Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 16 mai 2014

MISTICA LUNĂ MAI – ŢINEŢI-VĂ BINE!


Salutări, inimi preţioase! Vă simţiţi, cumva, ca şi cum aţi fi fost într-un malaxor? Ei bine, nu sunteţi singurii. În timpul revărsărilor de Lumină din luna aprilie, glandele noastre pineale şi pituitare au fost activate de Prezenţa EU SUNT şi de Esenţa Corpurilor noastre, pentru a primi mai multă Lumină decât am putut asimila vreodată. Această Lumină a intensificat cu putere Alchimia Divină ce are loc în corpurile noastre fizice, eterice, mentale şi emoţionale şi, totodată, straturile fizic, eteric, mental şi emotional, ale Mamei Pământ. Provocările cu care ne-am confruntat la nivelul vieţilor personale şi condiţiile aspre ale vremii pe care le vedem în Tărâmul Elementalilor sunt un indiciu al intensificării purificării omenirii şi Pământului. Din fericire, Compania Cerurilor ne-a promis că acest proces va deveni mai uşor de suportat. Însă, totodată, este esenţial să nu ne oprim.
Nu uitaţi ca procesul Înălţării prin care trecem cu toţii acum este un experiment unic, ce nu a mai fost niciodată testat în niciun Sistem al Lumilor. Niciunei planete care a căzut în adâncurile separării şi dualităţii omenirii şi Pământului nu i s-a mai dat nicicând şansa de a se Înălţa pe Spirala Evoluţiei, într-un ritm atât de accelerat. Nimeni nu a spus că va fi uşor, dar am fost pregătiţi cu toţii pentru această strădanie miraculoasă, de-a lungul a sute de vieţi. Contrar aparenţelor exterioare, noi ne deplasăm în Lumină, în salturi. Rezultatul final al Înălţării noastre în Dimensiunea a 5-a va fi de o măreţie dincolo de orice imaginaţie. Şi, spre surprinderea tuturor, reuşim să facem acest lucru, depăşind până şi cele mai mari aşteptări ale Tărâmurilor Cereşti.
Lucrurile par atât de haotice acum, pentru că acolo nu există separare. Suntem Una cu fiecare particulă şi undă de Viaţă, din întreaga Creaţie. Nu putem să spunem, pur şi simplu: anulez, anulez…şi să aşteptăm ca atrocităţile pe care ni le-am făcut unii altora sau Pământului să dispară în mod magic. Este responsabilitatea şi obligaţia noastră profundă să transmutăm din nou în Lumină, toate malformaţiile pe care le-am generat şi durerea şi suferinţa pe care le-am cauzat oricărui aspect al Vieţii, în multele noastre popasuri pe Pământ. Aceasta este singura cale prin care putem realiza Înălţarea noastră pe un Nou Pământ.
Aşa că, agăţaţi fiind în acest proces, singura opţiune pe care o avem este să mergem înainte, în Lumină. Nu există drum de întoarcere. Cu cât egoul nostru bazat pe frică încearcă mai mult să ne menţină în dureroasele erori ale creaţiei umane de pe vechiul Pământ, cu atât mai dificilă va fi Înălţarea noastră. Împotrivirea va încetini procesul şi ne va crea şi mai multă durere şi suferinţă, dar rezultatul final va fi acelaşi. În cele din urmă, vom trăi cu toţii pe Noul Pământ, în Corpurile noastre Cristaline de Lumină Solară din Dimensiunea a 5-a – timp în care vom trăi minunăţiile Noii noastre Cauze Planetare a Iubirii Divine şi a Renaşterii în Iubirea Divină.
Această schimbare a nivelului conştiinţei a fost deja realizată ca o Victorie Divină în Tărâmurile CAUZEI, unde începe totul. Odată ce a apărut ceva în Tărâmurile Cauzei, NIMIC nu îl poate împiedica să se manifeste, până la urmă, în planul fizic al Pământului, care este lumea EFECTELOR. Singura variabilă este cât timp va fi necesar pentru această materializare – iar acest lucru depinde, în totalitate, de voi şi de mine. Pentru ca tiparele perfecţiunii pentru Noul Pământ, care pulsează acum în Tărâmurile Cauzei, să se manifeste în lumea EFECTELOR, ele trebuie să fie atrase prin intermediul Flăcărilor Inimilor Fiilor şi Fiicelor lui Dumnezeu, care sunt întrupaţi pe Pământ. Acest lucru se realizează prin Intenţiile Divine ale Omenirii şi prin gândurile, sentimentele, cuvintele, acţiunile, amintirile şi credinţele noastre. Ajutorul fără precedent pe care îl primim din Tărâmurile Luminii şi incredibilele alinieri Celeste pe care le experimentăm acum, vor susţine Omenirea să facă exact acest lucru.
În aprilie, am trăit experienţa unor Eclipse extreme de puternice – Lunară şi Solară. De asemenea, am fost binecuvântaţi cu un aflux al Flăcării Învierii, în Dimineaţa Paştelui. Acest lucru s-a datorat faptului că, în acest an, Religia Creştină Estică şi cea Vestică au celebrat Paştele în aceeaşi zi – eveniment ce are loc arareori. După această afluenţă colosală a Flăcării Învierii, am trăit experienţa unei foarte rare şi puternice alinieri a Marii Cruci Cardinale.
Apogeul alinierii Marii Cruci Cardinale a cuprins Pământul în zilele de 22, 23 şi 24 aprilie 2014. Planetele care au format această Mare Cruce au fost Marte, Uranus, Pluto şi Jupiter. Aceste patru planete au format o Cruce, prin alinierea lor exact la 13 grade faţă de fiecare Punct Cardinal. Uranus era la 13 grade în Berbec, care reprezintă Elementul Foc şi corpul mental al Omenirii. Jupiter a fost la 13 grade în Rac, care reprezintă Elementul Apă şi corpul emoţional al Omenirii. Marte era la 13 grade în Balanţă, care reprezintă Elementul Aer şi corpul eteric al Omenirii. Iar Pluto s-a aflat la 13 grade în Capricorn, care reprezintă Elementul Pământ şi corpul fizic al Omenirii.
Nu este o întâmplare, faptul că această puternică aliniere în Marea Cruce Cardinală, care a influenţat în mod spectaculos Tărâmul Elemental şi Corpurile Pământene ale Omenirii, a început în data de 22 aprilie. Lumea se concentrează asupra Tărâmului Elemental, prin celebrarea Zilei Pământului. Sincronicitatea dintre Marea Cruce Cardinală şi Ziua Pămânului a jucat un rol major în catapultarea spre noi înălţimi, a Alchimiei Divine ce are loc la nivel cellular, în interiorul Omenirii şi al Mamei Pământ.
Mulţi oameni simt că, de fapt, toată această Lumină a făcut ca lucrurile să meargă şi mai rău – dar aceasta e o iluzie. Lucrurile par aşa, deoarece Tatăl-Mama-Dumnezeul nostru şi Consiliul Cerurilor scaldă Pământul cu frecvenţe insondabile de Lumină, aşa cum s-a întâmplat în aprilie; tot ce intră în conflict cu această Lumină este împins la suprafaţă, pentru a fi vindecat şi transmutat la perfecţiunea lui originară. Poate că acest fenomen a intensificat provocările cu care ne-am confruntat, dar vă promit că această purificare nemaivăzută nu ne va doborî. Ea ne oferă o şansă exraordinară de a pune capăt, o dată pentru totdeauna, experienţelor dureroase pe care, în mod deliberat sau nechibzuit, le-am creat în trecut.

Inervenţia Divină în luna mai 2014
În Tărâmurile Divine, mai este considerată o Lună Mistică, fiindcă toate evenimenele speciale care apar în această lună, implică atât Inervenţia Divină, cât şi Darurile Celeste penru Omenire. Ca urmare a afluxului uriaş de Lumină, pe care l-am primit în aprilie, luna mai va binecuvânta Omenirea, în moduri miraculoase.
Ziua de 1 mai este sărbătorită peste tot în lume ca Ziua Înălţării lui Saint Germain. În fiecare an, în aceasă zi sacră, Saint Germain îşi îndreaptă Legiunile sale de Îngeri ai Flăcării Violet căre Pământ, pentru a-l binecuvânta cu Flacăra Violet, timp de 24 de ore. Flacăra Violet reprezintă echilibrul perfect dintre Flacăra Albastră, a Puterii şi Voinţei Divine a Tatălui-Dumnezeu, cu Raza Roz, a Transfigurării Iubirii Divine şi a Respectului pentru ÎNTREAGA Viaţă, a Mamei noastre-Dumnezeu. Acest Foc Sacru reflectă Armonia Dumnezeului nostru Tată-Mamă şi este cel mai puternic instrument de transmutare a negativităţii, care este disponibil în înreaga Creaţie. Flacăra Violet este cunoscută ca Cel de-al Şapelea Aspect Solar al Dumnezeirii şi va fi energia predominantă ce va inunda Pământul în următorul ciclu de 2.000 de ani, în care vom trece prin Era Vărsătorului.
În acest Moment Cosmic, avem cu toţii capacitatea de a fi un instrument al lui Dumnezeu. Saint Germain ne-a dăruit o invocaţie care ne va permite să fim o Uşă Deschisă pentru acest dar uimitor al Focului Sacru. Împreună, vom face ca Flacăra Violet să fie disponibilă pentru fiecare om de pe Pământ, indiferent dacă el sau ea este sau nu conştient de această şansă fără precedent.
Dacă această faţetă a Planului Divin rezonează în profunzimea inimii voastre, vă rog să folosiţi această invocaţie pe tot parcursul lunii mai şi, după aceea, să faceţi aşa cum vă ghidează Prezenţa voastră EU SUNT.
„EU SUNT Prezenţa mea EU SUNT şi SUNT Una cu Prezenţa EU SUNT a ÎNTREGII Omeniri. Într-o Unică Voce, o Unică Respiraţie, o Unică Bătaie a Inimii şi o Unică Energie, Vibraţie şi Conştiinţă a Iubirii Divine Pure, invocăm cele mai intense frecvenţe ale Flăcării Violet Solare Cristaline din Dimensiunea a 5-a, pe care Legea Cosmică o va permite.
Saint Germain şi Legiunile tale de Îngeri ai Flăcării Violet vă cerem să revărsaţi, să revărsaţi, să revărsaţi această Flacără Violet cu puterea şi energia a mii de Sori, prin şi în jurul fiecărui gând, sentiment, cuvânt, acţiune, amintire şi credinţă pe care Omenirea le-a manifestat vreodată, în orice moment sau dimensiune a timpului, atât ştiute, cât şi neştiute, şi care reflectă orice altceva decât Raiul pe Pământ.
Transmutaţi toate cauzele, efectele, înregistrările şi amintirile, aducându-le la perfecţiunea lor originară şi sigilaţi-le ca fiind câmpul de forţă al Luminii Infinite a lui Dumnezeu.
Acceptăm că această Acivitate a Luminii este Victoria lui Dumnezeu. Acceptăm şi ŞTIM că intensitatea Flăcării Violet creşte cu fiecare zi şi cu fiecare oră, cu fiecare moment, cu fiecare Respiraţie a noastră, până când acest minunat Pământ şi TOATE formele sale de Viaţă vor ajunge în Tărâmurile Dimensiunii a 5-a, a Luminii – Noul Pământ.
Şi aşa şi este! Iubite EU SUNT, Iubite EU SUNT, Iubite EU SUNT!”


Un alt lucru minunat care se întâmplă în luna mai este faptul că Iubita noastră Mamă, Sfânta Maria, deschide porţile Templului Inimii Imaculate în Planurile Interioare şi ne invită pe toţi să o vizităm în corpurile noastre cele mai subtile, în timp ce dormim. Tot ce avem de făcut, înainte de a adormi, este să-i cerem Prezenţei noastre EU SUNT să ne ducă la Templul Inimii Imaculate al Mamei Divine – şi acest lucru se va realiza.
Câtă vreme suntem una cu întreaga Viaţă, avem capacitatea de a-i cere Prezenţei EU SUNT, a fiecărei persoane de pe Pământ, să facă acelaşi lucru. Trebuie doar să afirmăm: „EU SUNT prezenţa mea EU SUNT şi EU SUNT Una cu Prezenţa EU SUNT a ÎNREGII Omeniri. Ceea ce cer pentru mine, cer pentru fiecare persoană de pe Pământ, în perfectă aliniere cu Planul său Divin şi cu binele cel mai înalt al tuturor celor implicaţi.”
Maica Domnului lucrează cu fiecare dintre noi, cu o bunătate nemăsurată. Una dintre cele mai mari griji este să susţină Conceptul de Neprihănire, pentru fiecare dintre noi. Conceptul de Neprihănire este Modelul nostru Divin, care reprezintă înregul Potenţial Divin, codificat în AND-ul nostru. În această lună, Maica Domnului va lucra cu Prezenţa noastră EU SUNT, pentru a ne ajuta să aducem Conceptul de Neprihănire al înregului nostru Poenţial Divin, la nivel conşient, în inimile şi minţile noastre. 

Acest lucru ese posibil acum, datorită activării iniţiale a Conştiinţei Christice a Omenirii, care a avut loc în interiorul fiecărei fiinţe umane de pe Pământ, după schimbarea Erelor, naşterea Noului Pământ şi activarea glandelor noastre pineale şi pituitare.

Un alt eveniment care se adaugă consistent la Lumina Lumii, pe parcursul lunii mai, este celebrarea Zilei Mamei, care are loc în numeroase ţări. În SUA şi Canada, Ziua Mamei va fi sărbătorită pe 11 mai, iar în Mexic, pe 10 mai. În aces an, de fiecare celebrare, oriunde în lume, a Zilei Mamei, Mama noastră-Dumnezeu şi toate Aspectele Feminine ale Dumnezeirii vor scălda Pământul cu înaltele frecvenţe ale Iubirii Divine Transformatoare, de o inensitate netrăită vreodată. 

Totul s-a accelerat şi, pe măsură ce celulele corpurilor noastre se transformă din celule planetare bazate pe carbon, în Celule de Lumină Solară, noi putem să primim şi să asimilăm mult mai multă iubire a Maicii Domnului, decât oricând altcândva.
Acest aflux de Iubire Divină Transformatoare, care acţionează la unison cu afluxul Flăcării Violet Solare 5D, ne va purifica şi ne va eleva în moduri care o vor ului şi pe cea mai sceptică persoană. 

Fiţi atenţi şi aştepaţi-vă la miracole!
Toate aceste evenimente vor amplifica binecuvântările pe care Omenirea şi Pământul le vor primi în timpul Festivalului Wesak, care are loc atunci când Luna Plină este în Ciclul Solar al Taurului, fenomen ce se petrece, de obicei, în mai. În acest an, Luna Plină Wesak va fi pe 14 mai. Wesak este sărbătoarea anuală a lui Gautama Buddha.
Gautama Buddha este o forţă vitală în atingerea Iluminării şi întoarcerea Omenirii la Conştiinţa Christică. În acest an, pe parcursul acestei sărbători, fiecare dintre noi va trăi experienţa Prezenţei EU SUNT, iar schimbările de energie, vibraţie şi conştiinţă la nivelul Corpului nostru vor începe să ne deschidă inimile şi minţile, în moduri profunde.
Primul mod în care această schimbare va începe să ni se dezvăluie este printr-o manieră mai blândă şi mai bună în care îi percepem chiar şi pe cei mai recalcitranţi fraţi şi surori din Familia Omenirii. 

Atunci când recunoaştem Divinitatea în ÎNREAGA Viaţă, ne deschidem inimile şi minţile către noi moduri de a gândi şi a simţi, care sunt infuzate cu Iubire şi Respect Divin pentru Viaţă. Ceea ce ne ridică la un nivel mai înalt de conştiinţă, de la care vom găsi cu claritate soluţii viabile pentru toate maladiile care încă mai ies la suprafaţă pe vechiul Pământ. Vechiul concept „noi împotriva lor” se dezvăluie ca fiind o iluzie. Apoi, înţelegerea faptului că suntem cu toţii Unul şi că numai prin colaborare şi Respect pentru Viaţă ne vom rezolva problemele de fiecare zi devine o realitate evidentă şi incontestabilă.
Odată cu această Trezire şi schimbare a conştiinţei, realizăm cu profunzime că, în mod cert, „Noi suntem Cei pe care îi aşeptam”.
Minunatele Activităţi ale Luminii, pe care le vom experimenta în luna mai, ne vor transforma viaţa şi vor pava calea către realizarea, în Gloria lui Dumnezeu, a următoarei etape a Planului Divin, care este programată pentru 13-18 septembrie 2014.

Următoarea etapă a Planului Divin
Acum, Planul nostru Divin – SCOPUL ESENŢIAL ŞI RAŢIUNEA DE A FI – este să desăvârşim următoarea fază a experienţei fără precedent, în mijlocul căreia ne aflăm în această perioadă. 

Această parte a planului implică transmutarea reziduurilor vechiului Pământ şi co-crearea tiparelor perfecţiunii pentru Noul Pământ, ce se vor materializa în experienţele noastre din viaţa de fiecare zi.
Tiparele perfecţiunii pentru Noul Pământ reflectă Unimea, Iubirea Divină, Pacea Eternă, Abundenţa, Respectul pentru Întreaga Viaţă şi Unitatea Conştiinţei Christice. 

Aceste tipare pulsează în Tărâmurile Cauzei, aşteptând să fie atrase în vieţile de fiecare zi ale Omenirii. Când acest lucru se va întâmpla, experienţele noastre pământene se vor transforma în expresii ale bucuriei şi uimirii, mai presus de orice am visat vreodată. Dar acest lucru nu se va întâmpla fără participarea noastră conştientă.

Nu uitaţi ca noi suntem co-creatorii vieţilor noastre. Responsabilitatea noastră ca Fii şi Fiice ale lui Dumnezeu este să atragem tiparele pentru Noul Pământ, prin capacităţile noastre de a crea gânduri şi emoţii care se materializează în vieţile noastre.
Problema este că sunt milioane de oameni care le dau putere, prin fricile lor, suferinţelor de pe vechiul Pământ, ce ies la suprafaţă pentru a fi vindecate. Drept urmare, ei nu îşi amintesc că SINGURA cale prin care Omenirea poate schimba aceste aspecte negative este focalizarea pe co-crearea tiparelor perfecţiunii pentru Noul Pământ. De fapt, aceasta este Misiunea Divină, pe care Tatăl-Mama-Dumnezeu, Compania Cerurilor şi Prezenţa noastră EU SUNT ne-au chemat să o îndeplinim.
În scopul catapultării tiparelor perfecţiunii pentru Noul Pământ, în experienţele tangibile din viaţa noastră, Compania Cerurilor a elaborat un plan aflat în derulare şi îi cere Omenirii să participle în conformitate cu Chemarea Inimilor noastre. Ei au dezvăluit că acest plan răspunde la cea mai mare NECESITATE A MOMENTULUI, pentru Înălţarea în Corpurile noastre de Lumină Solară Cristalină 5D şi pentru crearea tiparelor perfecţiunii pentru Noul Pământ.

Detaliile
Prezenţa voastră EU SUNT a atras aceste informaţii în sfera conştiinţei voastre, pentru că voi vă pregătiţi de eoni, pentru a contribui la această etapă a Planului Divin. Voi sunteţi un sol al Iubirii Divine, indiferent dacă sunteţi sau nu conştienţi de acest lucru şi ACUM este timpul să manifestaţi plenar, cine sunteţi voi cu adevărat!
Tatăl-Mama noastră-Dumnezeu şi Fiinţele de Lumină din Tărâmurile Adevărului Iluminat trimit un semnal puternic de chemare către toţi Lucrătorii Întru Lumină, întrupaţi; şi suntem incluşi şi VOI şi eu. Ni s-a cerut să ne adunăm în cel mai puternic Portal de Precipitare care există pe Planeta Pământ. Acest Portal se află în câmpul de forţă al Munţilor Grand Teton, din Wyoming , Statele Unite.
Precipitarea este Activitatea Luminii prin care Esenţa Primară, neformată a Luminii este atrasă direct din Univers şi convertită în formă. Aceasta este Activitatea Luminii pe care Omenirea trebuie să o folosească pentru a manifesta în mod tangibil uluitoarele tipare ale Noului Pământ.
Ca Lucrători Întru Lumină, ni s-a spus că a venit vremea să facem din acest process, un salt cuantic. Acest lucru poate fi realizat de căre Lucrătorii Întru Lumină prin adunarea lor în Portalul Precipitării şi formarea unui transformator uriaş, prin care Lumina lui Dumnezeu va curge pentru a accelera Alchimia Divină care transformă corpurile noastre in Corpuri Cristaline din Lumină Solară. Lumina Precipitării ce curge prin conştiinţa noastră colectivă va accelera şi va atragerea tiparelor perfecţiunii pentru Noul Pământ, în experienţele Pământeşti ale Omenirii.
Este crucial ca Lucrătorii Întru Lumină din întreaga lume să fie prezenţi fizic pentru această faţetă a desfăşurării Planului Divin. Ne vom uni Flăcările Inimilor noastre, care vor pulsa cu Lumina pe care am adus-o din locurile în care trăim în această lume. Împreună, vom forma transformatorul – Potirul Luminii – care va deschide uşa pentru Lumina Precipitării.
Cereţi-i călăuzire Prezenţei voastre EU SUNT. 

Fiecare persoană care s-a pregătit să slujească în acest mod minunat, în numele Omenirii şi al Întregii Vieţi, va rezona cu această Misiune Divină, până în cele mai profunde lăcaşuri ale Flăcării sale Violet. Aşadar, ascultaţi-vă inima şi aveţi Încredere în călăuzirea voastră lăuntrică. Acum este nevoie de Lumina voastră!
Trebuie să ştiţi că vom fi cu toţii în locul potrivit şi perfect pentru această Activitate a Luminii, dar numai Prezenţa voastră EU SUNT ştie care este acesta.
Pe lângă cei care vor fi inspiraţi să fie prezenţi fizic, vor fi Lucrători Întru Lumină care se vor alătura în conştiinţă, din punctele de Lumină din jurul lumii. Ei vor proiecta Lumina ce curge prin Flăcările Violet ale Inimilor lor, în Portalul Precipitării din Munţii Grand Teton, unde alţi Lucrători Întru Lumină se vor aduna la Jackson Lake Lodge, în Moran, Wyoming. Astfel, eforturile noastre unite se vor extinde fără limite.
Nicio faţetă a Planului Divin nu e mai importantă decât alta. Important ESTE să reacţionăm la tot ceea ce ne va ghida Prezenţa noastră EU SUNT să facem. Trebuie să fim Încrezători şi să ŞTIM că dacă suntem călăuziţi să fim prezenţi fizic în Portalul Precipitării, atunci Prezenţa noastră EU SUNT şi Compania Cerurilor ne vor ajuta, netezindu-ne calea. Acest lucru e valabil în privinţa timpului, energiei sau banilor, pentru a contribui la împlinirea acestui aspect al Misiunii noastre Divine.
Vehiculul ce va fi folosit pentru această adunare a Lucrătorilor Întru Lumină este cel de-al 28-lea Congres Anual în Domeniul Iluminării, care va avea loc în perioada 13-18 septembrie 2014. Ne vom întâlni în minunatul Jackson Lake Lodge din Moran, Wyoming . Acest loc minunat se află în centrul Portalului Precipitării. Toate informaţiile necesare sunt disponibile pe website-ul nostru:      

                 http://www.eraofpeace.org.  
Tatăl-Mama noastră-Dumnezeu şi Compania Cerurilor vor ca noi să ştim cu certitudine că TOTUL S-A SCHIMBAT. Acţiunile noastre dedicate Luminii nu vor mai presupune luptele copleşitoare cu care ne-am confruntat în trecut. Acele vremuri au trecut.
Indiferent dacă veţi fi sau nu prezenţi la Grant Tetons, vă rog să accesaţi link-ul menționat, pentru a vedea un scurt material video, care vă va permite să aduceţi Lumina voastră magnifică în acest Portal al Precipitării şi să vă conectaţi cu noi, la nivelul Inimii, de oriunde v-aţi afla pe Planetă.


VĂ IUBESC şi vă sunt etern recunoscătoare pentru voinţa voastră de a fi un instrument al lui Dumnezeu, pe măsură ce mergem împreună înainte, în co-crearea tiparelor perfecţiunii pentru Noul Pământ.

Patricia Cota-Robles

SURSA: http://www.eraofpeace.org

Preluare de pe http://daniilgaucan.wo

2 comentarii:

  1. Thanks for sharing such a valuable information.Im very thankful to you that you had given me this opportunity to write on this blog.please visit our website I assure you that it will be very useful for our website.....
    Packers and Movers Chennai

    RăspundețiȘtergere
  2. Excellent Post...I must thank you for this informative news....This is my first time go to see at here and i am really pleassant to read
    all at one place. Local Packers and Movers Ahmedabad list, Cheap Packers Movers Ahmedabad Charges, Affordable, Best Household Shifting Ahmedabad @ Packers and Movers Ahmedabad

    RăspundețiȘtergere