Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 4 februarie 2014

SOARELE INTERIOR



UN MESAJ PLANETAR de la HATHORI

(11 ian. 2014; channeler Tom Kenyon)
Traducere Const. Mihăilescu

În conformitate cu cunoașterea Hathorilor, forța noastră de viață (sau Sekhem) apare și se regăsește în corpul uman în cea de a treia chakră (manipura) aflată în zona plexului solar  (Nota C.M.: două lățimi de degete sub ombilic). De aici, această forță de viață subtilă radiază în întregul corp, mai cu seamă spre primele două chakre (muladhara și svadhishtana), responsabile de adaptarea ființei la condițile de viață planetare și de procreație) 
Forța de viață poate fi crescută prin exerciții de activare a celui de al treilea centru de forță.(practicate, în special, de yoghini). O foarte bună activare se poate obține și prin meditație, timp în care practicantul se concentrează asupra plexului solar, putând să se ajute și de emiterea unui sunet caracterisic acestei chakre. Când centrul forței de viață este bine activat, se pot obține rezultate notabile în ceea ce privește puterea și abilitatea de a desfășura programul de activități precum și în ceea ce privește capacitatea de însușire a cunoștințelor.

La scurt timp după ce NASA a confirmat inversarea polilor magnetici ai Soarelui nostru , Hathorii m-au îndemnat să vizitez ”arhivele de sunet” exemplificându-mi cu un sunet pe care să-l utilizez în timpul meditațiilor. Pentru prima oară, acel sunet fusese transmis de Hathori în perioada programului intensiv pe care-l inițiaseră în anul 2009.

Am fost ajutat și ghidat de Hathori, pe timpul desfășurării unei meditații model, timp în care mi s-au trimis tonalitățile cele mai potrivite pentru activarea chakrei plexului solar.  Din comunicarea lor, am înțeles marea utilitate a lucrului cu acest centru de forță, mai ales acum când polii magnetici ai Soarelui nostru s-au schimbat (inversat). Hathorii au convingerea că Soarele este esențial pentru transformarea conștiinței umane, și de aici insistența lor ca prin diferite metode, în primul rând prin meditație, să fim preocupați de sensibilizarea ființei noastre față de radiația solară și legătura cu câmpul magnetic solar.
Ei consideră că schimbarea polilor solari, va avea o influență puternică, determinantă asupra evoluției ființelor umane. Din acest motiv, ei insistă să folosim încă de la început această perioadă considerată de ei ideală pentru a începe să exersăm lucrul cu ființa noastră interioară, folosind, în special, plexul solar. Meditațiea în care ne folosim de sunetul caracteristic centrului manipura este mult superioară unei meditații oboșnuite pe acest centru.
MEDITATIA CU SOARELE NOSTRU INTERIOR.
Pentru a efectua această meditație este necesar să efectuăm pașii următori:
După ce v-ați găsit un loc liniștit, unde să nu fiți deranjați, așezați-vă într-o poziție comodă, eliminați arice gânduri care v-au preocupat. Închideți ochii, faceți câteva respirații profunde și:
1.  concentrați-vă atenția în regiunea plexului solar, care se află în zona ombilicală.
2 . Imaginați-vă o minge de lumină de culoare alb-aurie și de forma soarelui de la amiază.Unii pot vedea acest „soare” , alții doar îl intuiesc ca fiind acolo.
3 . Pe măsură ce vă concentrați atenția pe această minge de lumină, introduceți o stare emoțională coerentă, de apreciere sau recunoștință. Transpunerea într-o stare emoțională, mărește substanțial eficacitatea și reușita meditației.
4 . Începeți să ascultați sunetul înregistrat, care durează 04:40 de minute (faceți aici
Click here). Când mintea voastră rătăcește, abătându-se de la vizualizarea acelui soare imaginar, aduceți-o încet și cu blândețe la acea imagine ajutați fiind și de melodia înregistrată. Încercați să trăiți sentimente de apreciere / recunoștință.
5 . Folosindu-vă de cadrul acustic oferit de melodie, imaginați-vă cum soarele (globul luminos) pe care-l vizualizați se deplasează în zona plexului solar, activând chakra manipura. Extindeți acest suigeneris soare interior în întreaga voastră ființă care parcă se topește în puternica lumină a acestui soare. Imaginați-vă cum fiecare celulă a corpului vostru preia lumină din acest soare puternic și generos. Conștientizați cum fiecare celulă se revigorează și se umple de lumină.
6 . Mai rămâneți câteva momente în starea de meditație chiar dacă melodia înregistrată s-a sfârșit. Ființa voastră vibrează încă pe acea melodie, care v-a activat chakra voinței (manipura).
Încheiați meditația și contemplarea, deschideți ochii și mai păstrați câteva momente de liniște și pace.
Este posibil ca în timpul acestor meditații să aveți diferite stări, diferite trăiri. Acceptați-le și amintiți-vă de ele cu dorința ca la următoarea ședință de meditație să le retrăiți.
(Dacă nu ați recepționat corect, fără întreruperi sunetul, dând clik ca mai sus, puteți găsi sunetul pentru activarea centrului de forță MANIPURA, accesând www.tomkenyon.com, de unde selectați din listă articolul
The Inner Sun dând clik Click here marcat în cuprinsul articolului)

SURSA: www.tomkenyon.com
(C.M.)

3 comentarii:

  1. (Nota C.M.: două lățimi de degete sub ombilic)????????????acolo este chakra 2

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunteți singurul care faceți această greșeală; Manipura (chakra a 3-a) este plasată acolo unde am spus, adică la cca 2 lățimi de deget sub ombilic iar Swadhisthana (ceea de a doua chakră) este plasată la începutul de sus al zonei pubiene. Eroarea pleacă de la confizia care se face între localizarea plexului solar și cel cardiac.Așa că, înlocuiți multele semne de întrebare cu altele de exclamare. Salutări C.M.

      Ștergere
  2. MULTUMESC din suflet!
    Cu recunostinta, Monica.

    RăspundețiȘtergere