Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 27 ianuarie 2014

SaLuSa, 24 ianuarie 2014



Channeling by Mike Quinsey
Traducere: Const. Mihăilescu

Ca de obicei, timpul zboară, mai cu seamă acum când s-a produs o remarcabilă accelerare a procesului de ascensiune. Dragilor, cu fiecare zi consumată, lăsați trecutul în urmă, vă îndepărtați de el. Tot ceea ce ați adunat până acum, încă din primele zile ale existenței voastre, fapt petrecut cu foarte mult timp în urmă, a avut scopul și darul de a vă aduce la momentul de ”acum și aici”, și asta va însemna corolarul îndelungatei voastre așteptări. Vă veți convinge nu peste mult timp că promisiunile care vi s-au făcut au fost pe deplin întemeiate și că New Age (Noua Eră) va începe să fie edificată de către toți cei care vor fi pășit peste pragul dimensiunii a 5-a. 

Puțin a mai rămas până atunci! În plan fizic, această înaintare va părea foarte multora dintre voi plină de confuzie și presărată cu diverse aspecte ale unei crize profunde. Este ca o naștere: înainte de a fi eclozat, noul născut trece, inevitabil, printr-un acut moment stresant reprezentând granița între „aici și acolo”, spaima scufundătorului în momentele când își ține respitația. Sunt chinurile finale ale unei lungi perioade întunecate pe care o încheiați acum. Veți face cunoștință cu Noua Eră, imediat ce nivelul vostru vibrațional va crește suficient pentru a percepe această nouă și minunată realitate.
Adresându-ne Lucrătorilor în Lumină, le reamintim că ei sunt chemați să-și manifeste acum capacitatea de acționa, concentrați pe munca lor atât de utilă omenirii în care trăiesc, chiar dacă pentru ceea ce fac, nu primesc momentan o deplină recunoaștere. La nivelurile înalte, activitatea pe care o depun este cunoscută și foarte apreciată. Pentru edificarea Noii Epoci, va mai fi nevoie de aportul lor plin de dăruire. Sunt destul de multe semnele care dovedesc că germenii Noii Lumi au încolțit și că puțin a mai rămas până când primele frunzulițe ser vor ivi din „patul germinativ”. Aceste mlădițe ale noilor energii vor fi în totalitate protejate și ajutate să crească viguros și repede.
Întărirea Luminii va provoca trezirea în avalanșă a sufletelor care-și vor crește nivelul vibrațiilor, și, în consecință, apariția noii conștiințe. Am descoperit că deja din ce în ce mai mulți oameni vorbesc în modul cel mai deschis și fără complexe, despre aspecte de spiritualitate ale vieții planetare, despre care, până acum, fie nu știau, fie se jenau să vorbească. Se dezvoltă o evidentă dorința de a discuta, și chiar dezbate, aceste aspecte, în din ce în ce mai multe grupuri manifestându-se o adevărată emulație. Procesul trezirii va continua să crească cu o viteză accelerată, care va avea ca efect și formarea de colectivități „de studiu”, în care ființe care se aseamănă și gândesc „ pe aceeași lungime de undă” se vor simți atrase reciproc, în primul rând de dorința de a afla cât mai mult din adevărurile universului. 
 Cu toate acestea, noi nu susținem orice încercări deliberate de a se lărgi cercul celor interesați de aspectele spirituale, aceasta din dorința ca membrii acestor colectivități să-și păstreze puritatea. Ne referim la faptul că aspectele ezoterice ale dezbaterilor nu trebuie să cunoască diluții sau abateri de la sâmburele Adevărului Divin.

Unii dintre voi au așteptat o lungă perioadă de timp pentru a se manifesta în spiritul înaltelor cunoașteri și principii. Acum, când timpul a sosit, mulți vor fi chemați să-și îndeplinească contractul lor de viață.
În acțiunile voastre, fiți siguri ca nu veți fi lăsați singuri și că, prin diverse modalități, veți primi îndrumările necesare de la ființele divine sau de la cele aparținând civilizațiilor dezvoltate ale universului. În orice situație în care considerați că aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să le solicitați ajutorul. 
Acelora dintre voi care nu au aflat încă menirea și rolul pe care trebuie să-l joace în această minunată piesă, le spunem că vor fi complet edificați exact la momentul cel mai potrivit. Deocamdată, sarcina lor este să creadă cu tărie că sunt actori în această piesă și să rămână permanent în poziția de așteptare a momentului în care vor înțelege că au primit comanda „GO!” Niciun „actor” nu va ieși din scenă „fără să-și fi rostit replica”.

După cum știți, în aceste momente sufletele sunt chemate să se elibereze de încărcătura karmică, și acesta este un alt motiv pentru care există atât de multă agitație, neastâmpăr și instabilitate. Totuși, având în vedere că rezerva de timp rămasă la dispoziție pentru asemenea acțiuni, este aproape epuizată, „în scenă”  vor intra și restul (destul de numeros) de suflete care în mod inconștient sau deliberat s-au plasat până acum în rolul de spectator. Timpul rămas la dispoziție nu le va mai permite să privească din afara scenei. Espectativa se datorează mai cu seamă diferitelor religii care au promis oamenilor ceea ce nu aveau ele de unde să le dea, dar prin care și-au condamnat enoriașii la o păguboasă atitudine de : ” Dă-ne Doamne, că noi avem altă treabă!  
Toate religiile poartă responsabilitatea multelor războaie interumane, justificate prin așa-zisa muncă de creștinizare, care, în fapt, era numai o dorință de prozelitism, aducător de foloase materiale și de influență pentru capii bisericilor. Si aceste aspecte ale vieții societății umane vor fi rezolvate după ce lumea va cunoaște adevărurile universale și divine. Se va înțelege pe deplin adevărul universal valabil că TOȚI SUNTEM UNA!  Această înțelegere va aduce pacea pe planeta voastră iar consecințele vor fi BUNĂSTAREA, IUBIREA DE SINE ȘI A APROAPELUI. 
   

Mike
Dragilor, mențineți o abordare pozitivă în tot ceea ce faceți și nu permiteți îndoielii să se strecoare în sufletele voastre; prin aceasta veți deveni o citadelă de nepătruns în calea forțelor întunericului care nu vor renunța prea curând să se considere definitiv anihilate. Aceste forțe se află de multă vreme într-un declin constant, și de mult și-ar fi încheiat speranțele de revigorare pe Pământ, dacă nu s-ar fi găsit destul de multe ființe umane care să se lase convinse și manipulate. 
Noi cunoaștem că dispariția acestor forțe este inevitabilă, dar nu putem anula liberul arbitru al ființelor care încă le mai acordă încredere..
Sunt SaLuSa de pe Sirius, oricând încântată să vă acord ajutorul și asistența în această perioadă a schimbărilor radicale din lumea voastră. Puțin timp a mai rămas până când voi, oamenii Pământului, veți culege minunatele roade ale eforturilor pe care le-ați depus de-a lungul vremurilor. Vă rugăm să nu fiți deprimați din cauza lungii așteptări, căci linia de sosire deja se întrezărește.
SaLuSa
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu