Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 9 martie 2014

O misterioasa inregistrare video facuta de NASA asupra planetei Saturn reveleaza un nor avand o uluitoare forma hexagonala, ce este mai mare decat planeta noastra

2014-02-25 00:00:00    


Evenimente deosebite şi chiar epocale au loc în prezent pe Terra, dar se pare că în egală măsură ele se petrec şi în întregul nostru sistem solar. În ultimii ani, sonda spaţială Cassini, trimisă de NASA pentru a explora şi cerceta planeta Saturn, a transmis informaţii foarte valoroase despre această planetă. În anul 2007 sonda a transmis fotografia unui hexagon ciudat, de dimensiuni colosale, care se rotea în jurul polului nord al lui Saturn. Pentru detalii suplimentare se poate vizita site-ul NASA, care oferă anumite explicaţii asupra acestui fenomen unic în sistemul nostru solar:
http://www.nasa.gov/mission_pages/cassini/media/cassini-20070327.html

Hexagonul respectiv este de fapt o masă uriaşă de nori structurată după această formă şi depășește cu mult dimensiunea planetei noastre. 

Kevin Baines, expert la Jet Propulsion Laboratory al NASA, Pasadena, California şi totodată membru în echipa de analiză spectroscopică în infraroşu a datelor transmise de sonda Cassini, a spus: „N-am mai văzut nimic de acest gen până acum pe nicio altă planetă. În atmosfera densă a lui Saturn, unde domină formaţiunile circulare şi celulele de convecţie noroase, o astfel de formă hexagonală aproape perfectă, în mişcare, este ceea ce ne-am aştepta să vedem cel mai puţin. Şi totuşi, ea este acolo, uimindu-ne profund.”

Hexagonul are o grosime pe verticală de aproximativ 95 km şi o lungime uluitoare de aproape 25 000 km, ceea ce înseamnă că în interiorul lui ar putea încăpea, practic, patru planete Pământ! Desigur, întreaga structură pare a fi nenaturală, deoarece norii niciodată nu formează structuri hexagonale atât de regulate, pentru ca mai apoi să le menţină la fel şi să le facă să se rotească fără a-şi modifica deloc forma! Aşa ceva nu poate fi în niciun caz explicat ca fiind ceva natural.

Surpriza nu se opreşte însă aici. Studiindu-se mai îndeaproape fotografia publicată de NASA, s-a putut observa că în interiorul hexagonului, chiar în centrul său, se află forma unei piramide cu trei fețe, iar în interiorul piramidei se poate vedea forma „ochiului atoatevăzător”. Din nou, în interiorul acestui ochi se observă o piramidă inversată, plus două alte cercuri concentrice ce o încadrează. Iată mai jos schiţa aproximativă a acestei structuri extrem de ciudate de pe planeta Saturn:






Mike Adams, editor pe site-ul NaturalNews.com, face paralela acestei structuri cu simbolul arhicunoscut al „ochiului atoatevăzător” şi al piramidei, aflat pe bancnota dolarului american:





 Faptele sunt clare şi evidente, din datele transmise chiar de NASA: pe Saturn se găseşte un hexagon format din nori groşi, care se roteşte în jurul polului nord al planetei. În interiorul acestui hexagon se află un triunghi (piramidă), iar în interiorul triunghiului se află două cercuri concentrice, ce seamănă foarte mult cu un ochi uman. Această structură se aseamănă foarte mult cu simbolul cunoscut de pe bancnota americană.
Până în prezent, misterul a rămas neclarificat.


Sursa:  http://www.edituradaksha.ro/articles/view/o-misterioasa-inregistrare-video-facuta-de-nasa-asupra-planetei-saturn-reveleaza-un-nor-avand-o-uluitoare-forma-hexagonala-ce-este-mai-mare-decat-planeta-noastra-a252

(pentru conf. C.M.) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu