Pentru a ajuta procesul ascensionării, propum cititorilor ca în fiecare DUMINICĂ, ora 22,30, timp de 10 minute, să facem următoarea invocație: Cu credință, umilință și iubire, cer Matricei-Dumnezeu să retragă de pe Pământ toate ființele care, prin alegerile, acțiunile și gândurile lor, se opun ASCENSIUNII planetei și umanității în dimensiuni superioare. Eu sunt pregătit(ă) și vreau să ascensionez. Eu sunt sănătos(-oasă) și plin(ă) de iubire ; eu sunt nemuritor (-are). Amin.


Totalul afișărilor de pagină

joi, 22 mai 2014

OZN-uri prăbușite în China. Locuitorii sunt ÎNGROZIȚI de ”mingea de FOC” ce a traversat cerul

Autor: Alexandra Ciliac | joi, 22 mai 2014

 Localnicii din provincia Heilongjiang, China, susţin că trei OZN-uri s-au prăbuşit în zona la finalul săptămânii trecute.

"Am văzut o minge de foc, am crezut că este un meteorit. M-am ascuns în casă şi am aşteptat că obiectul să se prăbuşească", a povestit un martor, citat de Huffington Post.
Navele sunt de culoare argintie, au o lăţime de până la 70 de centimetri şi cântăresc aproximativ 40 de kilograme.
O explicație realistă ar putea fi faptul că în aceeași zi o rachetă Proton, lansată de Rusia, s-a prăbuşit la câteva minute după lansare. Ruşii au spus că rachetă s-a dezintegrat în atmosfera, însă nu este exclus ca anumite părţi să fi căzut în China.
 
SURSA: http://www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu