sau nu faceți) este greșit: pur și simplu, aceasta este calea evolutivă pe care v-ați ales-o. Cândva vă veți trezi.
      Cu prietenie! C.M.

      Ștergere
    2. Nene, ”Anonimule”, la cât ești mata de bătut în cap, dacă acolo unde te vei afla va fi cer înnourat, precis vei spune că n-a fost nici-o eclipsă de soare,
      Victor.

      Ștergere
    3. In primul rand eu nu am jignit pe nimeni Victor.In al doilea rand, se pare ca te crezi superior, poate chiar "spiritual" sa zic asa, dar se vede ca esti cu un nivel mai mic ca mine si asta fiind demonstrata de cuvintele jignitoare.Ce cauta un om ca tine(care jigneste) pe un blog ca acesta? Si daca chiar se intampla ceea ce este scris in acest articol, tu crezi ca esti unul special avand in vedere ca imediat arunci cu cuvinte murdare ?
      Acum ma adresez lui C.M...crede-ma ca nu sunt genul de persoana care nu crede in lucrurile astea...din contra nu m-ar mira nimic.Tot ce am scris a fost poate pentru ca m-am gandit...esti sigura ca acei galactici pe care tu i-ai vazut nu sunt altceva decat niste "dezinformatori" sa zic asa ?

      Ștergere
  3. Imi cer scuze ca postez din nou, dar cred ca acum am realizat ca Victor credea ca eu nu cred ca va fi o eclipsa de soare.Eu de fapt vorbeam despre energiile si celelalte lucruri care se pot intampla intre martie si septembrie.

    RăspundețiȘtergere