Totalul afișărilor de pagină

vineri, 14 februarie 2014

Adamus, un maestru printre maestrii!(shoud-ul din 2 feb. 2014 )

Eu sunt cel ce sunt, Adamus cel suveran, Adamus, un maestru printre maestrii.(rasete). Nu mai sunt invatator, nici macar oglindă pentru voi; doar un maestru. 
Dar intrebarea este: ce este un maestru? Ati avut multe exemple in trecut despre maeștri si comportamentul acestora.Un maestru e cel ce este constient de propria constiinta. Atat. Majoritatea oamenilor stiu ca traiesc prin suferinta lor, prin lipsurile lor, uneori prin sentimentele lor, dar nu sunt constienti de constiinta lor.
Eu exist; doar asta conteaza. Eu sunt, eu exist, nimic altceva nu conteaza. Eliberati orice concept ati avut despre ce ar putea fi un maestru.
Nu veti fi ca Yeshua, nici ca Buddha, voi veti fi maestrii in noua energie. Va fi diferit pentru voi toti.
Respirati si eliberati vechiul concept despre ce inseamna a fi maestru. Si pe măsură ce eliberati, ce credeati ca inseamna a fi maestru?
Eu sunt punctul. Nu va indoiti de asta. Eu sunt acel punct in momentul in care declar acest lucru. Deveniti eliberarea.
Daca începeți să gândiți, veți întârzia procesul.
Când ascultati muzica si eliberati conceptele, fiti constienti de gandurile voastre, fara a le judeca.
În timpul redării melodiei, a existat o clarificare pentru ca noile concepte sa poata intra. De asta sunteti aici: ati ales sa fiti constiinta in corp. Voi nu mai aveti nevoie de putere. Cunoasterea e mai mareata decat mintea sau inteligenta.
Ati observat in ultimele saptamani ca discutând cu o persoana, vi se întâmplă ca brusc să uitati totul? Uitați chiar numele celui cu care stați de vorbă. Nu vă speriați: nu este ceva ce ar trebui să vă alarmeze, pentru această perioadă, este chiar normal ce vi se întâmplă.
Noi acum mergem dincolo de minte. Logica nu mai functioneaza. Nu vor mai functiona jocurile mentale. Nu va mai trebui sa negociati, nici pentru o masina, nici pentru o casa. Negocierea s-a facut deja inainte de a va aseza la masa de negocieri.
Totul e acolo pentru a va servi. Nu mai exista lupte.
Respirati!
Mergem dincolo de minte si de lupta. A trai o viata fara a avea putere e minunat. In constiintă nu exista putere, doar constientizare.
Veti observa jocurile mintii si ale puterii peste tot in jurul vostru.
Cel mai maret remediu pentru un maestru va fi ceva simplu, incepe cu litera A, nu este Adamus (rasete), este ACCEPTAREA. Nu tratati acceptarea ca pe un exercitiu. Acceptarea/permiterea inseamna sa respirati pur si simplu. Ce anume acceptati? Pe voi, pe constiinta voastra. Nu puteti gandi acceptarea. Eu accept. Acceptati ca si clarificarea sa aiba loc.
Marea minciuna despre dumnezeu este ca a fost asociat numai cu puterea. Adevaratul dumnezeu este si aici si acolo, dar nu este numai putere.
Oamenii se roaga la un dumnezeu, o fac mental dar nu o simt. Ei asteapta un raspuns al puterii. Nu va ganditi daca acceptând faceți ceea ce trebuie. Daca vă intrebati inseamna ca nu o faceti corect. Nu acceptati nimic alceva decât pe voi înșiuvă.
Nu puneti nici o cauza mai presus decat pe voi! Nici pe cea legată de salvarea Pamantului. Asta va ocupa mintea, iar voi credeti ca faceti ceva bun. Gresit.
Acum totul e despre voi, este în legătură cu ființa voastră.
Ati facut toate astea cand erati susținători ai luminii.
Cel mai bun lucru pe care il puteti face pentru voi e sa va constientizati constiinta. De asta ati venit aici, nu pentru a salva balenele si delfinii. Voi sunteti cauza, motivul. Ați venit aici și acum pentru a vă fi de folos vouă înșivă.

E foarte usor sa fii distras. Un maestru este iluminat atunci cand se pozitioneaza pe sine pe primul loc. Religiile spun sa il pui pe Dumnezeu pe primul loc. Pe mine ma enerveaza acest lucru pentru ca Dumnezeu pentru ei inseamna masculinitate, putere.
Puneti constiinta in ecuatie. E simplu.

Cand aveti o problema in viata, opriti-va un moment. Respirati si spuneti-va : eu exist, nimic altceva nu conteaza. Eu sunt cel ce eu sunt. Exista multe dejecții in corpurile voastre; si astea vor fi eliminate; va promit ca se va face cat mai armonios cu putinta.
Nu puteti elibera intentionat tipare. Ati incercat acest lucru in trecut si nu a functionat. Nu mai exista programe. Un maestru nu are programe. Respirati si permiteti.
Nu mai trebuie sa va ingrijorati ca ati baut prea mult sau ca ati fumat prea mult sau ca ati mancat prea mult. Conspiratiile exista pentru putere.
Taxele nu sunt pentru voi, nici legile. Un maestru nu se plange niciodata.
Un maestru liciteaza pentru el insusi, nu are pe altcineva care sa negocieze pentru el. Licitati numai pentru voi.
Veti avea multe posibilitati pentru a exersa asta in urmatoarea perioada.
Oamenii vor fi socati la inceput. Vor observa ca energiile se vor schimba până și în camera.
Un maestru nu simte nevoia de a manipula. Poate că vă certati cu un prieten si incepeti sa ii reprosati: „tu mi-ai facut asta, tu nu mi-ai spus aia”.
Un maestru vorbeste numai despre propria persoana. Mie imi place sa merg la restaurant, in timp ce tu nu ma duci niciodata la restaurant. Tu nu ma iubesti!
Linda: poftim? (rasete)
Adamus: Aceste reprosuri sunt proiectii. Imi place sa stau gol in fata unui semineu si sa beau un pahar de vin.(rasete) Doar canalizez pe cineva dintre voi, asta nu sunt eu.(rasete) Cand reprosati aceste lucruri altei persoane, nu mai sunteti in EU SUNT.
Vorbiți despre ceea ce alegeti voi, nu despre ceea ce nu fac altii pentru voi!
Voi sunteti capabili sa fiti constienti pe 7 niveluri de constiinta in acelasi timp dar majoritatea dintre voi, sunteți conștienți doar de un nivel, poate unul și jumătate.
Majoritatea oamenilor sunt constienti de 1 poate 1,5 nivele de constiinta.
O faceti prin acceptare.
Mintea va fi coplesita la inceput, dar va recupera. Mintea e foarte adaptabilă. Voio acceptați prin respirații profunde. Respirati profund, fara sa ganditi!
Adevarata divinitate nu e limitata de cele 5 simturi sau de cateva ganduri. Lasati constiinta sa fie forta care va ghideaza in viata!
Lasati constiinta maestrului adevarat sa vina la voi. Nu va veni asa cum credeti voi. Unii dintre voi ati renuntat la maiestrie in ultimele 3 saptamani.

Ce este cu aceste insigne? Cei din echipa Cercului Crimson s-au intrebat: „cum a putut face Adamus asta tocmai acum?” Cei din echipa vroiau sa construiasca un centru pentru shaumbra de unde sa poata transmite aceste shoud-uri si alte cursuri si acum au ajuns să aibă datorii de 30.000 de dolari. Nu este relevant daca ati primit sau nu insigna la nivel fizic. Relevantă a fost intrebarea: „Sunteti pregatiti pentru a deveni maestri? Sunteti pregatiti pentru ceea ce va urma”?
Insigna a fost o distragere. Voi spuneti: „nu imi place sa fiu sarac sau bolnav”. Dar daca sunteti este pentru ca va place.
Acum vom crea, ca si maestri. E timpul ca shaumbra sa aiba o casa a ei.
Va cer sa creati asta! Ar trebui sa fie o creatie simplă, nu? Fiecare dintre voi ar trebui sa aiba o casa a lui, chiar daca nu e proprietar. Nu voi tolera ca un maestru sa locuiasă intr-o masina, o rulotă sau cu cineva in care nu se afla in armonie.
Fiecare dintre voi, fiecare maestru sa ofere 44 de dolari pentru construirea acestui centru. Daca exista cineva care se gandeste ca iar cerem bani si ca doar despre asta este vorba, sa plece acum din aceasta camera. Daca nu simtiti dorința de a oferiti acesti bani, nu o faceti.
Primul curs transmis din acest centru va fi multasteptatul curs despre abundență. Pana la sfarsitul acestei luni (februarie) aveti timp pentru a accesa site-ul www.crimsoncircle.com si a crea impreuna casa shaumbrei. Nu este o donatie.
Sa respiram ca maestri! Acceptați si amintiti-va ca totul este bine in toata creatia.
Si asa este.

(pentru comf. C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu