Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 12 octombrie 2014

SaLuSa, 10 oct.2014


(10 oct. 2014; channeler Mike Quinsey)
Traducere Const. Mihăilescu


Urmărim cu maximă atenție și satisfacție progresul multora dintre voi, cei care suntenți pe deplin angajați în efortul de a obține creșterea continuă a vibrațiilor ființei voastre, care să vă transporte în nivelurile superioare.
După cum v-am informat anterior, creșterea vibrațiilor într-un ritm accelerat, până la punctul Ascensionării nu trebuie să fie văzută ca un eveniment separat. Creșterea continuă a vibrațiilor va duce la crearea unui corp pe bază de cristal, cu toate avantajele care decurg din această transformare. Prin propriile voastre eforturi și alegeri, veți putea crește și aduce armonie si echilibru în ființa voastră.   
În mod clar nu toate sufletele vor fi capabile să atingă acum un asemenea nivel ridicat, dar este tot atât de sigur că strădania lor permanentă îi va apropia de realizarea acestui deziderat. Deja mulți dintre voi dețin controlul asupra evoluției în care s-au implicat total. Vă încurajăm să rămâneți complet concentrați pe obiectivul vostru, mai ales în acest moment foarte imporatnt, când aveți mari oportunități de a vă accelera evoluția.

Există mereu riscul ca unii dintre voi, trăitori în mijlocul unor popoare, să fie implicați în evenimente locale sau regionale în care, în anumite circumstanțe, să apară stări de beligeranță. Chiar și în asemenea cazuri, evenimentele care apar pot fi depășite, dacă cei aflați în această situație își vor păstra concentrarea și echilibrul.  Fiecare dintre voi poate fi un element stabilizator, un făuritor de pace și împăcare, evitând să se ralieze unor grupări revendicative. Unii dintre voi își pot folosi însușirile de vindecător pentru a tămădui pe cei aflați în suferință. 
În această perioadă crește, de asemenea, puterea de autovindecare, efectele fiind proporționale cu credința în puterea voastră de a crea evenimente. Din ce în ce mai multe ființe umane vor constata că organismul lor intră într-o perioadă de "întinerire", fără tratamente speciale, altele decât propria credință și determinare. Aceasta va fi valabil indiferent de vârsa la care au ajuns subiecții. Fiți atenți la schimbări, observați tendințele și preferințele corpului vostru, în special ale inimii voastre. În cele din urmă, toate sufletele își vor găsi nivelul corect care le este necesar pentru ca ei să-și continuie progresul și evoluția.
Pentru multe suflete acest ciclu al transformărilor se va încheia cu nevoia lor de a experimenta încă o vreme vibrațiile mai joase. După ce lecțiile necesare vor fi fost învățate, acele suflete vor trece la faza următoare, superioară ca nivel de conștiință și vibrație care-i va conduce mai aproape de tărâmurile Luminii. 
 În prezent, mulți dintre voi sunteți doar un punct mic de lumină, care însă se va extinde rapid, pe măsură ce veți face alegerile cele mai potrivite. În cele din urmă, fiecare dintre voi va deveni o ființă imensă de lumină; dar, pentru moment, este suficient să spunem că abia ați început această călătorie.
Între timp, majoritatea dintre voi și fiecare în parte se va orienta cu o anumită nerăbdare spre unele momente interesante care să-i ofere tipurile de experiențe cele mai necesare momentului. 
Unii dintre voi veți găsi, având chiar o anumită preocupare în acest sens, că este oportun să vă întâlniți cu familia voastră „din stele” și chiar să vă doriți să reveniți pe planeta voastrră de origine. De fapt, nu mai este chiar atât de mult până când marea majoritate dintre voi va avea posibilitatea de a face călătorii interplanetare, în această galaxie sau în altele. Dorința ființelor, inclusiv a celor umane, de a explora și de a participa la misiuni de cunoașterea a altor lumi este imensă și face parte din caracteristica lor generală.Viitorul este acela pe care vi-l veți alege și vi-l doriți.
Unii oameni de pe Pământ au un anumit grad de curiozitate cu privire la scopul lor de a fi pe această planetă, și sunt efectiv interesați de această perspectivă, dar consideră că este dificil să pornească într-o acțiune de cunoaștere, din cauza multelor surse de informare, adesea contradictorii. Acestora noi le spunem că cea mai bună alegerea este cea venită prin intuiție și prin alegerea inimii, mai puțin a minții. Printr-o atentă obsevare, dând prioritate intuiției, veți putea selecta din noianul de informații, pe cea mai adecvată momentului și situației. În legătură cu aceasta, facem obsevația că, după un timp de „rodare” veți căpăta o anume versatilitate în alegerea celor mai bune soluții. Corespunzător, receptivitatea voastră va crește, gradul de precizie în alegerea soluțiilor optime îmbunătățindu-se. Veți căpăta ceea ce s-ar putea numi un „fler” deosebit, care vă va ajuta să evitați alegerile greșite. Aceasta deoarece, în tot acest aranjament, intervin Ghizii și Îndrumătorii voștri spirituali, aflați sau nu în corp material. Voi trebuie să fiți atenți și deschiși la acceptarea și recepționarea acestor manifestări intuitive. Toți cei care caută adevărul și înțelegerea realităților vieții au fost și vor fi mereu ajutați să le găsească.
Uneori, în profunzimea situațiilor depresive, cei implicați simt că nu sunt singuri, că sunt ajutați să înțeleagă de puteri sau energii, în majoritatea cazurilor, greu de localizat. Ei au percepția nedefinită a existenței unor prieteni care-i monitorizează și-i îndrumă spre alegeri oportune. Aceste stări nu sunt foarte frecvente, dar, atunci când apar, copleșesc prin intensitatea trăirilor. Ei percep atunci o profundă trăire a iubirii și umilinței și regretă că asemenea momente nu i-au mai încercat anterior. 
Aceste trăiri inefabile durează doar câteva clipe, dar intensitatea lor nu va fi uitată niciodată. Cine a trecut prin asemenea clipe de fericire inefabilă își va dori mereu să le retrăiască. Este greu de descris emoția care se propagă în ființa care le trăiește. (nota C.M.: deobicei asemenea trăiri sunt însoțite și de o lumină interioară, văzută cu „ochii minții” sau de un sunet foarte armonios. De fapt, acestea sunt GRAȚII pe care ni le oferă Divnitatea și au menirea de a ne încuraja în efortul nostru evolutiv).
Alții cresc spiritual prin experimentarea unor adevărate traume fizice sau morale. Intensitatea și profunzimea acestor situații este proporțională cu „bagajul” de experiențe care trebuie lichidat și cu viteza cu care sufletul a ales să evolueze. 
Pământul este locul celor mai dure experiențe dar și cel unde lecțiile ajută la o evoluție rapidă, compoarativ cu alte amplasamente din univers.
Când privim Pământul vedem sufletele aflate în diferite stadii de dezvoltare spirituală și modul în care și-au ales să evolueze. Uneori, aceste alegeri duc la săvârșirea unor acte de violență, provocate de dorința sufletelor mai puțin evoluate și care au tendința de izolare, de insularizare. Aceste ființe încă netrezite, au un nivel al egoului exacerbat. Interacțiunea dintre diferite grupuri de ființe este tot o parte din experiența care permite evoluția.

Încărcătura karmică poate fi extrem de complicată, dar procesul de eliminare (ardere) karmică funcționează perfect. Voi ați fi, de fapt, surprinși dacă ați ști cât de multă atenție a fost acordată aspectelor karmice, pentru a se asigura că toate sufletele implicate câștigă din acest proces. Veți fi, fără îndoială, ușurați să aflați că, odată ce v-ați ridicat deasupra celei de a treia dimensiuni, acumularea karmică nu mai există.                                              
Pe măsură ce ochii se deschid” la adevărul ființei tale, începe să se manifeste și apar încă și mai multe întrebări legate de creșterea nivelului de conștință. 
Dacă vă puteți izola de mediul înconjurător și treceți într-o stare meditativă, puteți comunica cu ființe superioare. Deschideți-vă lor și gândiți-vă la ceea ce vă preocupă. Veți primi un răspuns imediat, sau mai târziu, la un moment dat, atunci când nici nu vă așteptați.
Sunt SaLuSa de pe Sirius și mereu îmi face mare plăcere să lucrez cu Arhan. Mihail pentru iluminarea voastră

Fie ca Iubirea și Lumina să vă însoțească mereu.
SURSA: http://kauilapele.wordpress.com

4 comentarii:

  1. Deja citim de ani sa zicem ,aceste lucruri care datorita repetarii lor succesive, au inceput si sa plictiseasca putin. Ne vom forma un adevarat "vocabular" al unor vorbarii, despre ceva ce se va petrece dupa un numar de vieti, cu mult peste a noastra. Vom avea poate stra-stra-stranepoti ,ce vor sti aproape pe de rost aceste aproape povesti, ce par inca a nu se vrea a se infaptui. Rabdare este un termen mult prea generos pentru aceste multe aspecte...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru „Prințul Reginald”
    In afara faptului că citiți asemenea articole, care v-au „devenit plictisitoare”, mai faceți ceva, pentru evoluția dv.? Aceste mesaje și îndrumări ni se dau pentru a ne stimula în strădania noastră de a evolua spiritual. Nimic nu se va îmbunătăți dacă vom considera că este suficient doar să le citim. Nu știu cum sunt alte popoare, în ceea ce privește atitudinea și comportamentul. dar noi, românii, în aproape toate domeniile vieții, așteptăm ca alții să facă ceea ce trebuie, pentru noi și pentru societate. Vă amintesc doar trei aspecte jenante: 1) - la inundații, la întroieniri cu zăpadă etc, cei ale căror case și gospodării sunt afectate, primesc ajutor de la alții (armată) în timp ce ei merg.... la cârciumă să „analizeze problema și să se văicărească”. 2) ne plângem că ne merge din ce în ce mai rău dar, la alegeri, îi votăm tot pe cei mai mincinoși și mai corupți. 3) constatăm, și nu ne place, că ne poluăm natura, orașele si satele, ne otrăvim aplele, solul și aerul, dar o facem în continuare cu inconștiență și indiferență. (Un rușinos exemplu, o adevărată palmă dată nației române a fost când soldați americani, detașați la noi, au făcut muncă voluntară, adunând mizeriile aruncate de noi pe plajele litoralului). Așa se întâmplă și în spiritualite.
    Am ajuns să le reproșem „extratereștrilor” și lui Dumnezeu că nu ne ajută suficient pentru a scăpa din acest iad existențial, fără ca noi să depunem vreun efort.
    Să ne fie clar: nimeni nu va face nimic pentru noi dacă vom rămâne în espectativă. Putem să stăm la coadă zile și nopți pentru a atinge racla cu moaștele Sf. Parascheva, dacă după ce plecăm nu facem fapte bune pentru noi și pentru cei din jur și dacă vom accepta încontinuare ca un politician sau altul să ne mituiască pentru a-l alege. ”Dumnezeu ne dă ...dar...” cunoașteți povestea. Ne auto-condamnăm prin indiferență, complacere și neimplicare. C.M.

    RăspundețiȘtergere
  3. 1.Nu merg la carciuma,nu consum alcool(nici sanatatea nu-mi permite) dar nu obisnuiam ,de cand ma stiu ,sa consum, si tutun nici atat. Deci nu am cum sa merg la carciuma, nici sa ma vaicaresc, nici nimic...2. Din 2012 nu am mai votat pe nimeni nicaieri, si nici nu am de gand ,e cred eu ultimul lucru care l-as face, si doar sa-mi puna cineva pistolul la tampla(nu amenintari penibile cu nu stiu ce legi, cu mult mai penibile ,sa fii amendat daca nu ai votat...) 3. De cand ma stiu ,prin educatia mea etc., nu am aruncat/arunc, gunoaie nicaieri, decat la cos/conteiner/etc., nu am poluat cu nimic pe nimeni defel,(am 47 de ani aproape,nu am carnet auto si nici auto,sunt un biciclist destul de pasionat,de la cinci ani, am schimbat cam 5 biciclete pana acum); nu am mai fost pe litoral de multi ani ,de multi bani ce am,iar pe americani nu-i plang pentru gesturile lor, caci au venit sa mai faca niste bani, de la prostii de romani ,nu din prea multa iubire ....Extraterestrilor nu avem cum le reprosa nimic,sunt cu mult peste nivelul nostru de evolutie, si din pacate nu se iau niste masuri radicale ,sa scapam de multi/multe asocieri malefice/criminale/etc. Daca si dintre pleiadieni, au luat unii unele masuri mai dure, ce ne opreste sa procedam idem ? Nu ne lasa Creatorul? Sau ne lasa doar dupa ce ajungem 500.000 de oameni pe Terra ? Iar biserica nu ma preocupa defel,n-am nimic comun cu tagma lor...D-le Mihailescu cu tot respectul,dar eu unul asa as face pana la a mai sta cum se spune ,"la gura sobei" depanand la infinit tot soiul de mesaje....celeste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru „Prințul Reginald”
      Nu voi continua acest dialog, pe această cale, dar răspunsurile dv. sunt „amestecate”, ca principii, și asta mă determină să vă răspund (pentru ultima oară).
      1). Eu m-am referit la caracteristica acestui popor, din care facem amândoi parte.
      2). În primul răspuns tocmai spuneam că a sta de o parte nu este o soliție care să ne rezolve problemele. Foarte bine: nu mergeți la vot căci un „ domn Dragnea” abia așteaptă să pună pe altul să voteze în locul dv,, dar așa cum îi convine lui. (Nu uitați că PSD-ul a „scos la vot” până și morții)
      3).Dv. poate n-ați aruncat gunoaie, dar ați luat atitudine atunci când cineva a trecut pe lângă coșul de gunoi dar a aruncat resturile alături sau aiurea? Sigur, ar trebui să se ia niște măsuri mai dure însă fiecare, în locul unde se află, trebuie să ceară și să ia atitudine.
      Cu sau fără „palma” americanilor, tot ar trebui să ne fie rușine de lipsa noastră de civilizație.
      Creatorul TOTDEAUNA face ceea ce-i cerem noi, indiferent că este rău sau bine, altfel ar nesocoti Legea Liberului Arbitru pe care tot el a promulgat-o la facerea lumilor.
      Repet: în ceea ce mă privește, am încheiat acest dialog. Cu stimă, C.M.

      Ștergere