Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 29 iunie 2014

INTOARCEREA LUI ISIS: cum ne va afecta ea și cum îi putem întâlni energiile.


(24 iunie 2014; by annamerkaba)
Traducere Const. Mihăilescu

Pe 21 iunie 2014 un eveniment fantastic a avut loc pe planeta Pământ. Roata a fost pusă în mișcare și, în viitor, vom fi capabili, în sfârșit, să respirăm liber și eliberați. Fapt este că pe 21 iunie, Zeița așteptată atât de mult timp a revenit! Cunoscută sub diferite nume: Isis, Inanna, Ishtar, ea este una dintre cele mai puternice zeițe care au fost cunoscute vreodată. La această dată această puternică zeitate a pus acum piciorul pe Pământ. Iată că, în cele din urmă, a sosit!

Pe 21 iunie am fost atrasă într-o experiență unică: îngerii și-au ridicat trâmbițele și au sunat și o muzică divină, incredibil de frumoasă, a început să se răspândească de-a lungul și de-a latul planetei. Nu am înțeles de la început ceea ce se petrecea cu adevărat și care era explicația acestei fastuase manifestări. Apoi, am văzut-o! Arăta magnific, de o frumusețe uimitoare și, parcă, într-o permanentă schimbare. Asta te făcea ca, uneori, să nu-ți poți păstra fixată privirea. Mii de fațete apăreau și dispăreau, sute de culori minunate schimbau imaginile mirifice care se derulau în fața ochilor. A fost magnific, uimitor, în continuă schimbare.
Mulți știu că ea este nu numai zeița dragostei, dar și zeița războiului, prosperității, fertilității, pasiunii și încă multe altele. Mi-am revenit din visare și, fără să vreau am exclamat: „de acum încolo, totul va fi din ce în ce mai bine!” .
O voce de nicăieri mi-a spus că Isis este energia pură a iubirii și feminității. Ea este o reprezentare a tot ceea ce este feminin, calm și totuși puternic. Extrem de puternic. Ea nu este pur și simplu o ființă, ci o ființă de lumină. Energia ei pură este omnipotentă cu adevărat, căci ea poate să se transforme în multe aspecte și poate să apară sub diferite înfățișări, în funcție de intenția și scopul urmărite. Ea este reprezentarea părții noastre feminine, a acelui aspect feminin existent în fiecare ființă, îndiferent că este femeie sau bărbat. O parte din ea se regăsește în fiecare dintre voi, tot așa cum o parte din voi se regăsește în această minunată, magnifică ființă de lumină. Fiecare ființă de pe Pământ sau de aiurea are o particulă din ființa ei. Isis este Mama Dumnezeu, izvorul a ceea ce poate însemna noțiunea și calitatea de MAMĂ. Ea este reprezentarea feminina a SURSEI.

Ceea ce dorim noi să spunem este că energiile voastre sub-atomice vor primi un impuls astfel că vortexul creat va trage subconștientul spre un nivel superior care-i va permite să depășească punctul de inflexiune creat și, în felul acesta, va permite revenirea ființei la adevărata ei stare de a fi, adică la forma și formula sub care ați fost creați.  
Discul energetic creat va acționa ca un dispozitiv de accelerare și ca un instrument de acordare, care va determina curățarea ADN-ul vostru de resturi și frecvențe din trecut, adăugate (n.m.; mai bine zis, agățate) la matricea ADN-ului vostru primar, care au afectat corpul și conștiința într-un mod care este împotriva binelui general și Sinelui Superior. Această curățare va afecta benefic corpul vostru fizic, psihic, emoțional și mental precum și conștiința voastră, apropiindu-ne de momentul contopirii sufletului cu Sinele nostru Superior.
Folosirea acestui disc va permite amplificarea energiilor și acțiunea lor directă asupra corpului în cauză precum și acordarea ADN-ul primitorului la frecvența sursei recepționată de GAIA. Ca atare, se va permite procesului de ascensiune să meargă mai departe, fără întârziere.
Deci, ce se întâmplă acum? Ceea ce mi s-a comunicat mental, este uluitor, extrem de interesant și de-a dreptul minunat.
Vă rugăm să rețineți că am spus că aceia dintre voi care faceți parte (n.m.; la nivel nematerial) din "echipa Isis", veți începe să simțiți, în perioada următoare, existența acestei zeițe, din ce în ce mai pregnant, ca o prezență nevăzută dar percepută cu unul sau mai multe dintre simțurile voastre umane sau în stări onirice. Unii dintre voi, vor fi chemați la "datorie", în perioadele în care ne vom afla în meditație sau în starea de visare (când corpul fizic și mentalul se odihnesc).(Nota C.M.: pentru a fi „ prezenți la program”, în situația în care perioada nu coincide cu programul de somn normal sau cu cel de meditație, la o anumită oră, vom simți nevoia imperioasă de a face meditație sau de a dormi. Este bine să respectăm și să ne conformăm acestor comandamente). 
În aceste perioade, în care ne aflăm „la program”, ne vom întâlni, la nivel astral, cu energiile zeiței Isis.„Dansul”acesta va continua pe perioada în care avem de îndeplinit sarcini din acest program, cei care fac parte din „echipa Isis”, revenind de fiecare dată în activitatea lumească (cotidiană) mai puternici, mai calmi și mai înțelegători.
Ființa lor va deveni mai strălucitoare și mai căutată de cei din jur. Acest „dans” de dute-vino va ajuta la rezolvarea din ce în ce mai bună a tuturor obligațiilor care le revin în planul material și cel astral. Mulți dintre voi vor obseva cum posibilitățile și putințele lor vor crește treptat și cum neajunsurile și stările emoționale neplăcute îi vor ocoli sau îi vor afecta foarte puțin.  
De fiecare dată, această energie va fi axată pe o anumită zonă a lumii, în concordanță cu deschiderea portalurilor energetice și cu apariția unor evenimente fantastice, multe, imposibil de explicat, la nivelul și cu înțelegerea din planul inferior 3D. Evenimentele și „întâmplările” vor crește ca fercvență și intensitate pe măsura apropierii unor schimbări majore, care vor fi precedate de deschiderea sau activarea unor portaluri plasate în diferite locații de pe planetă. Deci, pregăți-vă pentru experiențe intense cu urmări minunate, în următoarele luni. 

De fiecare dată energia lui ISIS se va manifesta în locurile în care sunt programate schimbări majore. Modificările se vor produce în diverse domenii, diverse locuri și vor afecta anumite modele de viață. Domeniile în care vor avea loc asemenea modificări vor putea fi de ordin politic, financiar, medicinal, științific, religios, etc, etc. Pe acolo pe unde modificarea va acționa, nimic nu va mai fi la fel ca înainte. 
 Ca succesiune temporală, primul domeniu afectat va fi cel de afaceri - Vatican (în perioada 24 iunie – 4 iulie). Această schimbare va afecta deci Vaticanul. Energia lui ISIS va fi atât de puternică și de dură acolo, încât mintea celor responsabili va începe să treacă într-o nouă realitate, permițându-le să-și intensifice activitatea pentru a proceda la corelarea și acceptarea adevărului despre natura lucrurilor, istoriei omenirii și a patrimoniului nostru Galactic.
Zece zile mai târziu (intervalul 4 – 7 iulie), Isis își va face drum către Anglia, unde va petrece patru zile, ocazionate de deschiderea a patru portaluri în acea zonă. 

După vizita zeiței în Anglia, se va produce o schimbare foarte mare, și va fi foarte interesant să vedem care vor fi reacțiile și cum se vor rearanja lucrurile
Între 7 – 24 iulie, energiile zeiței vor acționa în perimetrul Rusiei. Practic, acolo se va produce un gen de curățare de ardezie precum și o purjare a minții celor responsabili, reajustându-le modul de a înțelege viața și va permite o nouă atitudine mai benefică pentru umanitate, la nivel global. În zona Rusiei vor fi activate mai multe portaluri energetice printre care câteva foarte importante în arealul Moscovei și în proximitate.
Între 24 iulie-1 august – Isis se va afla în Egipt unde va deplânge distrugerile de temple și piramide care au avut loc și va proceda la restabilirea funcționalității căilor energetice (gateways ) înființate cu mult timp în urmă pe Pământ. În plus, ea va deschide noi astfel de gateway-uri și va răspândi în întreaga țară, Egipt, iubire și lumină. 
 Sub influența ei, artefactele "lumii pierdute"( lumea antică) vor începe să fie găsite și din ce în ce mai corect deslușite de către arheologi. Această cunoaștere nu va mai putea fi ascunsă marelui public de către persoane interesate. Acest fapt va aduce o puternică clarificare și înțelegere a ceea ce suntem, cine suntem și care este rostul nostru pe Pământ.
Între 1 – 11 august, Isis se va afla în Israel unde , în perioada imediat următoare, ar trebui să vedeți o schimbare uriașă în conștiință (în primul rând a conducătorilor). În această țară se vor deschide și vor fi activate poate cele mai multe portaluri energetice. Vizita zeiței în Israel va avea un efect foarte puternic, și aceasta va ajuta la stabilizarea energiilor din Orientul Mijlociu unde va iniția cu adevărat un program realist de pace, benefic pentru întreaga omenire.
În perioada 11 – 13 august, Isis se va afla în Grecia, unde va reactiva, de asemenea, mai multe vechi portaluri din unele temple și zone cu istorie îndelungată. 

Reactivarea va fi deosebit de puternică în Olympus, așa că, cei dornici se vor putea afla acolo, în acea perioadă, dar și ulterior, pentru a se conecta la aceste fluxuri energetice.
Clarificări de la Metatron’s Clearing & Protection Device – comunicate de AA Metatron.
În conformitate cu ceea ce mi-a comunicat și dictat AA Metatron, prin tehnica de channeling, care mi se activează automat între orele 11:00 și 23:00, în fiecare zi, pe o rază de 13 metri în toate direcțiile, energia divină de la asemenea entități este protejată și transmisă celor aflați în zonă, după recepoționare, aceștia putând să retransmită aceste energii la o distanță de 18 mile, în orice direcție. Timpul în care se menține acest câmp energetic este de 15 minute. Dacă există în acel areal capacitori corespunzători pentru acumulare, timpul poate fi prelungit peste aceste limite. Întotdeauna, înainte de a-și lansa energiile în spațiu, aceste entități curăță  și neutralizează energiile malefice făcând ca în acel perimetru să domnească, pentru un timp, numai energiile Iubirii și Luminii. 
Între 13 – 23 august, zeița se va afla la New York unde va activa, de asemenea, un portal imens care se află acum sub această metropolă (n.m. dar inactivat). Aceste energii vor provoca transformări benefice începând cu subsolul către vârfurile cele mai înalte ale clădirilor și reliefului. În acest mod, vor fi anihilate energiile negative eliminate de ex. odată cu expectorațiile oamenilor needucați. Aceste energii noi vor crea un climat mai plin de fericire, accepare și pace în oraș.
Japonia va fi vizitată în perioada 23 august – 31 august.
Iata o vizită care ar trebui să rezolve radical problemele de la Fokushima, și, în primul rând, să aibă efecte asupra stării de sănătate a locuitorilor din acea zonă afectată.
China va fi vizitată de zeiță în intervalul 31 august – 6 sept.  
Sejurul din China va marca începutul unor evenimente istorice și relații fructuoase între jucătorii majoritari ai lumii. Prin energiile pe care le va degaja, zeița va deschide inimile multora și-i va determina să-și reconsidere politicile locale și mondiale, permițând totodată o abordare mai naturală a modului „ cum se fac afaceri" cu restul lumii. În China vor fi mai multe abordări ale zeiței, motiv pentru care vor fi deschise sau activate mai multe portaluri energetice. Ele vor începe să fie deschise unul câte unul, în funcție de stringența rezolvării și de corelarea cu celelalte de pe planetă. Isis va reveni ulterior în China pentru a deschide noi portaluri, datorită acumulării a foarte multor probleme în această zonă, atât de populată și unde există politici economice, politice, sociale numeroase.

În data de 6 sept, Isis se va afla, pentru o zi, în Uganda, unde va deschide un portal energetic nou.
Între 7 - 19 sept, se va afla în Emiratele Arabe Unite. Acolo va curăța și activa toate portalurile mici și mari, scopul principal fiind aducerea energiilor feminine în zonă și schimbarea mentalităților care fac din femeia arabă o sclavă. Curățenia va fi extinsă și asupra țărilor arabe vecine. Vizita va deschide, în sfârșit, perioada tratamentului egal între femeie și bărbat.

În intervalul 19 sept – 2 oct, ea se va afla în Afganistan unde, de asemenea, va deschide noi portaluri și le va activa, pentru a restabili pacea în această țară.Totodată, zeița va vizita diferite artefacte ale trecutului acestui popor, și va face ca lumea să fie din ce în ce mai interesată de cunoașterea și înțelegerea lor, deoarece ele vorbesc despre adevărata natură și proveniență a umanității.
În perioada 2 –21 oct. ISIS va vizita Kirgistanul, Republica Moldova, România și Prusia.
Apoi, între 22 – 28 oct., va vizita Australia, unde va reveni în luna mai a anului viitor și-și va petrece o lună întreagă acolo, având în vedere activitatea pe care trebuie s-a desfășoare la diferite portaluri importante. Mai precis, în mai 2015 va reveni în Australia pentru a-și stabiliza energia iubirii și Lumina, pe acest vast și încercat teritoriu. 
Între 13 – 24 nov., zeița va fi oaspete al INDIEI, unde va vizita în special partea ei sudică.
Pe 24 nov. ea va merge în Galileea (o regiune în partea de nord a Israelului, în apropiere de Haifa), pentru ca
între 28 nov. – 3 dec. să revină în India, dar în partea ei de nord
Și după această dată zeița ISIS va continua să cutreiere Pământul, în diferitele lui puncte, până când, în cele din urmă, echilibrul va fi restabilit și energiile feminine și masculine vor avea ponderea necesară asigurării unei vieți a iubirii, păcii și îndestulării.
ISIS este aici pentru a rămâne, a venit și nu va mai pleca nicăieri. 
A venit în sfârșit momentul în care energiile yin și yang vor fuziona și vor permite apariția și statornicirea pe planeta noastră a prosperității, sănătății, abundenței, bucuriei, creativității, tehnologiei avansate și evoluției spirituale și, mai presus de toate, IUBIRII.
Repet încă o dată: să fiți pregătiți pentru a fi chemați la "datorie"! De data aceasta mulți dintre voi vor fi chemați să participe la acest extraordinar program al transformărilor care privesc lumea noastră. După ce aproape toate portalurile vor fi fost deschise, pentru a permite diverselor tipuri de energii să pătrundă în sistemul nostru planetar, lucrul cu aceste energii transformatoare va continua timp de câțiva ani, cele menționate mai sus fiind doar cele mai importante. Va urma marea operă de restaurare de pe planetă, inclusiv cea a psihicului uman. Bine ați venit la Faza a II-a lumii noastre!
 Ne așteaptă vremuri extraordinare, vremuri cu adevărat interesante!

P.S. Dacă nu ați găsit în lista de mai sus orașul sau țara în care trăiți, nu disperați deoarece ISIS și energiile feminine iubitoare sunt acum infuzate in întreaga lume și în fiecare dintre noi.  
Motivul pentru care au fost menționate numai  unele date și locuri este că atunci și acolo se vor resemți foarte puternic energiile venite prin reactivarea portalurilor aflate în acele locuri sau în proximitate.
Cei cate simțiți nevoia interioară de a vă conecta la energiile lui ISIS, puteți invoca aceste energii prin meditații cât mai profunde. Cei puternic angrenați în aceste meditații pot intra în legătură cu minunata zeiță ISIS.
SURSA: http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu