Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 8 august 2014

CLINICA EXTRATEREŞTRILOR (3)

Autor Adrian Dvir
(reluarea articolului publicat pe 17 sept 2011)

(continuare)

SPECIALISTUL DE PE SIRIUS
Intr-o zi am sunat-o pe Chaya să mă consult cu ea şi cu echipa ei medicală într-o problemă particulară. Cu această ocazie, m-a informat că a sosit un nou Alien de pe planeta Sirius şi că acesta ar dori să mă întâlnească. Urma să iau contact direct cu el. Am fost de acord ca aceasta să se
intâmple cât mai repede, dacă se poate chiar acum. Chaya mi-a comunicat că siriusianul va fi la mine în şapte minute. 
M-am aşezat lângă computer, şi i-am aşteptat sosirea. După exact şapte minute, am simţit o activare energetică în jurul meu, fără a avea vreo imagine. Am început să scriu pe calculator.
Adrian: Ai sosit într-adevăr de pe Sirius?
X3 : Da, într-o ambarcaţiune spaţială de tranzit.
Adrian: Care este specializarea ta ?
X3: Rinichii şi alte organe interne. M-am specializat pe planeta mea. De obicei, am mers pe linia îmbinării consultaţiei cu vocaţia. În ce te priveşte, atâta timp cât vei fi interesat, eu voi fi aici. Mă voi consulta cu echipa locală pentru a mă edifica asupra gradului lor de specializare în ceea ce priveşte rinichii.
Adrian: Poţi citi de pe ecranul computerului meu ?
X3: Nu, nu cunosc alfabetul Hebrew, dar îţi citesc gândurile iar cineva mi le traduce. Înţeleg că înregistrezi această conversaţie pe computer.
Adrian : Da. (Între timp, l-am întrebat dacă poate să se exprime cu voce, dar mi-a spus că nu. Un receptor mi-a fost implantat în cap dar, din motive necunoscute, nu a funcţionat). Ce vârstă ai ?
X3: Mai multe sute de ani. Socotind în timpul vostru, aş avea cam 458 de ani.
Adrian : Şi care ar fi la voi durata medie de viaţă ?
X3: Peste 1000 de ani. Unii pot ajunge şi la 2000 de ani, dar alţii pot muri mai repede.  
Adrian: Voi vă reîncarnaţi?
X3. Nu în sensul în care-l înţelegeţi voi. La noi trecerea se face în mod diferit, având la bază o educaţie mai înaltă. Seamănă cu reîncarnarea dar este puţin diferită.
Adrian : Deci, unele părţi din voi pot supravieţui chiar şi după 2000 de ani ?
X3 : Da. Uneori, continuă să vieţuiască şi se renasc. Asta se poate aranja dinainte. Operaţiunea se realizează într-un spital specializat, unde se face transferul dorit. Adică, este un transplant de organe. Unii şi-l fac înainte de îmbătrânire, din motive estetice. Orcine dispune de resurse sau are un motiv special, poate apela la cest tip de transplant. Unii îşi pot schimba întregul corp.
Adrian: Cum arătaţi voi?
X3: Semănăm cu pământenii, în sensul că avem trup, ochi etc. care par a fi identice. Însă structura noastră internă este diferită, în ceea ce priveşte organele interne, metabolismul, circuitul limfatic etc. Suntem mult mai puţin vulnerabili la infecţii decât voi. Putem afirma că trupul nostru este steril, ceea ce ne asigură imunitatea la îmbolnăviri. 
Comparativ, trupurile voastre sunt mai expuse invaziei germenilor.
În parte, imunitatea noastră se datorează dezvoltării la care am ajuns pe scară evolutivă, în parte ingineriei genetice şi, nu în ultimul rând, purităţii mediului în care trăim. Un înalt grad de igienă este asigurat în mediul înconjurător, în locuinţe, la locurile de muncă sau de agrement. În acest mod, nu poate apărea o cale de transmitere a unei ipotetice boli.
Aici, pe Terra, mediul este puternic poluat biologic, ceea ce ne face să fim foarte îngrijoraţi şi atenţi, când sosim pe planeta voastră. Asta ne face să purtăm costume aseptice şi să trăim în locuinţe protejate.
Adrian: Care este nivelui vostru mediu de inteligenţă ?
X3: Este dificil să fac comparaţii sau precizări. Fără îndoială, noi suntem mai inteligenţi decât voi. Este greu de stabilit un standard.
Adrian: Purtaţi îmbrăcăminte?
X3 : Da, un fel de costum confecţionat dintr-un material suplu şi flexibil obţinut din lumină. Ne asigură protecţia împotriva infecţiilor şi menţinerea igienei biologice.
Adrian: Ţineţi animale în casă?
X3: Doar animalele speciale de casă şi într-o strictă supraveghere. Ele nu se plimbă libere printre noi, aşa cum se obişnuieşte la voi. 
Adrian, acum te rog să mă scuzi, căci trebuie să merg la lucru. Mi-a făcut plăcere să discut cu tine. Cu plăcere vom putea continua discuţia la o proximă întâlnire.
Adrian: Mă voi bucura să continuăm conversaţia oricând vei avea timp liber pentru asta. 
X3: Aşa vom face. Nu avem mereu ocazia să conversăm cu fiinţe umane, stând faţă în faţă. 
Îţi mulţumesc şi numai bine !

Pentru conformitate,
(C.M.)

Un comentariu: