Totalul afișărilor de pagină

luni, 30 martie 2015

MATEI, 25 mart. 2015


Channeler: Suzanne Ward 
Traducerea: Const.Mihăilescu 
Isis; divizarea religii; terorismului, criminalității; cabala, Illuminati; Congresul SUA; flexibilitate karma lui; rujeolă, vaccinuri, autism; Putin, Obama; copaci. 

Cu iubitoare salutări din partea sufletelor aflate pe această stație spațială; sunt Matei.
Știm că, pentru unii dintre voi, este dificil să își mențină credința că Lumina va ieși victorioasă, din moment ce unele aspecte ale vieții voastre, printre care continuarea crizei, par nu numai a se prelungi dar și a se accentua. În lunile următoare, veți afla însă tot mai clar despre discuțiile care au loc în spatele ușilor închise și care vor începe să-și dovedească eficiența. Rezultatele acestor discuții vor fi primite de voi cu toată inima. În numele sufletelor aflate aici, eu sunt fericit să răspund întrebărilor și comentariilor primite de mama, inclusiv cele privind vizita reprezentanților familiei noastre celeste în America de Sud. În marea majoritate, preocupările cele mai mult exprimate au ca scop aducerea în „lumina reflectoarelor” a tuturor faptelor ocultate la nivel mondial. Lumea voastră ia atitudine din ce în ce mai pronunțată împotriva comportamentelor barbare din societate, evidențiindu-se necesitatea eradicării lor prin acțiuni viguroase, asupra cauzelor reale care conduc la invazii, răzbunare, bigotism, sărăcie și ignoranță.
Nu vă lăsați induși în eroare de propaganda celor care doresc să vă abată atenția de la adevăratele cauze ale evenimentelor care afectează negativ societatea umană. Acțiunile islamului, mai precis ale grupării Isis (nota C.M.: a nu se confunda cu zeița cu același nume), nu au nimic comun cu prevederile Coranului. Ei folosesc pasaje din această carte, scoase din context, pentru a „demonstra” că uciderea celor „necredincioși” este justificată și  ar reprezenta o cauză sfântă. Ideea generoasă de a se ajunge și generaliza la o credință în care să fie recunoscută Divinitatea Unică de către toate religiile, a fost repede pervertită de forțele întunericului și dogmele religioase slujite de foamea de putere și de lăcomie. Slujitori pervertiți în „ființe divin inspirate”, se dovedesc agenți ai dezbinării și urii, fiecare considerând că singura divinitate viabilă este cea pe care o reprezintă credința lor. (Dumnezeu, pentru creștini, Allah, pentru musulmani).
Ei bine, familia voastră universală nu poate opri calea pe care s-a angajat gruparea ISIS, cale care duce la moarte și la distrugere, deoarece ea nu este autorizată și nu are dreptul să intervină împotriva alegerilor liberului arbitru al componenților acestei grupări criminale. (Vă amintesc că singurul caz în care se poate trece peste alegerile liberului arbitru, conf. Decretului Creatorului, este cel în care cineva ar intenționa să detoneze focoase cu încărcătură nucleară). Desigur, în cele din urmă, prin creșterea vibrațiilor (ceea ce înseamnă inclusiv modificarea conștiinței) statul islamic și acțiunile la care se dedă, vor înceta. Până atunci, destul de probabil că ISIS va continua să-și manifeste comportamentul caracteristic densității a treia, la nivelul ei cel mai de jos. Stoparea acțiunilor acestei grupări va impune formarea unui corp militar suficient de puternic de către țările afectate direct, precum și de vecinii acestora, la care să se adauge anumite forme de asistență asigurată și de alte națiuni. Noi nu subestimăm puterea militară ISIS, care dispune de fonduri financiare importante și are o politică de recrutare care se bucură de succes în rândul anumitor categorii de ființe umane. Pe de altă parte, în pofida unei anumite extinderi teritoriale, noi constatăm că între factorii de conducere și decizie ai grupării au apărut disensiuni care se vor adânci.

Aș vrea să cunosc părerea lui Matei în legătură cu discursul lui  Gordon Duff, ținut la o conferință internațională în Damasc despre terorism:
Ceea ce se întâmplă în Irak și Siria cu ISIS nu este terorism ci pur și simplu CRIMĂ. Este actul criminal al Cabalei internaționale care a pus sub control și Congresul American. Duff a identificat Cabala Criminală ca având origine israeliană, subliniind, totodată, că metodele aplicate acum sunt mai sofisticate decât în trecut și ele s-au extins pe scară largă în lumea voastră.
Duff a explicat modul în care decizia Curții Supreme a SUA a făcut posibil ca un magnat israeliano-american al criminalității organizate, și care acționează acum din Macao, Sheldon Adelson, cumpere suficientă influență încât să poată deține controlul în ambele camere ale Congresului SUA. La ultimele alegeri a reușit să subordoneze Congresul SUA Sindicatului Crimei internaționale, specializat în traficul de ființe umane și în droguri.

Va fi eliminată cabala în acest an dacă se va instala o nouă guvernare?
În primul rând trebuie spus că denumirea de cabală este un termen comun dat grupărilor disparate dar aflate sub umbrela Illuminati și care au drept scop dominarea lumii. Nu este o forță strâns unită care să funcționeze ca o singură organizație. Mai de grabă ea reprezintă o rețea internațională care s-a înfiltrat în guverne, în sistemul bancar, în comerț, în corporații, în sistemul de educație, religie, mass-media, forțele militare, sistemele juridice și de justiție, sistemele de sănătate, industria de divertisment, agenții cu diferite profile și alte instituții aflate în umanitatea voastră, și care determină calitatea vieții pe Pământ.
Această rețea globală nu poate fi eliminată sau înlocuită printr-o singură lovitură. Destructurarea acestei colosale rețele cu mii de ramificații va putea fi realizată printr-un proces care necesită un anumit timp și un mare volum de muncă. În ultimele decenii, s-au făcut progrese foarte importante în acest sens și ele au dus la o continuă slăbire a puterilor Cabalei, în primul rând prin scoaterea la lumină a tuturor mașinațiunilor și acțiunilor bazate pe înșelăciune, corupție, crimă organizată. Procesul este în plină desfășurare și el va mai dura poate câțiva ani. De remarcat că sunt mulți slujitori al Cabalei care și-au schimbat modul de viață, felul de a gândi, prin procese de conștiință profunde care i-au ajutat să urmeze calea Luminii. Unii dintre ei au devenit chiar Lucrători în Lumină.

Pe măsură ce planeta voastră se mișcă spre niveluri din ce în ce mai înalte de vibrație, redutele Cabalei cad una câte una iar cei care o susțin caută locuri cât mai ascunse pentru a nu fi depistați de Lumină. Aceste refugii se vor găsi din ce în ce mai greu, finalul destructurării acestor rețele fiind inevitabil. 

Acționează ISIS sub control Illuminati? 

Nu, pentru că nu este necesar pentru Illuminati. Mințile întunecate se hrănesc cu energia fricii, iar acțiunile criminale ale ISIS și ale altor regimuri tiranice și grupuri creează o abundență de energie negativă, rezultată din teamă.

Ce crede Matei despre Casa Vorbitor Boehner (House Speaker Boehner) cea care l-a invitat pe prim-ministrul Netanyahu să se adreseze Congresului?
Este o chestiune pur politică și, după cum se menționează în mesajele anterioare, sufletele de pe această stație au o atitudine și un comportament apolitic. Deci, acționăm și ne manifestăm fără partizanate. În acest caz, suntem de acord cu părerea analiștilor voștri care interpretează invitația făcută lui Netanyahu ca o "palmă peste față" dată președintelui Obama care continuă negocierile cu Iranul în loc să ia măsurile dure (în opinia lor) pe care Netanyahu le-ar dori, ca de altfel și unii membri ai Congresului .
Unii membri ai Congresului sunt Illuminati ei înșiși și, prin intermediul fondurilor de campanie, șantaj, mită sau amenințări grave, controlează multe aspecte ale vieții americane. Un număr mic de congresmeni nu se află în ghearele Illuminati și, deocamdată, puterea lor de a face ceva este foarte limitată. De când a preluat mandatul, președintele Obama a tot încercat să înlăture influența Illuminati în Congres, pentru a nu polariza și mai mult societatea americană în câțiva bogați și o masă mare de pauperi.  Aparține Netanyahu Illuminaților sau belicozitatea sa decurge din responsabilitatea pe care o are pentru siguranța Israelului? 
El se plasează la vârful conducerii Illuminati, așa cum au fost și predecesorii săi. Amintiți-vă că în mesajele anterioare am menționat că Illuminații n-au servit niciodată interesele evreilor, indiferent unde s-ar fi aflat aceștia. În plus, Illuminații au instigat la crearea pogromurilor din Europa împotriva evreilor.
Folosind iudaismul sau sionismul ca justificare pentru acțiunile lor, Illuminații au păstrat mult timp starea de beligeranță și fierbere în Orientul Mijlociu, ducând o politică de discreditare a tuturor celor care nu erau de acord cu politica lor, etichetându-i ca persoane "anti-semite". 
Maeștrii în crearea stărilor de încordare și dezbinare, Illuminati au inițiat un program de etichetare a diferitelor curente religioase, forme de guvernare, teorii, filozofii și ideologii care să le servească interesele. De-a lungul anilor, societatea voastră a fost învățată cu grijă să ia în batjocură tot ce era în afara gândirii și principiilor ei.
Dar Netanyahu, într-adevăr, ia foarte în serios "siguranța Israelului". Cu mult înainte de 1948, data înființării Israelului de astăzi, intenția Iluminaților a fost să facă sediul lor în Ierusalim, de unde să se extindă în întregul Orient Mijlociu, la Vatican, Londra, New York City și Washington, DC.

Ce poate spune Matei despre "reevaluarea" relațiilor SUA - Israel, în sensul că, pentru a continua să primească sprijin financiar, Israelului i se cere să renunțe la persecutarea palestinienilor
Noi nu știm ce prevederi vor fi incluse în acea "reevaluare”. Ceea ce știm este că, nu vor putea exista relații normale, de cooperare și bună vecinătate între cele două părți, atâta timp cât  reprezentanții Iluminaților din guvern și din armata Israelului nu vor renunța la  pretenții și aroganță. Oricum, relațiile de beligeranță din diferite puncte ale planetei, au obosit umanitatea care-și dorește tot mai mult ca pe Pământ să existe pace și armonie. Lupta și nemulțumirile nu vor conteni până când „actorii” nu vor ajunge la concluzia că ceea ce a fost până acum este deja mult prea mult.

Mai mulți cititori și-a exprimat îngrijorarea cu privire la vaccinuri și controverse sunt în curs de desfășurare, cu privire la siguranța lor față de unele riscuri. Unul a întrebat: de ce doar câteva cazuri de rujeola au fost transformate într-o „urgentă necesitate de vaccinare”? 
Aceasta nu este o boala mortală! Din câte cunoaștem, nici unul dintre medicii voștri nu a insistat sau îndemnat lumea să se vaccineze pentru o astfel de boală. O boală ușoară care, de altfel, fusese declarată eradicată în SUA, ”a apărut” brusc. De fapt nimic nu mai poate mira dacă ne amintim că practica medicală (a multor cadre) face casă bună cu industria farmaceutică a producerii vaccinurilor. Practic: câtorva copii li s-au inoculat doze puternice de viruși ai rujeolei, selectați fiind copii cu sistem imunitar slăbit. Și, astfel, scopul companiilor producătoare de vaccinuri fusese atins. Cele mai vechi vaccinuri au fost dezvoltate de oamenii de știință ale căror scopuri au fost bine intenționate și salutare. Cu toate acestea, Illuminații au înțeles repede că folosind vaccinurile, se putea atinge unul dintre obiectivele lor criminale: eliminarea în masă a cât mai multor oameni.
În timpul ultimei jumătăți de secol, sau cam așa ceva, o varietate de viruși, obținuți în laboratoarele Illuminati, au fost răspândiți în lume, pe diferite căi, pentru a provoca pandemie; iar în mesajele anterioare am explicat de ce, în ultimii ani, toate aceste încercări au eșuat. [12 august 2014 mesajul are informațiile cele mai cuprinzătoare.]

 Este creșterea considerabilă a cazurilor de autism, legată de schimbarea în conștiință?
Deloc. Numărul tot mai mare de copii care au simptome similare cu autismul se datorează toxinelor din injecții, iar simptomele sunt exacerbate de poluanții din aer, apă, sol și produse chimice care se introduc în conservanții alimentari și în medicamentele alopate. Adevăratul autism, care este mult mai rar, este o alegere a sufletului de a avea acea experiență.

În ceea ce privește situația din Grecia, nu știm dacă noul guvern instalat poate aduce economia țării la parametri acceptabili, este probabil însă ca acest scop să nu fie atins prea curând. Severitatea situației economice a acestei țări seamănă cu a altora, care se confruntă cu probleme similare. Oricum, ea este un preludiu necesar inaugurării noului sistem economic global. Sistemul actual sălbatic și corupt, proiectat și manipulat de Illuminați, trebuie să se prăbușească pentru a face loc noului proiect, care se bazează pe metale prețioase. 
În spatele scenei se duc tratative și se fac progrese pentru a aduce la îndeplinire acest proces de tranziție care va reduce la minimum riscul de haos.

Poate pentru că suntem mereu bombardați cu știri false, uneori, acord credibilitate unor informații care nu merită.  De exemplu: este Putin un sadic, așa cum îl descrie o parte a mass-mediei? Obama și Putin se plasează la poli opuși?
Răspunsul la ambele întrebări este "nu", dar aceste situații legate strâns cer o explicație.
Ambii președinții se confruntă cu situații naționale grave, care în mare parte sunt consecințe ale activității Illuminati, dar vina cade pe președinții ale căror acțiuni, de multe ori, îi cataloghează fie ca "prea slabi" sau "prea agresivi".

Ambii lideri folosesc retorica politică pentru a arăta că ei și poporul lor dețin puterea și hotărârea de a-și menține și întări rolul internațional pe care-l dețin. Nici Putin, nici Obama nu doresc precipitarea unui conflict, din diferite motive: economic, social, geo-politic etc. Niciunul dintre ei nu dorește un război intern în plus: cel al lipsei locurilor de muncă și imposibilității salarizării, adică o revoltă a populației. Ei încearcă să obțină pacea și stabilitatea mondială, stabilitatea economică, precum și eliminarea bolilor, sărăciei, criminalității și corupției.

Un cititor din Spania a scris despre copacii din Madrid. Mamă, te rugăm să redai esențialul din emailul lui și răspunsul pe care i l-am dat.
"Un număr foarte mare de copaci din orașul nostru s-au îmbolnăvit brusc, fără a exista un motiv observabil. Doi dintre acești copaci s-au prăbușit anul trecut, ucigând 2 persoane, Ca urmare, Consiliul Local intenționează să taie mii (până la 20%) din copacii din unele zone.”
Suzanne: "Același tip de informație l-am mai primit de la încă trei persoane diferite. Un răspuns a venit de la ghizii spirituali: „ Madridul suferă un atac energetic prin care copacii lipsiți de vitalitate sunt deconectați de la sursa de viață. Următorul pas va fi cu ființele umane. Mulți oameni spunMadridul este un punct central iar ceea ce se întâmplă aici are multe consecințe la nivel național și internațional. Facem apel la cei care ne pot ajuta prin meditații, consacrări și binecuvântări pentru însănătoșirea copacilor din acest oraș.”  
_____________________
 "Matthew a spus că nu a avut cunoștință de această situație și va vorbi cu colegii din Nirvana. Aceștia i-au comunicat că, în înțelegere cu Gaia, acum aproximativ 10 ani în timp liniar, copacii în cauză s-au oferit voluntar pentru a absorbi negativitatea provenită în principal din gândurile de frică, sentimentele de frustrare și stres ale locuitorilor acestui mare oraș. Efectul a fost o îmbunătățire a energeticii orașului, cu prețul slăbirii puterii de viață a acelor copaci. 
 Ei și-au dat de bună voie viața pentru a ajuta planeta și umanitatea. 
Cândva omenirea va înțelege interconexiunea tuturor formelor de viață de pe planetă, sprijinul pe care și-l acordă, uneori, sufletele, indiferent că ele trăiesc într-o ființa umană, într-un animal sau într-un copac. Numeroase sunt contribuțiile pe care le aduc sufletele din regnul vegetal sau animal, pentru însănătoșirea planetei. "
Matei: Mulțumesc, mamă! Fiecare formă de viață de pe Pământ este un aspect al unui organism sinergic și complex și toate au un rol important. Nenumărate suflete, cu înțelepciune antică, se regăsesc întruchipate în copaci și se expun pentru a servi nevoilor tuturor celorlalte forme de viață. Cei mai falnici copaci pot găzdui conștiință la nivel înalt care protejează solul planetei și viața.
În viitor societatea voastră va ajunge să înțeleagă și să onoreze copacii pentru serviciile lor inestimabile
Noi prețuim la cel mai înalt nivel strădania acelor oameni care luptă să salveze pădurile și educă populația cu privire la importanța efortului de a împiedica exploatările forestiere din porniri de îmbogățire.
Ființele luminoase din acest univers aplauda atitudinea acelor oameni care înțeleg din ce în ce mai bine că noi toți una suntem..
SURSA: matthewbooks.com

4 comentarii:

 1. ...cate un adevar frant si cate trei dezinformari....specialitatea lui matei iar mamica face bani pe seama prostilor...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ....zise ignorantul.., a cărui prostie dă pe-afară.
   Victor.

   Ștergere
 2. mai traim si noi pe langa voi desteptii de aia traim asa de bine...

  RăspundețiȘtergere
 3. Corect ! Anonim ...1 aprilie.

  RăspundețiȘtergere