Totalul afișărilor de pagină

luni, 31 martie 2014

Comandantul Ashtar – OZN-ul din Sirius va aduce pacea lumii.

    Incepând cu acest articol, voi publica si mesaje primite prin channeling de la diverse entitati, cele care mi se par de interes general mare. Le voi stoca la categorii cu titlul ,,Mesaje chanelling”. Acest mesaj este de la comandantul Ashtar Sheran, comandantul Flotei Ashtar.

transcris de Kathryn E. May, 11 martie 2014, 12:00, High Falls, New York

A.  Bună ziua, tuturor Locuitorilor Iubiți ai Pământului, sunt Eu, Ashtar. Am o veste foarte bună să vă spun despre succesul apariției noastre in Dubla Problemă a Ucrainei. Veți aprecia ironia încorporată în Adevărul care este în prezent în curs de descoperire în întreaga lume.  
Mulți dintre voi ați văzut OZN-ul în formă de trabuc în spațiul aerian al Crimeii - teritoriul în care Putin a adunat navele sale și trupe terestre pentru a încerca să "impună pacea", prin aplicarea forței militare.  
Videoclipul a fost văzut peste tot in Rusia, precum și în restul lumii, și a fost considerat de către presa rusă a fi un OZN. Este posibil ca atunci când a fost observat, Putin să-și fi retras trupele "în cazarme". El a decis ca vederea unui OZN de supraveghere, de 3000 de metri lungime, care zboara deasupra zonei, să nu fie negată (n.m.: dar nici să fie comentată). 
Da, într-adevăr, preaiubitilor, a fost o navă masivă de supraveghere peste Ucraina, care nu a fost dezvoltată (nota C.M.: creată) de către guvernul Statelor Unite, în secret.  
Ea face parte din Flota Sistemului Stelar Sirius, aflată sub comanda comandantului Ashtar. Nu am putut rezista (tentației): am preluat Eu (însumi), comanda pentru a îndeplini această misiune, și ce plăcere a fost!

Trebuie să recunosc că am numit-o destul de catchy,„Cuirasatul Sky”. Desigur, era un mic joc de cuvinte, menit să sune cam terifiant.
Suntem destul de mândri de info-science fiction,  descrire foarte precisă, chiar un pic dramatizată, despre capacitățile reale ale navei, pe care Kathryn le-a apreciat ca fiind "total minunate."
Suntem deosebit de mulțumiți de rezultatul eforturilor noastre.  
Apreciem că incursiunea va provoca o dezbatere apărinsă în întreaga lume, cu privire la adevărata origine a acestei nave.
Este adevărat: cel mai avansat sistem de arme din istoria existenței umane îi aparține SUA, restul lumii fiind complet sub controlul Statelor Unite, în ceea ce privește posibilitățile militare. Și dacă (acea navă) nu aparține SUA (căci nimeni nu a revendicat asta), atunci a cui a fost ea ??? Concluzia va fi: „trebuie să fi fost un OZN” !

Dacă armata fiecărei țări din lume va ignora posibilitatea ca acest lucru să indice cu adevărat un joc al schimbarii ? Și dacă toți vor înțelege că toate armele cunoscute de om sunt acum complet și total depășite, iar orice formă de rezistență militară ar fi complet de neconceput, ce se va întâmpla?

Vă puteți imagina strigătele din punctele de comandă si război ale cabalei care finanțează o parte a militarilor ? Vă puteți imagina frustrarea lor, roșii la față, la de completa lor incapacitate de a face ceva? De data aceasta, banii lor nu mai pot cumpăra forța care le-ar putea restabili puterea.

Singura lor încercare va fi de a pretinde că nu a existat nicio apariție, că nu cred în prezența enormei nave. Desigur, aceasta va fi la fel de „ușor” de spus precum a ignora elefantul din sufragerie (n.m.: zicală americană, care înseamnă a nega ceea ce vede toată lumea).
În cele din urmă, înnăbușirea informațiilor de către mass-media, s-ar putea să reușească căci, pentru asemenea evenimente, publicul are memorie scurtă. 

B. De asemenea, este posibil să fi auzit despre avionul de pasageri care a dispărut în Malaezia.
 Zborul 370 se afla în largul coastei de est, deasupra unei zone cu ape de mică adâncime, când aeronava a oscilat în aer, apoi brusc a coborât de la 10.500 de metri aproape la zero, după care a dispărut. În acel timp, radarul a sesizat o "aeronavă", care și-a accelerat brusc, de 4 sau 5 ori, viteza, după care a rămas nemișcată, pentru ca în clipele următoare să dispară pur și simplu de pe ecran.

Sunt foarte bucuros să vă anunț ca toți pasagerii și echipajul din avion sunt în siguranță și fericiți, într-o locație secretă. La acelo moment, au existat mai multe nave în zonă, iar manevra a fost efectuată fără efort. Este o întâmplare fericită că în avion se aflau mulți Lucratori in Lumină, din mai multe țări, care au fost incântați, chiar entuziasmați de propunerea pe care le-am făcut-o, ca ei să fie folosiți ca "ostatici" care să impună accelerarea acceptării unor cerințe (n.m.: de către conducătorii statelor lumii).


Eliberarea lor va fi condiționată de un acord global imediat al tuturor țărilor care posedă arme de distrugere în masă pentru distrugerea acestor arme. 

   1. Legea NESARA va fi prezentată spre semnare tuturor liderilor lumii - reprezentanți din fiecare țară cu privire la Carta ONU - și va fi adoptată imediat. Anticipăm că președintele Barack Obama va fi primul semnatar al documentului.

   2. Va fi declarată sărbătoarea păcii la nivel mondial, pentru fiecare persoană de pe planetă, indiferent de rasă, religie sau naționalitate. Va fi o lună de cantec, dans și spectacole publice, la care va participa fiecare sat și oraș de pe Pământ. Toate cheltuielile vor fi făcute din fondurile militare, anterior prevăzute. 

    3. Tot personalul militar va fi plătit integral cu salariul pe trei luni, toate armele și soldații vor reveni în țara de origine, unde vor ajuta la reconstruirea și consolidarea propriilor lor familii și comunități. 
După aceea, nicio cheltuiala de către orice persoană sau națiune nu va fi permisă in scopuri militare sau pentru echipamente militare de orice fel. Acest lucru va permite conducătorilor să utilizeze resursele in infrastructură, apă și canalizare, sisteme sanitare, agricultură durabilă, precum și în programe educaționale și sociale, pentru a crește condițiile de trai pentru toți cetățenii.

Oamenii de pe planeta Pământ se vor putea orienta spre schimbul de tehnologie pentru sistemul de propulsie al ambarcațiunilor spațiale. 
Dorim ca lumea voastră să se familiarizeze cu prezența noastră, cu utilizarea energiei libere și gratuite, cu o viață liberă și fericită, la nivel mondial.

Aceste schimbări sunt inevitabile și pot apărea foarte curând. Eu vă asigur că au și început.
Vom continua să ne afișăm prezența, acum când SUA a fost recunoscută ca prima putere a lumii voastre. 
Toate schimbările vor provoca, în anumite limite, confuzie, mai ales în rândurile elitei, dar suntem siguri ca cetățenii se vor adapta foarte repede la o pace permanentă și de durată pe Pământ.

Da, toți ne vom afla într-un marș accelerat – adaptați la pulsul Universului, la suflarea iubitului nostru prim-Creator, la frații si surorile noastre din stele care se vor manifesta explicit în favoarea umanității voastre. Împreună ne vom bucura de strălucirea Luminii Noii Ere. 

Eu sunt fratele vostru, în dragoste si veselie, Ashtar.


-         traducere din textul original –

  Sursa : http://kauilapele.wordpress.com/

(peluare de pe  http://burebista2012.blogspot.ro/2014/03/comandantul-ashtar-ozn-ul-din-sirius-va.html)

2 comentarii:

  1. Asemenea tampenii, mai rar , te crucesti frate , cine ar putea crede aberatiile astea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vor crede cei evoluați; ceilalți, precum dv.,vor mai aștepta, până se vor trezi. Deocamdată, asemenea posibile realități nu vă sunt accesibile. Nu disperați, veți înțelege și dv.,cândva. C.M.

    RăspundețiȘtergere