Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 17 ianuarie 2014

Conversație cu Federația Luminii



(9 ian.2014; channeler: Blossom Goodchild)
 Traducere Const. Mihăilescu 

Blossom: Bună ziua!  Ce lucruri interesante s-au adunat săptămâna aceasta în cutia mea poștală! După cum știți, v-am invitat să citiți împreună cu mine, sutele de e-mail-uri care mi-au fost trimise de oameni de pe întregul glob, și în care se exprimă aceleași sentimente precum cele care au urmat ultimei voastre comunicări.
Ați spus că acest lucru a fost cu acordul nostru ... ca să cunoașteți cum este pentru noi pe aici ... și cu tot respectul pe care vi-l port ... manifestarea mea a reprezentat ceea ce am simțit că trebuie să fac ... asa ca am facut-o! Presupun că ați fost uluiți de cuvintele mele ... și că ele v-au pus în imposibilitatea de a răspunde pe loc. Deci, acum consider că ați avut timpul necesar pentru a „digera” manifestarea mea și a celor care-mi citesc mesajele. Din acest motiv, ar fi interesant să aflu ce aveți de spus în această chestiune care pare a fi foarte importantă?
Federația Luminii ( FL ): Draga suflet ... te îmbrățișăm ... Într-adevăr, am fost destul de " vrăjiți " de revărsarea ta din inimă, în ultima noastră comunicare. Cunoaștem oboseala, tracasarea și dificultățile cu care se confruntă mulți dintre voi pe Pământ, dar, într-adevăr, până la descărcarea ta emoțională nu înțelesesem poate perfect starea voastră sufletească, și asta a fost destul de surprinzătoare pentru noi.
Blossom : Wow ... Vedeți voi, eu consider că sunteți suficient de inteligenți pentru a cunoaște aceste stări de fapt. Cu siguranță ați avut indicii cu privire la situația noastră!

FL: Desigur, suntem conștienți ca urmare a urmăririi unor conversații care au loc ... dar faptul că asemenea stări nu le-am trăit noi ... într-adevăr ... noi chiar nu am reglat „radarul”  pentru o definiție mai detaliată, pentru a fi complet edificați asupra efectelor uneori distructive pe care le pot avea aceste energii, în contextul densității caracteristice dimensiunii încă aflată pe Pământ.
Blossom: Noi, într-adevăr, încercăm să facem cât mai bine ceea ce depinde de noi și care intră în posibilitățile noastre. Preocuparea noastră, a pământenilor, așa cum reiese clar din e-mailurile primite, este de ce am devenit atât de obosiți, de blazați și de ce nu reușim să ne îndeplinim destinul? Poate ca urmare a faptului că Lumina noastră nu are totdeauna strălucirea pe care ne-am dori-o!
FL: Asta ar fi o explicație pe care și noi o acceptăm. Cu toate acestea, am putea spune Lumina cuiva, deși slabă uneori, are nevoie de o reîncărcare pentru a-și recăpăta plinătatea. Probabil însă că nu poate atinge valoarea ideală, dar se poate obține cea maxim posibilă în condițiile date.
Blossom: Cu toate acestea, unii sunt îngrijorați asupra a ceea ce este sau ar putea fi... .
FL: Suntem conștienți de faptul că unii se simt în acest fel ... și nu respingem sugestiile și cererea ta sau a lor, Blossom. Nu este nevoie de un efort de imaginație prea mare.
Blossom: Am înțeles asta.... dar, sper să înțelegeți și voi că era esențial ca să-mi îndeplinesc acest rol.

FL: Bineînțeles ... înțelegem fără dificultate aceasta. Și, după cum am afirmat ... am acceptat cu toată seriozitatea situația. Nu s-a luat încă, o hotărâre cu privire la această chestiune. A fost destulă agitație din această cauză în consiliile ierarhice, când am analizat în detaliu ceea ce ați cerut... pentru că nu este o problemă care ar putea fi lăsată deoparte, fără a crea ulterior discuții
Blossom: Este destul de corect ... Trebuie să faci ceea ce este cel mai bine pentru binele suprem al tuturor ... nu aceasta ar trebui să facem fiecare?
FL : Într-adevăr, așa este dragă prietenă ... cu siguranță!
Blossom : Deci , ce urmează, la ce să ne așteptăm ?
FL: Să ne ridicăm moralul și să credem că sfârșitul calvarului vostru este foarte aproape.
Blossom : Ha ! Mă faceți să râd. Vedeți voi, asta este exact dilema noastră. Cum pot eu să mai cer asta? ... Eu încerc, pe cât îmi stă în puteri, să ajut, să îmbărbătez, dar nu prea mai conving pe nimeni când le pun „aceeași placă”: „ Stați liniștiți că sfârșitul este aproape, viitorul vostru luminos este la o aruncătură de băț”. Cu sinceritate: ... am auzit acest lucru mereu și mereu ... și, din cauza asta, oamenii au obosit să tot aștepte. Lumea noastră spune: „Toți vorbesc, toți promit dar, de fapt, nu se întâmplă nimic”. 

Eu știu că voi faceți ceea ce este mai bine și că țineți cont de contextul general, de condițiile create. Dar, fraților, toate astea ni s-au spus și mai înainte; au trecut nu zile ci ani, poate prea mulți ani, și... rezultatul? Timpul a trecut iar încurajările și speranțele au căzut precum picăturile de apă de pe penele raței. Serios ... acesta este sentimentul nostru actual. Vorba aceea:„ Țăranii sunt revoltați, sire !
FL: Prin urmare, ar trebui să plecăm?
Blossom: Sub nicio formă nu am spus asta. Nu cred că este cineva care ar dori să ne abandonați. Și vrem, de asemenea, ca aceste comunicări să continuie, numai că am vrea să se întâmple ce trebuie pentru ca să terminăm odată cu teama asta și cu descurajarea. 

Nu mai suntem acum atât de necunoscători, cunoaștem cam ceea ce ar uma să se întâmple. Nu asta este îngrijorarea noastră ci faptul că ..NU SE ÎNTÂMPLĂ !Poate că este vorba de înțelegerea greșită din partea noastră a cuvintelor " în curând " și " iminent”. Pentru interpretarea acestor termeni noi ne raportăm la timp, timpul așa cum îl percepem noi, pământenii. Dacă avem o greșită înțelegere, atunci, v-am ruga să ne ajutați să judecăm, să facem aprecieri corecte. 
FL: Vezi tu, Blossom ... din punctul nostru de vedere, nu există niciun fel de îndoială că evenimentul se va produce.
NOI ȘTIM ASTA. Ceeea ce trebuie să se întâmple face parte din Planul Divin și nimic nu există, care să-l împiedice să se producă, sau să-l blocheze ori să-l anuleze. STIM CĂ SE VA ÎNTÂMPLA!
Niciodată n-am pus la îndoială producerea evenimentului. Ființa voastră se îndraptă inevitabil spre acel moment.
Blossom: Bine, să ne oprim aici cu această chestiune. Noi știm că pentru voi „timpul” nu există. În acest caz, ce înțelegeți voi prin „deplasarea spre acel moment în timp" ?
FL: Pentru noi înseamnă că acesta este un eveniment care trebuie să aibă loc cu necesitate exact în momentul când tot ceea ce este necesar pentru a " trage linie ", se află în locul său corect și armonizat.
Blossom: Adică, atunci când totul va fi în aliniament? 

FL: Exact.
Bl.: Dar voi știți când totul va fi în aliniament?
FL : Da, într-adevăr. În plus, știm că acestă viteză de deplasare este în scădere acum. Este un fel de „ pauză înaintea furtunii”. Imaginați-vă un magnet care atrage de la o oarecare distanță niște obiecte din fier. Obiectele aflându-se de jur împrejurul magnetului, vin spre el cu o anumită viteză. Într-o anumită poziție limită, se produce un fel de stagnare, fază în care are loc o aliniere, o poziționare anume a obiectelor în raport cu magnetul dar și între ele. Când alinierea este încheiată, dintr-o data ... " whoosh " ... obiectele sunt atrase simultan de forța (puterea) magnetului de care, practic, se vor lipi. (Nota C.M.: cred că trebuie dată o explicație mai completă a acestei „încetiniri”. Obiectele atrase de magnet, sub influența forței acestuia, se transformă ele însele în magneți, dispuși către magnetul central cu polaritatea contrară acestuia. Dar și intre aceste obiecte magnetizate vor avea loc interacțiuni, aranjamentul bazându-se pe legea de atracție valabilă magneților: polaritățile de sens contrar se atrag iar cele de același sens se resping. Alinierea aceasta se produce între obiectele metalice atrase, în funcție de mărimea și forma fiecărui obiect/magnet. Este o „costrucție” impusă de forța magnetică a fiecărui obiect în raport cu celălalt și în raport cu magnetul central. Desigur, timpul necesar poziționării obiectelor atrase este infinitezimal, dar real și el se traduce printr-o întârziere, o încetinire a deplasării. Asta până când toate obiectele și-au ocupat poziția ideală și echilibrată în acest câmp magnetic care le atrage. Când „frontul comun” este realizat și este stabil, se produce acea atracție rapidă a întregii aglomerări de obiecte, până la impactul cu magnetul central).

Blossom : Metafora folosită a fost una reușită.
FL: Deci, vezi tu, dragă Blossom, într-adevăr, toate sufletele care citesc aceste cuvinte, sunt, din punctul nostru de vedere foarte aproape de „impact”. Dar se produce în același timp și o apropiere între ele, consituindu-se alte legături, alte relaționări. La început este o bulversare cvasi totală în care sufletele se reașează pe afinități, pe vibrații comune. Se formează noi aranjamente: unele ființe se apropie altele se îndepărtează în raport una de alta. Să zicem că aceasta ar fi o deplasare laterală. Dar există și deplasarea dominantă către punctul spre care tindeți toți (dimensiunea superioară). Forțele de atracție sunt, evident, diferite: cei care se „deplasează” mai repede (adică cei care evoluiază accelerat) vin mai repede „în față” în timp ce aceia cu evoluție mai slabă („forța magnetică” mai mică) râmân mai în urmă și sunt depășiți de alții. Când uniformizarea „magnetică” s-a produs, saltul spre punctul final se realizează brusc. Analizând astfel ascensiunea, vedeți imediat că multe se întâmplă până când „toți au aceeași culoare”. În aceste circumstanțe, unde să așezi exprimarea „în curând” ?
Blossom: Ei bine, vă mulțumesc pentru explicație! Nu știu cât va ajuta pe cei care o citesc dar pentru mine a fost foarte instructivă. Apreciez că a fost cea mai bună explicație care mi s-a dat până acum. Vă mulțumesc! Vă mulțumesc! Vă mulțumesc! Sper că în această deplasare să nu „dăm rateuri”. Mă refer la „toate obiectele” atrase. Asta este: depindem unii de alții.
FL : Semnalele de la tine au fost clare și puternice, Blossom, diferit de canalizarea precedentă.
Blossom : Bine ... asta a fost și dorința mea. În calitate de „echipaj de la sol ".. știm că suntem aici pentru a fi un exemplu de viață plină de lumină. ... Am înțeles că trebuie să ne strălucim cât mai puternic Lumina, pentru a fi de ajutor și celor care „se mișcă mai încet”. Fiecare dintre noi contează dar, în această ascensiune, contează ÎN PRIMUL RÂND cum înaintează colectivitatea. Acesta pentru a nu ne prelungi așteptarea!

FL.: Noi sperăm că s-a înțeles bine acest lucru. În ceea ce privește punerea la dispoziția voastră a unor, hai să le zicem bunuri, problema este în pregătire avansată. În primul rând va fi vorba de un nou tip de organizare care va fi implementată pe Pământ. Lista cu tot ceea ce avem în vedere nu a fost închisă.
Bolssom
Blossom : Mulțumesc! Mă bucur să aud aceasta. Mulțumesc! 
Am primit o întrebare de la cititori: Din „echipajul de la sol” fac parte toate ființele umane de pe planetă sau există o anume selecție, în funcție de disponibilitate și de angajare?  Contează și încărcătura karmică?
FL : Există într-adevăr un amestec. Acesta este motivul pentru care „căruța este cam hodorogită”. În matrice au fost prinși în primul rând cei care au venit special pentru ascensionare. Sunt suflete venite de pe alte planete, de pe alte planuri, din alte sisteme, sau suflete care au mai fost, cu eoni în urmă, pe Pământ. Unii dintre ei vor conștientiza acest periplu, alții nu, deși își vor duce treaba până la capăt. 
În tot acest proiect ființele divine au un rol foarte important căci ele au ca primă preocupare aducerea (sau re-aducerea) pe Pământ a IUBIRII.
Blossom: Nu încerc să mă gândesc acum la amploarea acestui subiect.  
Băieți ... MULTUMIM!! După cum probabil știți, mi-a fost un pic teamă cu privire la întâlnirea de astăzi, dar inima mea m-a încurajat și mi-a cerut să am încredere. Față de voi am cel mai mare respect și cea mai profundă iubire și asta îmi dă certitudinea că micile mele „ieșiri în decor” mi le veți ierta. Nu vreau, și nu am calitatea să judec pe nimeni. Mulții mei cititori și ascultători vă transmit iubirea lor și mulțumiri pentru tot ceea ce ați făcut și faceți pentru umanitatea de pe Pământ. Sper că vom continua. Vă iubesc!

SURSA: Webpage: Blossom Goodchild
(C.M.)

Un comentariu:

  1. Ai cumva tradus mesajul anterior al lui Blossom la care se face referire în acest articol ? Fiindcă îmi place felul tranșant și temperamental al ei !

    RăspundețiȘtergere