Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 12 februarie 2015

Rezumat should: Adamus: Deci, sa incepem cu sfarsitul!


Eu sunt cel ce eu sunt, Adamus cel suveran.
Sa incepem cu sfarsitul. 
(Cineva din public ii ofera lui Adamus un platou cu un sandwich cu ton, muraturi si chips-uri din cartofi.)
 Adamus: pentru moi? (rasete) Vom reveni peste o ora.(incepe sa manance sandwich-ul)
Ah, mancarea umana!
Deci, sa incepem cu sfarsitul. Aveti multe reziduuri energetice. Sunteti ca un geam murdar. Dar voi v-ati obisnuit sa vedeti prin acest geam murdar. Sunteti murdari.(rasete) Ati facut multe eliberari ani la rand. Si nu v-a fost usor. Exista un fel de confort cand aveti acele rani si vinovătii pentru ca puteti fi o victima.
Acele reziduri inca mai atrag acele tipare care se tot repeta in viata voastra. Fiecare dintre voi v-ati jucat cu intunericul. Este senzual. Exista multa putere in intuneric.
Dar voi ati crescut si ati realizat ca nu mai aveti nevoie de putere. Vom elibera rezidurile intr-un merabh fara efort. Va puteti relaxa in iluminarea voastra aici in acest spatiu sigur.
E o dinamica diferita azi, aici. Vom lăsa acea lumina, acea karismă sa straluceasca.
Daca nu veti lăsa acea lumina sa straluceasca anul acesta, va fi foarte neconfortabil pentru voi. Faceti-o sau veti fi lichidat.(rasete)
Sa respiram.
Ati putea spune ca deja am facut eliberarea. Acele reziduuri vor atrage aceleasi experiente vechi. Sa ne plasam constiinta in curatarea reziduurilor. Ceva s-a schimbat in camera. Deja ati eliberat reziduurile. Deja s-a intamplat. Si nu a trebuit sa mergem linear pentru asta. Totul vine la voi. Puteti permite?
Inainte de plecarea lui Tobias, apropos, Sam e mult mai activ in activitatile Cercului Crimson.
Tobias mi-a spus: Saint Germain, intr-o zi vei invata sa iubesti shaumbra asa cum o iubesc eu. Si el chiar va iubea. Cand mi-a spus asta m-am emotionat. Apoi v-am simtit. (rasete)
Stiam ca vom avea timpuri bune si timpuri dificile. Voi ati trecut prin tot ce se putea trece, ati fost abuzati si ati fost abuzatori la toate nivelele.
Stiam ca va trebui sa folosesc toate uneltele de care dispun. Am inceput sa lucram impreuna si am realizat ca sunteti foarte dedicati iluminarii voastre. Stiam ca orice as fi spus, voi ati fi pus in practica doar ceea ce ati fi simtit ca vi se potriveste.
Si am invatat sa va iubesc mult si am un respect foarte mare pentru fiecare dintre voi. Ar fi mult mai usor pentru voi sa muriti, sa-i lasati pe altii sa continue munca aici, dar nu ati facut asta.
Acesta e anul realizarii la nivele diferite.Asta nu inseamna ca veti sti totul, nu asta este iluminarea. Dar veti avea sclipiri. Astfel veti sti ca se poate si se va intampla inca o data si inca o data. Va puteti plimba pe planeta ca maestru si trai viata ca uman. Ati facut toate cursurile, ati trait toate suferintele. Realizarea ca Noul Pământ poate fi aici. E anul realizarii intr-un fel în care nu va asteptati. Se poate intampla oriunde, oricand. Constiinta e acolo unde va plasati realizarea. Constiinta e o experienta. E dincolo de cuvinte.
In acea experienta veti descoperi lucruri despre voi care sunt glorioase si veti realiza ca acel ceva a fost intotdeauna acolo. In acel moment al realizarii veti spune: stiu ca a fost intotdeauna acolo, poate in umbra.
Sunteti voi, voi cei uimitori. „Ce ma impiedica sa vad asta? De ce nu am permis?”
Pentru ca sinele realizat a permis sinelui uman sa se exprime doar de dragul experientei. A fost o separare artificiala. Veti avea aceasta experienta pentru ca sunteti pregatiti. De asemenea, sunt si dificile pentru ca veti simti ca sunteti trasi in constiinta de masa. 
Veti dori sa repetati acea experienta.
Odata ce gustati acea libertate e greu sa va intoarceti la limitare.
Sa spunem ca aveti experienta la pescuit. Apoi va intoarceti acasa si sunteti deprimati. Si ce faceti? Va intoarceti în ziua urmatoare pe lac.
Si va intrebati: unde e realizarea mea?
Nu o puteti recrea. Odata ce se intâmplă este acea cunoastere interioara ca e acolo, e reala. E atat de reala! Respirati si permiteti.
Aceasta parte din mine a fost intotdeauna acolo. Aceasta realizare face o spirala pana la sinele divin si inapoi. De la un anumit punct va ramane acolo.
Veti avea un zabet tampit pe fata. Maestrii ascensionati au mereu un zambet tampit pe fata.(rasete). Pentru ca ei pot. Puteti, in continuare, sa va jucati de-a limitarea pentru ca acum stiti ca nu sunteti. E doar o joaca a constiintei. Va imaginati cum e sa va jucati si sa nu ramaneti blocati? Sa respiram.

Acum am ajuns sa va iubesc mult. Daca nu incepeti sa realizati acum, ori veti pleca dincolo dezgustati, ori voi pleca eu. Daca nu veti avea acea realizarea pana anul viitor. pana la ziua sfantului Valentin, eu voi pleca pentru ca nu simt ca mi-am facut treaba, ca nu v-am batut destul. Ok, nu toti, doar 5.(rasete)
Linda: si cum arata plecarea ta?
Adamus: uite asa: stingeti luminile si internetul.(rasete) Nu sunt un maestru care pariaza decat daca stiu sigur ca voi castiga. Eu nu sunt un prezicator, eu sunt deja acolo.
14 februarie 2016: Adamus a facut o treaba minunata(rasete). Voi credeti ca viitorul e ceva ce inca nu s-a intamplat. Căcat!  Deja s-a intamplat. Aduceti viitorul aici, acum. Acesta e anul constiintei.
Asta e valabil pentru fiecare an. De ce? Doar pentru ca asa am spus eu si voi. Oriunde vă puneti constiinta, realitatea s-a creat. Realitatea se creaza pentru ca constiinta voastra e acolo.
Daca spuneti ca acesta e anul reusitei asa va fi pentru că constiinta voastra e acolo. Cum credeti ca s-a creat Pământul?
Aveam nevoie de un loc unde sa ne jucam. Sa ne plasam constiinta in acest loc ciudat. Nu a fost nevoie de nici o energie, de nici o putere sau ingeri, dumnezeu; doar cativa dintre noi care au vrut o aventura.
Si, nu mi-a luat 7 zile, mi-a luat doar 6 zile si in a saptea m-am odihnit.(rasete). Si apoi ne-am detasat. Aici au oamenii probleme, in detasare. Va plasati constiinta in ceva, apoi trebuie sa va detasati pentru a elibera creatia. Ati creat ceva si e frumos, apoi va dati la o parte si priviti cum continua sa se expandeze.  Imaginatia si creativitatea continua sa se expandeze multidimensional.
Cele mai mari picturi ale lumii contin blesteme si magii negre. Un creator creaza ceva, orice. E bine sa va admirati propriile creatii dar apoi sa va detasati. Creatia vrea sa se exprime pana la creator, e fara limite, va continua sa creasca.Orice faceti e o creatie. Dintr-o data sunteti un creator constient. Ceea ce se va intampla la sfarsitul zilei deja s-a intamplat inainte de inceputul zilei. Voi, in general, va luptati toata ziua pentru a ajunge la sfarsitul ei.
Incepeti ziua spunandu-va si simtind: EU EXIST. Uau, sunt un creator.
Pare simplu. O faceti o data, apoi uitati. De ce? Stiti câta energie si constiintă consumati pentru rezolvarea problemelor voastre? Cam 60-70% din timp oamenii si-l petrec rezolvand probleme.
Doar spuneti : eu exist. Simtiti acea realizare: eu exist. Voi, de fapt, nu vreti sa scapati de probleme. E destul de distractiv. E un fel de abuz asupra propriei personae, si apoi va felicitati pentru ca ati rezistat.
V-ati oprit vreodata sa va intrebati de ce aceste probleme se tot repeta? Cate vieti ati avut aceleasi probleme?
Asta se poate schimba intr-o secunda;.unii oameni nu doresc constientizare. De ce? Pentru ca vor putere, se tem de schimbare, au frici.
Se intreaba infricosati: ce se va intampla daca va trebui sa ma uit la mine?

Pe o scara de 1 la 100, unde credeti ca se afla constiinta umana? Dupa milioane de ani de evolutie, unde este?
Public 1: 25.
Public 2: 10.
Public 3: 2.
Public 4: 5.
Public 5: 18.
Public 6: 30.
Public 7: 35.
Public 8: 40.
Public 9: 100, pentru ca suntem deja aici acum.
Adamus: nu mai astept pana la anul, eu plec acum.(rasete)
Public 10: 3.
Adamus: sunt surprins ca nici unul dintre voi nu a spus ca nu conteaza.
Numarul meu e 26. Cat va dura pana constiinta umana să ajunga la 60? Cat va dura daca dupa milioane de ani sunteti abia la 26?
Nu va mai dura milioane de ani pana sa ajunga la 50; poate 10 ani.
Constiinta voastră e cam joasa. Dar acum se va accelera rapid.
Vor fi probleme. Vechile sisteme nu se vor putea adapta.
Ceva interesant s-a intamplat in constiinta voastra. Maestrii ascensionati sunt acum copiii de 3, 4, 5 ani. La fiecare luna plina puteti intra in acea camera cu maestrii ascensionati si sa fiti cine sunteti. Ei vin aici la intalnirile noastre. Voi vreti sa va realizati Eu Sunt-ul, iar ei vor sa-si realizeze umanitatea. Ei sunt aici. Sa respiram si sa simtim acesti maestri ascensionati!
Numarul 26 al constiintei pe planetă e tavanul de sticla a lui Dumnezeu, e ceea ce tine lucrurile sub presiune.
Mie nu imi e frica de Dumnezeu pentru ca eu sunt propriul meu dumnezeu la fel cum sunteti si voi.
O parte din reziduuri e… Dumnezeu. Dumnezeu nu e  mai mult decat constiinta de masa. Acel dumnezeu nu exista.
Cei mai credinciosi oameni sunt cei care au cele mai mari indoieli, nu stiu cine e Iisus, ce e Dumnezeu.
In indoiala lor ei devin cei mai mari judecatori ai celorlalti. Ei vorbesc despre Dumnezeu dar nu il simt, nu l-au experimentat. Cum ar fi sa fiti cel mai mare aparator al placintei cu mere dar sa nu o fi gustat niciodata? Nu ar fi frustrant?

Umanii il plaseaza pe Dumnezeu undeva in exterior, o forta exterioara. E undeva, ceva necunoscut. Dar acest grup de aici are capacitatea de a-l pune aici in interior. Asta inseamna iluminarea in corp.
Adamus, ce e Dumnezeu, mă putețI întreba? E constiinta. Dumnezeu e doar Eu Exist. Oamenii ar prefera sa il intalneasca pe Satan decat sa treaca de acel tavan de sticla al lui Dumnezeu pentru ca asta le-ar strica toate sistemele de credinte.
Permiteti energiilor magice sa curete reziduurile religioase, sa dizolve propriul tavan de sticla despre Dumnezeu Acel tavan artificial vă face sa va simtiti comprimati, limitati. Sa respiram.
Acesta e un merabh de curațare. Nu trebuie sa faceti nimic. E ca atunci cand mergeti la spalatoria auto. Lasati energia sa va serveasca. Constiinta e atat de frumoasa! E ca un ritm interior: eu exist, eu sunt.
De aici vine creatia. Cand acea constiinta e ignorată, acea viata e dificilă. Atunci oamenii repeta aceleasi experiente cu aceiasi oameni viata dupa viata. Aveti o constiinta obscura. Dar in momentul in care alegeti, cand constientizarea e plasata constiinta, totul incepe din nou sa se expandeze.
Lasati curatarea sa se intample. Si totul se intampla. Oamenii evita constientizarea. Poate ca e prea dureroasa.Ei cred ca doar daca se gândesc asta inseamna că si traiesc.
Nu exista multa viata in gandire. Acolo unde va plasati constiinta se naste viata. E atat de simplu. În celelalte 30% din timp va creati probleme noi, 70% din timp sa le rezolvati. Fiti in constientizarea constiintei voastre. Unde e constiinta voastra va veni si viata, viata reala, creativă. Aveti oportunitatea de a va observa creativitatea. Doar sa faceti ceva din nimic .A va aduce constiinta unde nimic nu exista. Aduceti constiinta in viata voastra. Creatia voastra continua sa se expandeze cantand inapoi la voi. E uimitor. Acele creatii continua prin timp si spatiu.
Cum ar fi ca tot ce ati creat vreodata sa poata reveni la voi in fericirea de a fi? Sa le puteti simti? Multe vise ale voastre sunt creatii. Dumnezeu apartine interiorului vostru.
Spiritul, Sursa, cel Creativ, cel Etern, Eu Sunt apartine interiorului vostru. Constiinta poate intra in orice si poate crea viata. Daca constiinta voastra e că Dumnezeu e in voi, atunci asa este. Sunteti voi si amuzant e ca asa a fost intotdeauna. Il aducem pe Dumnezeu inapoi in voi. Respirati.
Totul e bine in toata creatia.
http://alessandragrigorescu.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu