Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 2 decembrie 2014

AVANTAJELE LINIȘTII.


Mesaj de la Consiliului Superior din Orion


(30 nov. 2014; channeler Holly Hawkins Marwood)

Traducere Const. Mihăilescu


Salutări, Dragilor. 
Suntem Consiliul Superior din Orion.
Mesajul de astăzi se referă noțiunea de liniște și importanța ei în viața fiecăruia dintre voi.

Holly
De felul în care se derulează viața voastră, pe măsură ce nivelul de cunoaștere crește, depinde locul pe care-l puteți ocupa  pe scara evoluției, a exprimării totalității voastre. Modalitatea în care deveniți capabili să răspundeți provocărilor depinde de capacitatea voastră de a vă plasa într-o zonă de liniște, care să vă permită să abordați tot mai multe dintre aspectele schimbării mai cu seamă în perioada aceasta de tranziție.
Mulți dintre voi interpretează liniștea ca pe o stare de meditație, și aceasta este un adevăr, cu mențiunea că meditația profună este o fază avansată a stării de liniște. Liniștea presupune ieșirea ființei dintr-o stare de activitate și trecerea într-o zonă de espectativă. În starea de liniște nu mai este implicat verbul „ a face” dar implică starea de veghe, nu de trecere în starea de somn. De asemenea, „liniștea” exclude expedierea minții (intelectului) într-o stare de gol, de vid. Când te plasezi în „liniște” devii obsevator neparticipant și neimplicat în scenariile pe care mintea ți le derulează. Ești numai un spectator care nici măcar nu reacționează volitiv, într-un sens sau altul. În asemenea situații este obișnuit ca subiectul să aibă unele trăiri, unele stări emoționale care însă nu sunt consecințe ale dorinței și intenției de a se implica. De la observatorul amplasat în starea de liniște, nu se așteaptă să reacționeze într-un mod anume.
De ce aducem în discuție această idee de liniște? Pentru că energia liniștii vă apropie foarte mult de sarea de EU SUNT. Aceasta ajută ființa să se extindă dincolo de limitele pe care activitatea cotidiană i le impune. În plus, energiile benefice ale universului sunt prelevate de ființă, creându-se posibilitatea unei revigorări și chiar a unei vindecări în corpul vostru total. De fapt, liniștea (cu aspectul ei avansat, meditația) este unul dintre cele mai eficiente metode de vindecare, căci energiile către care se deschide ființa au frecvențe înalte care vă compatibilizează cu domeniile vibraționale ale dimensiunilor superioare. Când intri într-o stare de meditație, te conectezi la un generator inepuizabil de energie universală. Deși, în timpul meditației, ființa voastră se deconectează de mediul înconjurător, nivelul de cunoaștere și înțelegere a tot ceea ce vă înconjoară crește și capătă noi valențe ale unei mai profunde înțelegeri a legăturilor nevăzute dar infinite nu numai cu exteriorul imediat dar și cu universul îndepărtat. Este deci interesant de observat, paradoxul că, izolarea pe care o aduce meditația este doar una aparentă, strict materială, căci ființa totală a subiectului devine amplu conectată la rețeaua informațională universală. În fapt, în timpul meditației, câmpul vostru energetic (aura) se extinde dincolo de dimensiunile obișnuite (la omul obișnuit, cca 1m de suprafața corpului fizic).
Tocmai acest câmp energetic este cel care prelevează înformațiile din univers. 
Exercițiul periodic (zilnic, dacă se poate) ajută la perfecționarea relaționării cu ceea ce vă înconjoară, și poate extinde aura oricât de mult. Perfecționarea senzorilor energetici crește sensibilitatea percepției, simțul de anticipare, intuiția dând posibilitatea corpului fizic să reacționeze în timp util, în caz de necesitate. Prin această practică deveniți mult mai adaptați la condițiile mediului în care existați și mai conectați la realitățile sistemului în care ați ales să vă desfășurați experiențele.
Acceptarea și practicarea stărilor de liniște în viața voastră vă permite începeți utilizarea energiei universale în diversele scopuri, necesități ale ființei voastre totale. Până la urmă, energia universală va înlocui din ce în ce mai mult hrana voastră materială din care extrageți energie (Nota C.M.: de altfel, este cunoscut că noi ne hrănim în principal cu energia universului, „prana”, fără de care niciun organism nu ar putea supraviețui). Pe măsură vă veți crește frecvența de vibrație și veți accede la dimensiuni superioare, hrănirea corpului cu energie extrasă din materie se va diminua, de la un anumit nivel în sus, renunțând la acest mod de hrănire, caracteristic dimensiunilor inferioare. (Nota C.M.: de ex., cei din Nirvana se hrănesc obișnuit cu energie, doar ocazional materializând hrana pe care o aveau pe Pământ, și asta pentru a retrăi stări și sentimente pe care le aveau când erau în corp fizic).
Important este că prin practica meditației vă puteți crește abilitățile de a trăi în dimensiuni superioare, mai elevate, pregătindu-vă ființa pentru condițiile pe care le veți întâlni atunci când veți ascensiona în dimensiunea a 5-a. O asemenea practică vă va ușura mult acomodarea și va grăbi pregătirea ființei voastre totale pentru existența permanentă în aceste dimensiuni.
De fapt, avantajele pe care le aduce practica meditației sistematice sunt diverse și multiple, printre ele enumerând, în afara celor amintite mai sus, ușurința și rapiditatea de a răspunde provocărilor, găsirea soluțiilor celor mai adecvate în diverse situații, creșterea frecvenței sincronicităților, îmbunătățirea „stării de bine”, creșterea dorinței și plăcerii de a trăi, evitarea accidentelor de orice fel, înlăturarea oricăror stări de boală etc. Apar, de asemenea, din ce în ce mai multe momente (care, până la urmă se permanentizează) în care ființa ȘTIE, deși nu-și amintește să fi studiat cândva o anume problemă.
Fiți binecuvântați!
Noi suntem Consilul Superior din Orion

SURSA: http://www.akashahealingstudio.com/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu