Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 mai 2014

INTÂLNIRE CU ADAMUS


(4 mai.2014)

(rezumat should)


Eu sunt cel ce eu sunt, Adamus cel suveran si liber. Este o energie frumoasa in cameră. E ca o celebrare al sfârșitului unei ere.
E timpul sa mergem mai departe. E timpul sa treceti la nivelul urmator.
Adamus
Voi ati avut foarte multe vieti pe pamant. Din fiecare viata aveti amintiri placute. Acestea sunt reale. Ele sunt motivul pentru care v-ati dorit sa va intoarceti mereu si mereu pentru alta viata. Sunt intrigat de felul in care respirati. Ati uitat sa respirati? Mai mult ganditi decat respirati. Respirati ca un maestru!
Acum sunteti putin… constipati, ati avut o luna grea. Doar permiteti.

Si acum hai sa facem o respiratie scandaloasa care aduce energia in viata voastra. In ultimul timp v-ati intrebat unde este energia? Respirati! 
A trecut si marea cruce astrologică. În perioada 21 aprilie -10 mai, energiile vor fi extrem de intense. Chiar pulverizante.
Daca nu ati simtit nimic, probabil sunteti mort.(rasete)
Din cauza acestei presiuni intense care este peste tot, v-ati inchis. V-ati spus: „ceva trebuie sa se intample”, și v-ați hotărât să așteptați să treacă. Corpul doare. E dificil. Si noi simtim aceste energii de pe Pamant.
Acum e cea mai mare presiune dintotdeauna. Acum aveti de facut o alegere interesanta: va inchideti in voi si asteptati sa treaca sau o respirati? Respirati-o acum! 
Plonjati in ea. Energia e aici pentru a va servi. Ea nu vă va omori, mă rog, pe majoritatea dintre voi (rasete). Întotdeauna exista exceptii.(rasete)
 Cand un shaumbra moare, primul lucru pe care vrea sa-l faca e sa ma plesnească si să-mi spuna: „de ce nu mi-ai spus ca e asa de usor?”(rasete)
Energia nu are minte, nu-i pasa, nu are sentimente. E doar energie si e acolo pentru a va servi. E acolo pentru orice alegeti. Permiteti-i sa curga prin voi! Lasati-o sa vă serveasca la orice doriti. Cand o aduceti in interior, dintr-o data corpul nu mai are dureri. Cand va ascundeti de energii, atunci vor exista dureri, pentru ca vreți să le controlati. Sa respiram profund! 
Sa pastram energia în forma ei foarte simpla. Doar mintii îi place complexitatea.
Care e starea voastra? In ultimele 7-10 zile, care a fost starea voastra? 
Public 1: coplesitoare. S-au intamplat multe lucruri. Probleme cu familia. 
Adamus: din patru probleme, una este cu familia.(rasete) 
Public 2: mi-am terminat cartea inceputa anul trecut. 
Adamus: apar si eu in acea carte? 
Public 2: da. 
Adamus: in orice carte apare numele meu, exista o energie in plus.(rasete) 
Public 2: apoi, din planuri inalte a aparut ceva si totul s-a schimbat. 
Adamus: nu exista planuri inalte, dar exista planuri de libertate. Nu exista sine inalt sau inger maret. Haideti sa ucidem acum ingerul maret. Sa renuntam la conceptul de sine inalt. Există doar sine liber. 
Public 3: celebrare. 
Public 4: iritabilă. Toti m-au enervat, chiar si propriul câine.(rasete) 
Adamus: ce ai facut cu aceasta iritabilitate? 
Public 4: am înecat-o în bere.(rasete) Am incercat sa o ignor si sa nu ies in public pentru ca oamenii ma scot din sarite. 
Adamus: esti iritabila si in timpul somnului? 
Public 4: in timpul somnului sunt ocupata. 
Adamus: e dificil. Mai ales cand există doua persoane care se afla in acelasi punct al maestriei si sunt atat de iritate. Trebuie sa radeti. Trebuie sa fiti maestri dați dracului! (rasete)
Mereu vi s-a povestit despre calmul si rabdarea marilor maestri, Buddha. Dar ei nu au ajuns la acest nivel, au plecat inainte de a deveni iritabili. 
Public 5 (persoana care s-a ocupat de distribuirea insignelor): am fost nervoasa, mai ales pe tine. 
Adamus: dar, ce-am făcut soro? Am apasat doar cateva butoane. Tu muncesti prea mult. De ce? 
Public 5: e vina ta.(rasete)
Adamus: de ce, ce-am facut? 
Public 5: insigne.(rasete) 
Public 6: frustrata. Tot ce se putea intampla rau, s-a intamplat. 
Adamus: renuntati la toate conceptele despre ceea ce inseamna a fi maestru. Totul va fi gresit. Tot ce se intampla acum face parte din maestrie.
De ce sunteti atat de seriosi? Nu e nimic ce trebuie sa intelegeti.
Nu conteaza ce mancati. Nici un tratament nu vă mai poate ajuta. Trebuie sa aveti incredere in voi.
”Eu aleg ascensiunea cu corpul fizic” cu aceasta alegere a inceput totul. 
Public 7: in sus si in jos. Vremea a fost fascinanta, m-a afectat. 
Adamus: vanturile curață vechile energii. Nu veti fi niciodata fericiti. Fericirea nu exista. 
Public 8: am fost invatati ca avem libertatea de a alege. De ce am alege sa fim nefericiti? 
Adamus: te voi lasa sa experimentezi tu asta. Starea e un sentiment, un gând de judecată. Oamenii traiesc prin stări. Starile sunt generate de gânduri. Mintea nu are constiință senzorială. Starea a fost construita din pârțuri. Apoi starea creaza energia care vine pentru acea zi. E ceva in voi care iese la suprafata acum si e enervant: vălul. Vălul e separarea. Nu exista nimeni inaintea voastra, nici macar cei din mânăstiri. Sufletul e libertate.
Cred ca sunteti plictisiti. Dupa 14.000 de vieti pe Pămant, dupa ce ati experimentat orice ati putut experimenta și ati vazut majoritatea lumii, nu mai sunt multe de facut. Sunteti plictisiti. Asta duce la intoleranță.
Va spuneti: „trebuie sa existe ceva mai mult decat atat, sunt sătul de intrebari tampite”. Aveti un EU SUNT nelimitat si cateva cutii de limitari si una dintre ele va spune ca trebuie sa fiti maestri.
„Si daca sunt un maestru, de ce nu pot suporta oamenii?” Pentru că un maestru nu tolerează orice... căcat. Sunteti plictisiti dar nici nu vreti sa muriti. Nu mai puteti tolera să rămâneți inca o zi pe aceasta planeta.
Poate ca va bucurati de vreun nou ipad, de tehnologia asta superperformanta, dar dupa 30 de minute sunteti iar plictisiti.

Voi sunteti un creator maret. Unele alegeri nu sunt chiar ale unui creator maret, dar nu toate. (rasete)
Nu puteti face alegeri greșite. Doar alegeti. Un maestru intelege ca toate astea sunt căcaturi.
Ajungeti la un punct al măestriei când nu mai trebuie sa va ganditi la alegere. Ca ființă suverană, nu mai faceti alegeri. Totul va fi acolo. Nu va mai exista alb si negru, separare.

Va întrebați: „pot elibera controlul? Sunt eu la acest nivel”?
Cum ar fi sa eliberati controlul? 
Public: infricosator. 
Adamus: e adevarat. Cum ar fi sa eliberati controlul? Sau controlul asupra biologiei? Sau asupra gândurilor, pentru o zi? Controlul face acele cutii de limitare. E plictisitor. Constientizarea aduce enervare, suparare.
Un maestru adevarat e un maestru enervat. Va consumati energia pentru a va suprima aceasta enervare. Lasati-va sa simtiti totul. Maestria inseamna totul sau nimic. Ori libertate ori limitare. Respirati profound! 
Inainte de a veni in aceasta viata ati avut un timp de contemplare cu voi insiva. Ati fost pe Pamant de atâtea ori, sitiți totul. Nimic nu va fi nou pentru voi.
Ati mers singuri. Ati avut un motiv personal si profund de a reveni aici.
Stiati ca aceasta călatorie va fi de unul singur.
Stiati ca va fi ultima voastra viață.
In acest timp al contemplarii ati trecut printr-o metamorfozare. V-ati dizolvat in aceasta entitate care sunteti acum. V-ati transformat din vechea identitate. Ati simtit potentialele acestei vieti. Care a fost acea pasiune pentru care v-ati intors? Nu ati facut asta pentru familiile voastre angelice sau pentru ordinul Arc.
Există o pasiune mare in interiorul vostru. O simt in fiecare din voi. E un sentiment. Respirati! 
Orice gând e limitat. Constientizarea senzuala e poate unul dintre motivele pentru care ati venit. Ati incercat sa fiti amabili. Acum va intoarceti la libertate. E greu dupa atâta timp petrecut in inchisoare. Trăiti incă după niste tipare. Din experienta mea, va pot spune ca e dificil. Nu puteti avea libertate limitată. Luati-va un moment si multumiti-va voua. Nu e usor. Doar voi o faceti.
Maestria inseamna libertate conștientă. Nu va puteti intoarce. Ce altceva crează stările? 
Public 1: alcoolul.(rasete) 
Adamus: e adevarat. 
Public 2: vremea. Relatiile. Oamenii. 
Public 3: somnul. 
Adamus: corect. Pentru ca veti fi obositi. E foarte bine pentru voi sa fiti obositi. Astfel e usor sa eliberati controlul. 
Public 4: lipsa timpului. 
Public 5: munca frenetică. 
Public 6: muzica. 
Adamus: adesea deveniti sclavii stărilor. Durerea corpului vă influenteaza starea. Sperati ca starea se va schimba. Voi mergeti acum dincolo de asta. Nu e nimic nebun la voi. Ati fi nebuni doar daca v-ati accepta limitările. Din experienta mea va pot spune ca in orice situatie v-ati implica, la fel de usor puteti iesi. Nu stiu daca v-am mai spus asta inainte, dar eu am fost inchis intr-un cristal…(rasete)
Daca ati intrat in limitare, puteti si iesi. intrebarea este: chiar sunteti pregatiti sa iesiti din limitare? Si voi spuneti: „da, dar”…

Dar puteti iesi. Si, in principiu, ati facut-o deja, acum doar treceti prin procesul de transformare. Respirati si relaxati-va in iluminarea voastra. Respirati in simplitate.
Voi vreti sa evitati partea voastra intunecata. Nu puteti incorpora doar lumina. Nu va functiona. Incercati sa fiti drăguți, amabili, fericiti. Nu. Oare de unde a venit intunecarea? E opusul iluminarii?
Există o tendință de a evita toata partea voastra intunecată.
Beți totul: si lumina si intunericul! Nu ajungeti la iluminare prin lumina. ”Dar daca devin rău? Dacă intru in intuneric?”

Oamenii isi suprima intunericul si acesta se duce in constiinta de masa. Depresia e interesantă.
In Atlantida nu exista depresie. Erați mereu inconjurati de oameni, aveati multe activitati. E un fenomen destul de nou.

Depresia e atunci când gandurile suprima pasiunea EU SUNT pana cand simtiti ca nu mai e nimic acolo.
Mintea genereaza atat de multe ganduri incat nimic nu mai functioneaza si atunci mintea se suspendă.
Depresia e energie neinspirata. Beți intunericul si depresia! Pana acum ati permis doar lumina si fericirea. Există constientizare in iritare. Intrebarea „cu ce am gresit?” duce la depresie.
Un maestru respiră profund, doarme profund, bea profund. Este bine să controlezi, dar să fii constient. Pasiunea a fost de a trai. Beti profund, mancati profund, iubiti profund, respirati, experimentati profound! Respirat! 
Treceti intr-o noua faza. Si daca aveti indoieli, amintiti-va ca totul e bine in toata creația.

(sublinierile și unele corecții ortografice îmi aparțin: C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu