Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 26 martie 2014

MATEI, 20 mart.2014



Channeler Suzanne Ward
Traducere Const. Mihăilescu

Cu iubitoare salutări din partea tuturor sufletelor aflate pe această navă spațială; sunt Matei. 

Mai întâi vreau să spun ceva despre mine, în această perioadă.  
 Atunci când aeronava malaeziană 370 a dispărut, eu eram plecat la o civilizație dintr-o altă galaxie și nu am aflat despre acest tragic eveniment decât trei zile mai târziu, după ce mama mea pământeană (n.m. Sizanne) a auzit pentru prima dată despre el și m-a întrebat ce cunosc în legătură cu dispariția avionului.
În consecință, am contactat un coleg din Nirvana și am aflat că înainte de a se constata dispariția avionului în cauză, trei persoane, care se aflaseră în el, au ajuns în Nirvana. Colegul meu mi-a spus că, din dosarele personale, reiese că cele trei persoane au murit la termen, în conformitate cu contractele sufletelor lor, astfel că, inițial, nu s-a aflat că la bază a stat accidentul acelei curse.

De atunci, responsabilități și vizite din partea familiei au ținut ocupate gândurile și timpul mamei mele, ceea ce m-a determinat să mă ocup de elucidarea cazului. Prefer însă ca informațiile să le furnizeze Ashtar, căruia-i dau cuvântul. Mamă, el este gata să intre în comunicare cu tine.
Suzy: Bun găsit, Ashtar ! Matei îmi transmite că ai informații despre avionul dispărut. El dorește ca aceste informații să le primesc direct de la tine.
Ashtar: Da, Suzy, știu, și te salut ! A trecut ceva vreme de când am vorbit, și mă bucur că am ocazia de a fi din nou în comunicare cu tine. Matei mi-a cerut să-ți spun ce știu (în legătură cu acest caz).
Toate persoanele de la bordul avionului dispărut se află acum pe o mică planetă care are aproximativ atmosfera și caracteristicile topografice ale Pământului iar fizionomia locuitorilor ei este destul de apropiată de cea a pământenilor.  
Când la avion s-au produs defecțiuni grave, care nu au putut fi remediate, noi am intervenit imediat și am transferat aeronava într-o dimensiune superioară stabilindu-i un nou traseu de deplasare care avea ca destinație acea mică planetă. Am procedat astfel, având în vedere că niciunul dintre cei aflați la bord (nota C.M.: excepție cei trei, ale căror suflete au ajuns în Nirvana, după moartea corpului fizic) nu aveau prevăzute în contractele individuale moartea fizică în acel accident. Menționăm că, în asemenea situații, suntem abilitați să intervenim în acest fel.

Experiența a fost neașteptată dar absolut reală pentru cei aflați în avion, ei asistând la schimbarea bruscă a traseului de zbor, dar într-un spațiu pe care nu-l mai puteau recunoaște. Cu toate acestea, nu s-a produs niciun fel de panică la bord deoarece instantaneu salvatorii trimiși de noi au folosit sistemul nostru de comunicare, explicând cu multă iubire și claritate ce s-a întâmplat și ce urmează a se întâmpla. În aeronavă s-a creat imediat o atmosferă de acceptare pașnică și încredere în schimbarea fericită a viitorului fiecăruia dintre ei.

După ce toți pasagerii au fost debarcați pe acea planetă, avionul a fost dematerializat.

Membrii echipajului nostru, au ajutat la o transformare corespunzătoare a fizionomiei și costumației noilor sosiți astfel ca adaptarea în noua lor planetă să se facă la modul acceptabil, ei formând acum un grup de ființe cu aparență modernă și exclusivistă.

Trebuie știut că, de-a lungul timpului, în secolele trecute, multe ființe umane de pe Pământ, aflate în situații similare, au fost salvate de către alte civilizații.
În primele zile după sosire, grupul a primit o " descărcare " în ceea ce privește limba vorbită în această lume și cunoștințele de bază ale populației (Nota C.M.: adică li s-au introdus în minte cunoștințele necesare, în primul rând cunoașterea limbii populației acelei planete). Nu vă minunați, este o procedură simplă, comparabilă cu operațiunile care se fac pe un computer.

După un briefing de orientare și prezentarea fotografică a ceea ce oferă regiunea în care au ajuns, fiecare persoană a avut posibilitatea să-și aleagă noua locuință, ca model, amplasare și spațiu de locuit, mijloacul de transport, precum și activitatea pe care o va desfășura (loc de muncă și școlarizare). De asemenea, fiecare persoană a primit un document care va fi utilizat ca permis de liberă trecere pentru a participa la toate evenimentele dorite precum și o mulțime de " jetoane " (cartele), utilizate pentru a primi diverse articole necesare sau servicii.
Din stațiune, toți au fost conduși în cartierele de locuit pe care le-au ales, și mijlocul de transport privat. De la început au primit tot necesarul de alimente și aparate pentru menaj. S-ar putea spune că au beneficiat de tot ceea ce este necesar pentru stilul de viață pe care și l-au ales. În viitor, fiecare se va orienta spre activitatea către care simte că are abilități, talent și dorință de a fi util societății, la fel ca și pe Pământ.
Acum, Suzy, sunt gata să răspund la toate întrebările care-ți trec prin minte.
Nu, nu am putut readuce acești oameni pe Pământ, din cauza stringenței cu care a trebuit să acționăm rapid. Credem că am ales cea mai mai bună soluție, singura opțiune, care le putea asigura supraviețuirea. Nu am putut  pune avionul pe o pistă la aeroportul de destinație deoarece s-ar fi creat haos și un iminent pericol pentru traficul aerian (sosiri și plecări). Și, de fapt,  cine avea timpul necesar pentru a explica situația fiecărui participant la trafic?
Cine ar fi putut explica apariția neașteptată a unui avion venit de nicăieri? A fost una dintre explicațiile alegerii noastre, dar nu factorul decisiv. 
 Nu au existat suficiente prevederi (proceduri) în plan (pentru echipaj), în ceea ce părivește situațiile complexe apărute și legate de: existența oceanului, starea de fapt de la bordul avionului, iminenta lipsă de combustibil, inexistența într-o arie utilizabilă a unui relief care să permită aterizarea în siguranță și supraviețuirea oamenilor, până la depistarea și salvarea lor de către echipajele pământene.  
Noi dorim ca pământenii să știe că toți cei salvați se află acum în viață și în siguranță, pe o planetă asemănătoare cu planeta Pământ; dar cine, dintre voi, ar putea face o astfel de afirmație? Cine ar putea crede?
Noi vă rugăm să credeți. Ne adresăm în primul rând familiilor celor aflați în avionul dispărut și le asigurăm că cei dragi trăiesc confortabil și fericiți, într-o lume care este mult mai bună decât cea de unde au plecat de curând.  
Alte întrebări, Suzy ?
Suzy: Îți  mulțumesc că ai răspuns întrebărilor neexprimate, dar pe care le aveam în minte, Ashtar. Este uimitor modul în care aceste persoane au fost atât de minunat tratate și modalitatea în care au fost salvate. Poți spune dacă și familiile cărora le-au aparținut și cei care i-au iubit, se vor putea reuni sau întâlni în timpul acestei vieți ?
Ashtar: Nu știu, dar cred că este foarte puțin probabil. Energia iubirii dintre ei le poate asigura reîntâlnirea în spirit dar mai este un drum lung pe care locuitorii Terrei îl mai au de parcurs pentru a-și ridica nivelul conștiinței, astfel ca o întâlnire în plan fizic să poate avea loc. 

Suzy: Ar fi posibil ca anumiți oameni (mediuumi) sau cititori, să-i poată contacta pe cei plecați, pentru a putea obține informații pentru familiile rămase aici?
 Ashtar: Comunicarea telepatică este universal valabilă, dar este destul de dificil să se realizeze asemenea conexiuni. Numai channeleri excepțional dotați, aflați într-o deplină armonie, ar putea realiza asemenea legături, dincolo de Nirvana. Cel mai ușor ar fi să se stabilească asemenea legături prin intermediul celor din Nirvana. 
Cei mai mulți oameni de pe Pământ cred doar în ceea ce au experimentat ei sau ceea ce au obținut prin educație, comunicarea telepatică nefiind larg răspândită la voi.
 Suzy: Ei bine, OK, dar poate că despre ceea ce sa întâmplat va putea fi spus de pe mulțimea de nave spațiale și de extratereștrii care trăiesc aici, dar și despre debarcarea voastră?
Ashtar: Da, cu siguranta !
Suzy: Ashtar, tu știi când va avea loc ? 
Ashtar: Suzy, dacă aș ști, aș face-o de pe acoperișul casei tale (?). Nu chiar, dar cu siguranță ar putea-o spune liderii voștri - ca să le primiți din surse oficiale - înainte ca un număr dintre noi să apară în carne și oase în fața voastră.
Matei și Hatonn ți-au spus că Dumnezeu a preluat derularea calendarului acestui proces. Aceasta deoarece numai El poate ști când psihicul colectiv al civilizației umane va fi gata să ureze bun venit unor străini ca noi.
 Suzy: Ai dreptate, și este teribil de dureros pentru mulți dintre noi - poate miliarde suferă . Ce mai pot face Lucrătorii în Lumină, pentru a găbi această transformare ?
Ashtar: Dragă inimă, tot ce vă pot spune este ceea ce Lucrătorii în Lumină fac deja. Tu, de exemplu, ai putea vorbi mai mult despre Legea Universala a Atracției. Nu trebuie neapărat să le spui asta, dar oamenii au nevoie să știe că energia gândurilor, sentimentele și acțiunile cresc în supa energetică universală și revin ca un bumerang acolo de unde s-au format, mult amplificate. Prea multe gânduri sunt despre frică, război, prejudecată, boli, sărăcie, disperare, și asta întârzie schimbarea, care vine, dar mai încet, mai lent.                               
Suzy: Se pare că mai lent decât constant. Nu am alte întrebări de pus, Ashtar. Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai spus.
Ashtar: Ești binevenită oricând, desigur, dar eu nu vreau să închei convorbirea pe o notă descurajantă. Suntem gata de mult timp pentru a vă fi de folos, suntem alături de voi,  frații și surorile noastre!  



Adevărul este că ascensiunea planetei este un fapt real, lăudat de ființele de Lumină și de civilizațiile avansate ale Universului. Rezistența voastră, inventivitatea și hotărârea de a oferi generațiilor viitoare o lume mai bună, deja dă roade. Încă se lucrează la această minunată operă care, în continuum (în afara timpului liniar) este o afacere deja încheiată, așa că lasă-mă să subscriu la victoria finală !
Suzy: Da ! Vă mulțumesc, Ashtar! La revedere!


Pace și iubire!
Suzanne Ward
SURSA: www.matthewbooks.com


2 comentarii:

  1. Sa analizam putin acest mesaj care pare destul de suspect citez de aici:
    http://burebista2012.blogspot.ro/2014/03/comandantul-ashtar-ozn-ul-din-sirius-va.html
    " De asemenea, este posibil să fi auzit despre avionul de pasageri care a dispărut în Malaiezia. Zborul 370 a fost în largul coastei de est peste apă de adâncime mică, atunci când aeronava a oscilat în aer, apoi brusc a scăzut de la 10.500 de metri la 0 și a dispărut. În același timp, radarul a sesizat o "aeronava", care a accelerat brusc de 4 sau 5 ori viteza si apoi plutea într-un singur loc, dupa care dintr-o dată a dispărut de pe ecranul radarului, cu secunde înainte ca aeronava sa fi dispărut de asemenea.

    Sunt foarte bucuros sa va anunt ca toti pasagerii și echipajul din avion sunt în siguranță și fericiti într-o locație secretă . Au existat mai multe nave în zonă, iar manevra a fost efectuată fara efort. Este o intamplare fericita că in avion erau un număr mare de Lucratori in Lumina din mai multe țări, care sunt incantati si foarte entuziasmati de propunerea pe care le-am făcut-o, ca acestia să fie folositi ca "ostatici" pentru a accelera următoarele cerințe:

    Eliberarea lor va fi condiționată de un acord global imediat al tuturor țărilor care acum au în posesie arme de distrugere în masă sa renunțe la ele si sa fie distruse imediat."

    Ce nu se potriveste ?....ghici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Furnizați niște detalii pe care nu le cunoșteam. Cam tot ceea ce scrieți susține faptul că acest accidentt nu a fost unul obișnuit și că este destul de credibilă explicația pe care o dă Ashtar. Cu toate acestea, eu am foarte multe nedumeriri, ceea ce mă determină să pun cât de curând în pagină un articol analitic, pe acest blog. Eu cred că ar fi de mare ajutor o analiză tehnică, de specialitate, a tuturor manevrelor și comportării acestei nave. Nu ascund faptul că, pe de altă parte, sunt entuziasmat de cum s-a derulat evenimentul, fie doar și pentru faptul că ar fi o dovadă că nu suntem singuri și că există ființe în univers care ne monitorizează și ne protejează, dar mi se pare improbabilă explicația cu ”ostaticii” .C.M.

      Ștergere