Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 26 februarie 2014

SaLuSa, 21 feb. 2014



Channeler Mike Quinsey 
Traducere Const. Mihăilescu

Voi sunteți prezenți pe Pământ, în cel mai important moment al istoriei voastre și, în calitate de Lucratori in Lumină, mulți dintre voi au de jucat roluri specifice, pentru a ajuta acest proces. Fiecare dintre voi s-a oferit (Nota C.M.: la nivel de suflet) să servească Lumina necesară acestui extraordinar și rarisim moment, important pentru întreaga voastră umanitate. 
SaLuSa

Dar, pentru a putea manifesta Lumina, este necesar ca voi înșivă să acceptați metamorfoze care să vă facă apți de a vă îndeplini misiunea. 
Este un fapt real și verificat că, prin contribuția voastră la răspândirea Luminii, întunecații pierd tot mai mult teren în care-și pot manifesta intențiile malefice. 
Noi avem o imagine clară asupra dinamicii acestui proces de lichidare a forțelor întunecate. Eforturile noastre comune vor impune, la nivel global, o adevărată lovitură de stat, fără vărsare de sânge (Nota C.M.: cu excepția cazurilor când ființele implicate au în programul lor de viață asemenea transferuri existențiale). Monitorizarea permanentă a intențiilor și acțiunilor forțelor ostile progresului și evoluției ființelor umane, ne oferă o derulare previzibilă a evenimentelor.
Trebuie ținut cont de amploarea și profunzimea transformărilor care sunt programate să aibă loc, și aceasta poate face pe unii dintre voi să nu vadă întregul tablou al evenimentelor și să considere că, de fapt, nu se întâmplă nimic semnificativ pe Pământ. 
Frecvent și planificat se întâmplă ca germenii anumitor evenimente să fie sădiți de noi și preluați apoi de cei mai pregătiți dintre voi, pentru a le pune în practică și a le da amploarea pe care s-a scontat. Deci, nu fiți alarmați că, uneori, ceea ce se întâmplă în jurul vostru nu pare a fi în sensul transformărilor aștepate, căci, deși există anumite sinuozități în desfășurare, trendul crescător este menținut neabătut iar rezultatul final se cunoaște. 
 Suntem, în mod evident, conștienți de faptul că întunecații și uneltele lor docile de pe planetă, vor lupta până la capăt, dar întreaga bătălie se desfășoară sub deplinul nostru control, și nu a existat nici măcar o situație în care să nu existe soluții de lichidare a oricăror opoziții din partea maleficilor. Din motive karmice, nu putem interveni în unele chestiuni în care trebuie șterse anumite responsabilități ale unor grupuri sau indivizi.

Pe măsură ce nivelul vibrațiilor începe să se ridice pe Pământ, unii dintre voi vor constata că abilitățile și puterile lor psihice cresc, și că, în general, devin mai intuitivi, mai perspicace și mai greu de manipulat. Aceasta vă va ajuta să luați decizii mai bune, atunci când vă confruntați cu situații în care trebuie să aveți obțiunea cea mai corectă, pentru voi și pentru colectivitate. De asemenea, aceasta vă va crește încrederea în voi înșivă și în grupul de acțiune din care faceți parte. 
Cu toate acestea, nu este cazul să supralicitați, considerând că orice anticipare poate fi adusă în realitatea voastră, indiferent de gradul ei de pregătire (Nota C.M: adică să nu ne propunem obiective hazardate, născute din dorința de a ne demonstra capacitățile)
Așa cum am mai spus și cu alte ocazii, noi avem importantul avantaj că putem vedea imaginea de ansamblu a tabloului, și aceasta ne oferă posibilitatea de a acționa în deplină cunoaștere și cu suficientă anticipație. Uneori, de exemplu, pentru buna derulare a fazelor programului, este nevoi să introducem în viața voastră anumite schimbări care, la nivel fizic (material) vă solicită la eforturi suplimentare, cu un anume grad de dificultate. Aceasta poate face ca, inițial, să considerați că vi s-a făcut un act de nedreptate sau că vi s-a complicat viața în mod inutil. În timp, veți constata și singuri că „ tot răul a fost spre bine” și că atenționările care vi s-au făcut, prin introducerea acestor modificări în viața voastră, v-au ajutat să evitați situații, poate chiar dramatice. De fiecare dată când trebuie să vă confruntați cu un astfel de eveniment, amintiți-vă că nimic nu este întâmplător și că totul are un rost, o explicație. 
Totul este să nu disperați ci să tratați problema cu încrederea că dacă a apărut în viața voastră, ar trebui să o acceptați și să căutați soluțiile avantajoase pentru voi, familia voastră sau colectivitatea în care trăiți, fără a vă abate de la cinste, corectitudine și demnitate. TOTDEAUNA EXISTĂ SOLUȚII.

În viitor veți trăi într-un timp cu caracteristici complet diferite, mai bine spus, într-un non timp. Atunci, toată experiența voastră pământeană nu va mai fi necesară, deoarece dorințele și gândurile vor avea o altă cale de aducere în realitatea voastră. Cele mai multe dintre gândurile și dorințele voastre vor fi materializate instantaneu sau după o scurtă perioadă de așteptare. Vor crește însă foarte mult responsabilitatea și discernământul. (Nota C.M.: și acum se produc materializări, aduceri în realitatea noastră a multor gânduri și dorințe, numai că ele nu apar instantaneu. Amintiți-vă: „Suntem ceea ce gândim”, „Nu săpa groapa altuia căci vei cădea singur în ea”, „ Cum îți așterni, așa dormi”, „ Bine faci, bine găsești” etc). 
În acel viitor destul de apropiat, se va impune să vă ordonați și să vă controlați bine gândurile, pentru a nu aduce în realitate lucruri sau fapte pe care nu vi le doriți. (Nota C.M.: Despre un asemenea fapt puteți citi, de ex., în cartea PROIECTUL MONTAUK, cap.15: Întâlnire cu monstrul; carte apărută la ed. Daksha, 2006)
Deja unii dintre pământenii care și-au ridicat suficient nivelul de vibrație, au depozitat în subconștient întreaga informație necesară unor asemenea performanțe.
Punerea în operă a acestei cunoașteri se va produce nu peste foarte mult timp, și anume atunci când informația se va transfera minții conștiente. (n.m.: această trecere nu trebuie grăbită și, oricum, trebuie corelată cu creșterea nivelului de conștiință).
Faptul că sunteți aici, în acest cel mai important moment, este, în sine, un indiciu suficient că v-a crescut destul de mult capacitatea de a face progrese adecvate. Lumina va ajuta, în continuare, la răspândirea cunoștințelor necesare, care vă vor ajuta să  intrați în linie dreaptă spre viitorul care vă așteaptă.
 Dragilor, simțim nevoia de a vă confirma încă o dată că președintele Obama joacă un rol major în aducerea Luminii pe Pământ, și că, pentru a avea un deplin succes, va realiza în timp util acele asocieri care vor scoate adevărul la iveală. Un alt aspect important, referitor la persoana președintelui și rolul său actual, este cel legat de echilibrarea balanței în forurile de decizie între întuneric și lumină, care-i va permite cea mai bună poziționare în vederea declanșării marii acțiuni a omenirii pentru deplina ei eliberare. Se acționează la pregătirea acelor evenimente cu mult tact și suficientă răbdare, pentru a se evita orice eroare și a se garanta deplinul succes.  Aveți încredere în Obama și acordați-i sprijinul total, căci este spre binele vostru, al tuturor. 
 
Sunt SaLuSa de pe Sirius, încântată să vă repet că deținem un control strict și total asupra activităților subversive ale întunecaților. Nu vă lăsați induși în eroare de aparente stagnări sau renunțări. Când maleficii vor realiza în ce adâncă și mare capcană au căzut, va fi mult prea târziu pentru a se mai putea salva. 
După acel moment de cotitură, rapid se vor înfăptui toate schimbările cuprinse în Programul Divin, elaborat de foarte mult timp. Pregătiți-vă pentru a trăi mari bucurii, mari realizări, într-o lume a abundenței și păcii.
Mulțumesc SaLuSa, Mike Quinsey
http://www.treeofthegoldenlight.com

Un comentariu:

  1. Va salut cu drag si infinita iubire ...personal mi-as dori sa se transmute energiile care insotesc rautatea,invidia,violenta,nebunia,depresia,deznadejdea,neputinta etc. in energiile pline de lumina ale iubirii infinite in Univers astfel incat sa ne cuprinda pe fiecare in mod miraculos si sa ne intalnim cu totiii pana la unul pe taramul fericirii vesnice ...chiar cred ca asa va fi ! Salutari infinite pline de iubire ,lumina,speranta ...Cu drag,Gina

    RăspundețiȘtergere