Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 16 aprilie 2014

Întrebarea noastră este: ne bucurăm de iubirea și aprecierea voastră? (partea a doua)



Conversație cu Comandantul Ashira


(1 april.2014; channeler Linda Dillon)
Traducere Const Mihăilescu

SM : Bine, am înțeles. Aș dori să vă împărtășesc o experiență pe care am avut-o joia trecută. Se poate? Da, e foarte interesantă.

Cum stratul de zăpadă se cam topise, am folosit prilejul pentru a aduce ceva lemne pentru foc din graj. În timp ce eram aplecată și adunam surcele pentru aprins focul, mi-a venit ideea de a invita familia mea din stele să participe la onomastica mea! Ceea ce s-a întâmplat în continuare a fost ceva remarcabil: parcă mi s-a umplut inima de sentimente de venerație și de apreciere pentru că am făcut acea ofertă. Am înțeles că asemenea mici și simple îndeletniciri lipsesc la bordul navelor spațiale. M-a cuprins un sentiment profund că noi trăim pe o minunată planetă unde putem experimenta activități lumești deosebit de rafinate care ne umplu viața. Trăiam și sentimenul că am marele privilegiu de a fi aici și acum, chiar dacă în jurul nostru au loc evenimente haotice. Așa că, mulțumesc prietenilor de dincolo care au acceptat invitația mea! (râsete). 

 Ashira : Să știi că mulți ți-au ținut companie.
Unul din subiectele de care ne face plăcere să vorbim este cel legat de frumusețea magnifică a planetei voastre. Noi am venit la voi încă din vremuri îndepărtate; dar asta este o altă chestiune, care ține de istoria umanității voastre și de vechile legături între noi. Pe de altă parte, foarte mulți dintre voi au vizitat navele noastre și vom fi fericiți să vă primim oricând ca oaspeți atunci când ne vom revedea. În această privință, problemele nu pleacă de la bordul navelor noastre, ele v-ar putea ajuta să vizitați locurile de unde ați plecat cândva. Nicio problemă nu ar fi să vă ajutăm să vedeți (sau, revedeți) Venus, Andromeda sau oricare alt loc din această galaxie sau din altele.

Bucuria pe care ai simțit-o de a fi pe această magnifică planetă este justificată căci ea este cu adevărat spectaculoasă. Grija Mamei Gaia a fost să ofere copiilor ei toate condițiile de dezvoltare, fapt pentru care v-a dotat cu un corp fizic capabil să existe și să evoluieze  pe această planetă. Marea diversitate de climă și de relief care se regăsește pe Pământ vă încâtă pe voi de eoni și pe noi de mai multe sute de ani.
Este adevărat că la bordul navelor noastre mari și foarte mari avem grădini destinate plantării unui larg sortiment de flori, fructe sau diverse plante comestibile. Desigur, nu lipsesc diverse rase din regnul animal. Nu este mai puțin adevărat că roadele solului de pe navele noastre nu ne sunt extrem de necesare. Ele nu ne condiționează supraviețuirea. Asta deoarece hrana noastră constă din transformări energetice directe, și universul este plin de energie. Existența lor crează însă ambientul necesar desfătării sufletelor noastre, ne oferă locuri de recreere și de odihnă. Mediul care ni-l formăm ne face să uităm de distanțele care ne separă de planetele din care provenim, de  locurile natale.

Navele noastre medii, mari și foarte mari sunt comparabile cu dimensiunile unor insule mici sau medii de la voi. Și pentru noi, foșnetul frunzelor, susurul apelor, fâlfâitul aripelor păsărilor în zbor, au tot atâta importanță ca și pentru voi. Aceste sunt daruri prețioase pe care Mama Gaia vi le oferă cu generozitate, și pentru aceasta, trebuie să fiți fericiți.
Și, pentru a fi corecți față de voi, dragă Suzanne, trebuie să extrapolăm situația voastră prezentă peste ani, în cazul în care tendința de distrugere pe planeta voastră ar continua. Este greu de dat răspunsuri pertinente unor întrebări precum: cum de aveți tendința de a crea pentru viitorul vostru șosele și trotuare din asfalt sau din beton, motiv pentru care nu încetați să vă distrugeți pădurile, jungla, care asigură respirația planetei? Ridicați deasupra capetelor voastre clădiri „zgârie-nori” care vă împiedică să puteți privi până și soarele? Astea sunt lucruri dincolo de înțelegerea noastă.
Dacă lucrurile vor contina așa cum au fost prevăzute în planul Divin, intenția noastră și a umanității conștiente este să se construiască în viitor, pe Pământ, Orașe ale Luminii. Planurile de construcție a unor asemenea orașe sunt deja elaborate. De fapt, cunoaștem că asemenea construcții arhitecturale au și fost demarate. Sprijinul pe care noi îl vom acorda unor asemenea lucrări este foarte important dat fiind faptul că multe repere ale acestor obiective vor fi aduse gata construite din afara planetei, pe Pământ urmând a fi doar asamblate. Există întotdeauna loc pentru frumusețe și există întotdeauna loc pentru a opri distrugerea naturii. Numai să vreți. Voi, și nu altcineva, vă puteți impune voința și îi puteți opri pe cei care vă distrug natura și habitatul, motivați de interese meschine și, până la urmă, sinucigașe.
SM: Ahhh, într-un fel, noi, pământenii, suntem foarte norocoși, și lucrul acesta ar trebui să-l înțelegem toți. Mă refer la faptul că vă avem pe voi, prietenii și frații noștri, care ne sunteți aproape și ne atenționați. Eu am câteva întrebări legate de prezența voastră în jurul Pământului. Așa cum canalizează Linda, înțelegem că prezența voastră în jurul planetei are ceva vechime și că aveți un număr foarte mare de nave care ne survolează cerul, la diverse distanțe. De ce sunt atât de multe nave galactice în jurul Pământului și cum se face că galacticii aflați pe Pământ nu au și nu sunt identificați?
Linda Dillon
 Ashira: Oh, incredibil, dar galacticii de pe Pământ sunt cunoscuți. Ei nu sunt recunoscuți, deoarece vă apar cu fizionomii cât se poate de umane. Ei sunt totuși ușor diferiți în ceea ce privește manierele și comportamentul. Diferențele s-ar putea observa imediat la analizarea câmpurilor lor energetice (aurelor). În timp ce formatul nostru este cu siguranță umanoid, partea subtilă și cea nevăzută se diferențiază de un uman. Dacă, ocazional, un uman se adresează unui non-uman cu, să zicem, formularea: „ Ce te comporți, d-le, de parcă ai fi de pe altă galaxie?”, cel căruia i s-a adresat întrebarea ar putea să aibă o tresărire. 

Între Pământ și planetele din care provenim există distanțe enorme, numai că noi putem călători la viteze inimaginabile pentru voi. Aceste viteze comparabile cu viteza gândului, sau cea cu care sunt transmise sentimentele iubirii, sunt realizabile prin plasarea noastră sau a navelor noastre în ceea ce voi numiți „găuri de vierme, găuri albe, găuri negre” etc. Dar cred că despre aceasta nu este cazul să discutăm, ținând cont de nivelul de gândire la care a ajuns omenirea voastră. Și nu o spun cu intenția de a desconsidera pe cineva. Este pur și simplu o realitate. Veți ajunge cândva și voi la acest nivel de dezvoltare și înțelegere. Nu vrem să ne erijăm cu tot dinadinsul în profesorii voștrii. Acum ne limităm la rolul de observatori. Sentimentele noastre față de planeta voastră și față de umanitate sunt de apropiere, de iubire și de într-ajutorare. Avem foarte multe în comun: baza gândirii, sentimentele, structura ADN, mod de alcătuire, chiar și dimensiunile (uneori), etc.
Adevărul istoric este că au existat perioade lungi de timp în care am fost în comunicare foarte conștientă de ambele părți dar și o participare activă a noastră la realizarea dorințelor și planurilor umanității pământene.

Acum, eu vorbesc de mai multe grupuri, diferite ca proveniență extraterestră care s-au ocupat de aspecte diferite ale viații băștinașilor.

Maresca
Modalitățile prin care se realizau și se mențineau contactele cu voi erau diferite ; de exemplu, în timpul Atlantidei existau nave spațiale venite de pretutindeni și care staționau la diverse înălțimi, la sol sau pe ape. Acolo se produceau schimburi culturale, stiințifice, comerciale, tratamente medicale, sociale etc. Interesul era reciproc și mentinerea acestor contacte era în avantajul tuturor. Mulți dintre voi, cei de astăzi, ați trăit și în acele timpuri, iar acum, unii începeți să vă amintiți. Pe atunci, era o normalitate ca unii dintre voi să ne vizitați navele sau să faceți incursiuni cu ele în diferite locuri ale galaxiei sau între diverse locuri mai îndepărtate de pe Pământ. Pământenii aveau mereu delegați pe navele noastre, în interes coimercial, cultural, stiințific. Nu mai reprezenta o curiozitate, nici măcar o raritate, ca pământeni de-ai voștri să fie luați în excursii, pe navele noastre, pentru a cunoaște alte lumi, ale galaxiei.
Astăzi, toate astea par povești pe care voi le puteți depăna la gura sobei copiilor voștri. Totuși, în străfundurile sufletului vostru se regăsesc înregistrate toate aceste aspecte ale vieților voastre trecute. Memoria ancestrală se păstrează și, din când în când, scoate la suprafață crâmpeie de viață trăite de unii dintre voi.
Atunci când umanitatea și planeta voastră au trecut prin perioade întunecate, noi am fost nevoiți să ne retragem, fără însă a rupe toate legăturile și fără a vă părăsi definitiv. Societatea umană a decăzut apoi constant, ființele reducându-și frecvența de vibrație, îndepărtându-se din ce în ce mai mult de Lumină. Ca să vă putem vizita, noi am fost nevioți să ne punem scuturi de protecție care să ne permită să penetrăm prin energiile dense ale întunericului. Noi nu am renunțat la voi, dar a trebuit să ne rărim vizitele și să scurtăm durata lor.
Însă istoria noastră comună merge mult mai în vremuri îndepărtate, imposibil pentru un om actual de pe Pământ să le poată evalua. 
Acele amintiri se mai păstreează încă la duferite grupări umane, de exemplu, nativii americani care dețin cunoașterea civilizației Anasazi, civilizație care provenea din Pleiade. În timp, cei soșiți pe planetă, s-au căsătorit cu pământeni și și-au format o cultură hibrid, provenită din ambele civilizații. Acea societate a cunoscut o frumoasă dezvoltare.

Când am afirmat că noi a trebuit să ne retragem mare parte din legăturile pe care le stabiliserăm cu voi de-a lungul timpului, m-am referit la faptul că, din cauza scăderii frecvenței de vibrație, egoul vostru uman a fost exacerbat, comportamentul a început să fie dictat de interese pur materiale, și de aici, au început să apară egoismele, izolarea, frica, dușmăniile și luptele între diversele grupări planetare. Din aceste motive noi nu mai puteam fi compatibili cu ființele umane.    Oamenii au început pas cu pas să-și distrugă planeta, prin diverse metode, cum ar fi: poluarea de tot felul, distrugeri materiale, schimbarea cursurilor de ape, defrișări, distrugerea florei și faunei etc.   
Noi am păstrat intacți, pe cât ne-a fost posibiul, cei doi poli ai planetei, acolo unde omul a reușit să ajungă mult mai târziu. Am știut de pe atunci că păstrarea purității polilor era determinantă pentru vindecarea de mai târziu a planetei. Sute și sute de ani, am monitorizat acest aspect al activității umane deoarece cunoasteam extrema sa importanță pentru viitor, în cazul că umanitatea voastră se va trezi și-și va crește suficient nivelul de conștiință pentru a-și dori evoluția. Noi am încercat să consevăm ceea ce se mai putea pe planetă pentru ca Pământul să nu devină iremediabil un loc în care viață să nu mai fie posibilă. Se pare că am reușit și pentru aceasta, dați-ne voie să ne mândrim.
Sarcina de salvare pe care noi ne-am asumat-o din vremuri imemoriale pentru voi, s-a extins asupra multor planete, după care am trecut și în alte galaxii. Există multe planete care au construcție foarte asemănătoare cu Gaia. Însă, excepțional pe Pământ este această mixtură de civilizații, provenite din multe puncte ale universului. Energiile și matricile acestora s-au combinat în fel și chip, rezultând rase hibridizate dintre cele mai originale. Acesta a devenit acum un mare avantaj, căci la civilizațiile rezultate au apărut diverse caracteristici care le asigură supraviețuirea și o dezvoltare armonioasă mai rapidă. Nouă ne place rezultatul și dorim să ne apropiem cât mai mult de acestă societate care a devenit, realmente, originală din multe puncte de vedere.
(va continua)
Sursa: http://counciloflove.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu