Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 15 iunie 2014

Dumnezeu Tatăl: pe Noua Cale a Ascensiunii


(Kathryn)
Traducere Const. Mihăilescu

A fost o săptămână intensă pentru Lucratorii în Lumină aflațI pe teren
Energiile continuă să curgă în valuri mari de la Marele Soare Central, sursa noastră de viață. Aceste energii puternice sunt proiectate special pentru a ajuta pe cei de pe planeta Pământ și din alte locuri ale universului, cu scopul de a le ridica vibrațile, parte a Programului de Ascensiune Universal. Este deosebit de util în acest moment pentru omenire, pentru conversia ADN-ului de la funcționarea pe bază de carbon la cristal.
 
 Sunteti, probabil, curioși cu privire la modul în care această schimbare a ADN-ulului vostru va afecta modul în care funcționează viața, și ce transformări va suferi viul. Vă voi oferi o explicație fără a detalia aspectele tehnice ale acestei conversii.
Voi sunteți familiarizați cu unele dintre proprietățile și puterile cristalelor. Mulți dintre voi cunosc despre utilizările științifice ale diverselor cristale, mai ales ca depozitare puternice de energii folosite în domeniul transmisiilor și comunicațiilor la distanță. Imaginați-vă diferența dintre un dispozitiv având la bază o bucată de carbon și largile posibilități oferite de dispozitivele a căror creare se bazează pe diamant sau pe smarald. Saltul dintre proprietățile și posibilitățile oferite ce diamant, comparativ cu carbonul, sunt uriașe. 
Trecerea corpului de la carbon la cristal va reprezenta un salt uriaș, care va mări puterea creierului peste limitele la care acum voi puteți gândi. Toate aspectele vieții vor fi puternic influențate: puterea fizică, sănătatea, durata vieții, abilitățile de adaptare, reflexele, transmiterea gândurilor la distantă, starea psihică, nivelul de înțelegere, rezistența la efort fizic și intelectual etc., toate vor avea creșteri extraordinare.
În ceea ce capacitatea de a primi și de a transmite informațiile psihice, veți începe să accesați înțelepciunea Universului. 
Veți fi într-o conexiune mai strânsă cu Marele Spririt, care controlează, informează și ghidează toate creaturile, mari sau mici.
In calitate de ființe umane, voi veți fi mult mai aproape, ca gândire, conștiință, mod de apreciere, acces la vecinătăți sau deplasări în diversele locuri ale universului, de frații și surorile voastre galactice cu care veți avea mult mai multe posibilități de comunicare și deplasare. 
Câteva dintre  "canalele" umane sunt capabile de pe acum de asemenea performanțe. 
Transformarea structurii ADN este cadoul Creatorului făcut fiecărei ființe umane. Această transformare va aduce acele modificări de comportament care astăzi se regăsesc doar la puțini oameni. Va crește mult starea de iubire, de compasiune, disponibilitatea de a fi în folosul societății, empatia, iertarea, sinceritatea și nermărginita iubire față de Creator. 
 Cei care sunt încă la un nivel vibrațional inferior vor fi ajutați de către energiile primite, dar nu vor fi absorbite decât în măsura în care ființa se va deschide și va dori cu ardoare să le primească, în vederea trecerii la un nivel superior de vibrație. De aici va decurge și necesitatea ca, în unele cazuri, să se adopte măsuri de creștere mai rapidă a nivelului de conștiință și conștientizare. Cu alte cuvinte, acolo unde va fi cazul, se vor activa catalizatoare care să accelereze procesele de transfoarmare.

Vă voi da câteva exemple ale marilor progrese pe care le veți experimenta. Nu numai ca veți fi capabili să comunicați cu ființe din Univers, dar vă veți putea valorifica puterea de creativitate și manifestare în moduri diversificate și mai pronunțate. Cunoașteți, desigur, că acum puterea voastră de creație poate înfăptui acțiuni sau aspecte materiale după un anumit timp de la formularea intenției și dorinței; uneori, aceste realizări pot fi reportate, ca realizare, într-o viață ulterioară. În noua voastră structură cristalină, intențiile și dorințele se vor materializa, ca printr-o adevărată magie, instantaneu sau, oricum, după o foarte scurtă perioadă de așteptare.
Transmiterea energiei voastre luminoase se va putea face la foarte mari distanțe, cu efecte pe care, uneori, le puteți constata la unele picturi (icoane), „făcătoare de minuni”. Aura (haloul) unora dintre sființii voștri, în picturile maeștrilor pictori, devine, în unele cazuri, animată și cei apți vor putea beneficia de darurile lor binefăcătoare, în ceea ce privește îndeplinirea dorințelor sau stării de sănătate. Totul depinde de puterea credinței celui care cere ajutorul. 

Și voi veți avea aceste puteri tămăduitoare, după ce veți trece la structura de crystal. 

 Un alt exemplu, care astăzi este considerat doar o simplă poveste, se referă la puterea grupurilor de ființe umane concentrate pe un subiect comun, de a ridica la diverse înălțimi pietre enorme, în vederea realizării unor construcții (temple, piramide etc). Acesta a fost un adevăr pe care omul ancestral l-a trăit și s-a folosit de el. Dacă țineți cont că trupul uman (corpul total) este un adevărat și minunat generator de energie liberă, atunci, puteți accepta și înțelege enormele lui posibilități.

Pe masură ce corpul vostru se transformă într-o resursă mult mai sofisticată și complexă, vă va fi mult mai ușor să înțelegeți că suntețI făcuți să dezvoltați cele mai avansate tehnologii. Deja unele dintre aceste terhnologii au intrat în utilizarea voastră curentă: minicamere de luat vederi plasate în ochiul uman, telefoane mobile fără fir, generatoare de unde telepatice, infinitele posibilitățiI ale calculatoarelor, din ce în ce mai miniaturizate dar cu posibilități multiple etc. Amintiți-vă, pentru o clipă, cam pe unde vă aflați cu cca 10 –15 ani în urmă, și  veți ințelege adevărata explozie tehnologică de astăzi, pe care voi o folosiți și nu vă mai minunați de ea. Așa veți putea înțelege mai repede cam unde se află cu tehologia și cunoașterea acele civilizații din univers care se află înaintea voastră cu mii și zeci de mii de ani în avans. 
  
 Dragii mei, evoluția voastră accelerată a început deja, și nu peste multă vreme veți constata cum realizările pur si simplu vor exploda într-o dezvoltare exponențială. Creativitatea, ideile originale, talente remarcabile se vor afirma în viața societății umane în viitorul apropiat.
Deja vedeți cum apar copii extrem de dotați în toate domeniile vieții umane: în știință, artă, muzicieni și interpreți precoce, cu posibilități enorme de interpretare sau compoziție. Viitorul este al dezvoltării extraordinare a artelor, care va depăși cu mult Epoca Renașterii. Poezia și pictură, sculptura, muzica de bună calitate vă vor umple inimile de bucurie și extaz.
Veți începe să vedeți ce înseamnă să fii "făcut după chipul și asemănarea lui Dumnezeu". Veți vedea cum arhitectura va reflecta minunile Marelui Canion, și grădinile care vor „vorbi” inimii voastre despre Eden. Veți crește fructe și legume de o calitate superbă, care vă vor arăta cum a trăit cândva ființa umană. Veți trăi vieți lungi în care vă veți dezvolta și multiplica aceste talente.
Organismul si creierul evoluează, unii dintre voi veți experimenta modificări furtunoase în dezvoltarea fizică și intelectuală. 
Veți finaliza tranziția la o sănătate perfectă și o tinerețe a corpului vostru pentru o vârstă pe care vă veți putea-o alege și stabiliza pentru lungi, foarte lungi, perioade ale vieții. Acest proces se va încheia rapid pentru unii sau într-o anume perioadă de timp, pentru alții, în final, fiecare dintre voi atingând acel înalt nivel de dezvoltare, corespunzător dimesiunii superioare în care vă veți afla.
Procesul Înălțării  pe care Eu vi-l descriu nu este unul din categoria „ totul sau nimic”.  
Este adevărat că procesul ascensionării voastre are unele particularități față de alte civilizații ale universului, dar aceasta nu se referă la sărirea unor etape ci la accelerarea și comprimarea unora dintre ele. Vă reamintesc că nu se poate sări peste etape, dar se pot face anumite redistribuiri, în timp, anumite accelerări, funcție de capabilitățile și dorința subiecților.
Eu am ales ca acest amplu proces să nu fie unul dramatic ci unul suportabil, care are la bază creșterea nivelului de vibrație al ființei și sistemului planetar.  
Prin ridicarea vibrației pe planeta, voi ați creat o nouă cale - una în care tranziția va fi mai puțin abruptă, mai puțin dramatică, deși, unele fenomene nu sunt în totalitate lipsite de severitate. Duritatea acestor fenomene este resimțită diferit de ființele umane, în funcție de nivelul de vibrație pe care l-au atins. (Nota C.M.: așa se explică de ce anumite intemperii se manifestă diferit în anumite zone ale planetei sau unor țări). Ființele mai evoluate, cu o frecvență de vibrație mai înaltă, resimt în mai mică măsură și trec mai ușor peste unele manifestări „ naturale”. (Nota C.M.: din păcate, puțini sunt aceia care fac o legătură directă între comportamentul, faptele și gândirea lor și frecvența sau duritatea unor fenomene ”naturale” precum : inundații, grindină, ninsori abundente, secetă, alunecări de teren etc sau artificiale, precum revoltele sau războiul).
Mama Pământ însăși a început să experimenteze efectul acestor acțiuni de purificare, atât al mediului înconjurător cât și al ființelor. Peste tot în lume speranța este în ascensiune și acolo unde există speranță, înflorește dragostea.
  Vindecarea Mamei Pământ a creat o nouă paradigmă, materializată prin cel mai bun rezultat pe care l-am putut spera. Vedeți voi, „camera de vindecare” este chiar aici, sub picioarele voastre. Numărul celor vindecați crește în fiecare zi.
Veți începe să vedeți că procesul de îmbătrânire începe să încetinească, și, ulterior, se va opri. În etapa următoare va începe procesul invers, cel de întinerire a corpului fizic și mental. Nu va fi o tranziție bruscă, și asta vi s-a mai spus, dar procesul este în desfășurare. 
Voi și planeta voastră ați depășit deja în această lună unele dintre termenele fixate în acest scop. Practic, aceasta se va resimți în starea generală a oamenilor și a celorlalte ființe (n.m. angrenate în procesul Ascensionării).  
Trebuie spus însă că, în timp ce starea unora (inclusiv de sănătate și materială) pare că se înrăutățește, devine mai dramatică, poate fi o percepție eronată, care, în fapt, să însemne o purificare avansată pe care mentalul ființei respective o interpretează greșit, ca o consecință a desfășurării unui proces cu care nu era obișnuit.
Eu vă asigur că această tranziție treptată vă va permite să parcurgeți mai ușor etapele procesului de ascensiune completă. Faptul că această etapizare va dura un pic mai mult, oferă avantajul unei înaintări cu absorbție mai deplină a energiilor pe care vi le trimit și cu efectuarea unui volum mai mare de experiențe, absolut necesare fiecăruia dintre voi, precum și acumularea de noi și importante abilități ori capacități de manifestare.
S-a format și vă aflați în fluxul energetic care vă era necesar, pentru a vă asigura o ascensiune de foarte bună calitate unui număr masiv de ființe umane. Noi evenimente vibratorii, de o frecvență din ce în ce mai înaltă, vă așteaptă. Le veți depăși cu din ce în ce mai mare ușurință, cu mai multă bucurie și iubire.
Trebuie să menționez și faptul că, în timpul procesului vostru de ascensionare, unele dintre evenimentele prognozate de Mine, sau de reprezentanții Mei, nu au mai avut loc. Se explică această „schimbare de program” prin atitudinea și alegerile voastre de care Eu nu aveam cum să nu țin cont. 
În marea majoritate a cazurilor a fost vorba de evenimente care urmau să fie extreme, drastice, dar care nu s-au mai produs sau au avut loc la o scară mult mai mică. Asta pentru că s-au putut obține, prin efortul vostru colectiv, rezultate mult mai bune decât s-a prevăzut.  
Succint spus, în multe locuri, frecvența de vibrație (care a inclus acțiuni de purificare) a crescut mai repede, ceea ce a făcut ca vindecarea acelor zone să fie devansată.
Voi, preaiubiților, sunteți acum locuitorii privilegiați ai unei nave mult mai vindecată: Starship Terra! (Nava Spațială PĂMÂNT).  
Ea capătă treptat o puternică forță de vindecare, revenindu-și după chinurile îngrozitoare cauzate de-a lungul multor milenii de forțele întunericului. Din cauza unor foraje de profunzime, a unor experiențe nucleare devastatoare, planeta voastră mai are cicatrici sau răni aproape vindecate, însă pericolul dezintegrării a dispărut iar posibilitatea unui război nuclear a fost anulată (Nota C.M.: prin Decretul Creatorului de interzicere a exploziilor nucleare).
Energiile Luminii primite de la Soarele Central, vor accelera și mai mult forța de vindecare a sistemului vostru planetar. 
 Vedeți voi, misiunea de salvare – care ar fi însemnat un picaj în jos al Lucratorilor în Lumină trimiși de noi pentru a o salva  pe dragă noastră Terra -  nu va mai fi necesară. Ați  sărit la o linie de timp nouă, mai favorabilă șI, în acest sens, ați lăsat în urmă scenariile dramatice ale preconizatului Armageddon, care încă mai era posibil cu doar câteva luni în urmă. Nu mai este nevoie să trimit Eu pe cineva care să vă salveze Pământul; l-ați salvat-o chiar voi înșivă, reușind să vă aduceți planeta în zona de totală siguranță.
Pe de altă parte, da, am intervenit în mai multe situații pentru a neutraliza focoase nucleare pe care forțe ale răului intenționau să le amorseze într-un război fără ieșire. Îmbucurător este faptul că aceste acțiuni au fost întreprinse cu reprezențanții voștrii din Lumină..
Aceste acțiuni au fost efectuate treptat și la momentul oportun. Veți mai vedea și în viitor unele dintre acțiunile noastre "Peek-a-boo" (de-a baba oarba) în ceea ce privește fricțiunile război-pace, în unele locuri de pe planetă, dar ele se vor solda cu încheierea beligeranțelor în termini de pace. Lumea voastră va începe să reevalueze mai mult prioritățile de ascensionare spirituală și aceasta va grăbi trezirea celor încă adormiți..
 
 Evoluția va continua chiar dacă viteza cu care se va produce nu va fi aceeași pentru toată lumea.Totul se va întâmpla așa cum vi s-a spus: pentru unii, mai repede și mai ușor, pentru alții mai greu și mai lent. 
Pe total însă, ne declarăm foarte mulțumiți de felul cum se realizează această înaintare spre dimensiunile superioare. Suntem mândri de curajul și capacitatea multora dintre voi de a depăși situațiile dificile care se ivesc pe calea înaintării voastre. Chiar merită să fiți iubiți!
În ceea ce priveste reașezarea pieței monetare, a finanțelor, în general, constatăm că se lucrează eficient pentru un foarte bun rezultat. Ați evitat haosul major al valutelor și  crahul financiar.Totul se mișcă chiar mai bine decât ne-am așteptat și, pentru aceasta, primiți binecuvântarea Mea. 
Așa cum vă spunea dragul St. Germain, fericirea voastră se află doar la distanță de o respirație.

Eu sunt cu voi în toate zilele, și vă trimit dragostea Mea fără sfârșit; vă îndemn să așteptați cu toată încrederea zilele însorite și nopțile pline de iubire.
Eu sunt Dumnezeu Tatăl vostru, cel cunoscut în dimensiuni mai mari sub numele de Ra, și pe care voi l-ați cunoscut până acum sub numele de Domnul, Zorra, Iehova sau Allah.
SURSE: www.whoneedslight.org;

              kauilapele.wordpress.com

Un comentariu: