Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 23 aprilie 2014

Întrebarea noastră este: ne bucurăm de iubirea și aprecierea voastră? (3)


Conversție cu Comandantul Ashira


(ultima parte)

(1 april.2014; channeler Linda Dillon)
Traducere Const. Mihăilescu 


 SM: și eu vreau asta ! Ah , am câteva întrebări de pus, legat de frecvența de vibrație. Poți preciza ceva despre frecvenșa reală de vibrație a Gaiei și a umanității? Eventual, despre spectrul de frecvențe ocupat!? Este și cum condiționată plasarea într-o anumită dimensiune, de frecvența de vibrație? Cum ne plasăm frecvențial comparativ cu vibrația voastră și a dimensinii în care trăiți? Cumva, am înțeles că progresăm în acest sens!  
 Ashira: frecvența voastră de vibrație actuală este mult mai mare decât cea de acum un an. Pe o scară de la 1 la 10, colectivitatea umană se află acum la cifra 8.  Trebuie însă înțeles că acest plasament este unul dinamic. Există fluctuații în jurul acestei valori, fie în sus, fie în jos. Când, de exemplu, în lumea voastră au loc acte de beligeranță, de război, de dușmănie, frecvența de vibrație scade, în contrast cu, să zicem, ascultarea unei frumoase sonate.

Pe total însă, voi și sistemul vostru planetar v-ați ridicat vibrația. Nivelul la care vă aflați acum vă permite să vă considerați ființe inter-dimensionale, aflate în prima fază ascensională. Sunteți deja inter-dimensionali. Frecvențial, îndepliniți această condiție. Trebuie deja să fiți la nivelul de "a ști " pentru „a face”, nu de „a face” pentru „a ști”. Diferența este enormă.

Ca să folosesc o metaforă: fiecare dintre voi a avut poate în șifonier un articol de îmbrăcăminte (un pulovăr, o bluză etc) care era adânc ascuns în fundul dulapului și de care uitaserăți. Tot umblând prin dulap, l-ați redescoperit și v-ați amintit că era un obiect cu care vă statea bine. Acum, după ce l-ați redescoperit, v-ați hotărât să-l purtați zilnic. Constatați că această mică dotare vă stătea la dispoziție, dar ați uitat de ea.. „Traducând”, voi, de-alungul timpului, ați uitat că sunteți inter-dimensionali, și nu v-ați mai folosit de această abilitate. Acum, după ce v-ați amintit de ea, o veți folosi permanent 
SM : umm, foarte frumos! Aș vrea să te întreb dacă tu ai fost cândva pe Pământ?
Ashira: vrei să întrebi dacă am avut o viață completă pe Pământ?
SM : sau, mai multe!?
Ashira: am vizitat Pământul, da. 
SM : bine. Când estimați că vă veți face apariția pe Pământ? Va fi necesar ca fiecare dintre noi să fie îndrumat de cineva pentru a se putea orienta și descurca în noua situație care se va crea, cum va trebui să se comporte în relația cu voi, cum ne vom înțelege cu noii veniți? Ni se vor preda lecții privind teleportarea? Eu înțeleg că, în majoritatea cazurilor, va depinde de noi, ceea ce vom face dar , probabil că, pentru orientare fără teamă, unii dintre voi vor îndeplini rolul de îndrumători !? 
Ashira : sunteți ființe care au primit aceste informații și care veți face față situației. Desigur, vi se va arăta ce trebuie să faceți pentru a vă însuși tehnica teleportării, dar și noi vom avea ce învăța de la voi: de exemplu cum să găsim lemne de foc și cum să le aprindem. 
SM : oh, Doamne, voi fi mai mult decât fericită să mă angajez în asemenea schimburi de experiență! Vreau să-mi cer scuze tuturor ascultătorilor care aud hărmălaia pe care o fac acum păsările mele și pe care ei, probabil, o recepționează. Data viitoare voi folosi alt spațiu pentru această emisiune. 
Ashira : sunetele pe care le scot păsările tale poate vă deranjează pe voi, pentru noi este o adevărată desfătare să le auzim glasurile. Și dintre ele sunt unele care încearcă să comunice cu noi!!
SM : ah, bine, eu nu iau prea în serios această afirmație dar mă simt mai relaxată. Bine, mulțumesc.

În ceea ce privește unele probleme de fiziologie, ai putea vorbi de legătura care există între sistemul digestiv și respirație? Cât de importantă este hrana fizică pentru asigurarea forței de viață? Ce legătură este între sistemul digestiv și cel respirator? Cum va influența modificarea uneia dintre ele pe cealaltă? Și la voi este la fel?
Ashira: da. Acum, haideți să vorbim în primul rând despre ceea ce crezi tu că e sistemul digestiv. Nu este atât de complicat... ei bine , și noi ne putem adapta propriile sisteme la condițiile pe care le oferă planeta voastră, așa cum, de altfel, s-a referit foarte pe scurt și Linda în această dimineață. Avem nevoie de ajustări dar ele pot fi făcute destul de ușor.


Dar, în ceea ce privește fiziologia, voi aveți suficientă hrană pentru toată populația globului și noi observăm că vă satisfaceți din ce în ce mai bine această cerință. Însă de-a lungul vremii, voi v-ați pierdut treptat capacitatea de a vă hrăni cu lumină. (Nota C.M.: această capacitate nu s-a pierdut dar a fost mult diminuată. În fapt, omul nu poate trăi doar cu hrană materială, fără să consume și „prana”). Există pe Pământ multe ființe umane care au renunțat complet la hrana materială și se hrănesc numai cu lumină (prana). (Nota C.M.: cel mai cunoscut este cazul australiencei Jasmuheen, care a scris mai multe cărți pe această temă și care ne-a vizitat țara, cu câțiva ani în urmă). Practic, voi ați uitat cum să vă hrăniți cu Lumină; ceea ce faceți acum este ceva instinctiv. Ați avut și încă mai aveți oameni sfinți, yoghini, bărbați și femei, care se limitează doar la consumul de Lumină.
Acum, corpul uman, care face una dintre diferențele dintre noi și voi, mai are nevoie de hrană materială la intervale mai mari sau mai mici de timp (excepție categoriilor amintite). În viitor situația se va schimba dar, pentru aceasta, corpul uman nu are nevoie de modificări în sistemul digestiv, deoarece acesta este în corpul fiecăruia dintre voi, dar este mult mai puțin folosit.

Trebuie să vă reamintiți cum să inhalați Lumina, și asta se realizează prin anumite tehnici de respirație (n.m. pranayama). Hrana necesară vouă este peste tot în jurul vostru, este în aerul care vă înconjoară și pe care-l respirați. În fond, energia, sub orice formă s-ar afla ea, este formată din molecule și din atomi. Voi doar trebuie să vă amintiți cum să vă hrăniți cu aceste molecule aflate nu în materie ci în energiea din aerul care vă înconjoară. Materia este doar o aglomerare ordonată de molecule și de atomi ?

Este chiar mai simplu să prelevezi hrană din energia liberă, comparativ cu cea aflată în diferite combinații ale materiei. La voi este vorba mai mult de obișnuința de a vă hrăni cu substanță materială, decât de necesitatea acestei substanțe. Ritualul hrănirii cu materie este foarte vechi și puternic înrădăcinat în ființa umană, fără a fi vorba de o condiție existențială de supraviețuire.

Simțurile voastre sunt încântate când se respectă ritualul de a te așeza la masă și a consuma tot felul de bunătăți care, odată ajunse în stomac, se transformă în.... energie. Din acest punct de vedere, la noi, procesul hrănirii este muilt simplificat și nu necesită un efort deosebit.
Materia, sub diferitele ei forme, pe care o utilizați drept hrană, este obținută la voi din ce în ce mai industrializat și mai departe de ceea ce v-ar putea oferi natura, dacă n-ați mai polua-o cu tot felul de substanțe care să crească producția. Pesticidele și insecticidele nu au efecte doar asupra ”dăunătorilor” dar vă otrăvesc pe voi și planeta, dovedindu-se în final, un act inutil și chiar distructiv. Se pierde chiar acea calitate la care țineți voi mai mult: gustul.

Omul ca și celelalte ființe are capacitatea de a se adapta. Gândiți-vă doar la delfini și la balene. Și pe ele le afectează puternic poluarea provocată de om.

În loc să vă continuați evoluția, trebuie să vă preocupați, mai întâi să vă salvați viața. Norocul este că, trecând la matricea de cristal, poluarea își va pierde efectele asupra ființelor care vor promova la această structură. Markerii formulei ADN vor fi ajustați astfel că, în viitor, respirația nu va mai fi afectată de existența dioxidului de carbon în aerul respirat.

Noi nu întâmpinăm dificultăți în adaptarea noastră, în ceea ce privește prezența în aer a oxigenului sau dioxidului de carbon. Avem adaptările necesare. 
SM : bine. Minunat, mulțumesc pentru explicații. Mai am o întrebare și apoi vom putea trece să răspundem întrebărilor primite din partea ascultătorilor.

Pe această temă sunt mai multe întrebări dar voi selecta doar una. Vrei să ne vorbești ceva despre procesul de îmbătrânire și la ce modificări să ne așteptăm în viitor, în această priviță? Mulți dintre noi așteaptă cu nerăbdare și entuziasm ca în viitor să-și poată alege aspectul fizic și vârsta aparentă. Cei de astăzi vom mai apuca acele zile? Există o mulțime de bătrâni care cred că nu vor mai avea timpul necesar pentru a se putea bucura de acele minunate schimbări.
Ashira: aceasta este o întrebare complexă, dar mă voi strădui să răspund destul de direct. Există trei factori de care depinde acest viitor. În primul rând este grila falsă, sistemul de falsă credință care s-a creat și a evoluat în cea de a treia dimensiune: moartea și degenerarea. Astea au fost niște trucuri folosite pentru a ține ființa umană sub control. Din asta au rezultat, frica, concurența, lupta pentru supraviețuire, dorința de acumulare, grija exacerbată a unora pentru aș menține sănătatea sau aspectul prin tot felul de tratamente care mai de care mai costisitoare.

 În al doilea rând este vorba de ceea ce credeți voi că este timpul și de modul în care îl folosiți. Și aceasta este parte a schimbului inter-dimensional și a modului în care credeți voi în cronologia timpului.
Linda
Acum, experiența umană se schimbă pe măsură ce voi înșivă vă schimbați, prin creșterea frecvenței de vibrație și modelului vibrațional.

La aspectul de îmbătrânire contribuie ego-ul și tulburările emoționale, precum și ceea ce introduceți în corpurile voastre, dar nu am de gând să dezvolt acum acest subiect.

Pe măsură ce veți începe să vă calmați corpul emoțional, se va calma și ego-ul vostru, care va influiența favorabil câmpul mental și tendința de întinerire.

De asemenea, atunci când voi nu vă veți mai otrăvi hrana și când corpul vostru se va adapta mai bine acestor condiții, vă veți crește tot mai mult forța de viață (vitalitatea). Niciunul dintre voi, cei care v-ați născut pe această planetă, nu ați fost proiectați să vă supuneți unui program de îmbătrânire accelerat. Întinerirea trebuie să pornească de la credința voastră intimă, mai ales că voi sunteți, de fapt, ființe de lumină.

Aproape fiecare dintre voi are zile sau momente în care se simte mult mai tânăr decât îi arată oglinda. Din ce în ce mai mult și mai mulți dintre voi veți avea tendința de a crede că sunteți mai tineri decât aveți scris în buletine.

Acum când majoritatea dintre voi vă aflați, pentru mai mult sau mai puțin timp, în „camerele de vindecare”, veți fi supuși „tratamentelor de întinerire”. Organele voastre interne, părțile voastre componente, inclusiv pilea și părul, vor intra într-un proces de întinerire, mai ales dacă vi-l doriți cu toată ființa voastră.

SM : frumos, așteptăm cu mare nerăbdare să se întâmple. Este o problemă care ne interesează în mod direct pe fiecare dintre noi, tot așa cum este așteptată și întâlnirea cu voi. Sunt foarte recunoscătoare pentru aceste discuții .
Ashira : interes este și din partea noastră. Noi știm că vom avea mult de discutat căci foarte multe avem să ne împărtășim.
SM : ei bine, toți așteptăm cu nerăbdare acel moment.      Acum, am putera trece să luăm niște întrebări de la ascultători?
Ashira : da, suntem pregătiți! 
 SM : ok, minunat! Vă mulțumesc! David, care ai așteptat cu răbdare, te ascultăm.
 David : oh, mulțumesc, nici o problema! Salut, Suzy, salut, Linda, salut, Commandante Ashira! Este minunat să pot vorbi cu voi.

În una dintre comunicări ai vorbit, comandante, despre salata verde pe care ai spus că o combini cu anumite condimente. Presupun că între salata și condimentele pe care le aveți pe navele voastre și cele de pe Pământ, există deosebiri. Poate poți să-mi dai o idee cam ce combinație de alimente aș putea face eu aici, care să dea un gust cât de cât asemănător cu cel pe care-l obțineți voi pe navă.

Ashira: oh , dă-mi voie, prietene, să-ți spun că foarte puține sunt alimentele care nu-mi fac plăcere. Pentru că, după cum știți, servirea mesei este în primul rând o ocazie de socializare și o etalare a testelor senzoriale. Voi aveți o mare varietate de fructe și vegetale din care puteți prepara salate. Tu, dragule , ești unul dintre cei care adoră să se joace cu gusturile. Îți place mereu să testezi și să experimentezi. Evident, nu am de gând să-ți dau o carte de bucate intergalactică, dar poți experimenta de ex. un amestec de papaya cu fenicul sau grapefruit cu salată, grupate două câte două sau împreună. Joacă-te cu asta ! Iar atunci când faci acest lucru, amintește-ți mereu că verdele înseamnă dragoste și că acest amestec este o colecție de vitaitate, de viață. Din păcate, există la voi și foarte multe alegeri nefericite, chiar dăunătoare.

David : bine, mulțumesc!
SM : mulțumesc pentru întrebare. Dau cuvântul celui înscris la numărul 636. Ești cu noi ?
AC636 : da, hi Suzanne, Linda și comandantul Ashira. Întrebarea mea este legată de un posibil grup galactic, observat de mine și soțul meu în 2012. Soțul meu și cu mine am fost suficient de norocoși când am participat la o conferință cu Linda, în 2012. Printre altele ne-am îndrăgostit de Sedona. Ne-am întors în septembrie, anul trecut și am parcurs un traseu de alpinism, în partea de sus a Catedralei Vortex unde am văzut o familie formată din doi bărbați și patru copii mici, cu vârste cuprinse între cinci si zece ani. Am fost martori cum copiii aceia făceau niște salturi foarte curajoase, de pe o stâncă pe alta, ceea ce, pentru un om oricât de antrenat, nu ar fi posibil. Asta, mai ales că totul era ud. Ne-a intrigat și faptul că pe însoțitorii maturi nu-i impresiona în niciun fel acea joacă periculoasă. De câteva săptămâni mă preocupă gândul că acel grup nu ar fi fost de pe Pământ.
Ashira: este absolut corect; mulți cunoașteți că în acel loc este un vortex puternic, care reprezintă punctul de sosire a multor ființe galactice. Zona Sedona, Orașul Luminii, este deja activată energetic, mai ales Bell Rock (clopotul stâncă), de unde există camere de integrare și tuneluri care ajung până în Catedrală. Acea familie se afla la picnic unde trăia o experiență umană. Pentru ei acele sărituri nu prezentau niciun pericol. 

AC636 : uh, huh foarte elegant. Cu câteva săptămâni în urmă am știut în inima mea a fost vorba de niște nepământeni.
Ashira : concluzie absolut corectă !
SM : mulțumesc, vă mulțumesc foarte mult. Acum, numărul 608. Ești cu noi?
AC608 : da, sunt , hi Suzanne, Linda; numele meu este Bastal. Salut cu respect pe Comandantul Ashira. Vreau să vă urez, încă de pe acum, BUN VENIT! Noi toți dorim să facem parte din grupul de primire, atunci când veți debarca. Sunt foarte încântat să vorbesc cu tine. Întrebarea mea se referă la faptul că acum pe Pământ, cea mai mare parte din omenire are nevoie să-și exprime voința liberă și să și-o unească, pentru a forma o puternică voință colectivă. Când mă gândesc la alte civilizații, cum ar fi Andromeda sau la altele, sunt curios să cunosc care a fost calea lor de evoluție? Ne puteți da câteva idei despre asta ? Ce a însemnat pentru ei a explora ca un colectiv?
Ashira : ca un colectiv vom explora diferite civilizatii dar, dacă ni s-ar cere să spunem ceea ce vom explora pe planeta Pământ, mai întâi trebuie să spunem că ne înclșinăm asupra frumuseții acestei planete. Investigațiile noastre principale se referă cunoașterea profundă a speciei umane. Pentru că dintre toate schimbările care au loc pe planeta, inclusiv restaurarea cosmetică și vindecarea Pământului, trecerea la inter-dimensionalitate, cei mai fascinanți sunt oamenii. Cunoașterea și înțelegerea lor ne oferă indicii foarte importante asupra a ceea ce vfa urma să facem noi pentru omenirea voastră. Noi măsurăm și observăm, la nivel individual dar, mai ales colectiv, cum evoluiază inima și conștiința voastră și cum începeți să vă înțelegeți rolul și menirea în acest univers. Acesta este obiectivul nostru principal.
SM : frumos , vă mulțumesc pentru această conversație. 
Maresca
Ashira: anterior, prietenii mei dragi, înainte de a avea această emisiune radio, ați avut un program numit „ Familia Galactică” care era un nume potrivit pentru că, într-adevăr, suntem o famile galactică și chiar întergalactică.

În termenii aceștia ne gândim noi la voi și sperăm că și reciproca este valabilă.

Este adevărat, noi nu medităm, nu ne adunăm în grupuri pentru a crea, sau a vizualiza un subiect asupra căruia să ne concentrăm în colectiv dar avem dorința de a fi împreună cu voi, dragi prieteni. După ce ne vom fi regăsit, vom putea afirma că familia noastră s-a reîntregit. Acesta se va întâmpla foarte, foarte curând, și de aceea vrem să vă asigurăm de dragostea și respectul nostru pentru fiecare dintre voi.

Ne puteți invita să ne spălăm rufele în familie și să cinăm împreună..
SM: vă iubim.
Ashira: și noi iubim.

Sursa: http://counciloflove.com
(C.M.)

2 comentarii:

  1. Si noi va iubim dragii nostrii frati si surori din stele...asteptam cu nerabdare ziua cind ne vom imbratisa si nimeni si nimic nu ne va mai despartii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesant,ce ma surprinde este faptul ca de mai multe ori Comandantul Ashira parca nu ar fi convins ca umanitatea noastra s-ar trezi si sa creasca suficient nivelul de constinta ca sa ne dorim evolutia.Sa speram ca nu va fi cazul.......Florentina

    RăspundețiȘtergere