Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 25 ianuarie 2014

EXISTĂ MULTE ALTE FIINȚE ÎN ACEASTĂ GALAXIE


Mesaj de la Ghizii Angelici.

(29 nov.2013; by Taryn Crimi)
Traducere: Const. Mihăilescu

 
Cuvânt înainte.
În această săptămână Îngerii au decis să facă ceva foarte diferit decât de obicei. Așa cum mulți dintre voi știu deja, există multe ființe care trăiesc în acest univers; asta însemnă că nu suntem singuri în univers. De altfel, majoritatea dintre noi suntem de mult convinși despre acest adevăr. Altfel, ar fi ridicol să credem că marele Creator a făcut puzderia de planete, de sori, de aștri, în general, fără să-i populeze.
Așa cum am spus întotdeauna, cei care doresc să înceapă munca de channeler, au cea mai bună ocazie în aceasta perioadă a tranziției, când vor fi ajutați mai mult decât altă dată să o facă. Desigur, nu toată lumea va putea în prezent să comunice telepatic, dar, oricum, sunt destul de mulți. Această însușire, abilitate, se va extinde treptat asupra tuturor. Condiția de îndeplinit, și de la care se pornește, este să fii fără reticențe, fără credința că asta nu se poate sau că ar fi o prostie să crezi că există cineva în afara planetei care să mai și comunice cu tine.
A doua condiție este să nu ai teamă atunci când stabilești o legătură și să crezi cumva că, mai degrabă ai luat-o razna, decât că e cineva, cu adevărat, „la capătul firului”. 

Îngerii și ființele aparținând civilizațiilor avansate au găsit de mult că, pe noi, pământenii, ne-ar ajuta mult să putem stabili legături cu ei, prin telepatie sau prin orice alt mod pe care l-am putea folosi în realizarea unei comunicări.
Sper că cele ce urmează vă vor ajuta mai mult în creșterea dorinței de comunicare cu ființele benefice ale universului, oriunde s-ar afla ele
Cu dragoste, Taryn 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ghizii Angelici 



Astăzi, am dori să facem ceva un pic diferit decât de obicei. Așa cum aminteam în treacăt, în mesaje anterioare, în Univers există nenumărate ființe care formează sau nu civilizații inteligente, subdezvoltate, dezvoltate sau foarte dezvoltate. Suflete se încarnează nu numai pe planeta Pământ dar și în foarte multe alte locuri din Galaxie, Univers sau Cosmos. Oamenii Pământului s-au întrebat din totdeauna dacă sunt singuri în univers. Faptul că încă și astăzi mai există ființe umane care consideră că doar Pământul este populat, ne face să zâmbim față de această inocență.
Majoritatea dintre voi înțelege foarte bine acest elementar adevăr și este conștientă de faptul că ar fi fost fără sens ca Ființa Supremă, TOT CEEA CE ESTE, să fi creat miliardele de corpuri cerești pentru ca doar pe unul dintre ele să sădească viața.

Pentru a mai ridica vălul necunoașterii la un număr mai mare de ființe umane, deocamdată ignorante, prezentul nostru mesaj va consta în „aducerea la microfon” a unor ființe din civilizațiile universului, necunoscute de omul Pământului. 


1. Celius – civilizație umanoidă felină

Doresc să-mi exprim marea mea recunoștință pentru posibilitatea extraordinară de a mă conecta cu voi prin mijlocirea asigurată de Ghizii Angelici și un canal pământean. Eu sunt o ființă aparținând civilizației Celius care, la rândul ei, face parte din marea familie a rasei umanoide a felinelor. Umanoizii feline pot fi găsiți în mai multe sisteme de stele, dar civilizația din care eu fac parte se află în sistemul de stele Lyran.(n.m.: Constelația Lyra). Nu știu dacă veți înțelege corect dacă vă voi spune că eu trăiesc în viitorul vostru, la nivelul anului 2500.
Noi rezonăm și trăim frecvențele dimensiunii a 5-a. Ca și la voi, lumea în care trăim noi este o lume fizică, adică avem un corp. Planeta noastră se numește Sierka, și aparține unui sistem format din patru sori, spre deosebire de Pământ care aparține unui singur soare. La noi anul calendaristic este format din 792 de zile, adică cu puțin mai mare decât doi ani de-ai voștri. Speranța noastră de viață este, de asemenea, mai mare de cât la voi, ea fiind de cca 400 de ani (de-ai voștri), sau aproape de 200 ani, de-ai noștri. Eu însumi am acum vârsta de 272 de ani „pământeni”.
Considerăm că avem corpurile mai elegante decât ale pământenilor iar înălțimea noastră medie este de 7 ft (n.m.: 2,1 m). Corpul nostru este acoperit în totalitate de păr, altfel spus avem blană, dar fizionomia seamănă cu cea a unui pământean. Suntem ființe bipede, ca și voi. Fața noastră are trăsăturile leilor de pe la voi, dar mult mai stilată. Avem ochii mai mari decât voi dar nasul nostru este mai mic. Despre urechi putem spune că seamănă destul de mult cu cele ale felinelor voastre. Nu vă speriați, dar avem și o coadă destul de lungă. Apropo de asta, și voi aveți o reminiscență de coadă, moștenită de la strămoși. Accidental, se mai naște și pe la voi căte unul cu coadă, care-i este extirpată chirurgical după naștere. Ce credeți, de unde moșteniți voi coada? ADN-ul nostru este identic cu al vostru în proporție de 70%., asta explicându-se prin lunga linie rasială care a început din același punct. Sigur, asta era cu câțiva eoni în urmă. 

Avem familii proprii iar locuințele pe care ni le construim sunt simpatice, stilizate și cu un spațiu neexcesiv, ca în cazul vostru. Preferăm însă să stăm cât mai mult în mijlocul naturii. 
 Planeta noastră este foarte liniștită, oferindu-ne pacea de care avem nevoie pentru a evolua.
Nu avem o diviziune a muncii pronunțată, așa cum aveți voi, și nici specializări evidente sau necesar a fi recunoscute. Aceasta deoarece membri societății noastre au cam aceleași abilități și sunt destul de asemănători în priceperea de a desfășura anumite activități. 
Noi nu avem locuri de muncă sau profesii cu adevărat, dar există tipuri de activități vizând întrajutorarea. Totuși, nu există o aplatizare deplină în ceea ce privește îndeletnicirile și hoby-urile. Mie, de exemplu, îmi place să fiu profesor, să-i ajut pe alții să capete experiență în anumite tipuri de activitate. De aia pot spune că pasiunea mea este de dascăl. 
Clima de pe planeta noastră este mai rece decât la voi, așa că blana noastră naturală este binevenită, rare fiind cazurile în care trebuie să ne punem și niște haine mai groase pe noi.

Pe cerul planetei noastre vedem permanent două Luni care reflectă niște minunate raze violet și roz.
Civilizația noastră este conectată cu a voastră și putem afirma că, pentru unii dintre voi, noi reprezentăm locul unde vor ajunge în viitor sufletele lor. 

Dar și mulți dintre voi ați avut încarnări pe planeta și în rasa noastră. Noi păstrăm acelor suflete respectul și iubirea noastră și așteptăm ca în viețile viitoare să revină aici. Oricum, știm că în viitorul destul de apropiat, legăturile dintre civilizațiile noastre vor cunoaște o nouă revigorare. Așteptăm cu nerăbdare să ne reconectăm cu civilizația umană de pe Pământ, la un nivel conștient și pe deplin acceptat. 
Este momentul să spunem că unii dintre voi sunteți cunoscuți și apreciați în întreaga galaxie, ca adevărate " legende ", sufletele curajoase care au ajutat Pământul să se ridice, atunci când alții considerau că este mult prea târziu să se mai poată interveni cu succes. Știu că este dificil pentru voi să înțelegeți că eu vă vorbesc din " viitorul vostru ", căci voi sunteți limitați de timpul liniar. După ce vă veți folosi de toate oportunitățile care vi se oferă în această perioadă de tranziție, veți înțelege exact la ceea ce m-am referit. Am, de asemenea, credința că sufletele încarnate pe Pământ și plecate de la noi, vor ajuta substanțial la evoluția voastră cât mai rapidă. Vă mulțumesc și vă doresc numai bine .

2. Siriusienii celei de a 5-a dimensiuni.
Bună ziua și o zi minunată vă dorim! Suntem siriusienii celei de a 5-a dimensiuni. Colectivitatea noastră este formată din ceea ce s-ar putea numi umanoizi hibrizi. Printre noi există ființe care seamănă destul de bine cu un pământean. Alții însă au o fizionomie diferită, chiar destul de diferită față de cum arătați voi. Din acest punct de vedere, se poate spune că societatea noastră este destul de eterogenă. La noi domnește diversitatea de rase. Planeta noastră face parte din sistemul solar (stelar) Sirius, mai exact suntem de pe ceea ce voi numiți Sirius A

Practic însă, în marea noastră majoritate ne aflăm și trăim la bordul navelor noastre spațiale, aflate într-o cvazi permanentă călătorie de explorare a Galaxiei Calea Lactee, sector de univers care vă cuprinde și pe voi. 
În lungile noastre incursiuni, căutăm să descoperim noi lumi, noi civilizații, mai mult, mai puțin sau de loc cunoscute. Căutăm să experimentăm și să învățăm cât mai mult despre o mare varietate de ființe care populează acest univers.

Nu dorim să deranjăm pe nimeni și nici să ne impunem undeva voința sau obiceiurile. Ajutăm în măsura în care ni se solicită sprijinul și ne punem la dispoziția celor care ne primesc cu iubire și brațele deschise. Suntem ființe pașnice, pline de înțelegere, de iubire și de compasiune pentru toată creația. Ne străduim să înțelegem diferențele și să le acceptăm ca pe un dat de la Creator. Avem o nesecată dorință de cunoaștere care a început să crească din momentul în care, în urmă cu sute de ani, am înțeles că suntem ființe multidimensionale și că Universul este casa noastră, a tuturor. Tot atunci am înțeles că avem datoria sfântă de a ocroti și păstra acest univers așa cum ni l-a oferit Creatorul.

Civilizația noastră a trecut prin propria ei formă de ascensiune cu ceva timp în urmă. În acel proces, ne-a învăluit mantia Sinelui nostru Înalt, făcându-ne să înțelegem că nu mai putem continua să mergem pe căile noastre egoiste, că suntem responsabili de propria noastră nefericire și de propria noastră moarte. Atunci, marea majoritate dintre noi s-a trezit cu desăvârșire și a ales să se schimbe radical. Să știți că de atunci au trecut puțin peste 700 de ani.
Dar în această relativ scurtă perioadă, am învățat foarte multe, repede și extrem de eficient pentru civilizația noastră. Am avut experiențe minunate, pline de cunoaștere și de iubire. Procesul nostru de ascensiune a fost diferit față de al vostru, pentru că destul de mulți dintre noi nu au ales să se trezească chiar în timp ce se mai aflau în corpurile lor fizice, astfel că a fost nevoie ca majoritatea să fie trecută prin moartea corpului fizic, urmată de o reîncarnare, cu formarea unei minți mai evoluate, cu un nou set de valori, psihice, morale și spirituale. Procesul vostru de ascensiune este mult mai dificil decât a fost al nostru pentru că mulți dintre voi ați ales să rămâneți în corpurile voastre fizice și să vă treziți în mod conștient, în timp ce existați în continuare în această viață. În acest fel, voi vă supuneți procesului de ascensiune prin tot ceea ce faceți în fiecare moment, în fiecare dintre acțiunile pe care le întreprindeți. Responsabilitatea fiecăruia pentru propria-i evoluție este la voi enormă deoarece, trebuie să ai o voință de fier pentru ca, zi de zi, ceas de ceas, minut de minut, să nu te abați de pe calea cea mai indicată. Astfel că, pentru unii, procesul acesta este, oricum, mai lung și mai chinuitor. Dar, pentru cei care reușesc, este foarte lăudabil. Acesta este motivul pentru care ați provocat un atât de mare interes în univers.

Noi considerăm navele noastre spațiale ca fiind de fapt casele noastre, dat fiind că aproape tot timpul ne aflăm în ele sau revenim la ele, nu la planeta unde avem familia, locuința. De exemplu, acum când vă vorbesc, eu mă aflu pe nava de comandă, nava pe care andocăm când venim din spațiu cu navele noastre spațiale mai mici. Nava noastră principală se numește Athena și ea este o ființă conștientă și simțitoare. Tehnologia folosită la construirea, mai bine zis „nașterea” acestei minunate nave este una care ne aparține și suntem mândri de performanțele ei și de modul cum relaționăm cu ea. La bordul navei noastre, avem peste 3200 de persoane. Din cauza mărimii ei și a numărului de suflete aflate pe ea, putem spune că Athena e mai mult un orășel decât o navă aflată în spațiu. De fapt, după ce ai urcat la bordul ei, nu mai realizezi decât faptul că te afli în oraș. 

Avem toate dotările necesare unei vieți complete, așa cum avem pe planetă. Există temple pentru meditație, unde ne putem echilibra și armoniza energiile și unde aducem în „parametri maximi de funcționare” corpurile noastre. Dispunem de zone de odihnă, camere de explorare, care ne permit să ne bio-localizăm în orice loc, la alegerea noastră. Desigur, avem o școală și grădiniță pentru copiii noștri aflați pe navă. Pe scurt, avem acele dotări care ne permit să ducem o viață „ca acasă” pe timp, practic, nelimitat. Sunt destul de mulți dintre siriusieni care au ales să nu mai părăsească niciodată nava. 
Ne educăm copiii în spiritul frăției și iubirii de a trăi în pace cu tot ceea ce există. Intenția de a nu deranja pe nimeni, de a respecta alegerile fiecăruia, face parte din educația noastră și a copiilor noștri. 
Primiți, vă rugăm, iubirea și recunoștința noastră pentru contribuția pe care o aduce civilizația voastră Familiei Universale.

3. Pleiadieni din dimensiunea a 9-a.
Hai, vă salutăm, dragilor! Suntem un grup al Pleiadienilor din dimensiunea a 9-a. Este o plăcere și o onoare să ni se ofere posibilitatea de a fi în legătură cu voi, în acest moment. Vă mulțumim cu anticipație pentru alegerea voastră și pentru timpul pe care ni-l acordați astăzi!

Colectivitatea noastră numără 3567 persoane, toate rezonând pe frecvențele 9D. Noi nu existăm în corp fizic dar putem să ne creăm orice realitate ne dorim timp în care putem trăi așa cum faceți și voi. Pentru noi nu este nicio dificultate ca, prin gândurile și intențiile noastre, să ne creăm în timp real o anumită realitate, cât se poate de palpabilă. Adevărul este că și voi faceți la fel, numai că vouă vă trebuie mult mai mult timp, uneori chiar prelungindu-vă realizarea dorinței în altă viață. Acest lucru poate părea un pic ciudat pentru unii dintre voi care sunt conectați cu noi pentru prima dată. Cu toate acestea, mulți dintre voi au propriile legături cu civilizația noastră. Ne localizăm în sistemul stelar al Pleiadelor și suntem unul dintre mai multele colective din acest sistem.
Am acceptat cu bucurie această ocazie de a ne conecta cu voi toți, ocazie cu care vă asigurăm de toată disponibilitatea noastră, la care așteptăm să apelați. Cu această ocazie, am pregătit o scurtă povestioară în care se vorbește de puterea gândurilor voastre, în speranța că vă veți folosi de ea. Pentru mulți dintre voi, ceea ce vrem să vă spunem, poate să nu fie o noutate, însă faptul că vine și de la noi, poate fi pentru mulți o dovadă de luat în seamă, o certitudine.

Ideea de bază este aceea că pe ceea ce te concentrezi, capătă consistență și se extinde. Deși mulți dintre voi sunt conștienți de acest adevăr, puțini sunt cei care chiar cred cu adevărat în asta și, și mai puțini, experimentează pe această temă. Unii au încercat dar „nu le-a ieșit” și, din acest motiv, au renunțat și s-au descurajat. Noi vrem să vă spunem din ce cauză.Teama, groaza și lipsa de încredere TOTALĂ sunt cauzele eșecului. În spatele gândului și dorinței de a experimenta există, din păcate, un alt gând de genul: „Nu prea îmi vine mie să cred că iese ceva din asta!”, sau „ Dar dacă chiar se întâmplă, ce mă fac cu măgăoaia ?”, sau ”Dacă reușesc, i-am topit pe Popești”

Iubiților, Universul în care existăm este plin ochi cu energie neutră. (N.M.: energie potențială) și, din această perspectivă, nu contează dacă vă aflați în dimensiunea 3D, 5D , 9D, 50D etc. Oriunde te-ai afla, universul te găsește, numai fă ceva ca să afle de tine și să te localizeze. Ce înseamnă asta? Înseamnă că puțina ta energie trebuie s-o concentrezi, s-o localizezi printr-un act de voință și s-o trimiți universului. (N.M.: e ca o petardă, o semnalizare care poate fi observată). Imediat ce a fost identificată, Universul îți va trimite un flux de energie de natura celei cerute și astfel, firicelul tău de energie va provoca o avalanșă.
Să știți că aici teoria și practica sunt foarte simple și sunt la îndemâna oricui. Cine face diferența? Determinarea, hotărârea, puterea de a te concentra. Când gândul expediat nu a fost foarte concentrat sau a fost impur (amestecat cu frânturi din alte gânduri) se va produce o întârziere care poate merge până la anularea intenției.

Ca să reușiți, străduiți-vă să vă formați absoluta credință că ceea ce ați dorit, ați intenționat, s-a realizat deja. Ca urmare, bucurați-vă și mulțumiți universului sincer și pe deplin convinși că ați obținut acel ceva. Ceea ce intenționați nu trebuie formulat ca o cerere (de genul:” Doamne, te rog, dă-mi...”)
Faceți în prealabil o pregătire emoțională suficientă, prin care să intrați „în priză”, alungați orice alt gând și lansați intenția cu toată concentrarea. Este nevoie de un fel de transfigurare, de rupere de realitate. Voi înșivă, toată ființa voastră, „lipiți-vă” de acel gând, „plecați” cu el. După „lansare”, luați atitudinea omului care a reușit cu siguranță, mulțumiți Universului și rămâneți calm și încrezător.

Noi știm că pentru început nu va fi prea simplu, dar tot noi VĂ GARANTĂM că se poate.
Vă mulțumim pentru oportunitatea de a vă conecta cu noi, vă încurajăm să ne mai solicitați prezența și nu uitați să experimentați. Dar, apropo, nu cereți Universului ceea ce este împotriva Legilor Divine, căci el vă va da, dar voi veți „deconta cheltuielile”.

Suntem un Grup Pleiadian din dimensiunea a 9-a.

Mesaje facilitate de Ghizii Angelici.

SURSA: http://angelicguides.wordpress.com
(C.M.)

2 comentarii:

  1. am 65 ani pentru in fata celui care nea creat e drum greu si foarte mult de srabatut dar creatorul este mereu alaturi de noi

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai vrem mesaje similare cu acestea,multumesc.

    RăspundețiȘtergere