Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 10 noiembrie 2014

SaLuSa, 7 nov. 2014


Channeler: Mike Quinsey  

Traducere Const.Mihăilescu


Există multe lucruri care se întâmplă la nivelurile superioare de autoritate, adică acolo de unde este monitorizată și ținută sub control viața voastră de zi cu zi; și aceasta se obține prin multiplele modificări care au loc la nivel de frecvență. Aceste modificări intră în gândurile voastre și vă influențează comportamentul determinându-vă să acționați în funcție de noile standarde pe care vi le impuneți. Modificările despre care vorbim sunt în concordanță cu principiile Noii Ere care a început acum să fie edificată pe planeta voastră. Schimbări profunde și majore au loc la nivel existențial uman, modificări care se obțin prin anumite procese de purificare și curățare a tot ceea ce s-a clădit pe baza vechilor energii. 
 În acest amplu proces pot apărea stări de confuzie, indecizie, lipsă de claritate, manifestări proprii ființelor care nu au depășit un anume nivel de conștiință și conștientizare. Aceste ființe nu sunt, în general, conștiente de evoluția fenomenelor și evenimentelor în care sunt destul de implicate. Se întâmplă ca unii să creadă că lumea lor se prăbușește, percepția fiind că nu mai au repere care să-i ghideze în programul de viață. Totuși, înaintarea se produce și ei constată că, de fapt, nu au pierit ci, dimpotrivă, au depășit o zonă întunecată, după care s-au trezit că acum totul pare mai promițător, mai încurajator. Dragilor, voi întroduceți o nouă perioadă în evoluția voastră, constatarea fiind că strânsoarea vechilor paradigme începe să slăbească și se face loc noilor principii de viață, mai bogate, mai ample și mai conectate la lumile universului.            
În scurt timp va deveni evident pentru majoritatea dintre voi există un Plan Divin care se înfăptuiește și care vă implică, ca și cum ar fi un flux ce vă încorporează într-o amplă și gigantică mișcare. Fără a conștientiza, vă îndreptați spre edificarea Noii Ere.
Noi cei din Comandamentul Galactic vom scoate din ce în ce mai mult în evidență ceea ce se întâmplă, până când voi veți cunoaște tot ceea ce estre necesar. Înainte ca acestea să se producă, vom ajuta să punem în evidență diferitele modificări, inclusiv programul NESARA care va constitui ceea ce voi spunețicireasa de pe tort”. Suntem pe deplin pregătiți pentru a ne juca rolul care ne revine, și așteptăm cu nerăbdare să contribuim la înfăptuirea modificărilor necesare, care vor aduce cu adevărat în viața voastră acele beneficii anticipate de programul New Age.
Apoi, veți putea vedea cu din ce în ce mai multă claritate grandiosul tablou din care faceți și voi parte și veți înțelege enorma manipulare la care ați fost supuși de forțele întunericului, de-a lungul multelor milenii. Ați fost ținuți captivi într-o urzeală diabolică în care vi s-a refuzat accesul la progres tehnologic, social și spiritual prin manipularea propriului vostru liber arbitru. În tot acest timp ei v-au folosit pentru binele și bunăstarea lor de grup sau personală. Acel moment va fi cel al izbăvirii voastre și condamnării definitive a întunecaților și slugilor lor credinciase.

Perioada actuală din viața a miloane de oameni este deosebit de dificilă deoarece ei au ales să trăiască ultimele încercări dure sub controlul întunecaților. Cu toate acestea, o parte din ei se află spre încheierea perioadei karmice, motiv pentru care aceste suflete și-au ales perioada și locul cele mai potrivite pentru a experimenta cele mai oportune evenimente care să-i ajute să depășescă condiționările karmice și să iasă din circuitul veții și al morții.

Există multe oportunități prin care ființele umane pot să-și manifeste grija și iubirea față de ceilalți care, altfel, ar putea trece pe lângă aceste evenimente, fără acea implicare care le poate ajuta să evoluieze mai rapid. Dragostea și înțelegerea sunt foarte necesare în această perioadă de transformări radicale, evitându-se situațiile de descurajare și abandonare. Amintiți-vă că toți sunteți una cu Dumnezeu-Tatăl iar acesta este un motiv suficient care să vă convingă de necesitatea iubirii aproapelui. Este dificil ca la acest stadiu toată lumea să înțeleagă și să fie convinsă de acest adevăr. Nu este însă prea departe momentul în care fiecare suflet va fi convins structural de acest adevăr universal. Saint-Germain lucrează de eoni pentru acest moment al schimbării.

Toate sufletele sunt la fel de iubite de către Creator, chiar dacă nivelul lor de evoluție este diferit la acest moment. Este cert însă că s-a accelerat mereu ritmul în care evoluiază sufletele, tendința fiind de micșorare sau anulare a diferențelor evolutive. 

Voi deveniți treptat mai conștienți de adevărul a ceea ce se intamplă in jurul vostru. Conștiința voastră se extinde și va continua să o facă, până când va ajunge la un nivel care să vă permită Ascensiunea. 
În baza decretelor Creatorului, ființele superioare și-au mărit implicarea în ghidarea voastră, ceea ce a făcut ca foarte mulți dintre voi să găsească resurse și posibilități care, deși le erau la îndemână, nu le percepeau importanța și utilitatea.
Voi puteți fi asemănați cu tinerii care se pregătesc pentru absolvirea cursurilor, moment în care li se vor recunoaște capacitățile și li se va schimba statutul. Niciodată acest moment nu a fost mai important și mai apropiat pentru ființa care sunteți. Momentul recunoașterii noului vostru statut va corespunde cu cel al înălțării voastre în dimensiuni superioare. Pe măsură ce nivelul vibrațional necesar va fi atins, fiecare suflet va excede perioada de pregătire, devenind gata de ascensionare în grup sau individual.  
În ceea ce ne privește, așteptăm cu mare nerăbdare momentul acela rarisim al înălțării voastre. 
Important pentru voi este să aveți credință, să nu acceptați momentele de descurajare și abandonare. Rămâneți concentrați pe acest obiectiv măreț al evoluției voastre colective și individuale. Sunteți în perioada exigențelor sporite și exactitățiilor maxime. Optimismul și certitudinea înălțării trebuie să vă însoțească permanent, indiferent dacă anumite evenimente din viața voastră personală sau colectivă par a nu fi în concordanță cu acest deziderat.

Influențele exterioare asupra vieții voastre se vor estompa până la nivelul la care ele vor deveni insignifiante. Tot ce se întâmplă în jurul vostru este menit să vă accelereze evoluția nu să vă obstrucționeze. Numai că trebuie să aveți totală încredere în acest proces. Amintiți-vă mereu că nu ați fost și nu veți fi niciodată singuri.

La sfârșitul acestui ciuclu cosmic fiecare suflet se va afla exact în locul care-i oferă cele mai bune oportunități, cea mai grandioasă perspectivă posibilă stadiului dezvoltării la care a ajuns. Pe măsura cunoașterii și acumulărilor voastre, oferiți ajutorul vostru dezinteresat celor care au nevoie de el. O puteți face prin sprijn material sau spiritual. Meditați și trimiteți binecuvântări celor aflați în suferință și celor care aspiră sincer să-și accelereze evoluția. Pentru efortul depus,pentru grija manifestată pentru altul, fiecare suflet va primi, la sfârșitul ciclului, un bonus.

Chiar dacă o anumită perioadă din existențele voastre, evoluția v-a fost încetinită, pe total, ați obținut un progres semnificativ, care va contribui mult la plasarea momentului și punctului din care veți lua sau ați luat startul. 
S-a apropiat mult momentul în care se va produce saltul cuantic programat de multă vreme. Mulți dintre voi sunt gata să se înalțe și să acceadă în dimensiuni superioare, puțini dintre voi fiind dintre cei care nu o vor face acum și își vor amâna evoluția. 
M.Q
În final, vă spunem că mai dispuneți de un timp relativ scurt, în care vă veți mai petrece existența în această dimensiune inferioară (sau de trecere).

Eu sunt SaLuSa de pe Sirius, vocea care menține legătura între voi și Comandament.  Aveți încredere că tot ceea ce se întâmplă neplăcut în jurul vostru sau în voi este pasager, inevitabil și purificator.

Finalul va fi cu siguranță un succes al umanității planetare deoarece totul face parte din Programul Divin al ascensionării și regăsirii voastre în marea familie universală.

Vă las cu binecuvântările și dragostea mea dintotdeauna,

SaLuSa.

Un comentariu:

  1. Ii multumim Salusei pentru incurajari, pentru ajutorul acordat si pentru asistenta celor de pe Sirius.Ii multumim. de asemenea. si lui M,Q, si celui care traduce mesajele de la Salusa si ni le face cunoscute.Avem mare nevoie. Sa avem parte de multa lumina, iubire si pace.

    RăspundețiȘtergere