Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 14 august 2014

CLINICA EXTRATEREŞTRILOR (4)

Autor Adrian Dvir

(reluarea art.din 20 sept. 2010)

SPECIALISTUL DE PE SIRIUS
(continuare)

În ziua următoare m-am întâlnit cu Chaya şi cu X3 şi am continuat discuţia.
X3 : Numele pe care-l port este X3. Noi nu avem nume precum aveţi voi. 
Planeta mea este foarte frumoasă iar civilizaţia noastră este avansată spiritual şi ştiinţific. Trăim în armonie cu natura. Folosim materiale naturale dar nu utilizăm plasticele, care sunt un poluant major. De ex. din frunzele de bananier extragem substanţe foarte utile nouă. Suntem cu toţii ca un singur trup, toţi indivizii utilizând aceeaşi memorie şi aceleaşi linii de gândire. Altfel spus, fiecare dintre noi gândeşte ceea ce gândesc toţi ceilalţi. La fel este şi cu simţurile. Procesul de gândire este rezultanta unei gândirii colective.

Pe data de 31 martie i-am reîntâlnit, pe Chaya şi pe X3.
Pe el l-am întrebat dacă mi-a citit cartea, aflată încă în manuscris.
X3: Este o carte de excepţie. Modul tău de a privi lucrurile este redat foarte detaliat, cam aglomerat şi distorsionat dar, din perspectiva fiinţelor umane, cartea este excelentă.Ea include două teorii foarte interesante : una în ce priveşte chirurgia fără scurgere de sânge, cealaltă fiind descrierea fizică a structurii materiei. Ţi-aş recomanda să ei legătura cu beingul Albert Einstein. El îţi poate explica fenomenul fiziologic.
Adrian : Cât timp ţi-a luat ca să-mi citeşti cartea? Un om are nevoie de câteva zile pentru a lectura cu atenţie.
X3: Eu am citit-o de două ori într-o jumătate de oră.
Maya: Iar eu, într-o oră şi jumătate.
Adrian: Aş dori să ştiu cât timp îi trebuie unui Alien pentru a deveni medic? Pentru oameni, sunt necesari şapte ani de studii.
X3: Aliens studiază paisprezece ani, studiile fiind foarte cuprinzătoare şi incluzând studiul comparativ şi culturile altor lumi precum şi însuşirea limbilor străine aferente.
Un doctor Alien cunoaşte cum trebuie tratate multele forme de viaţă de pe diferite planete.

Cu altă ocazie, în aprilie 1997, am avut posibilitatea de a continua întrebările adresate lui X3.
Adrian: Câtă populaţie are planeta Sirius?
X3: Intre 8 şi 10 milioane.
Adrian: Numai atât? Este foarte puţin, comparativ cu Pământul.
X3 : Da, Sirius este o planetă mai mică iar rata populaţiei creşte lent. Dacă o famile are doi copii, asta înseamnă deja mult. Multe familii nu au copii. Sirius este o planetă relativ închisă influenţelor de afară. Aproape nu avem imigranţi de pe alte planete. Populaţia este destul de uniformizată. Nu există boli.Una dintre cauzele maladiilor de la voi o constituie varietatea raselor şi lipsa de omogenitate a populaţiei.
Sirius este o planetă curată, pură, chiar aseptică, aşa cum am mai afirmat. Este foarte diferită de poluarea biologică a Pământului.
Populaţia de pe Sirius atinge maturitatea sexuală în jurul vârstei de 300 de ani.
Adrian : Care este speranţa de viaţă pe Sirius?
X3: Între 300 şi 900 de ani. Durata medie de viaţă de pe Pământ este cea mai scurtă din întregul Univers. Mai există însă o planetă cu populaţie asemănătoare pământenilor, unde durata medie de viaţă este ca la voi. Celelalte civilizaţii au media de viaţă mult mai lungă.
Adrian: Cei de pe Sirius se reîncarnează?
X3 : Da. După ce mor, trupurile lor sunt îmbălsămate şi ţinute în grote speciale. Este o datină. Reîncarnarea se face în altă lume. Populaţia de pe Sirius este cunoscută pentru puterea energetică a spiritului ei.

Nu era complet clar ce a vrut să spună în ultima propoziţie, aşa că l-am rugat să explice. A dat următorul exemplu: Dacă doi copii se ceartă în legătură cu ceva (aşa cum se întâmplă cu toţi copiii) şi trece un adult prin apropiere, acesta îi va linişti doar prin forţa gândurilor.
Adrian : Cum ai ajuns să faci parte din grupul medical venit pe Pământ ?
X3 : În toate planetele aferente, a fost publicată în presă o ofertă pentru cadre medicale (medici şi tehnicieni) privind Pământul. La acea dată am considerat că activitatea mea pe Sirius era suficientă, astfel că m-am decis să mă ofer. Am fost angajat şi pentru aceasta primesc un salariu. Periodic mai trec pe acasă.
Adrian: Cine a publicat oferta?
X3: O organizaţie supremă formată dintr-un grup de minţi inteligente din care pot face parte oameni de ştiinţă, personal militar şi chiar politicieni. Această organizaţie decide politica de cercetare şi ajutorul umanitar.
Adrian: Există suficiente fonduri pentru aceste activităţi?
X3: Da, există ample fonduri disponibile pentru cercetare. De câte ori solicităm echipamente noi, ni se onorează cererea cu promtitudine.

Pentru conformitate,
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu